top3 -

.

Trött!

Dagen har bestått av skolan, fysikplugg, fika med Sofia, tennis och inte så mycket mer! Nu tänkte jag gå och lägga mig och skita i hur det går på provet imorgon. Snart är det helg, och då bär det av till Kungsberget! =D

/Madde
2008-01-30 @ 22:53:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakissöndag

Bestämde mig för att dra med de andra ut igårkväll även fast jag precis vart sjuk. Ångrar iaf inte mitt val eftersom att det blev en lyckad kväll igår! Började med Jenga och Så ska det låta hemma hos Madde efter de andra dragit in till stan. Uppe på Alexandra var det väldigt mycket folk och det blev det även på Terrassen lite senare. Skitkul kväll! 

Däckade hemma hos Madde vid fyra igår och när vi vaknade idag fick vi för oss att ta en powerwalk. Ja, sen hur långt vi kom och hur länge vi gick är mindre viktigt :D Fick sms av Danni imorse också som tyckte att vi skulle ha filmkväll idag så vi får väl se hur de blir med det. Vore dock väldigt trevligt. 

Nu ska jag ta ett långt, varmt bad och sen måste jag verkligen börja plugga. Det är så klantigt att jag jämt ska skjuta upp allt till sista dagen. Men nu har jag ju faktist en ursäkt. har ju trots allt vart sjuk. Har lyckats övertala min familj att vi ska äta Kinamat ikväll också ;D Muuuums. /Mikaela 
2008-01-27 @ 16:02:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag!

Är helt slut idag! Gick upp sex igår för att skriva SAT provet. Höll på i fem timmar och det gick väl inte så värst bra. Får svaret om några veckor, ska bli intressant. Sen möte jag Ea och vi åkte och jobbade. Senare kom alla hem till mig och alternativen för kvällen var stan eller kungsängen. Vi kunde inte enas så hälften drog till stan. Jag, Mickan, Danni och Stefan stannade kvar. Vid halv elva kom också Vicky. Drog sen upp till Alex, och sen viadre till Terassen dit även Ea och Linda kom, direkt från stan. Blev en lyckad kväll och jag och Mickan var hemma hos mig vid fyra!

Nu sitter jag och väntar på att Ea och Tony ska komma vilken sekund som helst. Tony ska installera ett program på min dator sen ska jag och Ea plugga lite, om vi orkar det.

Ikväll kanske vi ska ha filmkväll, annars blir det bara att sova!

/Madde

2008-01-27 @ 14:50:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BÄTTRE :)

Mår mycket bättre redan idag, tack och lov. Känner mig faktist nästan helt frisk, lite ont i kroppen bara. Ikväll ska jag förmodligen hem till Madde och sen får jag se vad jag ska göra. Kanske följer med ut om jag orkar, men blir nog en alkoholfri kväll. Vågar inte dricka på tom mage...

Nu ska jag försöka äta någonting annat än glass. /Mi
2008-01-26 @ 11:54:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


helg!

Nu är det helg! :) Hade bara en lektion idag, foto. Dock i två och en halv timme. Men det gick ganska snabbt ändå. Jag och Ea tog några fina utomhus kort på varandra ;)
Åkersberga turen blir inställd idag. Bra tycker jag för nu ska vi hem till Ea istället och typ spela spel eller nått?

/Madde
2008-01-25 @ 17:37:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag och sjuk...

Och så var det dags. Nu har det äntligen blivit min tur att drabbas av kräkis, mysigt.. Vaknade upp mitt i natten och verkligen svettades + mådde illa. Fick hasa mig väldigt försiktigt ner till soffan. Ja, sen har jag legat där typ hela dagen.  Det finns nog ingenting som är värre än det här :'( Jag var iaf tvungen att stanna hemma från skolan idag, men hade bara en lektion så det gjorde inte så mycket.

Det är dock väldigt tråkigt att det kom just idag, eftersom att jag skulle till Åkersberga ikväll med Linda och Ea. Får väl se om jag mår bättre till kvällen, mår trotsallt rätt mycket bättre redan nu. Men har ändå svårt att tänka mig att min kropp skulle orka? Menmen...

Just nu ligger jag uppe i mammas säng med en sval och skön handduk på pannan. Vill verkligen äta något, men vågar inte än :(
2008-01-25 @ 13:35:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart är det helg..

Började skolan halv ett idag. Skoldagen gick väldigt snabbt faktiskt. Slutade fem och gick och spelade tennis. Sen kom pappa och hämtade mig. Åkte hem och träffade Mickan ute. Sen gick vi upp till vidoe vicen där Stefan jobbade. Han hade så tråkigt och när vi kom blev det plötsligt mycket roligare. Satte oss där och kollade på Mickan och min favoritfilm; patrioten. Det är verkligen världens bästa film. Så sjukt sorgligt att huvudrollen, Heath ledger har dött bara.

Imorgon börjar vi vid ett så jag och ea kankse ska ner till ubg innan och kolla på när alla företag har utsällning. Eller vicky vill iaf det :P Får se om vi orkar det. 
 
Annars så ska jag inte göra så mycket mer imorgon. Alla mina vänner ska till åkersberga och parta men jag kan tyvärr inte följa med. Ska upp sex dagen efter för att åka till stan och skriva det där SAT provet i fyra timmar. Skulle så mycket hellre åkt till åkersberga än det. Men har inte så mycket val.

Nu ska jag gå och lägga mig! God natt! /Madde

2008-01-24 @ 22:59:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Torsdag

Igår var jag hemma hos Madde med henne och Ea. Vi kollade på lite resor, lutar mot Ayia Napa nu istället. Sen kom vi (jag) ju också på att vi borde åka till Kungsberget någongång, så vi bestämde att vi ska ta bilen dit nästa lördag :D Ska bli skitkul! Då hinner jag prova mina nya skidor också, som jag köpte igår, innan vi åker till Romme med skolan.  

Imorgon är det äntligen fredag igen. Veckorna går verkligen sjukt fort.. Ska till Åkersberga på fest hos fem killar som bor tillsammans i en villa på kvällen. Långt bort, men kul att träffa lite nytt folk. Sen på lördag ska jag hem till Madde som är ensam hemma :) Kanske blir utgång i stan på kvällen, men inget är bestämt än. 

Ikväll ska jag bara ta det lungt, kanske försöka ta en promenad lite senare också. Fick min nya bikini från Nelly.se idag, skifin :D Så nu måste man ju ut och röööööra på sig lite... /Mikaela
2008-01-24 @ 17:58:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kungsberget!

Efter en mycket trevlig kväll med Mickan och Ea ska jag nu börja gå och lägga mig. Men tänkte sammanfatta lite om vad vi kom fram till ikväll. Har nu börjat titta lite på resor i slutet av juni men vi vet inte riktigt om det blir något med det. Kollade också på boende på Gotland, men det var inge roliga priser så det blir nog husvagn istället!

En ny resa dök också upp. Mickan kom på den roliga idén om att åka till Kungsberget nästa lördag :) Så det är nu bestämt. Kollade lite på boende också. Tex husvagn, haha. Men det blir nog inget med det. Åker nog bara upp över dagen. Ea får köra. Sen blir det Mickan, jag, Vicky och Linda (fast Linda vet inte om det än, men om du läser det här så vet du att du måste följa med!) =)

image147
2008-01-23 @ 23:11:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fram och tillbaks!

Känns som jag bara har åkte fram och tillbaks hela dagen, vet inte riktigt varför? Började iaf med att vi åkte till Brommhallarna i morse och hade ledarskap i två timmar. Sen köpte jag och Sofia med oss pizza och åkte hem till min syster eftersom vi hade hål i tre timmar.
Sen åkte vi till skolan för att ha en lektion, sen åkte jag tillbaks till malin för att sen två timmar senare åka tillbaks in till stan igen för att spela tennis. Sen vid sju åkte jag hem. Så nu är jag äntligen hemma efter denna långa åk-dag. :)

Sitter och väntar på Mickan och Ea som ska komma förbi snart!

/Madde
2008-01-23 @ 20:10:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOPPAS INTE INTE INTE!!

Börjar bli väldigt rädd nu. 60% utav min familj ligger nu hemma med vinterkräksjukan. Rickard hade det ifs för typ två dagar sen och nu har både mamma och Sebban fått den. Jag orkar verkligen inte! Har varken tid eller lust att bli sjuk just den här veckan, inte imorgon..  Men jag antar att jag inte kommer att klara mig ifrån det. Inte med mitt imunförsvar i alla fall. 

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite och tagit en promenad med Vicky. Vi träffade på Linda en liten stund också som nyss hade kommit hem från sin date ;D Kul! 

Imorgon har ubg studiedag så jag är ledig :D  Ska göra en del grejjer på dagen och sen på kvällen ska jag, Madde och Ea boka vår utomlandsresa till sommaren. Får se vart vi ska åka, har inte riktigt bestämt oss än. 

Nej nu ska jag kolla på någon film eller nått tror jag. /Mikaela


2008-01-23 @ 00:09:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Jag och mamma åkte in till stan idag och skulle träffa en kille som jobbar på kilroy. Han har hand om collagetennis. Eftersom det bara är ett halvår kvar av gymnasietiden är det kanske på tiden att kolla upp vad man vill göra efter studenten. Så en av idéerna är att åka till USA och spela tennis.
Blev riktigt sugen på att åka efter att ha pratat med honom, låter sjukt kul. Det mest negativa är väll min engelska. Är inte direkt mitt starkaste ämne.
Man måste iaf göra ett engelska prov som heter SAT. Detta prov kan man bara göra några gånger om året, och ett av tillfällena råkar vara på lördag! :O Så jag ska gå dit och försöka göra mitt bästa även fast jag vet att det kommer gå åt helvete. haha!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Åt sushibuffe med mamma och Maria till lunch, sen gick jag på en lektion i skolan och nu är jag hemma. Ikväll kommer lite folk hit tror jag, mamma fyller nämligen år :)

/Madde

2008-01-22 @ 16:44:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Hade bara en lektion idag eftersom att vår franska lärare är sjuk :D Efter idrotten kom Bibba och Rickard och hämtade mig. Vi åkte och käkade lunch, fick bli en kebab :) Nu ska jag kolla på reprisen av one tree hill som jag missade igår när jag var ute och gick med Linda. Ikväll kanske jag och Bibban ska gå på Bio i kista och förhoppningsvis kolla på nya skidor!

(Studiedag på onsdag också, wihoooo)

/Mickan
2008-01-21 @ 13:43:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag!

Jag, Ea och Linda åkte upp till centrum igår och hyrde film och köpte pizza och åkte sedan vidare hem till Mickan. Riktigt mysigt där. Alla var på riktigt bra humör ;) Tittade på "I know who killed me" med Lindsay Lohan. Väldigt läskig och speciell film men vi kom nog ändå fram till att vi tyckte att den var riktigt bra. Vid tio skjusade Ea upp oss till centrum och våran lugna kväll blev inte så lugn längre. Var på alex och gc först och sedan blev det terassen.
Efter terassen drog vi vidare till en kille i centrum sen tog vi bussen hem och jag och Mickan var nog hemma hos henne vid fyra typ.

Idag vaknade jag vid tio hemma hos Mickan. Mickan somnade om och jag gick hem istället. Nu sitter jag och väntar på att Ea ska höra av sig så att vi ska åka och jobba! Annars ska jag nog inte göra så mycket mer idag.

/Madde
2008-01-20 @ 12:36:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad fredagkväll

Hade faktist skitkul igårkväll! Glad att jag drog ut i alla fall. Började med att ta nått glas uppe på Alexandra med Linnea. Sen tog vi tåget in till stan för att dra sedan till K15. Första gången jag var där, hade ifs väldigt kul, men lokalen var väl inte direkt någon höjdare. Träffade iaf Jonas, Anton, Sundis mfl :) Jonas första krogbesök. Efter staden åkte vi hem och mötte Linda + Michan. Drog in på Terrassen ett tag (som vanligt) och kom hem vid halvfyra-halvfem?Pinsamt nog så har jag ingen aning om hur jag kom hem.. nooot goood! 

Nu ligger jag helt död nere i soffan och leker med datan. Försöker äta lite lasagne också. Ikväll kommer flickorna hem till mig. Vi ska äta mat och kolla på film, precis vad jag behöver en dag som denna. 

/Mikaela


 
2008-01-19 @ 14:05:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


magaluf!

Magaluf är äntligen bokat! Första veckan i augusti. Blir åtta tjejer som åker. Kommer bli grymt kul!

image144

image145

image146
2008-01-18 @ 17:44:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag

Kom till skolan idag för att ha en lektion, och självklart har vi vikarie på den lektionen. Väldigt onödigt! Och dessutom är detta vå första fotolektion så vår vikarie får ju bara hitta på massa onödiga uppgifter till oss. Så nu har vi suttit här i två timmar och har inte haft något att göra den senaste timmen men får ändå inte gå. 30 minuter kvar, så segt.

Idag är det iaf fredag, skönt! Redan trött på skolan efter bara en vecka, förstår inte rikitgt hur jag ska klara av den här terminen?


/Madde

2008-01-18 @ 11:33:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Är på riktigt bra humör. Vet inte varför! Åkte med mamma till Stinsen och handlade lite efter middagen. Jag och min bror ska nämligen våga oss på att laga trerättersmiddag till familjen imorgon, spännande ;D Efter det mötte jag upp Linda och vi tog en promenad, mysigt :D

I helgen blir det utgång och på lördag blir det nog lite förkrök hemma hos mig. Ska bli kuul! /Mickan
2008-01-17 @ 22:30:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag!

Torsdag idag, veckan går snabbt! Sitter i datasalen och har webbdesign, leker lite i flash. Ganska roligt faktiskt. Sista lektionen på dagen också så det är ju skönt. Sen ska jag hem och bara ta det lungt tror jag. Blir ingen tennis idag heller. Gick hem från skolan igår med feber. Hela familjen verkar ha blivit sjuka efter Thailand. =/

Imorgon är det fredag, då ska vi boka Magaluf resan är det tänkt. Ska åka i början av Augusti. Lite oklart vilka som ska med men alla som ska med ska iaf bestämma sig tills imorgon. Just nu är vi iaf sju st.

Helgen blir väldigt lugn. Imorgon ska jag nog bara vara hemma och på lördag kankse det blir bio eller filmkväll eller något liknande.

Nu ska jag återgå till Flash.

/Madde
2008-01-17 @ 13:12:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma hos Mikaela!

Sitter hemma hos Mickan med Vicky. Vi har precis avnjutit en riktigt god middag, lasagne. Mickan ligger under sängen och jagar sin katt medan Vicky sitter på sängen och garvar och jag sitter vid datorn och drickr rödvin!

Snart kommer Chabo och hämtar upp oss och vi ska sen till Ea. Där blir det lite små party för att sedan åka till stan till hirschen. 

Och kvällens gästskrivare är så mycket som..... VICKY! varsegod att ta ordet;

Jag känner mig hedrad att få klottra lite i denna otroligt "kända" blogg, dockhar jag missat stora delar av av inläggen här... Men jag lovar jag ska bättra mig!

Jag hade tänkt att berätta om Maddes syn, och hur hon ser saker när hon kommer in i ett nytt rum. Det börjar nämligen med att hon kommer in i Mickans rum, där allting är ommublerat, nytt och fräsht. Det första Madde överhuvud taget ser är ett kort på henne tillsammans med Mickan som står i förstret (observera att man måste gå in och kan omöjligt missa ommubleringen) sedan går hon ut. När vi kommer in andra gången upptäcker hon den nya garderoben och ommubleringen och tycker att det är jättefint. Efter nästan en timmes viselse i rummet går hon ut en snabbis och kommer in igen, inte fören då upptäcker hon den "lilla" TVn som hänger på väggen. Det är typ en 32 tums plasmatv. HUR KAN MAN MISSA!?  

Ja, det får väl räcka för mig, denna gång! Jag kanske kommer tllbaka någon gång! ;D /Viktoria

/Madde 
2008-01-12 @ 18:44:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


:)

Kvällen igår vart faktist mycket lyckad! Var först på GC med en massa folk och sen drog vi till Terrassen:D Dit kom även Madde :D:D Skitskönt att hon har kommit hem igen! Efter Terrassen drog vi på efterfest i Brunna.. Jag och Linda kom hem till mig vid sex typ. Kul kväll! 

Nu ska jag ut och ta en promenad med Vicky och sen vid fem kommer Madde hit. Vi ska väl typ käka och föra lite :) Sen ikväll ska vi till Toxic.. Massa som ska dra in iaf. /Mikaela 
2008-01-12 @ 14:41:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen!

Hemma! Kändes riktigt skönt att vakna upp i sin säng fösta gången på tre veckor. Har haft världens bästa semester :) Semesterna började på Ko Samui, Sen Ko Lanta, Vidare till Ao Nang och sista några shoppingdagar i Bangkok! Tre jätte bra veckor!

Hemresan igår var lite jobbig. Skulle lande åtta i Sverige men planet var två timmar sent från bangkok. Då missade vi självklart planet från Finland där vi mellanlandade. Dock fick vi gratis mat på burgerking och 170 kr var att handla för i taxfreen så jag ska inte klaga så jätte mycket, fast det var ju jobbigt ändå.
Landade tolv på arlanda, var hemma strax innan ett. Hoppade in i duschen fixade mig på fem minuter och sprang upp till alla andra på terassen! Kul att träffa alla ;)

Lite senare ska jag hem till Mickan, där bilr det lite förfest för att sedan åka in till hirschenkeller! Ska bli riktigt kul!

/Madde
2008-01-12 @ 12:27:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sovmorgon och Madde kommer hem imorgon! ;D

Kom nyss hem från en jätteskön promenad med Vicky. Vi är så duktiga så! Börjar kl tolv imorgon också, wihoo! Ska bli så skönt att få sova lite för första gången på denna vecka.. känner att jag verkligen behöver det. Nu ska jag göra iordning en kopp te och sen kolla lite på lite Sex And The City. 

Juste, måste bara berätta att hela klassen, eller ja alla förutom TED skolkade från vår sista lektion idag. Haha.. skulle ha velat se Christinas min :D

Imorgon kommer Madde heeeem :D ÄNTLIGEN! Ska dra upp till Alex med alla tjejorna på kvällen :) /Mickan
2008-01-10 @ 22:00:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill ha Fredag

Sjukt ont i handen fortfarande :( Bara tagit det lungt efter skolan och tagit en promenad med Vicky. Två dagar kvar tills MADDE KOMMER HEM :D:D:D /Mickan
2008-01-09 @ 21:11:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONT!

Så var första dagen i skolan över. Det var faktist en ganska rolig dag faktist, vilket inte händer särskilt ofta. En mindre bra grej var att jag började få ont i min jäkla hand igen. Får det lite då och då och de brukar sitta i några dagar.. Förmodligen läcker det ut vätska ur en led. Skitirriterande! Och det värsta är att man helst ska låta det vara för att det ofta blir bättre med tiden. Men nu har jag haft såhär i tre år och det gör bara mer ont för varje gång. Började tillochmed att grina när jag kom hem efter skolan idag.. haha. Men blir det inte bättre så måste man operera :/ 

Aja, ska inte klaga.. de är ju typ det enda jag gör nuföritden känns det som:P Hoppas iaf att det blir bättre snart och att jag kan somna inatt.. Ska ta en dusch och sen linda om handen. Nog om min hand. Mötte Ea vid lillsjöskolan vid åtta och tog en promenad och efter det drog vi hem till henne en stund :) Trevligt.. 

Nu ska jag duscha och sen försöka somna. /Mickan
2008-01-08 @ 22:31:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halkbanan

Har vart en lång, men rolig dag idag! Jag och Linda har kört halkbanan nu :) Var faktist riktigt roligt, men var väldigt nervös innan:P Efter det åkte vi till Jakan och åt kinamat. Köpte två jättefina toppar också. 

Gick upp vid åtta imorse för första gången på läääänge och jag var helt död. Ser verkligen inte framemot att gå upp kl sju imorgon bitti.. Tråkiga skolan börjar ju igen :/ Nu ska jag kolla på andra avenyn och sen ska jag nog sova, är helt slut. /Mickan
2008-01-07 @ 22:23:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Nu är jag nästan helt nöjd med mitt rum iaf. Lite småsaker som behövs fixas bara! Ska nog bara ta det lungt resten utav dagen.. borde verkligen plugga, men jag orkar verkligen inte :( Men men, imorgon ska iaf jag och Linda köra halklbanan.. ska bli kul men läskigt :p Så man kanske borde komma i säng innan tolv idag?

Nu blir det fiiilm! Byye
2008-01-06 @ 16:03:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klart

Nu har jag äntligen blivit klar med min nya garderob! Jag och Bibba har hållt på med den HELA dagen. Eller okej, vi tog väl en timmes paus för att äta. Men gud vilken tid det tog.. Tog typ två timmar att lägga in alla kläder också efter att garderoben var klar. Men nu är det iaf klart och mitt rum är jättefint. Imorgon ska jag åka med mamma och handla lite småsaker till rummet också.

Bara sex dagar tills Madde kommer hem nu! LÄNGTAR!! Allt är så tråkigt när hon är borta :(
2008-01-06 @ 00:26:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SATC i soffan

Ligger nere i soffan och ska snart börja på det sjunde avsnittet av Sex And The City. Har blivit lite utav en vana de senaste dagarna att ligga uppe mitt i natten och kolla på några avsnitt av SATC eller någon film.. kommer dock bli väldigt svårt att vända på dygnet igen. Jaja, ligger iaf nere i soffan därför att min säng är helt översvämmad med kläder, eller ja inte bara sängen utan hela rummet! Anledningen till detta är att jag var tvungen att tömma hela min garderob idag, för att sedan åka och kasta den. Ska få min nya, STORA garderob på lördag :) Wihoo

Så ja, det betyder att jag har två nätter framför mig på soffan. Men det ska nog gå bra, brukar faktist sova rätt bra i soffor. Morgondagens planer är iaf att jag ska gå på bio med min lillebror på förmiddagen. Sen på kvällen ska vi nog fira Mika som fyller år.. /Mickan
2008-01-04 @ 00:30:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONT

Ligger i sängen.. har fortfarande på mig morgonrocken och planerar att ha på mig den resten av dagen. Har jätteont i huvudet, typ migrän :( Skulle egentligen åkt in till stan och fikat idag, men jag tror inte att jag kommer palla det, tråkigt.. 

Igårkväll kom iaf Vicky och Linnea över hit och kollade på Heroes. Det var två sjukt bra avsnitt :D  
2008-01-03 @ 14:52:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lugn dag

Idag har jag vart i Jakan med mamma och Rickard. Shoppade lite och köpte med oss Kinamat hem. Det finns verkligen ingenting som är godare!! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ska iaf övningsköra lite med Bibban. Ska ju faktist köra halkbanan på måndag.. Börjar bli rätt så nervös :P Får se vad jag ska göra sen.. måste iaf kolla på Heroes, dubbelavsnitt idag ju :D /Mickan
2008-01-02 @ 16:24:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2008

Herregud.. vilken nyårsafton. Den vart riktigt lyckad men väldigt kort!. Däckade hemma i min säng klockan halv ett! Halv ett, på nyårsafton!! haha.. Det lyckades jag väldigt bra med tycker jag. Men jag hade fått världens huvudvärk så jag kunde verkligen inte fortsätta parta vidare. Men ialla fall, kvällen började hemma hos Jessica där vi åt middag. Riktigt god mat och väldigt trevligt folk :) Vid tio beställde vi tre taxibilar för att åka vidare till Rille. Var där i en och en halv timme kanske, för sen fick alla väldigt bråttom med att hinna hem till Alex Lilja innan tolvslaget. (Jag fick åka med nyktra Linnea som var sjuk). Var nog där i fem minuter innan jag får för mig att följa med Vicky och co upp till Centrum för att fira tolvslaget (vilket jag idag ångrar, men men).. Haha det var kul iaf. På vägen tillbaka till Alex ser jag min familj uppe på kullen så jag bestämmer mig för att hoppa av och säga gott nytt år till dem. Och det var efter det som jag följde med dem hem och somnade.. Haha

Aja, hade ialla fall riktigt kul :) Hade mycket roligare iår än vad jag hade förra året. Någonting som var mindre roligt var att jag hade glömt ladda min kamera, så blev väl ca fem bilder för min del. Men som tur var så hade vi ju typ fem andra kameror, så får ta korten av mina vänner istället. Nu hade jag tänkt att ringa Viktoria och fråga vad de gjorde efter kl halv ett igår ;) och sen fråga om hon orkar ta en promenad med mig :)

(Madde ringde igår föressten, blev sjukt glad :D) Kom heeeem snart!! På fredag ska vi fira Mika som fyller 19år! Blir bara centrum, men ska bli kul ändå.. /Mikaela
2008-01-01 @ 14:04:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91