top3 -

Utgång

Igår blev det personalmiddag, sedan Wersens med Petter och slutligen vidare till Dippan. En lång och händelserik kväll.







Idag har jag varit mycket duktig. Istället för att bra ligga och vara bakis hela dagen (som jag egentligen borde gjort) har jag varit ute och åkt skior. Det gick som det gick, haha. Sedan har jag kört ner Clemme till tåget samt gått på byn i ca tre timmar och gjort av med pengar på massa kläder =)

Sen har jag också kommit på att jag saknar mina vänner där hemma väldigt mycket <3
2009-02-27 @ 20:03:59 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


...

Fan!!
2009-02-26 @ 19:52:58 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdag

Igår vart en lååång dag för min del, kommer inte ihåg senast jag gick upp klockan åtta? Blev iaf först en fika på Nikes jobb, sen åkte jag och Linda till kista och kollade på bio med Rickard. Fick bli Rosa Pantern 2 och det var väll inte direkt en film för mig... Efter det mötte vi upp Nike och Oscar och åt middag uppe på Alexandra. Lämnade av lille Rille efer det och spelade lite Pictionary! Vi är fortfarande oslagbara :D Haha...

Nu ska jag äta frulle!
2009-02-26 @ 12:06:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bygget

Igår blev det förfest på lilla blåkulla för att sedan åka till bygget. Var en väldans mycket folk där, mest sthlmare verkade det som men det var kul ändå. =)



Vi var ganska sega idag så vi var nog inte ute i backen förän halv tolv, men det blev några härliga åk iaf. Sen har Tove och jag varit mycket duktiga idag. Vi har slängt 25 påsar med skräp (ingen överdrift) som har samlats ute på vår balkong en längre tid. Sen har vi också varit och pantat burkar samt varit på chockladfabriken och ätit chocklad. Yes! Imorgon blir det ut i backen samt aftrski :) Sedan på kvällen har jag o Vickan fixat en personal middag, haha. Få se hur lyckad den blir, ska bli skoj iaf. Nu blir det sänget, galet trött.

2009-02-25 @ 22:49:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

Måste passa på att gratta vår tredje bloggmedlem. Vicky fyller 20 år idag :) Grattis gumman..

2009-02-25 @ 22:08:35 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lov.

Lite bilder från Lindas 20fest i lördags, trevligt :)

Nu kom jag precis hem och ska snart sova hade jag tänkt mig, man blir ju helt slut av att inte göra någonting på dagarna.. Får se vad man hittar på imorgon? Och under resten av lovet? Haha.







Godnatt.
2009-02-24 @ 01:17:25 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Riktig lyckad söndagskväll

Årets värsta vecka i Åre är nu här. Stockholmarna har kommit. Vi var nere på ica igårkväll och fick stå i kö i 15 minuter för att komma in i affären. Dom hade spärrat av ingången en kvart för att det var för mycket folk i affären, hur sjukt är inte det. Men mitt i all folkmassa på ica sprang jag iaf på en gammal klasskompis, Jacob. Mycket trevligt att träffa han, det var ett tag sen.

Jaja, igår var det tänkt hela dagen att vi skulle ut, men sen kom kvällen och vi var helt slut, så det blev mjukiskläder tills vi klockan tio ångrade oss. Så snabbt in i duschen och på med partykläderna. Rebecca körde ner oss till dippan vi halv tolv och det blev en jätterolig kväll. Fick en hel öl på mig, Hejbaberibakillen stog i baren och var svinpackad och jag sprang på Mathias där. När det stängde vid två blev det efterfest hos några killar som också jobbar här i Åre. Blev gitarhero där, vilket inte var min starka sida. Taxin kom strax efter halv fyra. Så det blev inte många timmars sömn inatt eftersom jag skulle upp och jobba 7.30, yey.


 






Nu sitter jag och har precis haft lunch, ska lägga mig och sova för att gå tillbaks till jobbet vid fyra och ta mig an alla jävla stockholmare ;)
2009-02-23 @ 13:05:34 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yesterday!





2009-02-21 @ 22:27:23 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Idag har jag varit ledig. Så vi tolv tog jag bilen för att träna och bada, var helt ensam på gymmet, så det var skönt! :) Efter det gick jag upp till torget och mötte emma o vickan. Där blev det shopping. Leggings, en kofta och en halsduk. Riktigt nöjd måste jag säga, dock är nog inte min plånbok lika nöjd! ;)

Eftersom middagen stäldes in igår blir det middag idag istället. Vi är åtta personer som ska ut och äta på Oliven och jag ska köra bilen ner, men vem som kör den hem är en annan fråga;)
2009-02-20 @ 18:30:20 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bror 18 år (igår).

Igår fyllde min bror Sebastian 18 år, grattis! Trots att jag var ledig igår så drog jag ner till skolan och jobbade med tre olika arbeten (stolt). Efter skolan blev det tårta och paketöppning... På kvällen åkte jag, Bibban & Sebban till Chez Michel i sumpan och åt middag! Supergott. Tog en snabbfika med Ea när jag kom hem innnan jag träffade Linda och Nike och drog ut till håban. Vi kollade på Sällskapsresan - Sun Trip. Asbraaa!

Idag är det fredag och jag vet inte vad jag ska göra ikväll? Snart ska jaf iaf hem till Jonas och skriva klart vårt marknadsföringsarbete och sen får jag se vad jag hittar på. BYE

2009-02-20 @ 13:35:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Man lär sig aldrig...

Kvällen igår var riktigt lyckad. Tog bussen in till byn vid nio till några som går skidlärarutbildningen här. Dom bor 14 pers i ett stort hus så där blev det förfest :) Sedan taxi till bygget där Marcus Krunegård uppträdde. Trevligt värre och vid halv två blev det taxi hem igen. Piroger här hemma sedan sängen.

Imorse var det jättekul att gå upp kl sju. Usch, att man aldrig lär dig. Det var de längsta fyra och en halv timme jag varit med om. Efter jobbet blev det raka vägen till pizzerian med bilen. Sen har vi tagtit det gaska lungt idag. Vickan och jag snodde solariumpoleter frå receptionen och gick och solade =)

Och nu sitter vi i soffan och kollar första avsnittet av one three hill. (OC första säsongen blev klar på tre dagar;)) Så nu är det nästa serie. Har vart och storhandlat ikväll också, så nu har man mat.

Imorgon ska vi antagligen ut och äta innan det blir Petter på Wersens, nice.

2009-02-18 @ 21:02:46 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Linda<3

Dagarna bara flyger förbi och nu är det redan onsdag. Imorgon är jag ledig & på fredag har jag endast en lektion, sen är det LOOV i en vecka! Sjukt skönt. Fortfarande oklart om jag ska upp till Åre eller inte? Kanske borde ta och bestämma det snart egentligen... Igår blev det film hemma hos Nike & vi kollade på Snowroller, sjukt rolig! Snart hade jag tänkt att sätta igång med en del plugg och efter det får vi se vad jag hittar på? Linda fyller iaf 20 idag & på lördag ska hon ha födelsedagsfest, hoppas det blir kul! Grattis gummsan :)

Ligger och planerar de kommande resorna lite just nu. Och nått som är lite kul är att vi nu har blivit fyra flickor som förmodligen ska med på vår sol&bad semester i maj. Det är jag, Madde, Vicky & Ea! Hoppas alla kan nu bara.

2009-02-18 @ 14:15:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Idag var det strålande sol och klarblå himmel men -17 grader så det var riktigt kalt. Men det blev en lång dag i backen ändå med lunch i ullådalen. En liftvärd sa till och med till mig att det såg ut som jag fått en köldskada på kinden, då blev jag lite rädd. Men jag tror inte att det var så allvaligt.

Nu sitter vi och kollar på OC och jag väntar på att Clemme ska sluta jobba så vi kan åka ner och träna samt gå på systemet ;) Sen ikväll blir det utgång =)


Emma o jag :)
2009-02-17 @ 16:43:52 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skön dag!

Dagarna bara rullar iväg. Mamma och pappa åkte hem igår, det var riktigt skönt att ha dom här ett tag. Men igår blev dom iaf tvugna att åka hem, men de lämnade bilen här, hur skönt som helst. Ska få ha den resten av säsongen :)

Idag då. Dagen började med ett besök på sjukhuset. Elin och jag åkte dit. Stackarn ramlade i backen igår och gjorde illa knät. Men som tur var det inge allvarigt. När vi kom hem blev det fem avsnitt av OC innan jag åkte och tränade. Har köpt mitt gymkort nu och det var jätteskönt att komma igång. Kändes att man inte tränat på ett tag nu, men det ska de bli ändrig på!




Nu har jag tvättat tre tvättmaskiner, vilket verkligen behövdes. Så nu blir det OC och vin i soffan =)
2009-02-16 @ 17:30:03 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Helt slutkörd är vad jag är. Blev en ganska mycket hårdare kväll igår än vad jag hade räknat med... Det blev iaf typ ingen pulkaåkning för min del då jag ungefär stukar tummen under första åket. Fyfan vad ont det gjorde/ gör och gud vad jag och Linda flög. Så jag fick sitta i bilen och tycka synd om mig själv medans de andra fortsatte åka. När det var färdiglekt ute i backen åkte vi till Coop och handlade maten till kvällen och det fick bli kött med potatisgratäng, mycket gott! Maten var dock inte klar förens typ halv tolv på natten, haha. Och gårdagens segrare på Pictionary var jag och Nike! Woho så grymma vi var!! Vi sov iaf kvar ute i skogen och vi kom inte i säng förens klockan sex imorse.

Idag har jag bara sovit och tagit en sväng med Linda. Skönt. Nu ska jag bara fortsätta med att sova och sen ska jag kolla på Beck hade jag tänkt! Och juste, fick ett kul sms av Madde idag också. Eller kul och kul men vi funderar på att dra utomlands en vecka i maj om jag kan ta ledigt från skolan. Vore galet skönt...
2009-02-15 @ 18:05:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla hjärtans dag

Idag åkte jag och Linda till Franco´s för ovanlighetens skull och åt lunch. Lika gott som alltid & idag blev vi även erbjudna sommarjobb :D Vore asnice att jobba där faktist, hade egentligen inte tänkt att jobba i sommar men det här känns superkul, och tillsamans med Linda också. Asmysigt att vara nere vid båthamnen i sommar ju... Nu kommer strax Nike och Oscar och hämtar upp mig och Linda. Ska till bruket och åka pulka :D Sen blir det middag! Får se vart kvällen bär av sen... hejsvejs!
2009-02-14 @ 18:43:55 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Ja, någon bio blidde det inte alls igår. När vi satt i bilen påväg mot Vällingby insåg vi att vi hellre ville parta lite! Vi vände och åkte hem till mig och kollade klart på Let´s dance. Efter det fick vi skjuts hem till Sanna där det blev lite fest. Fick bli Gc en stund också... Hade iaf en trevlig kväll men tog det hyffsat lugnt eftersom att jag hade bestämt mig för att ta en vit helg. Blev upphämtad runt halvtre tiden av d och drog hem till mig.

Idag har jag inte gjort nått speciellt, kom precis ur duschen & så passar jag bror min. Får se vad som händer idag? De finns en hel del ideér om hur vi ska spendera alla hjärtans dag kvällen, men vi har inte riktigt kommit fram till nått än. Ska iaf leka med Linda, Oscar & Nike! Nej, nu ska jag göra mig iordning och städa rummet lite. Farväl.
2009-02-14 @ 14:22:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En lugn fredag.

Håller på att göra mig iordning just nu & ska hämta upp Ea om ca en halvtimme! Vi ska till Vällingby & kolla på bio... Vi ska se Changeling! Verkar  som en bra film. Får se om vi drar till Alex, hem till Sanna eller hem efteråt, beror lite på hur trött jag är. Imorgon är det lördag & alla hjärtans dag, blir nog rätt lugnt då också, förmodligen bowling eller nått :)

Bye.
2009-02-13 @ 19:16:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Eftersom jag aldrig sett en American Pie film förut slog jag på stort idag och kollade på tre st. Bra där! Det är ungefär så min dag sätt ut. Men på kvällen blev det grillning och fotboll med alla som jobbar i Björnen, mysigt värre!

2009-02-11 @ 22:42:36 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Igår blev det bygget. Var jätte otaggad först men eftersom Caroline åker hem imorgon så fick det bli utgång. Och det blev riktigt kul.. Så det var ett bra val att gå ut (kanske inte såhär dagen efter ifs) Så idag har jag tagit det väldigt lugnt, för värsta ångest när jag kollar ut genom fönstret. Sjukt fint väder. Men Caoline är ute och åker med Clemme. Ikväll har vi fotbollstunering här i Björnen. Skidlärare mot stugvärdar mot vaktmästae osv. Ska bli kul, dock tror jag att det blir hejarklacken för mig. Men man vet aldrig ;)



Anne, jag och Caroline ;)

Hade ett långt samtal med min kära vän Ea idag också och vi började prata om sommaren. Gud vad jag längtar. Ska bli så kul i Maj när alla kommer hem igen. Ge mig maj!

2009-02-11 @ 14:53:38 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skistar Maskerad

















2009-02-11 @ 12:12:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studiedag.

Bra onsdag idag, är ledig och allt! Snart kommer Ea och spelar MarioKart med mig! Måste ju öva lite nu känner jag...

Igårkväll blev det en fika och sen drog jag, Ea, Linda & Nike hem till Nike och spelade spel! Mycket trevligt. Oturligt nog så fick jag den sämsta lagkamraten ;D Neråå.. Men man ritar faktist inte ordet ''snyfta'' med hjälp av en skitglad gubbe!

Sen ikväll blir det nog mest plugg för min del, är lite sugen på att följa med folk och kolla på innebandy men jag tror verkligen inte att jag kommer hinna det :/ Suck. Jaja!
2009-02-11 @ 12:12:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag i backen

    

2009-02-10 @ 19:02:20 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jätteintressanta inlägg.

Igårkväll blidde det en fika på donken med Linda, Nike & Oscar, trevligt.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen & här tänker jag stanna hela dagen. Suck. Blir nog lite plugg ikväll om jag orkar, får se... och imorgon är jag ledig. (Studiedag).

Hejdå.
2009-02-10 @ 13:25:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


this day every day, thank!

2009-02-10 @ 01:28:45 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bygget


Tove och glada jag på Bygget =)
2009-02-08 @ 20:52:50 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


RIX FM

En jobbdag kvar innan tredagars ledigt, härligt! Idag fick Vickan och jag sluta tidigare för att hinna ner till Rix Fm på torget. Vi klädde på oss alla kläder vi ägde (lätt övedrift). -22 grader är inte att leka med. Men jag frös faktiskt inte, vi stog och hoppade hela tiden. Var riktigt bra drag! Kevin, EMD, Velvet och Takida var några som var där. Efter showen gick vi ner till ica och där stod EMD i icakön, haha, de ni! ;) (gud vad intressant tänker ni nu) Jaja, när vi kom hem gjorde jag väldens godaste sallad och sen blev det melodifestivalen hos grannarna.




Velvet


Rix Morgon Zoo


Erik oc h Mattias


Takida


Söta Vickan


Vickan och jag 

Nu har Tove och jag precis lekt inte-nudda-mark i vårt hus. Då kände vi att vi började bli något övertrötta, så därför går vi och lägger oss nu, SOV GOTT! :)
2009-02-07 @ 23:21:21 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Avis? Neeeeej inte alls

Nej jag är inte alls avis. Och inte deppig heller... Och Madde står inte just nu på Åre torget och lyssnar på Takida! Jag vill vara Madde just nu, åh.
2009-02-07 @ 17:15:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Superpigg!

Trevlig kväll igår. Började hemma hos Linda redan vid femtiden och vid åtta kom Nike och hämtade oss. Hämtade upp lite folk och sen drog vi hem till Nike och kollade på Let´s Dance! Fick skjuts nångång runt elvatiden kanske (?) av hans mor och det fick bli GC, like always. Tjoho... hehe! Innan jag kom hem åkte jag till Donken med chabo och hennes bror och det var underbart gott!

Och så nu till det sjuka: JAG vaknade klockan HALV NIO imorse, en lördag, och var superpigg! Galet?! Någon har visst lyckats förstöra mig helt och hållet. Har iaf haft en jättetrevlig morgon med familjen (Bibban har börjat prata igen..) och nu sitter jag och spelar MarioKart med Rille. Skitkul :D Ska bara dega hela dagen och sen ikväll ska jag ut och käka middag med familjen. Myspys. Får se vad som händer ikväll, antingen så hittar jag väll på nått med tjejjorna, eller med demmpan?! Kanske blir Mariokart med Rille också, får se. Haha. Livet känns iaf mycket bättre idag än vad det gjorde igår, skönt.

Nu blire godis och spel! Hej
2009-02-07 @ 12:10:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Var väldigt lugnt på jobbet idag. Slutade vi fyra och då bar det hem för att sova i nån timme. Sen gick Tove och jag över till lilla blåkulla för tacos, jättemysigt :) Och just nu sitter Elin, Tove och jag hemma och njuter av att  vara ensamma här hemma. Åtta pers är ganska mycket ibland. Har iaf ätit Päron med mögelost på i ugnen, super gott! Och snart ska vi ta bort våra ansiktsmaskar =)





På söndag får jag besök av min kära kusin Caroline. Hon ska bo här några dagar :) Sen på torsdag kommer mamma och pappa upp och stannar till på söndag, wey =)
2009-02-05 @ 21:00:26 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Toboggan i valle

Madde pratar svengelska och det får mig att tänka på Jenny när hon stod i vår älklinga affär här och skulle fråga efter en lila jacka. Först står hon och snackar ett tag med killen så jag går iväg och kollar på lite jackor. Sen hör jag henne säga "Yes, and I want the colour lajla" varpå biträdet tittar jättekonstigt på henne och säger med en frågande röst "lajla?" jag börjar skratta lite för mig själv och vrålar i affären "purple, Jenny!".

Sen måte jag ju bara brecka Mickans lilla fjant försök till pulkaåkning. Kan ju  tala om för er att jag har åkt pulka på riktigt! Igår så hyrde vi några plkor och åkte upp med en kabin, sen hade vi 7 kilometers(!) pulkabacke ner. Nu snackar vi pulkabacke! Det var på riktigt bland det roligaste jag gjort! Fick snö överallt, men det var det värt! Men Mickan, Bruket är ju kul det med ;)

Idag är det lite oväder, så vi sov till 13.10 typ. Skönt! Sen har vi inte gjort mycket mer än att sitta och dega på internet. Vet inte vad som händer ikväll, men blir antagligen utgång eller nåt i den stilen...

Ha det bra Puss!

2009-02-05 @ 17:45:30 Permalink Lilla v Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tidsdag

Trodde att jag skulle dö de första timmarna på jobbet idag, men det blev bättre efter ett tag. Kvällen igår var as rolig. Förfest på garaget och sedan drog vi hem och hade mer förfest hemma hos oss med de nya tjejerna. Tog taxi in till bygget där det inte var kö, hur skönt som helst. Träffade många konstiga personer under ikvällen och vid ett gick jag och Tove till Max där vi stötte på två killar från Estland, haha. Jag såg min chans att öva engelska och Tove satt mest och garva åt mig. Roligaste var nog när jag skulle förklara att jag visste vad Estonia var "it was a boat som gick down in the water" jaja, vi läde oss iaf vad öl hette på deras språk, ölo! Men efter ca en timmes snack på engelska så berättade dom att de skulle hem til Björnen och hade en minibuss. Härligt tänkte vi och åkte med dom.


Tove, jag och vår nya vän.

Idag har jag inte gjort så mycket, pantat flaskor för 107 kr. Det var en del kan jag berätta.. Nu ska jag för en gång skull lägga mig tidigt, ska bli skönt. Godnatt!
2009-02-04 @ 22:04:28 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skithuvud.

Helt förstörd, haft världens migrän hela natten. Har kanske blivit lite bättre, men knappt ens det... Vill bara försvinnna!!! :'(

Igår åkte jag, Ea, Nike & Sebbe till Donken och drack kaffe medans vi väntade på Linda. Hämtade upp henne kl nio & drog till bruket. Var svinkul att få åka lite pulka :D Eller rättaresagt snowracer och stjärtlapp blev det för min del! Det gick galet fort... det ska vi iaf göra om snart igen :) Nu ska jag ta ett bad, försöka sova, knarka Eeze & tycka synd om mej själv.

Just det, som Madde tidigare nämnde så har hon kommit på att hon kanske inte ska börja plugga nästa år utan istället jobba & resa med mig och Vicky :D Woho! Vore galet skoj!
2009-02-04 @ 10:04:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Jaha, sitter här i soffan på Blåkulla och taggar inför kvällen. Verkar  vara ganska många som ska ut ikväll, även om de flesta här på Blåkulla är otaggade. Men vi som är taggade ska iaf snart bege oss ner till garaget för lite förfest, sen blir det byggget, yeeey!

Åkte bräda hela dagen, skönaste vädret. Sen har jag även blivit medveten om att det inte är någon stress att börja plugga vidare nästa år, så "hej sabbatsår" och hejdå bloggen ;)


2009-02-03 @ 19:58:54 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite kul frågor

Ditt namn? Mikaela
Födelseår? 1989
Hur Lång är du? Ca 164 cm
Spelar du något instrument? Nej
Dina första tankar när du vaknar? Att jag bara vill ligga kvar...
Är du hungrig? Nja, men sugen på nått?
Vart befinner du dig just nu? I köket
Biter du på naglarna? Nej, men vackra är dom inte längre
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Svart/Rosa
Har du några husdjur? En katt som heter Musse
Är du singel? Ja
Vem är snyggast? Robert Pattinson & James Franco
Vem vet mest om dig? Mamma & mina vänner
Vad vill du ha just nu? Sommar
Ditt mål i livet? Har ingen aning faktist, just nu är det studenten!
Rädd för? Insekter, höjder, mörker, att bli sårad
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Ingen aning
Har du körkort? YES!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Veronica eller Theresé
Pepsi eller Coca cola? Coca cola
McDonalds eller Burgerking? Alltid Donken!!
Sjunger du? Ibland, men det låter förjävligt
Vad har du för skostorlek? 36
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Nix
Vill du gifta dig? Det spelar ingen större roll
Kommer du överens med dina föräldrar? För det mesta
Din hårfärg? Brunt med blonda slingor
Skorna du hade på dig idag? Typ uggs
Vad sover du i? Underkläder, Coldplay T-shirten eller min rosa pyjamas
Kläder du har på dig? Jeans & en svart polotröjja
Favoritårstid? Sommaren!!
Favoritmat och dryck? Hm? Typ oxfilé med potatisgratäng & Coca cola
Hur svarar du i telefonen hemma? ''Hej det är Mikaela''
Hur svarar du i mobilen? Hallå eller hej
Sov du ensam inatt? Ja tyvärr
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt här framför datorn
Vad var det senaste någon sa till dig? Va tyst!
Druckit idag? Cola, juice, kaffe, oboy & cappucino
Vad är det för väder hos dig nu? Svinkallt
Godaste glassmaken? Choklad
Sover du tungt? Ja
Drömmer du mardrömmar? Väldigt sällan, men sist igår natt faktist
Favoritklädsel? Jeans + tröjja
Vad ser du om du tittar till höger? Min mamma
Favoritgodis? Vet verkligen inte, det mesta
Hur många kuddar sover du med? Fyra
Längtar du mest efter just nu? Att det ska bli torsdag kväll...
Vad väntar dig om 10 år? No idea
Saknar du någon nu? Yes
Snus eller cigaretter? Cigaretter
Vill du ha barn? Självklart! Men inte än på ett par år
Längtar du till din nästa födelsedag? Klart. Fyller ju systemetåldern!
Är du snäll? Ja det tycker jag
Är du blyg? Ja
Har du spytt i någons knä? Nej
Tycker du om fester? Klart jag gör
Är du modig? Verkligen inte
Har du använt någon hårprodukt idag? Nej
Har du bråkat med någon idag? Småtjaffsat lite med Jonas kanske, som alltid nuförtiden
Vad har du för planer till helgen? Inga än så länge iaf, men förmodligen fest på fredag
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20
Är du sugen på något nu? Varm choklad
Fisk eller badkruka? Nånstanns där emellan
En bra film? Patrioten
Vem får en kram? Vicky & Linda
Vem får en puss? Madeleine
Brukar du läsa horoskop? Yes
Sprit, cider, vin eller öl? Alla förutom cider. Men mest vin!
Bläck eller blyerts? Bläck
Katt eller råtta? Katt
Hund eller katt? Hund
Vad såg du senast på tv? Våra bästa år

2009-02-03 @ 19:21:26 Permalink Mickan Kommentarer (4) Trackbacks ()


Pulka yee :)

Åh, jag är så äckligt skoltrött. Orkar inte mer... Jajajajaja... ikväll ska vi iaf till bruket och åka lite pulka! Haha, galet... Det är iaf jag, Linda & Nike som är på! Sen blire bara plugga :/

Nu ska jag nog sova lite eller nått.
2009-02-03 @ 16:19:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Toooday!


underbara väder


middag
2009-02-02 @ 22:14:56 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkig ledig dag

Usch, jag har haft en riktigt tuff natt... vaknat typ 1000 ggr för att jag drömt mardrömmar och haft jättesvårt att somna om, trots att jag har vart dödstrött. Inte kul inte! Hoppas på att få träffa Linda när hon slutat skolan och leka lite med henne. Sen ikväll ska jag och brorsan åka ner till Ok och tvätta bilen, haha. Önska mig lycka till! Och efter det blir det bara plugga... Japp, nog om min händelserika dag. Eller juste, mamma och jag har precis hittat ett jättefint ställe på Lanzarote som vi ska boka ikväll & vi åker på påsklovet! :)
2009-02-02 @ 15:20:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet leker

- Jag är bara jätteglad just nu!
- Idag har jag shoppat, kollat på film hemma hos Linda & skjutsat Tony till Spånga. Åt även lunch på Franco´s med Linda och nu börjar jag verkligen lära känna personalen där, haha. Jag får gratis dricka, de lyxar till min mat & dem vet vad jag heter! :D
- Snart ska jag hämta Jonas och leka lite med honom. Det var ett tag sen sist :/
- Och jag kan vara ute sent för att jag är ledig imorgon, woho!
- Har nyss planerat snowracing i bruket någondag i veckan, haha. Ska bli nice
- Jag ser mycket framemot Lindas 20års feeest
- och sist, men inte minst: om typ tre veckor drar jag till Åre & min Madeleine


- Det ända som suger är att jag måste plugga imorgon. Menmen... Sånt är livet.
2009-02-01 @ 23:26:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Ja då var man tillbaks i vardagen i Åre. Har gått bra idag på jobbet, det var så mycket att göra så tiden barar rann iväg, skönt :) Och nu är man ledig två dagar och detta sitter och firas med öl och summer catch (som går på tvn) tillsammans med Elin ;) haha. Vad som hände ikväll är inte bestämt. Vi får se vad som orkas. Ett förslag är ju självklart Dippan, men jag vet inte om det blir så. 
Sen tänkte jag även berätta att vi nu är åtta som bor här på Blåkulla. Dom två sista flyttade in idag. Har bara träffat dom i några minuter men dom verkar trevliga =) Så det ska nog bli bra!
Förövrigt har det varit världens finaste väder idag så jag håller tummarna att det ska hålla i sig till imorgon för då ska jag upp på toppen och soola :)
2009-02-01 @ 18:37:06 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sunday.

Godmorgon!

Igår åkte jag och Linda hem till Jessica som fyllt 20 år och firade henne tillsamans med hennes stora släkt :) Haha. Käkade tacos och snackade massa innan vi började bege oss hemåt, mycket trevligt! Det blidde två stopp på vägen hem, det ena var konsum då både jag och Linda hyrde en varsin film & sen hälsade vi på en kalasfull Sebbe mfl. hemma hos Chopler.

Drog hem till kl nio och då kom Dennis hit :) Vi kollade dock aldrig på filmen som jag hyrt så ska väll kanske ta och göra det idag eller nått. Han drog iaf tidigt imorse och nu är han på väg till Sälen. Orättvist.

Idag ska jag och Linda åka till Kista för att shoppa lite och käka lunch någonstanns. Får se vad man hittar på efter det? Har kommit på att jag är helt ledig imorgon så de e nice.
2009-02-01 @ 11:05:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91