top3 -

Valborg

Helgen har varit jätte bra :)
Idag har jag inte gjort så mycket. Ea kom till mig vid tre och vi skulle plugga men det blev inte så mycket av med det. Sen vid sex drog vi tillbaks till henne och så kom Vicky dit :) Och nu har också Chabo kommit.
Vi har kommit fram till att Ea har tappat bort tre busskort, två nycklar och tre mobiler.. Vem lyckas med det? Jo. bara Ea..
Men vi har iaf jätte trevligt här och ska snart in och möta Mickan och Linda för att sen gå på studentskiva. Sen får vi se hur kvällen slutar :)

/Madde
2007-04-30 @ 19:53:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen

I fredags spenderade jag och vicky några timmar ute i solen efter skolan. Fick faktist lite färg ;D Vid sjutiden mötte jag upp Madde och sen gick vi hem till Ea. Lite senare åkte vi till Upplandsväsby på en 18års fest. Det var Madde och Eas klasskompis Sofia som fyllde år och även tre andra utav hennes kompisar. Vid halv ett kom Eas mamma och hämtade oss. Planen var att vi skulle till Terassen (Mösspåtagningen), men det gick inge vidare eftersom att de stängde insläppet. Så då fick vi åka hem istället. Tråkigt..

Igår var vi hemma hos Vicky och det kom dit lite folk =) Riktigt kul kväll.

Idag har jag och Madde spenderat våran förmiddag framför tv:n! Ikväll blir det fika med tjejerna i Stan, rätt så länge sen sist så det ska bli kul :D Imorn är det Valborg och planerna är fortfarande lite oklara. Men som det ser ut just nu så blir det skansen och Studentskiva! //Mickan
2007-04-29 @ 15:04:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag & lediga :D

Idag är det onsdag och vi har studiedag. Sköööönt... Kom precis hem till Linda. Vi ska snart åka till Jakan och fixa våra naglar. Sen ska vi åka till Kista och shoppa lite och träffa Madeleine. Kl 7 ska vi på min kära klasskompis spelning i Jakan.

/Mikaela
2007-04-25 @ 11:31:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag igen

Så var det måndag igen och början på en ny vecka.. Såååå segt, men den här helgen är ju iaf en långhelg med valborg och allt vilket förhoppningsvis kommer bli kul.. Man måste ju ha något att se fram emot så här den segaste dagen i veckan, trots att jag faktiskt inte varit i skolan idag.. Har varit på kassaträning på coop forum så att jag kan sommarjobba där i sommar. Det gick väl sådär, dock mycket roligare än att gå i skolan... Måste väll iaf plugga lite ikväll,  annars kommer ju Madde ligga före i skolarbetet.. haha.. Ska försöka gå på gympa ikväll också.. måste ju komma igång nu efter påsken igen.. Har haft en vecka på mig redan, men det har inte gått så bra.. måste gå bättre nu, sommarn och beach -07 är ju snart här.. Hjälp!
//Linnea

  

2007-04-23 @ 15:47:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Planer går alltid att ändra..


Kvällen igår började iaf med filmkväll. Alla var jätte trötta och sega men efter några telefonsamtal lyckades alla på något konstigt sätt tagga till och ingen var längre sugen på filmkväll...
Jag och Mickan drog förbi Villaskoga medan Linda och Ea drog till Ringvägen. Villa skoga var ingen höjdare så vi mötte de andra igen och gick till Terassen. Kvällen blev mycket lyckad :)

2007-04-22 @ 11:25:28 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

Sitter hemma hos Ea och väntar på att Mickan och Linda ska komma hit. Ikväll blir det nog en ganska lung kväll skulle jag tro. Vi ska vara här och bara ta det lungt och kolla på film.. men vem vet, planer går alltid att ändra om det dyker upp något kul?

Gårdags kvällen var iaf mycket trevligt. Jag, Mickan och Linda va uppe på grottan och åt mat. Sen gick vi hem till Linda, (där Ea redan var, haha) och förade lite. Sen drog vi upp till Alexandra och lyssande på lite kareoke.

2007-04-21 @ 18:46:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre 2007

Nu är det äntligen fredag och fem dagar sedan vi kom hem från Åre. Hade verkligen sjukt roligt! Längtar verkligen tillbaka.. Dom första fem dagarna blev riktigt tuffa medans dom två sista mest bestod utav skidåkning och vila. Även sjukdomar. Madde fick halsfluss och Linda fick feber. Måste bara nämna Lindas OTROLIGT sköna karatefylla! Haha. Aldrig sett henne så förr ;D Och Eas fina toalett-däckning på Bygget var också kul. Åre nästa år igen säger jag bara! Det finns så mycket att skriva och det är väldigt jobbigt att skriva ner allt här. Så det överlåter vi till Ea tycker jag =D

Ikväll ska jag, Madde och Linda käka middag uppe på Alexandra. Sen ska vi hem till Linda och föra där. Sen drar vi nog antagligen bara upp till Terassen eller Alex. Ingen orkar ta sig längre bort. Tänkte bara nämna att det är mindre än två månader till Sunny Beach nu *Wihooo* Tiden går så sjukt fort.


    
2007-04-20 @ 15:29:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


REHABILITERINGSVECKA!

Så var påsklovet slut och även resan till Åre.

Vi har haft det sjukt kul och jag vet inte hur jag ska kunna sammanfatta resan! (Det får Mickan göra, haha =P)

Sitter iaf här med halsfluss, men det var det nog värt måste jag säga ;)

(Kommer mer sen, och även massa bilder)

2007-04-17 @ 11:39:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen är här...

Idag ska vi äntligen åka!

Vaknade jätte tidigt imorse konstigt nog! Ringde Ea och så åkte vi och jobbade. Efter det åkte jag och hälsade på min syster som flyttat till Sundbyberg, en mycket fin lägenhet var det!

Nu hade jag tänkt att börja packa eftersom jag inte ens börjat med det!
Ska iaf bli sjukt kul att åka till Åre och jag är så taggad :)

/Madde
2007-04-07 @ 14:42:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 dag kvar =D

Idag är det fredag och imorgon är det dags för Åre. För ungefär hundrade gången så ska det bli så himla kul! Igår blev det somsagt Kista och Donken. Trevligt! Ikväll blir det nog utgång, måste ju vara trötta imorn under den långa resan..

Vid tvåtiden kommer Linnea och hämtar upp oss så ska vi åka och handla lite! /Mickan
2007-04-06 @ 11:53:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Kvällen igår var riktigt trevlig. Chabo körde oss till Kista där vi köpte present till Ea. Det blev även middag där. Sen fortsatte vi till Donken i Stäket där det blev efterrätt! :P
När jag kom hem kom jag på att jag inte hade någon nyckel, väldigt smart. Så jag gick till Linda ett tag där jag även somnade och vaknade av att Malin ringde halv ett och sa att hon var hemma.

Idag blir det plugg, Willys och kvällen är fortfarande lite oklar för mig. De andra ska antagligen ut.


Imorgon åker vi!!

180490-19

/Madde
2007-04-06 @ 10:26:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen lov!

Ja nu är det äntligen lov och det är så skönt!
Som Mickan redan skrivit är det inte alls långt kvar till Åre.. Blev lite rädd när hon ringde i söndags och sa att stugan som vi hyrt brunnit och att den var helt rökskadad så att det inte gick att bo där. Skönt att det var 1 April och bara ett april skämt ;) Men jag måste säga att jag verkligen gick på det!

Idag ska jag plugga lite och klockan fem ska jag till Ea och skriva klart en grej som ska vara inne idag. Sen blir det Kista :)

/Madde

2007-04-05 @ 12:50:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


LOV!

Kom precis hem från skolan och nu är det ÄNTLIGEN påsklov. Har haft en debatt och ett prov idag, gick rätt bra faktist :) Ikväll ska jag, Madde, Linda, Vicky och Linnea ta bilen till Kista och shoppa lite. (Linnea har tagit körkort =D) Sen ska vi planera lite inför lördagen, då vi äntligen ska åka till Åre! Ska bli så kul. Det är vi fem + Ea som ska åka. Vi beger oss 22.30 på lördag kväll =D

Imorgon (fredag) blir det nog utgång iallafall. Snart ska jag fortsätta med att packa. Har fått lite problem för jag får verkligen inte plats, förstår inte hur detta ska gå till.. Menmen, det löser sig nog.
/Mikaela
2007-04-05 @ 11:24:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91