top3 -

Kroatien?

Ojoj vilka dagar. Dennis blev sjuk för några dagar sen så vi fick åka in till akuten på Danderyd. Han blev kvar över natten men blev bättre rätt fort med antibiotikan. Förmodligen nån infektion i njurarna eller nått sånt, dem vet inte riktigt än men skulle ringa imorgon när dem fått de sista provsvaren. Hoppas verkligen att det inte är nått allvarligt eller så för på lördag ska vi ju åka till Kroatien!! Men ja tror att det är lugnt för han mår ju så mycket bättre nu... Hoppas verkligen det. Idag har jag pluggat, vi har åkt och handlat och tvättat inför lördagen.
2010-07-29 @ 18:44:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis mami

Usch vad jag får huvudvärk av detta väder. Åskan hänger i luften och det har den gjort ett bra tag nu. Bläää.

Min väska kom igår. Jag är kär. Stor och fin var den!! Idag har vi målat och åkt och badat med Ida. Dennis åkte till jobbet för en liten stund sen så ikväll tänkte jag plugga. Igårkväll drog vi förbi Vettan och Lasse en sväng för att gratta killarna, blev tre timmars snackande och vindrickande så var lite lullig när jag kom hem. Trevligt :)

Idag fyller min mamma 43 år, grattis! Måste fixa present till henne ihelgen innan hon kommer hem. Har föressten skrivit lite med Linda idag och kommit fram till att båda veckorna som vi kan åka och hälsa på henne i September funkar för henne också :D Så nu blir det av med Rhodos också en vecka, ska bli skitkul!!
2010-07-22 @ 16:33:54 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdagen.

Idag har jag målat lite, lekt med djuren och ätit kebab med Sebban och Ek. Snart ska jag ut och måla lite till och sen tänkte jag ta en dusch. När Dennis kommer hem från jobbet tänkte vi grilla och sen ska jag försöka plugga lite. Imorgon blir det bara måla måla måla och sen en sväng till Lasse och Vettan för att gratulera tvillingarna som fyllde femton igår.




Två gamla bilder som jag hittade på min gamla data :)

2010-07-21 @ 15:51:40 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag morgon.

Har vart vaken sen halv fem imorse och jag är faktiskt pigg. Vi åkte samtidigt som Dennis som skulle till jobbet. Sebb och jag skjutsade övriga familjen till flygplatsen och sen blev det frukost på donken. Nu drog Sebban precis till jobbet och jag sitter och dunkar musik i Rickards rum. Måste erkänna att det är rätt skönt att sitta vid en stationär dator.

Snart tänkte jag börja måla och gå ut med Ida en sväng. Beställde hem två långklänningar också igår, hoppas dem passar. Har vart lite tveksam till långklänning men har bara blivit mer och mer sugen på en så då passade det ju alldeles utmärkt när dessa två endast kostade 100 kr tillsamans!! Sjukt billigt. Någon dag i veckan också kommer min Burberry :D:D

 

2010-07-20 @ 08:34:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Croatia

Packat klart det sista nu och väntar på att klockan ska bli fem.

Har kommit på att det är mindre än två veckor kvar nu tills vi åker till Kroatien i nästan tre veckor. Ska bli underbart!! Vi ska låna min pappas kusins hus nere vid havet på Vir där vi brukade vara när vi var mindre. Pappa kommer nog ner någongång när vi är där också. Längtar :D Vi åker iaf den 31, nästa lördag från Skavsta flygplats.

I veckan när vi bor i Kungsängen har jag lite saker inplanerat. Ska måla en massa timmar, plugga, leka med flickorna, klippa mig, shoppa lite m.m.
2010-07-19 @ 13:24:55 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma!

Det blidde fyra supermysiga dagar på Landsort. Riktigt fint var det och våra små hus låg precis vid klipporna med världens utsikt med bastu och badtunna. Hade strålande sol dem två första dagarna medan de andra två blev mulet och regn. Har precis tagit ett bad och nu ska jag packa upp allting för att sedan börja packa igen. Ska ju bo i Kungsängen nu en vecka framöver när nästan hela min familj åker till Mallorca. Jag och Dennis åker dit imorgon efter Dennis jobb och på kvällen imorgon ska vi åka och storhandla med mamma och Sebban inför veckan. Sebban ska ju vara kvar hemma med oss men vi ska hjälpa honom med att passa Ida och så. Sen på tisdag morgon vid halv fem ska jag och min brorsa skjutsa resten av familjen till Arlanda.
2010-07-18 @ 17:55:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från Landsort.

Vi alla hade ett varsitt hus bredvid varann. (= de röda små husen på bilen).
2010-07-18 @ 17:47:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Landsort

Blev två jättemysiga dagar ute på landet. Åt gott, SVETTADES, solade, drack sex liter vin och snacka en massa skit. Idag har vi packat, handlat, tvättat, solat en liten stund på balkongen och nu ligger jag i sängen och pluggar i värmen. Håller seriöst på att avlida. Så jäkla varmt här hemma!!!!! Imorgonbitti åker vi till Ankarudden och tar färjan därifrån över till Landsort och Dennis mamma, Janne, Tilde, Josef och hans mormor + morfar :) Ska bli jättemysigt. Vi kommer hem igen på söndag. Hoppas bara på att det blir soligt i helgen, har hört att det inte ska det.


En bebisekorre av tre som bodde på tomten, pyttesmå var dem!





















2010-07-14 @ 21:08:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag & Söndagen.

Inflyttningsfesten var jättetrevlig och dem hade fått iordning det jättefint. Efteråt drog vi till Garbos men jag och Dennis var inte där så speciellt länge eftersom att båda hade huvudvärk (jag hade duuunderhuvudvärk!!) och sen var det typ 1000 grader där inne. Svettades som en gris. Sov hela tågresan hem och tog taxi hem till mamma sista biten och vi var väll hemma runt två tiden. Mådde pyton på morgonen, huvudvärken hade inte släppt, men efter några tabletter och ytterligare lite sömn piggnade jag till. Åkte ut med båten allihopa utan Sebban i några timmar. Stannade och badade vid blå lagunen och sen åkte vi till Francos och köpte mat.

Om typ en timme kommer Sebban och hämtar mig här hemma. Dennis har ställt av motorcykeln nu så nu är jag tyvärr billös igen när han jobbar, synd ;) Vi ska iaf först åka förbi Sumpan och hämta Madde och därefter till Kungsängen och möta upp Ea och Vicky. Sen åker vi till Bålsta till Chabos affär (hon ansluter sig efter jobbet) och handlar mat och sånt tills kvällen. Ska ju sova i Bålsta på Maddes landställe över natten. Ska vara kanonväder båda dagarna så det är ju perfekt!

Nu ska jag packa ihop det sista och sen bara vänta. Ciao.























2010-07-12 @ 07:58:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inflyttningsfest.

Igår efter att jag målat lite hos mamma åkte jag och tog en fika vid vattnet med Vicky. Sen hem.
Pluggat lite nu på förmiddagen och nu tänkte jag ta ett bad. Ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos Madde och Danne i Sumpan och därefter utgång. Blir nog så att vi åker till Kungsängen innan vi drar dit för att lämna Dennis motorcykel på vägen hos hans mami och sen lämna kvar bilen i Kungsängen hos min mami. Så istället för att åka hem ikväll när vi vart ute så åker vi hem och sover hos mamma. Blir lättare så imorgon eftersom att vi tänkte åka ut med båten med min familj och då slipper vi tänka på att kunna köra bil och så imorgon.
Jag är iaf sjuukt taggad och hoppas på en bra kväll!!!!
2010-07-10 @ 12:54:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varmt

I lördags blev det GrönaLund. Var superväder och jättekul. I söndags åkte jag, Dennis, Sherine, David och Josef ut med vår båt och åkte till Blå lagunen och solade. Jag badade tillochmed! Jätteskönt i vattnet där... Igårkväll blev det bio och idag har jag pluggat lite. Är så sjukt varmt här hemma nu så man typ dööör. Har precis vart nere i källaren iaf och hämtat fläkten som jag köpte förra året. Får se om det går lättare att sova inatt nu.

Imorgon åker vi nog hem till mami en sväng och solar och sen behöver jag köpa lite skit i Barkarby. Sen resten av veckan blir de nog bara att göra klart de sista plugget och sen på lördag blir det inflyttningsfest hemma hos Madde och Danne i Sumpan :) Ska bli skitkul, blir utgång efteråt också. På måndagen som kommer nu ska vi tjejjer iaf åka till Maddes landställe ute i Bålsta och bara umgås, grilla och dricka vin :) Sover över också.. ska bli mysigt :D



















2010-07-06 @ 23:10:35 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Jag har disco i Sebbans rum, dunkar ashög musik och sjunger mitt allra finaste men det är ändå ingen som störs. Nice. Idag har jag målat och varit hos tandläkaren, inga hål alls. Grymma tänder jag har! :)

Imorgon ska det bli typ 30grader och då ska jag passa på att måla. Tror att Dennis hade tänkt att hjälpa mig också. Vi båda ska iaf upp klockan 07.00 och ta varsin bil till verkstaden, volvon ska fixas lite.

Nu ska jag sjunga vidare till Dennis slutar jobba, då ska jag åka till Donken och möta upp honom där. I´m hungry!

2010-07-01 @ 22:56:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91