top3 -

Skrivtorka...

Då har jag varit hemma en vecka efter Stryn, Norge och laddat batterierna. Det behövdes kan jag säga. Eftersom jag inte skrivit något på väldigt länge (eftersom att jag bara inte orkat) så tänkte jag sammanfatta vår lilla resa som började 11 på lördag och slutade 14.30 på söndagen en vecka senare.

Vi laddar bilen med många grymma låtar och kör upp mot Idre.  Fyra små tjejer i en stor bil, kan inte bli bättre. Jag och Carro somnar inte fören runt två kanske ute på soffan på vandrarhemmet i Idre eftersom det var lite problematiskt att somna inne i vårt rum på grund av vissa ojud. Efter att ha åkt i Norge i ungefär 20 min blir vi tvugna att stanna för en renflock. VÄLKOMNA TILL NORGE TJEJER!
 
Det var mycket bökigt att köra ner till campingen på de små serpentinvägarna men det var det helt klart värt. Vi rullar in i vår SUV och ur högtalarna ljuder en San Fransisco mix som blev en av Stryn-låtarna.

Första dagen var det underbar vackert väder och jag och Carro satt i bikini överdel och käkade lunch samtidigt som vi kollade ut över anläggningen. Gör ont i hjärtat av att bara tänka på hur bra vi hade det då! Dock blev det sämre väder resterande dagar, men solen tittade fram lite då och då. Vi drog ner till Stryn byn en dag och käkade pizza och shoppade lite.

Första riktiga festdagen var onsdagen då det var match, vilken jag inte tänker kommentera eftersom den sög. I alla fall så träffade lite folk från Trosa och Falkenberg som vi hängde resterande tid med.

Jag tänker inte berätta allt som hände där- för vi körde med mottot; Det som händer i Stryn stannar i Stryn. Men jag måste bara säga att midsommaraftonen var helt sjuuuk! Jag och Eva höll på till halv 8 på morgonen- jag hade otroligt roligt. Ville bara fortsätta när jag vaknade två timmar senare, men det blev inte så för då tog vi vårt pick och pack och drog mot Oslo där vi sov i bilen några timmar för att jag skulle orka köra hem.

Så nu sitter jag här och bara längtar tillbaka. Det kommer lite bilder och ska fixa så ni får höra de grymma låtarna oxå ;)
2008-06-30 @ 22:56:51 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gotland bokat!

Tyvärr blev det inget land idag. Mådde inge vidare imorse så vi ställde in det. Har sovit nästan hela dagen så nu mår jag mycket bättre. Så ifall det håller i sig kanske det bli landet imorgon, om det är någon som kan? ;)

Har iaf hunnit med att boka Gotlands biljetter. 16-20 Juli, blir riktigt kul :) Det blir jag, Mickan, Ea och Linda. Sen stannar Ea kvar där i två veckor och vi andra åker hem 03:30 natten till söndag. Kanske inte bästa tiden, fast det kan nog samtidigt bli riktigt kul ;)

   

gotland för två år sedan ;)
2008-06-30 @ 18:22:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen hem Linda

Igårkväll passade jag min lillebror hela kvällen. Madde, Vicky & Linnea kom förbi och kollade på film med oss en stund. Riktigt skönt att komma i säng tidigt faktist. Idag har jag vart på visning, handlat mat inför morgondagen med Madde & så har vi träffat Linda som ÄNTLIGEN har kommit hem från USA :) Jag och Madde fick en varsin I <3 NY tröjja av henne som var jättefin ;D

Imorgon ska jag, Madde, Vicky & Ea åka ut till Maddes landställe och jobba. Vi ska sova där också så det blir kul! /Mickan
2008-06-29 @ 20:03:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen

Sitter hemma hos Mickan med Vicky och Chabo. Kollar på girl next door, helt okej film. Tidigare idag var vi nere och kollade på sundis band när dom uppträdde :) Dom var bra även fast jag inte riktigt förstår mig på sån musik ;)

Igår var vi hemma hos Kalén för att sedan dra till alex och t. Där jag var vääldigt nära att bli av med mitt legg, men det löste sig tillslut. Drog sedan tillbaks till kalén och sedan hem. Medan jag låg och sov forsatte Vicky och Mickan att parta och avslutade sin kväll klockan sex på bryggan i lillsjön och strax efter det hann vicky också ramla i en blomlåda. ;)
2008-06-28 @ 23:25:58 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Man är glad att man förändras med åren... ;)





godnatt! ;)
2008-06-28 @ 03:08:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Udden + Nacka

Dagen igår tillbringade jag utomhus här hemma. Rensade alla rabatter frivilligt och det blev jättefint! Tog även lite kort på huset efteråt. De ska vi förhoppningsvis använda snart till den eventuella flytten. Hoppas, hoppas, hoppas... Igårkväll var jag nere vid udden ett tag med Madde, Vicky, Stefan, Danni, Sebbe, Rickard och tre tjejjer till. Efter det tog jag taxi till stan.. vet inte riktigt varför egentligen? Träffade David och tog taxi ut till Nacka. Blev donken på vägen också :) 

Kom hem vid ett idag och la mig i solen en timma. Nu ska jag fixa någon middag och sen får jag se vad jag gör ikväll. /Mikaela
2008-06-26 @ 16:22:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt i naturen

Idag har jag, Madde och Ea jobbat ute på Maddes mormor och morfars landställe som ligget ute på landet i Bålsta. Har fixat en massa i trädgården och det har faktist vart en riktigt bra dag. Roligt när man kan tjäna pengar och ha roligt på samma gång!  Kollade på Tristan & Isolde hos Ea när vi kom hem. Sjukt bra och SORGLIG film.. Har blivit kär också. James Franco måste nog vara den snyggaste människa på denna jord!

Det har iaf vart en bra dag och vi har alla tre fått upp vårt intresse för trädgårdsarbete. Blir mer arbete på måndag och tisdag nästa vecka.

Imorgon tror jag att jag ska in till jakan och shoppa lite med Madeleine. Sen kanske vi ska ut med Kaléns segelbåt och köra en bag in da box.. Så töntigt, jag vet. Haha. Hatar verkligen låten!! /Mickan
2008-06-24 @ 23:19:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


sommarplåga

Efter att Ea gått och nynnat på denna låt hela kvällen är det svårt att få bort den från hjärnan.



Och det värsta av allt är att jag börjar tycka att den är bra...
2008-06-23 @ 22:54:19 Permalink Madde Kommentarer (5) Trackbacks ()


Sex and the city filmen ;)

Klantiga jag hittade alla mina kort idag som jag "tappade" bort på midsommar. Ska inte berätta vart dom låg! Får fixa ett nytt bankomatkort iaf, eftersom det är spärrat ;)

Nyss vart och kollat på sex and the city filmen med MIckan och Ea, den kan jag verkligen rekommendera! :)

Sen så tänkte jag också passa på att gratta Sofia som tagit körkort idag! =D GRATTIS!
2008-06-23 @ 21:53:42 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Filmkväll hos Stefan

Våran midsommar blev mycket lyckad! Var hemma hos Jonas hela kvällen typ. Blev dock lite för mycket av det goda för vissa och jag själv lyckades med att få en spik i foten, vilket var mindre skönt... Kunde knappt gå på hela dagen igår men lyckades ta mig upp till centrum på kvällen iaf. Vart först Alex en stund och sen drog vi hem till Patric. Kul kväll det med!

Idag har jag bara degat hela dagen hemma hos Madde med henne och lite senare på eftermiddagen kom Vicky. Hon hade haft det grymt bra i Norge och även gjort en hel del dumheter. Men det ska ju inte jag berätta om... Efter att jag vart med dom drog jag och Ea hem till Stefan och kollade på film. Det fick bli solstorm och den var väll helt okej enligt mig. Vid ett kom Danni, Jonas och Bobbie dit med mat från donken och nu kom jag nyss hem. Är helt slut så nu ska jag gå och lägga mig!

Godnatt. /Mikaela
2008-06-23 @ 02:51:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från midsommar

     


    
2008-06-22 @ 14:35:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Jonas



glad midsommar <3
2008-06-21 @ 17:05:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommar

Igår kväll åkte vi och handlade all mat som ska ätas upp idag, sen åkte vi till Jonas och kollade på armageedon, som förövrigt är en av dom bästa filmerna som gjorts enligt mig.
Sen åkte jag, ea och mickan hem till mig och satt upp och pratade till halv fyra för att sedan gå och lägga oss och sova. Vaknade imorse och gick ut och plockade blommor till våra otroligt fina midsommarkransar som nu är klara! :)

Snart ska vi hem till Jonas för att förbereda middagen till kvällen. Lite oklart hur kvällen kommer att se ut men det blir iaf en mycket trevligt middag hemma hos Jonas kan jag lova!

Glad midsommar allihoppa! :)


2008-06-20 @ 13:52:13 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från Sunny Beach

Så, nu var hela Ayia Napa resan betald. Underbart! Som Madde sa, nu finns det ingen återvändo ;D Igår såg vi matchen hemma hos Jonas. Vart en trevlig kväll trots att Sverige SUGER! Det var jag, Madde, Jonas, Toffe, Junker, Kalén, Björn och Björns flickvän som var där. 

Här kommer några bilder från SB resan:

                          
2008-06-19 @ 13:13:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Sitter på jobbet! Kom hit vid tolv idag, var och träffade två personer som ska hjälpa mig lite med ansökan till USA innan. Antagligen så blir det inget USA nu efter sommaren men förhoppningsvis blir det i Januari. Har inte gjort så mycket på jobbet, har faktiskt mest suttit och fixat vår blogg. Förhoppningsvis inte fördjäves då mina bloggkamrater brukar ha väldigt mycket att säga till om när jag ändrar nått, haha. Men vi får väll se ;) Mamma kommer iaf och hämtar mig om ca 30 min. Då blir det hem och duscha, sen vidare hem till Jonas där vi ska heja fram Sverige till kvartsfinal ;)


2008-06-18 @ 15:21:34 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sverige-Ryssland hos J

Kom hem från tandläkaren för en stund sedan. Har precis lagat mitt första hål! Är bedövad i halva truten och pratar som en treåring.. haha. Men det gjorde inte direkt ont iaf :) Ska snart till jakan med mor min. Vi ska få manikyr och så ska jag även försöka hitta en klänning till midsommar.

Ikväll ska vi se matchen hemma hos Jonas. Blir nog till att dricka lite flirt också ;D //Mickan
2008-06-18 @ 13:42:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag!

Måndag i dag och en hel vecka framför sig. Tråkigt att Spanien gjorde mål i 92 minuten, men Sverige har ju fortfarande en ganska stor chans att gå vidare, så det är bara att hålla tummarna! Efter fotbolls matchen gick vi iaf upp till centrum till alex och sen blev det terassen. VI kom inte hem förän halv fem och somnade väll vid halv sex ungefär. Så dagen efter sovs halva dagen bort sen på kvällen hyrade jag, Mickan och Ea film, december pojkarna. Helt okej, dock ganska meningslös film då det inte hade någon slags poäng.




Om lite drygt en timme ska jag gå härifrån till Maria där vi ska laga middag och så ska jag sova där inatt!
2008-06-16 @ 13:53:25 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Sjukt underbar resa! Längtar redan tillbaka faktist :) Har tagit typ 600 kort, kommer upp några senare. Sitter hemma hos Ea nu och dricker lite. Vi som är här är jag, Madde, Ea, Rickard och Stefan. Har kollat på matchen (illa)! Blir förmodligen centrum ikväll.

Tänkte bara säga att JAG SAKNAR DIG VICKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3 /Mickan
2008-06-14 @ 20:38:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

Sverige förlorade precis =/
"Vi får dränka våra sorger istället"
2008-06-14 @ 20:23:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rubrik!

Jag är tveksam Vicky, det blir svårt att klara oss utan dig! Men vi ska försöka.
Jag kom iaf precis hem från donken ;)
Min dag började klockan halv sju imorse. Jobb, sen shopping med Ea i solna centrum sen tennis i stan. Sen blev det kubb ikväll. Jag och Ea slog självklart Stefan och Elias! Fortsatte sedan upp till alex där det blev en öl och sedan avslutades kvällen på donken! ;)

Är hur taggad som helst på morgondagen! Förs och främst kommer Mickan hem =D =D Sedan blir det fotboll hemma hos Stefan och sen får vi se vad kvällen leder oss ;)

Sovdax! /Madde
2008-06-14 @ 01:24:14 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


På söndag lämnar vi landet!

Jag kan faktiskt hålla med Madde, att vi inte är några överdrivet bra bloggare :P Men det ska det ändras på, iof så åker jag ju i morgon! :D

Ja, i går var det inhandling på Rusta som gällde inför våran Stryn resa! Jag och Eva tog bilen och shopade loss! Vi köpte shampoo, balsam och sånt tjaft, sen köpte Eva ett tält för 99 kr, kan ju vara bra att ha. Och hon köpte en filt och massa andra saker. Men sen gick vi rakt på det absolut bästa köpet! En underbar grillhink ja det är alltså en hink som är en grill. Här finns en
bild fast vår är rosablommig och så pass ful så att den blir snygg. Haha underbart köp.

I morgon åker vi till Idre för att stanna där över natten och se på matchen. Idag har jag kännt på vrålåket vi har till bil! Wohow :D Den är hur skön som helst, fyrhjulsdriven och grejer, jag inte är det vad som helst vi ska åka i inte!

Sen fortsätter i alla fall färden vidare till Norge på söndag morgon och till slut destinationen: STRYN! Läääängtar som fan kommer bli underbart roligt!

Ni får ha det så bra här hemma utan mig i en vecka, men jag tror att ni klarar er!
Puss / Vicky!

2008-06-13 @ 22:04:59 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen är här!!

Tycker att vi blivit ganska dåliga på att blogga.
Iallafall, veckan har gått ganska segt och det har inte hänt så mycket. I tisdags var det fotboll i centrum, vilket ifs var kul. Förvånad att Sverige lyckades vinna. :)

Sen i onsdags var jag på Annas studentmottagning och igår var vi alla hemma hos Chabo och kollade på film. Men annars har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat hela veckan så och då orkar man inte göra så mycket på kvällarna. Men nu är helgen här iaf. Och imorgon kommer Mickan hem, som btw ringde igår. Hon längta inte ens hem så jag kan förstå hur bra dem måsta ha det där borta ;) Men imorgon kommer dom iaf =D

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att Ea ska komma hit för att jobba lite med mig. Sen ska vi nog gå en snabbis till Solnacentrum och sen ska jag vidare till stan för att spela tennis. Ikväll blir det nog en väldigt lung kväll för mig! Känner att det skulle behövas. Men man vet ju aldirg, planer går ju alltid att ändra?!
2008-06-13 @ 10:48:15 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Forever?

Jag sitter och deppar. Fan skolan är slut, jag vet att man ska vara glad, vilket jag oxå är! men ändå. Vägen till matsalen har vi gått sista gången, att träffa alla varje dag är slut och allt snack på första måndagslektionen om helgen. Usch vad tråkigt.

Och så började jag precis lyssna på Meroon 5- nothing last forever. Nej det gör ju inte det...Eller? Men då kom jag på att alla har ju alltid en framtid, även om det kanske inte alltid känns så, men man har ju det. Ja, kanske inte efter döden, eller vem vet? Så framtiden "last forever" anser jag!

I samma veva kom jag även på att jag kommer slippa alla jobbiga prov och läxor, jag kommer slippa ångesten man vissa måndagar har för att träffa alla (någon) i skolan, jag kommer slippa alla störiga personen som man helst inte vill se över huvud taget!

Haha elak jag e men just nu lever ju livet! Det är sommar...! :D
2008-06-09 @ 23:21:38 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Återträffen igår var riktigt trevligt!



Idag var det första dagen på jobbet. Inte mycket att göra så det var ganska skönt. Och idag åkte Linda till USA i tre veckor , avundsjuk! Och Mickan är i sunny beach som btw ringde och väckte mig i natt. ;)
Imorgon inleder Sverige fotbolls EM. Min syster ringde mig och frågade om jag ville kolla på matchen där vilket lät jätterevligt! Men Sofia verkar ha andra planer, så jag får nog ta och hänga me henne och de andra till kungsträdgården istället ;)

/Madde
2008-06-09 @ 20:45:26 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Japp!

Är lite avundsjuk på Mickan och dom andra som just nu befinner sig i Sunny Beach. Men fick höra igår att Jonas blivit magsjuk redan efter första måltiden. Hoppas det blir bättre med han iaf!

Igår var vi hos rille och grillade och splade kubb, mycket trevligt :)

     

sen gick vi upp till centrum...

 

och sengick vi tillbaks till rille för att bada lite...

   

Ikväll blir det hem till Oskar på femman-återträff! ska bli skoj ;)

2008-06-08 @ 12:08:57 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Kom precis hem och orkar inte sammanfatta kvällenn, det får bli imorgon ;) Men jag känner att jag borde gå och lägga mig NU!

PUSS! /MA
2008-06-08 @ 04:36:07 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Studenten

Gud så trött jag är. Vaknade på tåget av att Ea ringde precis när jag kommit till Kungsängen, tack! annars skulle nog risken varit stor att jag vaknat i Bålsta.

Studentdagen var så otroligt rolig! Allt var verkligen perfekt. Champangefrukosten, klassrummet, flaket, mottagningen och slutskivan ;)



    
  



Igår var jag och Vicky på Lindas studentmottagning, kul :) Sen lite senare tog vi en sväng förbi alex, men de blev inte så länge. Fick skjus hem av Joel vid tolv tror jag. 

Ikväll hade vi tänkt att ha tjejmiddag här hos mig. Sen får vi se vart kvällen bär oss ;)

/Madde 
2008-06-07 @ 15:51:07 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


BYEBYE SVERIGE

Var nyss ute och så hejdå till Vicky eftersom att vi inte kommer träffas på två veckor.. Nu är det fyra timmar kvar tills vi ska åka hemifrån. Kan inte bestämma mig för om jag ska sova i ca tre timmar eller om jag ska vara vaken tills dess? Är inte speciellt trött heller. Blir nog till att vara vaken. Nu är det sista nedpackat och jag blev riktigt taggad efter att ha pratat med Sussie. Hade nog inte riktigt insett att vi faktist ska åka imorgon innan dess.. Aja. Får hoppas att de två andra bloggerskorna sköter skrivandet bra medans jag är borta! /Mickan
2008-06-07 @ 00:06:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS FLICKOR!

Det blev en MYCKET lyckad dag igår måste jag säga. Drack lite hos Jonas innan vi drog ner till utspringet och flaket. Skitkul att åka flak men det åkte runt lite för länge.. Hade åkt runt i två och en halv timma när vi hoppade av och då var vi ända borta i viksjö! Inte en enda toalett paus blev det heller, nära döden upplevelse.. haha. Mamma kom och hämtade upp oss i Viksjö och sen drog jag hem för att duscha av mig allt äckel. Drog först till Vickys mottagning och sen sprang jag lite mellan Madde och Lindas. Riktigt trevligt, grattis till studenten tjejer!

På kvällen blev det slutskiva på Ice (som också vart riktigt kul). Kom hem vid halv fem?

Nu ska jag packa klart det sista för inatt åker jag till SUNNY BEACH! Wohooo. Hoppas det blir fult väder här hemma... // Ego Mickan
2008-06-06 @ 17:57:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


STUDENTEN

BÄSTA DAGEN I MITT LIV! ;D

Haha jag har precis kommit hem, insåg att datorn stod på och tänkte att jag skulle uppdatera bloggen eftersom ingen ändå var inne på msn :P

Jag sitter här och äter potatissallad och driker loka, har aldrig haft så god fylle käka någon gång! :D

Dagen har varit helt UNDERBAR! Utan att överdriva; champagne fruktosten, kyrkan (okey den va lite dryg) lunchen och så klart utspringet. Finns fan inget som kan beskriva kännslan! OTROLIGT! ja e vuxen nu :P Sen var det en jävligt schyst mottagning med härliga underbar människor! Och så slut skivan. Dock blev jag utkastad för jag hälde en dricka på en kompis, men jag köpte ny biljett och kom in igen ! Inga sura miner.

Det som dock är lite tråkigt är att man inte kommer träffa alla varje dag... Men ni gjorde en underbar dag!

KAN FAN INTE BLI MYCKE BÄTTRE!

2008-06-06 @ 05:00:07 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina vänner tar studenten!!

Imorgon är det dags för mina kära vänner att ta studenten! För min del blir det lite förkrök hemma hos Jonas med han, Toffe och Junker. Sen blir det ner till utspringet vid Ubg + åka med Lindas flak :) Därefter blir det Lindas, Maddes  och Vickys mottagningar. Vet inte riktigt hur jag ska hinna? Men det får helt enkelt lov att funka. Sen på kvällen blir det slutskiva på Ice.

Får se vad man ska hitta på ikväll.. parta med danni och co eller promenad med Jonas? Lutar mot promenaden. Känns som om att man inte kommer orka med morgondagen annars. Nu ska jag packa klart det sista. Hinner nämligen inte göra det imorgon eller på fredag.. /Mickan
2008-06-04 @ 19:12:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


IMORGON!

Hej!

Igår var det dags för jensen summer games. Där det avgjordes vem som skulle springa ut först. Vi slutade som nummer två, så vi kommer alltså springa ut som klass nummer två av tio st. Får vi vara mycket nöjda med :)

Idag har jag varit i Jakan med Ea för att fixa det sista inför studenten. Sen var vi nere vid gröna udden och spelade volleyboll med lite folk :) Men ikväll blir det lungt, måste ladda upp för imorgon.  Är så sjukt taggad och vill bara gå och lägga mig så att det snabbare ska bli morgon.

Vi ska iaf träffas i vasaparken klockan åtta imorgon för att ha chanpangefrukost, mys! Sen blir det skola, flak och mottagning. Och på kvällen blir det fest med resten av Kungsängen ;)


2008-06-04 @ 18:47:50 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brasa + filmkväll hos Jonas

Kom hem för en stund sedan. Drog först ner till lillsjön och tände en brasa. Sen drog vi hem till Jonas och kollade på en skräckis som hette Messenger. Det var jag, Madde, Toff, Jonas, junker och Karén. Trevlig kväll!

Har inte förstått riktigt än att jag nu har sommarlov. Sista skoldagen idag.. SÅ SJUKT SKÖNT :D Drog till Kista med Jonas efter skolan och shoppade lite för att fira. Massa god mat på donken fick det bli på vägen hem också. Morgondagen ser lite oklar ut för min del. Har lite grejjer som jag måste fixa med mor min under dagen och sen så får jag se om jag vågar sola nå mer. (Har bränt mina kinder). Känns lite dumt med tanke på att vi åker på lördag? Nej nu är det sängen som gäller för min del. Kanske kolla klart på Grease. /Mikaela
2008-06-04 @ 02:34:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sug blogg

Okey, nu blev jag riktigt förbannad! HATAR DENNA SKITBLOGG! I går skrev jag ett jättetråkigt inlägg där jag lovade att komma med något roligare... Men inte kom det upp! (gjorde kanske inte så mycket för det inlägget var tråkigt) MEN så finns det inlägget kvar så jag bestämmer mig för att ändra det och skriva en annan sak. Sitter typ en kvar och diktar ihop värsta grejen! HUR bra som helst. Kanske inte... Men i alla fall.

NÄR JAG SKA LÄGGA UPP SKITEN KOMMER INLÄGGET FRÅN IGÅR! suuuuuuuuuuuuur jag blir. USCH.
2008-06-02 @ 22:15:32 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


En skoldag kvar innan sommarlovet börjar

Nu ska jag bli duktig på att skriva igen hade jag tänkt! Har nämligen bloggstrejkat i ett par dagar pga de övriga elaka bloggmedlemmarna. Haha. Men nu har de tagit sitt förnuft till fånga så jag är nu tillbaka.. Har vart en riktigt skön helg med massa sol och vin!

Vaknade för ca en timme sen och har precis gjort mig iordning. Något väldigt irreterande är dock att Anna precis ringde mej och berättade att vi inte hade någon idrott nu på morgonen!  Blä. Så nu har jag tagit mig upp ur sängen helt i onödan. Ingen mer lektion på hela dagen heller så jag är helt ledig. Kanske drar ner till tre för att få reda på mitt franska betyg. Får se om man orkar det. Om fem dagar drar vi till Sunny Beach!!! /Mikaela

2008-06-02 @ 09:58:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

   

Godmorgon! Dagen igår var riktigt trevligt och vääldigt lång. Efter vi hade varit här var det meningen att vi skulle till lillsjön men träffade lite folk i centrum så vi drog till alex först, och sedan vidare till Jens. Så när vi tillslut kom till lillsjön skulle alla gå så det fick bli alex igen.



Nu blir det solning för mig och Mickan ;)

2008-06-01 @ 12:15:31 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91