top3 -

och nu börjar min mösspåtagning...

haha.. berättar mer sen! nu ska jag hem till linda där massa folk är och röjja!!!




2009-04-30 @ 16:38:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag.

Kämpade mig verkligen upp imorse för att dra till skolan, tog emot sjukt mycket... visade sig självklart att vi endast hade en lektion med närvaro på men jag stannade kvar rätt länge i skolan ändå. Drog nog till kyrkogården med Sussie och tände ljus innan jag gick hem också. Drog förbi Nikes jobb och tog en kaffe och efter det åkte jag till jakan med Jonas. Köpte skor och gjorde ett besök på bolaget inför morgondagen (Mösspåtagningen) :D Vet inte riktigt hur dagen ser ut än men det får vi väll se då? Blir centrum på kvällen iaf. Är ju valborg imorgon ocksåå... så det blir nog bra drag!! Inte för att jag är speciellt taggad,  men ändå. Sen ikväll blidde det en promenad med Linda och nu blir det plugga till mitt prov imorgon, suck.



2009-04-29 @ 23:00:15 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just nuu.

Livet är på topp här uppe i Åre. Jobbade min sista dag i dag, känns så bra! Idag flyttade vi ifrån Björnen och Blåkulla in till byn. Jag, Tove, Thomas och Daniel har hyrt en mysig liten stuga i en vecka. Vi ska bara njuta av vädret, åka skidor och parta, ska bli grymt!

Så ikväll har det blivit grillning i det fina vädret och snart ska vi bege oss iväg till Dahlboms och kolla läget. Blir lungt ikväll eftersom det blir bartömning hela dagen imorgon =)
2009-04-29 @ 22:34:15 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åker hem idag :(

Idag är det dags för mig att lämna Åre igen, tråkigt... Har haft en jättetrevlig helg här måste jag säga :D I fredags bodde vi på Copperhill, åtta pers, i guldsviten. Blev bygget på kvällen och även i lördags kväll hamnade vi där. Igår tog vi det bara lugnt. Blev bjudna på middag hos grannarna och sen blev det spel och film.

Mitt tåg avgår från Åre station idag klockan 15.45 och snart kommer Madde hem från jobbet och kör mig dit. Är framme runt elva på centralen ikväll. Uuusch vad drygt det ska bli att åka tåg igen. Men om en vecka kommer ju Madde hem igen -för att stanna! Hejdå.

 









2009-04-27 @ 14:09:11 Permalink Mickan Kommentarer (3) Trackbacks ()


På tåget

Sitter på tåget och är påväg till Åre nu. Är framme i Sundsvall om en timme nu & där ska jag byta tåg mot Östersund. Är galet uttråkad och vill bara komma fram nu! Idiot som jag är så glömde jag självklart Ipoden + hörlurarna hemma imorse i packpaniken.. så här sitter jag och kan inte lyssna på musik eller kolla någon film. SMART!

Är iaf uppe i Åre vid halv sex och då kommer Madde och plockar upp mig :)
2009-04-24 @ 12:56:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre idag!

Klockan är snart halvtre och jag har fortfarande inte packat klart, får ta och göra det imorgon istället... orkar verkligen inte nu!

Nu ska jag sussa och imorgon åker jag från Kungsängen runt niotiden. Ska bli jättekul att träffa Madde igen och imorgonkväll ska vi tydligen bo på hotell en natt, bara för skojjs skull. Det blir jag, Madde och sex till tror jag. Kan nog bli kul!

Godnatt.
2009-04-24 @ 02:17:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad kväll & Åre imorgon...

Riktigt kul kväll igår måste jag säga! Började kvällen hemma hos Jonas med lite folk och sen fick vi skjuts in till staden. Var dock ganska lite folk på skivan men det var trevligt :) Drog vidare senare på kvällen och träffade David och hans lumpenkompisar, sjukt länge sen jag träffade han. Tog taxi hem med Vicky och kom säkert hem nångång runt tre?

Idag är jag trött, mycket trött. Men mår ändå hyffsat bra nu. Ska väll försöka packa lite snart hade jag tänkt inför morgondagen :D
2009-04-23 @ 13:17:51 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idag är det onsdag

Var väldigt länge sedan jag skrev nu. Senaste veckan har bestått utav alldeles för lite sömn, och alldeles för mycket festande men det är nog så det ska vara i slutet av en säsong. För nu är det inte långt kvar, imorgon blir vi bara fyra kvar i huset också. Lite tråkigt men också ganska skönt!

I måndags åkte vi på personalresa till Vemdalen över ett dygn, grymt lyckad minisemester. Kul att komma bort från Åre ett tag.

Var väldigt jobbigt att komma tillbaks till jobbet imorse efter två dagars ledigt, och att jag kom hem tre igår natt underlättade ju inte. Men det är bara att bita ihop, endast fem jobb dagar kvar nu. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Efter jobbet åkte jag, Tove och Daniel in till byn och åt sushi, gud så gott det var. Och nu sitter vi och kollar på film :)

På fredag kommer Mickan upp, ska bli riktigt skoj! Gud så jag längtar...



Jag o Rebecca igår på Bygget =)
2009-04-22 @ 22:45:51 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teds skiva ikväll.

Idag har vart en rätt bra dag. Fick reda på att jag lyckades med det där jäkla bokföringsprovet som jag gjorde i förra veckan, skönt!! På håltimmen drog jag med Ted och Jonas till jakan. Ted skulls shoppa och jag tänkte att jag kunde ta bolaget på samma gång så slapp jag göra det senare. Ikväll ska nämligen jag och Vicky gå på Teds kompisskiva på Frans August :) Får se vart vi börjar kvällen men jag är faktiskt riktigt jäkla taggad för första gången på länge!! Har heller ingen skola imorgon då vi fick jobba självständigt på aktekunskapen, woho. Så imorgon kan jag ligga hemma och må dåligt med gott samvete... Och sen på fredag morgon bär det av till Åre och Madeleine. Stannar nog faktiskt en dag längre och åker hem på tisdagen istället eftersom att jag fick reda på att vi har studiedag då :) Blää jag vill bara komma bort från den här skiten!!

2009-04-22 @ 13:53:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En mycket efterlängtad Viktoria har kommit hem igen!!

Igår bokade jag min biljett till Åre och tåget går från centralen kl 10.30 på fredag, woho. Fick dock bli med två byten igen i Sundsvall och Östersund som jag åkte sist, men det är inte så jobbigt egentligen. Skönt att få komma bort ett par dagar igen, är lite less på det här... och så får jag ju några dagar tillsamans med Madde :D Kan inte bli mycket bättre!

Idag var jag i Jakan på manikyr och efter det träffade jag Vicky som precis hade kommit hem. Kändes sjukt overkligt att träffa henne igen! Men galet kul :D Ska fika med henne lite senare och resten av kvällen/natten kommer gå åt till att plugga. Har prov imorgon igen i Organisation & Ledarskap och Psykologiprovet som jag gjorde idag gick helt okej tror jag.


Jag och Vicky på Cypern.
2009-04-20 @ 16:27:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sju veckor kvar...

Söndag och jag mår bra. Ikväll ska jag boka min tågbiljett till Åre och imorgon kommer Vicky hem. Kan inte förstå att det är sant? Är nästan lite nervös. Kan inte fatta att det har gått typ ett halvår sen jag såg henne sist. Galet...

Igår blev det lite vin och chips hemma hos Linda, kollade på film och snacka skit. Nu ska jag sätta igång med att plugga psykolgoi, har prov imorgon :/ Snart studenten, snart studenten! Bara typ sju veckor kvar :D
2009-04-19 @ 15:00:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En lite för lång pluggpaus.

Har inte alls fått så mycket plugg gjort som jag borde, så nu blir det nog fasen till att sitta uppe hela natten. När jag äntligen hade kommit igång som bäst åkte jag och Linda till Kallhäll för att fika och sen ta en promenad. Hittade en jättemysig strandpromenad nere vi båtklubben i Kallhäll. Därefter fick det bli en till fika på donken med Nike och hans vänner...








2009-04-15 @ 22:50:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


=/

Jag vill åka hem.. Blev lite för mycket allt det här..

Eller rättare sagt, vill att Mickan ska komma upp nu. Gud vad jag längtar.. Som en jobbarkompis sa idag, vad skönt att få upp en kompis "En vettig person som inte befinner sig i den här Åre bubblan" Och det är precis vad jag känner nu..
2009-04-15 @ 16:25:45 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag längtar.

Åh, jag vill ha nästa fredag nununu! Ska bli stöööört kul :D
2009-04-15 @ 16:25:04 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Stress & Åre nästa helg :D

Bra att man är världens största idiot! Igår när jag skulle plugga till mitt test idag så upptäckte jag att min bok verkligen inte fanns här hemma. Och idag letade jag i skåpet och där fanns den inte heller, så jag har alltså lyckats tappa bort den.. Jaja, pratade iaf med läraren och fick skriva provet på torsdag ist. Tur att hon är så snäll...

Den här veckan + nästa kommer att bli ett rent helvete. Har hur mycket prov & skit som helst, blä. Bara att sitta inne hela helgen och plugga I guess. Lite jobbigt också att nästa vecka när man har tre stora prov så passar Vicky på att komma hem igen och Ted har sin kompisskiva på onsdagen. Menmen, det ska gå! Men herregud vad underbart det ska bli att träffa Vicky igen, som jag har saknat henne!!

Och en till rolig grej är att jag nyss har bestämt mig för att jag ska åka upp till Åre och hälsa på min lilla Madde nästa helg. Blir förmodligen där fredag-måndag :)

Nu är det bara att sätta igång med plugget.
2009-04-14 @ 16:22:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från igår ;)











2009-04-14 @ 00:31:46 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vår

Supermysig söndag hade jag igår med underbart väder. Åkte med Linda till Franco´s runt tvåtiden och köpte med oss lite mat och därefter åkte vi ut till Vallbyvik och tittade på när Nike åkte vattenskoter. Sedan blev det grillning med lite HåboTibble folk  och det blidde även Pictionary :) Behöver dock inte tala om vilka som vann...

Eftersom att jag inte pluggade nått igår så har jag huuur mycket som helst att göra idag, uscha. Menmen, jag får skylla mig själv.













2009-04-13 @ 12:29:04 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Otippat gäng

Började hemma hos mig igår vid femtiden med Jonas och under kvällen droppade det inte lite mer folk, hade jättetrevligt... vart ett väldigt otippat gäng måste jag säga. Det var jag, Linda, Jonas, Kelly, Brorsan, Felix och Emil. De fyra sistnämnda gjorde sin deubut på sportbaren igår och lilla Kelly är bara sexton år gammal, men in kom hon iaf! Däremot hade jag inte alls lika kul uppe i centrum, så det blidde en tidig hemgång, redan strax efter ett kom mamma och hämtade mig!

Idag mår jag som jag alltid gör dagen efter, förstår inte varför... Spelar tydligen ingen roll om jag tar det lugnt eller inte. Jaja. Får se vad jag hittar på idag? Är iaf grymt sugen på Franco´s och ikväll blir det pluggpluggplugg.






2009-04-12 @ 12:52:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen!

Ligger just nu i min egen säng igen, hur skönt som helst! Ska packa upp alla grejjer snart och städa rummet. Flygresen hem igår gick bra men det tog längre tid då vi behövde mellanlanda i Portugal för att tanka, usch... och jag som hatar starten och landningen. Menmen, jag lever ju nu så :) Igår blev det Alexandra men fy vad trött jag var...


Ingen vacker bild men lite färg fick jag iaf efter veckan på Lanzarote...
2009-04-11 @ 14:55:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Usch vad jobbigt..

Godpåsk om man säger så! Idag är det fredag vilket innebar tjejkväll. Jag, Fanny, Elin o Tove lagade mat, drack lite vin och åt chockladmousse. Dock varade inte tjejkvällen så länge eftersom killarna stormade in, men det gjorde inte så mycket. Vid middagen blev det iaf snack om framtiden, eller om nästa år iaf. Och som alla vet (men som jag försöker förtränga) ska man välja skola om fem dagar. Det vi kom fram till var iaf att man inte behöver ha så bråttom. Så helt ärligt, just för tillfället lutar det mot en säsong till här i Åre. Men ni som känner mig vet att detta kan ändra. Och sen så beror det ju lite på vilka som kommer tillbaks nästa år. Men just nu är jag hur sugen som helst...

 
2009-04-11 @ 00:37:17 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pa vag hem

Nu sitter jag och lille Rille har framor datorn i receptionen. Om tjugo minuter kommer bussen som ska ta oss till flygplatsen... Planet gar klockan halv fyra spansk tid och vi landar i Sverige runt tiotiden om allt gar som det ska :D Nu skadet faktist bli skont att komma hem tycker vi, har ju hort att det ska vara fint vader hemma nu ocksa! Woho!

Hejda fran oss

2009-04-10 @ 13:42:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Today

Var ett tag sedan. Men dagarna har gått i ett. Usch, ångesten om att det är så lite tid kvar börjar verkligen smyga fram. Vill inte att tiden här uppe ska vara slut...

Igår var det tisdag vilket innebar bygget. Killarna hade haft sitt race igår, vilket innebär en öl på varje mat ställe i lifesystemet. Så jag och Tove åkte in och hämtade dom efter det, det var mycket roligt! Sen blev det förfest på balkongen, och sen bygget. Grymt lyckad kväll måste jag säga.












Idag har det varit en mycket bra dag. Blev ingen skidåkning idag utan istället en bakis dag. Vi åkte upp till Copperhill och åt pizza på dannes rabatt. Sedan blev det film och glass. På kvällen blev det långpromenad med rebacca, skönt att prata av sig lite. Och efter det blev det hopp med snowracer, inte helt fel det heller. Nu ska jag sova och tagga för morgondagens arbetsdag 7-16.30, minder kul det.

Fick också ett telefonsamtal av Granath ikväll, han är uppe i Åre med lite kompisar så vi ska se om jag hinner träffa dom, vore skoj!
2009-04-09 @ 00:45:56 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Så är det

Mickan sa något kul idag i telefonen:

"Linda är i Kugsängen, du i Åre, Jag i Spanien, Vicky i Frankrike och Ea i Australien"

Ska bli kul när alla kommer hem igen, klart man saknar sina bästa vänner <3
2009-04-09 @ 00:15:18 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pa Lanzarote

Sitter i receptionen och leker lite framfor datan, resten av familjen har redan gatt och lagt sig...

Har haft de jatteskont och vadret har vart bra fram tills idag, hoppas de fortsatter att vara fint bara! Och lite farg har man vall lyckats fa ocksa :) Langtar hem lite men samtidigt inte... skont med solen men finns lite val lite att gora har. Som tur ar sa finns det iaf ett shoppingcenter har bredvid sa lite nya klader har jag lyckats kopa! Juste, maste beratta att jag har en egen lagenhet har ocksa, bor inte med resten av familjen. Sa det e jatteskont :D Aker hem pa fredag igen & planet landar runt tiotiden pa kvallen, lite drygt, menmen! Natt ska man nog kunna hitta pa da!

Nu ska jag ga tillbaks till rummet och kolla lite pa lite vanner. Hejsvejjs!




2009-04-06 @ 23:50:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes


.
Haha, har aldrig haft så kul som jag hade i fredags tror jag. Helt spårad dag! 
I be right back...
2009-04-06 @ 23:01:56 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lanzarote imorgon!



Jag hade en trevlig kväll igår men det blev ändå inte riktigt som jag hade hoppats på, menmen. Jäkla skitvakter var det också!! Men Madde och Linda höll iaf ett ''gulligt'' tal för mig under middagen, haha. Idioter..

Kom nyss hem från Håban, ska börja packa nu. Drar ju till Lanzarote imorgonbitti :) Ska bli grymt skönt! Planet går vid halv tio tror jag. Jaja, nu är det bara att sätta igång så att jag får lite sömn också. HEJDÅÅ!!
2009-04-02 @ 23:51:55 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tillbaks i ÅRE

Har haft det hur bra som helst dom tre dagarna jag var i Kungsägen. Fick känna på våren lite också. Skivan igår blev ju som den blev, men det var kul ändå :)

Så glad över att vara tillbaks i Åre. Blev upplockad vid tåget klockan tre och fick till och med en "välkommen hem present" av Thomas o Clemme, haha gulligt! Det var en pälskeps som dom tydligen tyckte passade mig. Åkte hem och duschede och packade upp lite sedan tog vi två bilar in till byn för att kolla på en hopp tävling för att sedan äta middag på Broken. Gud så god mat, och det var inte lite mat heller. Elin och jag fick tom med oss en doggy bag hem. Åkte sedan till ica för att hyra film men den orkar jag inte kolla på. Helt totalt slut och det ska bli så skönt att sova. godatt!




2009-04-02 @ 22:15:19 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från skivan.











2009-04-02 @ 16:29:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för min studentskiva!

Kom nyss hem från skolan, fick sitta och trängas i Teds skåpbil med Sussie! Nationella provet gick mycket fortare att skriva än vad jag trodde, vi hade fem timmar på oss men det tog typ en och en halv.

Vid tolv ska jag plocka upp Madde och sedan dra till jakan. Ska inhandla lite vin & sånt från systemet och sen kanske äta lunch eller nått. Sjuuukt härligt med sol ute, man blir glad. Sen ikväll ska vi nog börja lite hos Linda och efter det bär det av till Göta Källare! -Det är dags för min studentskiva idag! Känns lite overkligt att det redan är här men det blir nog kul. Madde och Linda blir mitt sällskap på middagen. Tror Bibban kör in oss också så det är skönt...

Känner mig också mycket bättre idag, endast rösten som är sådär. Så skönt att febern har gått över och även den värsta halsonten :)
2009-04-01 @ 11:07:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91