top3 -

Jobb... ?

Teo och jag i soffan framför Idol ikväll igen. Nu blir der efterlyst tills resultatet vid tio och sen vänta tills Dennis kommer hem.. Nu är jag ledig i två dagar och den ska bli så himla skönt. Lite trött på jobbet nu måste jag erkänna.. börjar bli långtråkigt. Trivs jättebra med kollegor och på sätt och vis jobbet med, men känner att det börjar bli lite trist nu efter ett halvår. Var ju egentligen bara tänkt att jag skulle vara där över sommaren, tiden har gått så galet fort. Men jag ska vara glad att jag har det och det är ju grymt skönt att det är så nära hemifrån. Kommer nog absolut att hålla kvar det här jobbet som extra ibland, då tror jag att jag skulle tycka att det var mycket roligare. Men idag fick jag förlängt vikariat tills i januari och även löneförhöjning, nice. Så nu har jag fyra månader på mig att hitta nått nytt!! Ska börja leta mer seriöst nu, har knappt kollat ens på senaste tiden. Nu är jag inte längre timanställd heller utan månadsanställd. Kul iaf att dom är nöjda med en :)

Imorgon bitti ska jag hämta upp Linda och så ska vi åka till Ikea ;D Sååå kul! Tänkte också åka förbi Mio och Rusta om Linda tillåter.
2011-09-28 @ 21:24:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idol.

Sitter och väntar på Idol resultatet, sen blir det sängen. Trött. Jobbat sent nu mån-tis men imorgon jobbar jag bara till två :D Niiice. Sen ledig två hela dagar =D Underbart. Sjukt irreterande är dock att mobiljävlen inte har funkat på hela em/kvällen. Och tydligen så är det inte bara min tretelefon som krånglar.

I helgen har vi pysslat här hemma och i söndags blev det loppis + lunch med Dennis mami och sen även Sherine. Kul! Hittade lite fina ljus som vanligt :p

På torsdag blir det Barkarby med Linda och sen byter jag ut henne mot Madde :) På lördag är det tjejmiddag som gäller hemma hos Linda. Jobbar såklart i helgen men kan ju iaf vara med.
2011-09-27 @ 21:36:47 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobba kväll.

Usch jag gillar inte att jobba kvällar. Känns som om att hela dagen är sjukt seg och att man bara väntar och känner sig stressad över att börja? Konstigt. Så idag har jag inte gjort ett skit. Dennis är på jobbet och Teo har legat och sovit hela dagen. Han verkar helt slut efter gårdagen. Han fick sova hos mamma och sen innan vi åkte hem tog vi en långprommis i skogen. Men han är otroligt mysig när han är trött. Han gnäller till lite på morgonen vid åtta och vill att man ska flytta sig ut till soffan så att han kan ligga och sova brevid/ på en.

Kanske ska sova sista timmen innan man ska börja pallra sig upp mot jobbet. Känner mig trött & seg. Imorgon jobbar jag till två och på tisdag är både jag och Dennis lediga. Då blir det pyssel med nya fönstrena som sitter uppe nu mot framsidan. Ska lägga upp före och efter bilder sen på nedervåningen när det blir helt klart. Herregud vilken skillnad det är!! Man glömmer bort med tiden hur det såg ut innan man började riva men när man kollar på de gamla bilderna får man nästan en chock.

Nästa sommar blir det fokus på utsidan. Ska panela om delar av huset och sen måla om det. Nytt staket ska fixas också det gamla håller bokstavligen talat på att rasa ihop. Ska göra så att man ha en grind till baksidan också så att Teo kan vara ute själv utan att man behöver vara rädd för att han sticker iväg ifall det går förbi någon eller nått. Much too dooo ;)
2011-09-18 @ 14:03:43 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ont.

Idag har jag och Sebban varit i Sollentuna. Sebban skulle köpa någon del till sin bil och jag skulle köpa några fler jättefina plastblommor som jag köpte när jag var där sist. Så nu har jag en stor och fin bukett. Teo ligger och sover i mitt knä och snart kommer Dennis hem från jobbet. Då ska vi till min mami en sväng och sen blir det att åka till Jakans sjukhus. Måste kolla upp min jäkla handled, har haft ont riktigt länge nu. Har ju haft så i flera års tid från och till men nu kanske det är dags att kolla upp det. Har väl förmodligen blitt värre sen jag börjat jobba. Sen blir det Idol hemma hos mamma. Upp och jobba imorgon igen, haft några ritkigt sköna och välbehövliga lediga dagar. Men jobbar ju dock bara på onsdag och sen ledig tor-fre innan jag jobbar helgen. Så imorgon kväll ska jag hitta på nått med Linda (och kanske Madde)? :) Ska bli roligt, hinner ju inte ses speciellt ofta längre. Blev bjuden på tjejmiddag till Linda också den 1 Oktober :)

Nu i soffan.

2011-09-13 @ 14:53:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Börjar dra ihop sig :D

Dagen började på Ikea. Köpte en diskho och åt korv med bröd. Igår var vi på Bauhaus och köpte resten av bänkskivorna. Blir så jäkla bra!! Nu är det inte speciellt mycket kvar på köket. Eller det är mest en massa eljobb för chibba med spottarna och vitvarorna! Och sen luckor men det köper vi sen när allt är klart :)

Ikväll ska vi åka ända till Botkyrka för att köpa de två sista fönstrena också till nedervåningen, fanns bara kvar där... De är det sista som är kvar att göra nu förutom köket, allt annat är klart. Så när fönstrena är på plats och bänkskivorna slipade och oljade så kan vi börja möblera :D Åååh som jag har längtat!! Kommer att ha världens finaste hem snart. Mycket jobb (mest för Dennis dock) men fasiken så mycket värt det. Att bo i damm och äta snabbtmat i flera månader är rätt jobbigt men att sen få det precis som man vill ha det gör det värt det.
2011-09-12 @ 13:42:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tröttt..

Döööd. Sjukt jobbig dag på jobbet idag, eller a eftermiddag. Så jäkla skönt att den här jobbhelgen är över nu!! Och att jag är ledig imorgon =D Ska typ soooova. Och ikväll börjar äntligen IDOL igen. Länge sen jag hade nått att följa på kvällarna, ska bli kul!

Juste, morgonen började inge bra den heller, tappat mobilen i marken så att hela glaset sprack :D Wihoo måste kolla hur långt kvar det är tills mitt abonnemang går ut?

Här hemma går det riktigt mycket framåt nu iaf. Alla taklister är på plats och målade, imorgon kommer golvlisterna på. Dennis var även på Bauhaus idag och köpte bänkskiva till köksön. Spottarna i taket lyser dem med! Blir så JÄKLA fint. Så nu är det bara vår lilla elektriker som måste komma sen kan vi koppla in alla nya vitvaror :) Iiiiiih. Måste åka och köpa min fina vita hylla från Mio sen när allt är klart för mitt presentkort också, kommer bli så braaaa....
2011-09-04 @ 17:29:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig.

Får visst aldrig nog av att åka runt och kika i inredningsbutiker. Det finns så mycket fint och nu har jag hittat min drömsoffa på Mio. Svindyr och svinsnygg. Har vart runt i Barkarby hela dagen med Nelli och lilla Nova. Blev lite shopping, lunch och fika! En massa superbra erbjudanden på Mio idag också, kuuul. Nu har vi precis ätit pizza o nu blir det promenix med Teo och sen ett bad innan Robinson. Jobbar kväll imorgon och sen dag lör & söndag. Ska åka med till bilverkstan imorgon på förmiddan och visa upp bilen. Var ju en bil som hade backat in i dörren på Ikeas parkering..
2011-09-01 @ 19:37:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91