top3 -

Nyårsafton

Jag och Mickan sitter i sängen och äter chips. Nyårskänslan börjar smyga sig fram och vi börjar blir mer taggade än någonsin. Kvällen kommer att börja med en trerättersmidag här i huset. Vi står för varmrätten vilket blir oxfile, klyftpotatis och bearnaisesås. Sedan blir det party här hos oss ditt alla som jobbar i Björnen kommer plus massa andra. Förra året var det ca 80 pers så vi får se om vi slår det i år ;)

Gott nytt år på er!


Nyår för två år sedan ;)
2008-12-31 @ 15:54:01 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Åre :)

Sitter & kollar på flickorna när dom lagar mat här i köket. Ikväll bjuds det på kyckling & klyftpotatis vilket ska bli jättegott :D Idag har jag och Ea vart ute och åkt skidor hela dagen medans Madde har jobbat, det var verkligen skitkul! Efter det har vi tagit en långpromenad och kollat på lite vänner avsnitt. Ikväll hade vi tänkt att dra ner till en krog här i Björnen och ta en fika, alltså bara en kaffe eller nått.

Och imorgon är det nyår!! Känns lite overkligt.. blir middag & fest här hemma i huset och det kommer nog bli galet mycket folk ;D Nu ska jag hjälpa de andra... Bye!
2008-12-30 @ 19:51:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dippan

Kvällen igår blev inte så lugn som vi tänkt oss, men den blev väldigt rolig. Tog bussen in till byn och gick till dahlboms för att ta ett glas vin. Sen drog vi vidare till Dippan där det t var världens drag. Kom hem runt halv fyra efter att jag ringt taxichaförens chef för att diskutera priset, och det slutade med att jag fick rätt :)

Vaknade i panik tjugo över åtta och insåg att jag försovit mig. Var jättepinsamt att komma till jobbet och min arbetsledare var inte så glad. Så aldrig mer utgång när jag jobbar dagen efter. Blev en tung dag på jobbet och vid halv tre kom jag hem. Då hade Mckan typ nyss vaknat. Ikväll har vi bara tagit det lugnt med Björn Gustafsson och chips. Nu laddar vi för nyårfesten =)




      
2008-12-29 @ 20:36:00 Permalink Madde Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nu är dom ÄNTLIGEN här

Gud så kul det var att träffa er, har haft en superbra kväll! :) Ni får inte åka hem.

Ska upp om tre timma, det är inte lika kul, tjo hej.
2008-12-29 @ 03:35:00 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Åre imorgon.

Vaknade vid halvtretiden idag, sover så sjukt länge nuförtiden. Drog direkt ut på en morgonpromenad med Linda och efter det drog jag och Jonas till Kista. Så galet mycket folk så vi gav upp efter typ 30 minuter, men en svart kuvertväska till nyår hittade jag iaf! Efter det köpte vi med oss middag hem från Franco´s och plockade upp Junker. Fixade lite med en hårddisk till mig efter att vi käkat och nu sitter jag hemma. Har precis tagit en snabbdusch och snart ska jag hem till Kalén. Det är lite folk där och kollar på film så jag tänkte dra förbi en snabbis innan jag ska packa klart. Får se om jag får någon sömn inatt? haha. Vi åker iaf hemifrån imorgon klockan halv nio :) Jag är grymt taggad!
2008-12-27 @ 22:23:12 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakisrace till Donken :)

''Ni får inte komma, för jag kommer sakna er för mycket när ni åker'', haha. Detta mess fick jag av min kära Madeleine ikväll som var ute och klubbade. Sötis! Sen när vi hade pratat klart i telefonen för en stund sen så sa hon ''du får ha hur mycket packning du vill med dig hit'', och detta mina vänner är stora ord ;D Madde har nämligen tidigare sagt att det är pinsamt om jag tar med mig lika mycket packning som jag brukar. Jag är sämst på att packa och jag kan helt enkelt inte ta med mig lagom mycket saker, så jag hade tur att hon sa som hon sa ikväll! Håller nämligen på att packa just nu och det blir ju så galet mycket med skidutrustning och allt sånt... jaja.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Blev en cheesburgare på donken med Linda & Jonas och massa skitsnack till det. Nu ska jag packa klart, ta någonting att äta & sen kolla på nån film.

Morgondagens planer:
- Åka och shoppa lite småsaker with my very good friend J
- Bränna cd-skivor inför bilresan till Idre
- Promenad med Linda
- Packa klart
- SOVA UT!!

Och nu kan jag äntligen säga att imorgon åker vi till Åre!! :D Tåget går klockan halv elva på söndag förmiddag från Centralen.


2008-12-27 @ 01:41:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Annandag Jul





Ojoj sikken kväll, men lyckad vart den allt! :)
Drog upp vid sjutiden till T, vilket var lite väl tidigt kanske då det var rätt lite folk när vi kom upp. Men det blev fullt lite senare så det var kul! Ja vad kan man säga om kvällen? Jag fick en pojkvän som hette Sebbe för en liten stund, haha, Toffe blev utslängd klockan nio & jävligt trevligt hade jag det.

Idag har jag sovit bort typ hela dagen, som jag alltid gör dagen efter. Ligger fortfarande i pyjamas men ska nog ta och klä på mig snart. Ska ut och leka lite med Jonas senare & sen när jag kommer hem tänkte jag nog börja packa lite till Åre :) Nu är det endast två dagar kvar tills jag och Ea äntligen får träffa Madde igen!
2008-12-26 @ 18:26:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Juldagen på ''T''

Ligger fortfarande kvar i sängen och degar i min nya pyjamas. Har lekt med lill-datan och den är skitrolig :D Har ätit massa julmat också, gott men nu är jag proppmätt. Om lite mindre än två timmar måste jag vara i centrum, för då öppnar Sportbaren // Terrassen. Det är ju typ årets händelse i Kungsängen att vara där uppe... Är dock hur trött som helst och orkar verkligen inte hoppa in i duschen. Menmen, bara att ta tag i det hela antar jag. Vafasen ska man ha på sig??!  :/ Jag drar iaf upp med Linda och alla 90or :)

2008-12-25 @ 17:09:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Juldagen.

Och så är nu julafton över. Hade en riktigt trevlig dag med massa fina klappar. Jag fick en jacka, en mini-pc, pyjamas, skidbrallor, smycken, en bok om mig, trosor, locktång, muggar & en jädrans massa strumpor, haha! Har säkert glömt nå småsak också. Jag är mycket nöjd :)

När jag vaknade igår fick jag öppna två presenter, den ena var från Jonas & den andra var från mamma & Bibban. Av Jonas fick jag en jättefin (riktig) bok med bilder på mig o massa vänner i, och under varje bild stod en text till. Skiiitfint :D TACK!! Blev verkligen superglad. Av mor & Bibban fick jag två armband. Vid elva åkte vi hem till Zaida (Bibbans mor) och fikade. Trevligt, trevligt. På vägen hem därifrån gick vi in i jakan en snabbis och jag köpte en jättefin marinblå kofta.

Vid tretiden åkte jag och bror min till pappa för att hälsa på en snabbis, var ju så länge sen jag träffade honom och han sitter bara ensam på julen... Käkade lite soppa och pratade litegranna. När vi sen kom hem blev det en massa julmat med familjen + Lasse! Jättegod mat var det verkligen. Vid halv sju kom tomten och då blev det paketöppning ;D Jag och Rickard var nog dom som var mest uppspelta, haha. Jag är tragisk...

Efter det blev det en hel del vin & godis. Jonas kom över och senare på drog vi ut en sväng och gick/åkte bil. Kom väll hem vid kanske två & satt uppe och snacka i telefon till klockan fem typ?

Nej nu ska jag titta lite på Björn Gustafssons Dvd dom vi barn fick i julklapp & försöka få igång den lilla datan. Bye!
















2008-12-25 @ 15:17:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julafton

Springer mellan mitt hus och familjens hus hela tiden känns det som. Men nu befinner jag mig iaf hos familjen och det ska jag göra resten av dagen och kvällen eftersom det är julafton :) Igår köpte jag en ny bräda, vilken skillnad det var jämfört med min gamla. Så den har jag iaf åkt på hela förmiddagen och nu sitter vi och väntar på Kalle.

-På söndag kommer Mickan och Ea upp och stannar och firar nyår med mig. Blir antagligen en stoor nyårsfest i vårt hus. Ska iallafall blir hur kul som helst att dom kommer upp och hälsar på, känns som evigheter sen sist vi sågs.

God jul gott folk!
2008-12-24 @ 14:47:32 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


GOD JUL

Hmm, paketet jag fick utav Jonas var rätt stort & hårt. Undrar verkligen vad det kan vara? Spännande, spännande. Det första jag ska göra imorgonbitti när jag vaknar är att öppna det! :D

Har spelat lite bingolotto, kollat lite vänneravsnitt & sett lite twilight trailers ikväll, gud vad jag längtar tills filmen kommer ut! Så fort jag får tid ska jag köpa boken som filmen är baserad på hade jag tänkt. Nu är det iaf julafton & jag är fortfarande klarvaken. Ska nog ta och titta på en riddares historia och efter det försöka sova. Imorgon, eller rättare sagt idag kommer Lasse över och firar jul tillsammans med oss, då den övriga familjen är i Florida och hälsar på Vettans syster.

Och nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker, woho ;D GOD JUL ALLA!

2008-12-24 @ 01:52:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pepparkakshus

Igår blev det pepparkaksbak. Det är nämligen en tävling här uppe. Blåkulla (Vårt boende) mot garaget och ripan, de andra två pesonalboendena. Så igår var alla i vårt hus samlade.

    
 
(resultatet, dock inte klar än!)
2008-12-23 @ 19:56:12 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dan före dopparedan.

Familjen är & handlar julmat m.m. och jag ligger fortfarande i pyjamas och slöar, tänkte nog titta på nån film snart. Har legat och kollat på youtube klipp från twilight hela morgonen, haha nörd jag är...

Dagens planer är inte så många, tänkte städa lite i rummet, ta ner resväskor och skidor från vinden och lite sånt bara! Ska hem till Jonas en stund ikväll också, vi ska kolla på någon julfilm & byta julklappar innan han sticker till jobbet ikväll. Ååh, jag längtar tills imorgon :) Men jag läntar ännu mer tills på söndag, då det bär av till Åre & Madeleine! :D Det är endast fem dagar kvar nu.

Ska nog ta och ringa henne snart tror jag, vi har nämligen försökt att ringa varandra konstant i två dagar nu och alltid är det nån som inte har haft tid att prata, haha. Får se vad hon är upptagen med nu när jag ringer då?
2008-12-23 @ 14:34:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vår julgran.


Såhär blev årets julgran. Är dock lite besviken över att mamma tydligen slängt alla mina & Sebbans gamla julgransgrejjor, taskigt det dära! Jaja...


Familjen min.
2008-12-23 @ 00:48:47 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Twilight <3






En av de bästa filmerna, någonsinn! Underbar är vad den är. Ååh vad jag längtar tills den kommer ut!! Bättre film & snyggare kille blir svårt att hitta... Haha.
Jag är kär.

Jag drog somsagt på bio och såg Twilight ikväll. Var där med brorsan & Nieminen och nu kom jag precis hem :)

2008-12-23 @ 00:36:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jakan, Stinsen & senare bio!

Kom hem för en liten stund sedan, har vart ute och virrat omkring hela dagen! Först åkte jag och Ea till jakan för att jag skulle fixa naglarna. Hade dock inte en tanke på att det skulle vara proppat med folk nu precis innan jul så det var ju inte direkt jättelätt att hitta en parkering där.. men jag kom iaf i tid.

Efter det åkte vi till Stinsen vilket inte heller var lätt då ingen av oss hittade. Åkte runt och letade hur läänge som helst men efter ett tag hittade vi iaf. (Fick ringa Eas far & fråga om vägen, haha). När vi kom fram käkade vi lunch på Burger King & sen fick det bli lite panikjulklappsshopping. Jag köpte iaf en present till Bibban och en stor bag till mig som jag måste ha innan de båda skidresorna. Bibban lånade nämligen min förra när han skulle till Skottland och då gick den sönder...

Ikväll ska jag klä granen och sen kanske jag och bror ska på bio :) Hoppas på att få se Twilight, men Sebban ville se någon annan...


Mina naglar.
2008-12-22 @ 16:45:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagkväll.

Söndagkväll och jag är helt slut. Kvällen igår var trevlig och den började hemma hos Jonas där jag, Ea, Linda, Jonas & Anton var. Vi kollade på våran Sunny Beach film från i sommras, skitkul att se och gud vad man längtar tillbaks. Vid elva drog vi upp till Alexandra där vi inte blev kvar speciellt länge då vi fått reda på att Jens hade fest. Vi drog ner till udden och hem till Jens, fast vi stannade nog där i typ 30 minuter kanske? Sen fick det bli Gc igen. (Där det var skiiittrist).

Folk började dra sig hemmåt och jag och Jonas bestämde oss för att dra tillbaka till Jens men när vi kom dit så var det ingen kvar där förutom Jens som städade, haha. Så vi satte oss och tittade på ett tag och snacka skit bara... Sen kom mor min och hämtade oss!

Trots att jag tog det väldigt lugnt igår mådde jag sjukt illa på dagen idag, skitskumt. Men jag, Bibban & Rickard drog iaf ut och åkte en sväng! Vi åkte först och kollade på bilar på lite olika ställen. Vi ska nämligen beställa en ny bil till våren & fysjutton vad snygga bilar det finns, längtar!! Sen åkte vi till Stinsen för att köpa julklappar till mammsen. Käkade Pizza där också... Och sen fick det bli middag med Jonas på donken, som alltid ;D








2008-12-21 @ 22:37:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sammanfattning av min kväll.

Körde till Barkarby med bror & Bib för att köpa lite teknikpryls.Träffade Jonas en snabbis innan han började jobba. Nu spyr jag nästan. För mycket chocklad & chips. Kollat på Arn 2 med familjen & det var väldigt mysigt. Jag tycker att det är mycket skönt med lov. Nu ska jag kolla lite vänner & kanske någon film?
2008-12-20 @ 01:44:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


19/12

Har jobbat som en galnig denna vecka. Idag jobbade vi från sju till sju för att få klart allt tills säsogen drar igång, vilket är imorgon. Ska bli jättekul :)

Min mobil försvann ju i måndags, och jag har ringt och ringt i fyra dyngn nu, och det har gått fram signaler hela tiden. Men imorse när jag ringde den kvart över sju på morgonen råkade en kille i Björnen passera e snödriva och gissa vad han hörde där? Min mobil!
Samma kille och hans byggkollegor drog upp oss ur ett dike med bilen i måndags. Så antagligen tappade jag den då. Den har alltså legat ute i en snödriva i fyra dygn. Vilken jävla supermobil jag har :) Köpte lite Årechocklad till honom i utbytte mot min mobil, det var det definitivt värt.

Ligger faktiskt i sängen just nu och ska sova, så otroligt trött efter den här veckan. Men imorgon är jag ledig :) Då ska jag och Tove ut i backen, dock ska vi byta utrustnig. Hon ska ta min bräda och jag hennes skidor. Får se hur det går, var ju ca 9 år sedan jag stod på ett par skidor sist, men det ska bli skoj.

Sen kommer hela min kära familj upp imorgonkväll också, ska blir hur kul som helst att träffa dom igen. Dom ska bo här i Björnen, så jag lär nog bo där nästan hela veckan.

Nu ska jag sova så att det blir morgon snabbt! Byeee

2008-12-19 @ 22:04:20 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jullov!

Jag har bara en termin kvar på gymnasiet nu, wohoo :D Så otroligt jäkla underbart det känns!

Har längtat som en galning efter detta jullov men just nu så känns det typ som happ, och nu då? Visst ska det bli skönt att slippa plugga, få sova läääänge, bara ta det lugnt, festa & åka skidor. Är självklart galet taggad på Åre & Idre men det känns som om att det är så långt kvar, fast det egentligen inte är det...endast nio dagar kvar nu. Känner nog mest såhär för att jag inte har nå planer alls för de kommande dagarna & jag har lovat mig själv att inte gå ut & festa innan juldagen uppe på T/ sportbaren. Så frågan är vad man ska hitta på? Antingen så åker man och hyr nån bra rulle eller så kanske jag åker och hälsar på hos farmor eller nått ikväll, får se... kul liv, nej. Hej!

Vi barn har fått EN MASSA godis av Bibban idag. En korg fullproppad med chocklad & andra godsaker... så nu ligger jag och svullar. Kanske är de det man ska göra hela kvällen?




2008-12-19 @ 16:28:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första samtalet med France :)

Ååh, pratade med Vicky för en stund sen, gud vad kul det var att höra från henne :) Saknar verkligen dig... Hon verkade iaf ha det riktigt bra och längtade inte alls hem.

Kom iaf nyss hem från donken. Tog en kaffe med Jonas och snackade lite + att han behövde kolla lite i min Rk-bok inför morgondagen. Skjutsade hem honom till nio då han skulle åka och jobba. Jag förstår verkligen inte hur han pallar? Fast jag har ju typ börjat få samma problem med sömnen nu så egentligen förstår jag nog hur han har det. Kollade på ungefär halva Kung Fu Panda också med lillebror innan jag åkte, asbra ju :D Nu ska jag plugga lite och sen kolla på nån film tror jag, måste försöka somna i hyffsad tid idag så att jag orkar med morgondagen som faktiskt är den sista dagen i skolan detta år! Tjohoo :)
2008-12-18 @ 21:18:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 dagar kvar.

Somnade vid fyra inatt igen, hade ont och var helt klarvaken :S Och tack vare att jag kom i säng så sent vaknade jag ju självklart inte i tid heller. Missade kakförsäljningen :/ Inte bra...

Idag ska jag läsa igenom lite om det jag ska säga imorgon. Jag, Jonas & Ted ska nämligen hålla i en lektion på rättskunskapen,woho! Sen så är det julshowen imorgon också & efter der har vi LOV! :D Underbart.

Nu ska jag åka till jakan och hämta hem middag med brorsan & det blir kinamat, min favorit :D
2008-12-18 @ 16:23:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag kväll.

Sitter och mumsar på en chockladkaka och dricker cola, mmh... Foten känns nu helt ok, var hos skolsyster idag och hon sa att det inte var nån större fara. Det var djupt, men det kommer att läka om cirkus en vecka eller två. Det enda jag skulle göra var att linda in det hela tiden och nu i början blir det somsagt lite jobbigt med skor... Har gått runt med en sko idag i skolan och sett ut som en riktig idiot, haha.

Jag är dödstrött. (Sov ju typ ingenting alls inatt). Men, måste verkligen plugga lite nu. Juste, idag har vi bokat biljetter till Coldplay konserten den 22 augusti! Fyfan vad nice det ska bli att se dem igen! Dom är bäst. Det är jag, Madde, Ea, Linda, Jonas, Tony & Anton som ska gå :) Ååh, jag längtar redan.

Imorgon har vi inga vanliga lektioner men vi ska stå i korridoren och sälja julgodis med uf-företaget, spännande spännande! Och nu är det bara 11 dagar kvar tills Åre och Madeleine! <3 Nu ska jag nog kolla om Vicky är vaken.

2008-12-17 @ 20:50:42 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ont.

Det är helt sjukt, sömnproblemen fortsätter -fast inatt åt andra hållet! Har sovit kanske två timmar inatt?! Har vaknat direkt jag har lyckats somna och haft så jävla ont i foten. Fattar inte, det känns helt okej när jag vaken men direkt jag somnat får jag så sjukt jävla ont. Kan inte ta bort tejpen heller då jag inte har nån annan hemma. Ska gå förbi skolsyster när jag kommer till skolan och se vad hon tycker att jag ska göra.

Hade tänkt att åka in till staden efter skolan och möta upp Bibban för att köpa lite julklappar men får se hur det blir med den saken, kan ju inte få på mig nå skor. Får se om det funkar med mammas som är större...

Vad ska man hitta på nu då? Flera timmar kvar tills jag börjar skolan. Får väll kolla lite vänner och dricka oboy eller nått? Bye
2008-12-17 @ 08:07:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag börjar bli som mina vänner...

Snart är det jul och idag förändrades min önskelista dramatiskt. Först på listan står nu en mobiltelefon. Ja, jag har nämligen tappat bort den! Så sjukt sur på mig själv..
2008-12-16 @ 22:56:30 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blodbadet.

Haha, pedikyren hemma hos Linda idag slutade i totalkatastrof, allt slutade med ett enda stort blodbad. Lite roligt faktist! Hon slant med kniven och skar av en del av min fot, haha. Tur att hon gjorde det på mig och inte på nån av hennes kunder. Det gjorde väldigt ont när det väl hände men nu är det ingen större fara när Arne (Lindas far) har plåstrat om mig, men det var mycket blod det handlade om. Det blödde typ konstant i nästan tre timmar..Det enda som är lite jobbigt nu är att jag inte kan få på mig någon sko, så jag undrar hur detta ska gå i skolan imorgon... Menmen. De blir nog bra! :D (Ha INTE dåligt samvete Linda, haha).

Fixade iaf brynen lite och färgarde ögonfransarna, det blev jättebra :) Blev även middag på donken för ovanlighetensskull med Linda och Ea och sen efter det fick de bli lite film!

Fick också reda på ikväll att Madde har lyckats tappa bort sin mobil, KLANTSKALLE!! Och Vicky; jag ringer dig imorgon!! :)

2008-12-16 @ 22:54:17 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


The Holiday.

Somsagt så har jag det lite jobbigt med sömnen för tillfället, jag kan inte sova. Nu har jag iaf precis sett klart en film & jag måste fasen säga att det är en av de bästa filmer jag någonsinn kollat på, hur underbar som helst. Man kan bara inte sluta le :) Har också funnit en ny kärlek efter att ha sett denna film... grr haha!



2008-12-16 @ 02:39:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har absolut ingen ork kvar...

Mår inge bra, förstår inte varför... Börjar tröttna på att må halvdåligt nästan hela tiden! Somnade inte förens klockan fem imorse. Nått måste ju vara fel? Jag som älskar att sova! Jaja, stannar nog hemma från skolan imorgon och vilar ut mig och satsar på att gå på onsdag istället.

Idag har jag legat i sängen nästan hela dagen. Tog en liten sväng med bilen till donken dock och tog en kaffe med Linda :) Mysigt! Jag är verkligen på donken varje dag, patetiskt.. haha. Nu ska jag fortsätta med att kolla på vänner & kanske se nån film efter det... Ligger och myser med min sällskapssjuka katt också.

Imorgon: ska jag sova, plugga & få pedikyr hos Linda. Kanske färgar ögonfransarna också :)

2008-12-15 @ 23:56:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sömnproblem hej.

Jag kan inte sova. Jag mår inge bra... Ikke kul detta!
2008-12-15 @ 01:52:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre!

Juste, glömde skriva att jag och Ea nu har bokat tågbiljetter till Åre över nyår. Vi stannar där lite längre än vad vi hade tänkt innan så vi får umgås med våran lilla Madeleine i ett par dagar iaf =D Vi åker på söndagen och kommer hem på fredagen så de e nice! Ska bli galet kul att få träffa henne igen och även att få åka lite skidor. <3

Nu: Dags att sussa, har endast en lektion imorgon!
2008-12-15 @ 00:53:12 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sikken lucia det blev.

Gud, nu blire inge mera festande för min del på ett tag. Uscha, jag har mått så fruktansvärt dåligt hela dagen idag. Sov till klockan 19.00 och vid 21.00 drog jag och Jonas till donken och nu kom jag precis hem.

Kvällen igår var iaf kul! Hade jättetrevligt här hemma hos mig med Malin, Ea och Linda + lillebror. Jag var ju barnvakt så han fick vara med oss tjejjer ända tills vi drog upp till centrum :) Han sa iaf idag att han hade haft jättekul med oss, haha. Var inte kvar på sportbaren länge då jag inte tyckte att de va nå vidare kul, men mycket folk var det allt! Så jag och Malin drog istället till Mp i jakan.

Så nu till det hemska. Jag var lite för rund under fötterna igår mot slutet av kvällen. Malin ville att jag skulle ta taxi hem men jag ville hellre ta bussen och åka hem med Ruttan. Ruttan bor i stäket och gick av några stationer före mig och självklart så lyckas jag somna!! Blir avkastad i Bro men då visste jag inte vart jag var & min mobil hade ju självklart dött också. Måste ha gått runt i en timme innan jag hittade en stor väg... hade världens tur då en taxichaufför som var på väg hem för att sova körde hem mej. TACK UNDERBARA MÄNNISKA! Usch vilken hemsk hemresa det var.












2008-12-15 @ 00:36:55 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattskidåking

Undrade om vi var riktigt kloka när vi gick upp halv tre i natt för att ta bilen till olympia. Men det var värt det! Blev några bra åk och en otroligt god gratis frukost på olympiacafet.





  



Pratade nyss i telefon med Vicky, det var jättekul att höra lite från henne. Hon verkade iaf ha det väldigt bra där borta :)
2008-12-15 @ 00:05:43 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Andra veckan i Åre

Tycker att Mickan sköter bloggen ganska bra själv, därför har jag inte skrivit på länge. Nejdå, har bara inte blivit så. Veckan här i Åre har varit bara bra =) I söndags började folk flytta in hit och nu är alla här. Vi är fem tjejer och en kille, stackarn. Men han verkar klara det bra :)

I måndags besökte jag doktorn för andra gången. Fingret var inte bra. Första gången jag var där bräde dom hål i nageln. Och nu hade det blivit inflammerat så jag fick något jag skulle ha på nageln och nu börjar det äntligen ge sig.

Annars har veckan rullat på med mycket jobb. I går kväll blev det middag och vin här hemma. Sedan begav vi oss till garaget (ett boende ca 200 m bort) för lite förfest. Sen blev det lite strul med taxi och vi var gaska sent ute så när vi väl kom fram till bygget var det ca 25 meters kö. Så det blev inge Timaktu för oss (han spelade där) utan vi gick till dahlboms istället. Sen blev det max och taxi hem.

Idag vaknade jag vid elva och vid hav två var vi i backen. Jättekul att äntligen få åka. Det var -22 grader nere i byn, svinkallt. Men när man kom upp till toppen så var det bara -3, riktigt skönt! Blev några åk och sedan begav vi oss hem. Hemma blev det middag framför Harry Potter.

I natt har olympia öppet. Så om drygt tre timmar ska vi bege oss härifrån och åka snowboard. Så frågan är om man ska gå och lägga sig nu eller vara vaken??






2008-12-13 @ 23:05:29 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar.

Snälla. Spola fram tiden.... Jag dör! Åhhh :D

Jag saknar & längtar efter väldigt mycket just nu,

bara så att ni vet.
2008-12-13 @ 03:19:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En lugn fredag kväll.

Kevin vann Idol. Även fast jag från början ville att Alice skulle vinna så är jag nöjd med resultatet... Har väll äntligen insett att Kevin är sjukt bra!

Kvällen började iaf hemma hos Sebbe där jag, Linda, Sebbe, Junk, Jeppe, Tobbe & Kalén var. Vi kollade på Idolfinalen och spelade lite kort, men jag var sämst på det där jäkla spelet så jag la av rätt fort. När jag kom hem runt tolvtiden kollade jag på Wanted med Bibban & därefter bar det av till Mcdonalds med brorsan. Har också hunnit prata med en viss Madeleine ett antal gånger ikväll som verkade lite rund under fötterna. Fick också ett fint sms av henne: ''I vill. Med dubbel v'' Haha.

Fick också ett galet mess från Vickan ikväll som var sjukt kul, men det vågar jag inte skriva här för då lär jag väll vara död inom en snar framtid ;D Ja vad ska man säga? Det är iaf tur att några fick en rolig partykväll ikväll. Jag får satsa på morgondagen istället helt enkelt då tjejjerna kommer hit och förar medans jag är barnvakt åt Rickard och därefter är det luciafesten uppe på sportbaren som gäller :)






2008-12-13 @ 02:22:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen helg!!





Nyss hemkommen från skolan och det var ju inte direkt en jobbig dag om man säger så.. Hade endast en kort genomgång på Rättskunskapen och fika + betygssnack på Svenskan, som gick finfiint :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Det enda jag vet är att jag ska umgås med Linda & Kalén, men sen vad vi hittar på det får vi allt se... Är faktist riktigt partysugen men det blir nog en ganska hård kväll imorgon skulle jag tro så får se om det blir nå party ikväll eller ej.


Såhär ser man ut när man jobbar natt under en hel skolvecka! Ditt pucko :D
2008-12-12 @ 15:21:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag kväll - natten till fredag, hemma hos Sebbe.

Nyss hemkommen från skogen. Har vart hemma hos Sebbe ute i Håbo tibble och det kan man verkligen kalla för landet! Hade iaf en trevlig kväll med lite tv-spel och film :) Det var jag, Sebbe, Kalén, Toffe, Junker, Jens och Krille som var där.




Nu ska jag sussa, början skolan kl 11:45 imorgon och har endast två lektioner. Sen är det äntligen helg!
2008-12-12 @ 00:54:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lätt som en plätt!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Hämtade & lämnade Toffe för ovanlighetens skull, det brukar ju alltid vara Jonas...

Svenskaprovet var verkligen lätt trots att jag knappt pluggade någonting, så härligt! Så, nu är det bara att sätta igång med religionsuppgiften som verkar hemskt tråkig. Menmen, får se om jag hittar på nått annat ikväll också om jag hinner? Fick mess av Kalén som ville hitta på nått kul för en liten stund sen :)
2008-12-11 @ 16:29:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trollis i vår!

Pratade nyss med Vicky och tänkte att jag ska skriva ner det här så att hon kommer ihåg att hon sagt detta, HAHA. Vi ska nämligen ta bilen och åkta till Trollhättan när hon har kommit hem från France. Ska ifs dit nån mer gång också med Sundis band men det ska bli askul att åka dit så två ggr funkar utmärkt för mig! Vi ska nämligen hälsa på våra grannar från Ayia Napa som bor där.

Och juste, såg nyss att Coldplay kommer till Sverige, stadion, i sommar och jag ska verkligen se dem igen. Hoppas verkligen att jag får tag på biljetter. Annars får man väll i värsta fall köpa dem lite dyrare på slutsålt.se... Men dom var ju bara så galet jäkla bra sist i globen så jag bara måååste se dem igen!

Någon som är på?

2008-12-11 @ 13:36:34 Permalink Mickan Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dags för en förändring!

Svängde förbi Linda igår och snackade lite Åre. Allt runt de har väl inte blivit riktigt så bra som vi hade tänkt oss pga sovplatser m.m. så för tillfället ser det ut som om att bara jag och Ea åker upp till Madde över nyår! Men bortsett från det så var det iaf jättekul att träffa Linda igen, vi träffas alldeles för sällan. Sjukt hur allt har blivit egentligen, att gå från jättenära & träffas varje dag till att nästan aldrig ses. Men nu SKA det bli ändring på detta!

När jag var där bokade jag även tid för bryn & fransfärjning samt fotvård, tänkte att det skulle passa bra nu innan Idre :) Linda håller ju nämligen på att utbilda sig till hudterapeut på en privatskola.

Shit, jag är ju sämst. Jag har prov om lite mindre en tre timmar och har knappt börjat plugga, har absolut ingen ork. Men, nu är det väll bara att sätta igång antar jag. Sistaminutenpanikplugg! Så nu är det nog dags att avsluta detta, bye!


Juste, hämtade ut mitt nya halsband igår på posten. I love it!
2008-12-11 @ 12:18:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag kväll.

Det fick bli som vanligt då, köpte inte en enda julklapp idag, haha. Får ta och åka till Kista nåndag och fixa det. Men köpte iaf lite saker till mej själv ;D En jacka som jag ska få i julklapp, en tröjja och en jättefin klänning :) Hade iaf en jättetrevlig eftermiddag med Malin och det blidde en fika på Espresso House i gallerian också!

Pga egna arbeten & inställda lektioner så har jag kommit på att jag inte har så jobbiga dagar kvar denna vecka. Imorgon har jag endast en lektion, på torsdag har jag endast ett prov & på fredag har jag två lektioner. Så de e nice :D Får en att hålla ut lite tills helgen iaf!

På fredag ska jag nog bara ta det lugnt skulle jag tro och då är det ju Idolfinal. SPÄNNANDE! På lördag ska jag vara barnvakt åt lilla Rickard & efter det blir det Luciafirande uppe på sportbaren (Gamla T). Ska faktist bli riktigt kul, har ju vart lite tråkigt i Kungsängen sen Terrassen stängde :/

Nu ringde Madde och snart bliré Dh ;)


Min nya tröjja. Gillade urringningen jättemycket!
2008-12-09 @ 20:50:15 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite klagande för ovanlighetens skull!

Vaknade inte förens halv elva idag så jag fick missa första lektionen. Nästa lektion som också är dagens sista börjar inte förens klockan ett så det är ett tag kvar. Jag förstår inte, jag mår verkligen konstigt just nu, kan knappt sova längre & har ingen vidare aptit. Har sovit nere på soffan två dagar i rad nu och jag känner mig typ febrig fast jag inte har feber? Svårt att förklara.. de är väll nå skit jag går och bär på eller nått. Har också sjukt ont i pannan!! Slog ju i huvvuet igår när jag skulle ta ut min väska i bilen, klantskalle! Så, nog med klagande för idag, haha.

Efter skolan ska jag och Malin in till stan för att handla julklappar, hoppas verkligen att jag hittar lite grejjor nu. Jag är alltid försent ute med detta. Ska också leta efter en ny vinterjacka till mig själv som jag ska få i julklapp av mor & Bibban :)

Nej, nu ska jag göra mig iordning och tvinga i mig lite frukost/ lunch.
2008-12-09 @ 11:56:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


I miss you

Ja, jag vet att jag är en sorglig männsika men gud vad tiden har gått långsamt. Det var bara lite mer än en vecka sen ni åkte och det känns som om det var evigheter sen jag träffade er sist?! Sjukt egentligen.

Fick inte så mycket plugg gjort ikväll, får kämpa mer imorgon istället. Det blidde en promenad/ biltur med Ea istället :)




Båda korten är tagna i Napa :)
2008-12-08 @ 23:27:40 Permalink Mickan Kommentarer (4) Trackbacks ()


En lång dag...

Herregud, är helt slut efter en lååång dag i skolan! Har vart ute och åkt lite bil med Jonas också nu efter skolan. Ikväll blir det bara lugnt med Prison Break och en hel del plugg.

Ska in till staden med Malin imorgon efter skolan och shoppa lite julklappar också :)

Juste, under bilturen idag var jag nästan nära på att smälla + att jag slog huvudet i bilkanten när jag skulle ta ut min j*vla väska. Gör svinont... Bra jobbat.
2008-12-08 @ 16:37:40 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skön start i Åre...

Usch, jag börjar tro mer och mer på att fingret är brutet. Ska iaf uppsöka en läkare imorgon, för jag kan inte gå och ha så här ont längre =/

2008-12-07 @ 22:34:45 Permalink Madde Kommentarer (4) Trackbacks ()


Andra advent.

Nyss hemkommen från en biltur med Jonas. Var ute i tre timmar & bara körde runt, haha. Sikka liv vi har... Blev middag på donken också & det var underbart gott. Nu ska jag titta lite på Wallander :) Hade helt glömt bort att det var GossipGirl ikväll så jag missade det :(

Har beställt hem ett halsband idag också som jag verkligen fastande för.


Tre halsband i ett.
2008-12-07 @ 20:44:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag eftermiddag.

Ja idag är man ju kanske lite sliten... men hade iaf en rikigt kul kväll igår! Började hemma hos Anton där det var jag och en massa pojkar. Det gick lite vilt till men det var faktist riktigt skojjigt :) Sen fick det bli Alexandra en stund och sen Mp. Fick skjuts av Sebbes mamma från stationen så jag var väll hemma nångång runt halvfem.

Nu blir det donken med Jonas (gud så gott det ska bli). Får se om jag ska träffa sjuka Linda senare men ikväll måste jag iaf få en massa plugg gjort...
















2008-12-07 @ 16:25:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagkväll & utgång?!





Mysigt pojkar ;D

Kvällen igår vart faktist mycket lyckad. Trevligt här hemma med alla gäster & kul hos Jonas! Det var jag, Jonas, Anton, Junker & Jeppe som var där och vi kollade på Dead End, riktigt läskig film faktist. Jag blev livrädd och det brukar jag näsan aldrig bli. Kom hem vid tvåtiden och sov till typ två idag, hehe. Skööönt :)

Har inte riktigt bestämt mig angående kvällen än, men det finns fler olika alternativ... Det lutar iaf mot utgång! Jag är så otroligt uttråkad så nått kul vill jag ju hitta på! Har också blivit lite ändrade planer kring Idre resan i Januari. Det är nämligen så att vi ska få låna vår bil då min familj ska åka utomlands och det betyder att jag ska köra en hel del. Spännande spännande..

Nu ska jag äta min kycklingsallad från Franco's! :D
2008-12-06 @ 17:34:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag i Åre

Kvällen igår blev inte så lugn som vi tänkt oss. Den började med en jättegod middag framför tvn och idol. Sen tog vi bilen till torpet, där det var lite halv fest, trevligt! Efter det blev alla taggade på utgång och vi gick till ett ställe som heter dahlboms. Där var det jättemycket folk. Vid halv två ringde vi taix och nu kommer det värsta på kvällen. Killen som hoppar in i framsättet smäller igen dörren och självklart ska jag ha mitt finger emellan. Så lungt och sansat ber jag honom öppna dörren igen och ingen förstår nog att det är mitt finger som sitter emellan. Konstigt nog gjorde det inte jättont just då, kan berott på att jag var så sjukt kall om fingrarna och hade druckit. Men efter ett tag blev det värre, gud så ont det gjorde. Så när vi kom hem käkade jag värktabletter, vilket typ inte hjälpte. Men tillslut lyckades jag iaf somna =)

Idag är hela nageln mörkblå och det gör fortfarande ont, så jag känner mig lite handikappad. Men vi har iaf redan hunnit vart inne i Åre där jag hämtade ut mitt liftkort.

Nu ligger jag och kollar på "pirates of the caribbean 3" och äter hamugare. Ska ta det lugnt hela dagen för ikväll blir det party i ett hus 50 meter bort.


Har även hunnit julpynta lite idag, blev så fint så ;)
2008-12-06 @ 13:47:10 Permalink Madde Kommentarer (5) Trackbacks ()


Fredag kväll & Bibbans födelsedag.

Klänningen är på & snart även sminket! Gästerna kommer vid sextiden och det är jag som ska åka & hämta Bibbans mor & bror + barn på stationen. Är döhungrig, hoppas verkligen att maten ikväll blir god. Skulle bli en massa olika libanesiska rätter? Hmm... Får se om jag tar en tripp till Jonas sen där han, Anton & Junker ska kolla film. Det beror väll lite på vad klockan blir och så, men lite Idol ska jag iaf försöka se :)
2008-12-05 @ 17:09:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Bibban 41 år!<3

Jävla hals, den blir verkligen inte bättre. Menmen, bara att hålla ut... Kollade på Mamma Mia igår med Bibban, fyfan vilken dålig film! Förstår inte varför alla säger att den är såå bra för?! Usch fy & blä!

Idag fyller iaf Bibban 41 år, Grattis :D Ikväll får vi gäster så det blir nog en hemmakväll för min del. Känns ifs ganska skönt så att jag kan ta och bli helt frisk någongång. Blir nog en hel del pluggande i helgen också, rätt mycket nu innan jul o så...

På lördag snackade ja och ea om att hitta på nått också, kanske ta en fika med tjejerna eller nått? Vore nice iaf :)

Nu: fixa iordning mig för skolan & sen äta lunch. Bye!
2008-12-05 @ 09:48:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trötter

Ligger i soffan med datorn i knät och en kopp te i handen. Ja, det är faktiskt sant, något måste gått fel när jag flyttade hit för jag har druckit te varje dag sen jag kom hit. (okej, det har bara gått fem dagar men det är riktigt bra för att vara mig) De ni! Hoppas ni är stolta över mig där hemma. Jaja, har precis kollar på "Vingar av glas", det var flera år sedan jag såg den men den var lika bra som jag kommer ihåg att den var.



Dagen idag har gått snabbt och imorgon är det äntligen fredag :) Är jättetaggad för första helgen här. Blir antagligen en lugn kväll imorgon med idol och på lördag blir det nog utgång, wey! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig! 

godnatt.

 
2008-12-04 @ 20:39:05 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


val Thorens

Nu har vi snart varit har 5 dagar, nu borjar man kanna till stallet lite. Vi var ute i tisdags och festade med massa danskar och folk fran england. Det var roligt, men det kanske blev lite for mycket dricka for min del, modde inte sa bra dagen efter men drog ut i backen iaf! :)

Idag har vi akt hela dagen men vara rumskamrater Siri och Karin, ska forsoka lagga upp lite bilder sen! For tillfallet sitter jag pa ett internetcafe och det e val har jag kommer hanga nar det e storm;p

Vi holler pa att soka jobb, vi far se hur det gar men hoppas pa att fa nogot. Karin som vi bor med har fatt ett jobb i en skiduthyrning, later kul som satan! Men nu ska jag dra tillbaka till lagenheten och laga lite mat!
Ha det ! Puss
2008-12-04 @ 18:24:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag eftermiddag/kväll.

Mår fortfarande inte helt bra, febern har gått ned men jag har blåsor i hela munnen. Bara jag inte får halsfluss eller nått nu. Tog iaf bilen till skolan för att skriva ett marknadsföringsprov vid tretiden, det gick väll helt okej. Ska äta middag om ett tag & efter det ska jag träffa Ea :) Får se vad vi hittar på?! Vi kanske tar en promenad eller en tur till donken? Vem vet ;) Brukar ju faktist sluta där.

Juste, glömde berätta en lite kul grej. När jag var och fixade naglarna i tisdags så beställde tjejen, Mimmi, som gör mina naglar tre st keybeepers av oss, haha! Alltid nått...


Innan skolan...
2008-12-04 @ 17:31:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


SB vore inte helt fel de heller ;)



Jag, Sussie, Jonas & Kalén åkte till Sunny Beach i början av Juni i somras :)
Åh jag vill ha sol...
2008-12-03 @ 21:42:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag har vi börjat med inventeringarna. Ska gå runt i stugorna och räkna alla knivar, glas osv. så att allt stämmer innan gästerna kommer. Det gick ganska bra. Efter lunch fick jag vara med min chef hela eftermiddagen, hon visade mig en massa nya saker som jag måste lära mig. :)
Efter jobbet åkte vi till chockladfabriken (igen:)) och sen in till Åre där jag förövrigt köpte årets första julklapp. Känns bra! Är alltid så dålig på att börja köpa julklappar men när den första är köpt brukar det rulla på ganska bra.

Nu ska jag in till mina grannar och äta middag och kolla bonde söker fru ;)

2008-12-03 @ 19:03:53 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och sjuk blev jag allt.

Idag är jag sjuk. Feber och världens huvudvärk hade jag imorse, men den har som tur är gott över nu efter tabletter. Får se hur det blir imorgon, får verkligen panik över att vara borta från skolan nu när vi har så mycket, men det finns ju inget jag kan göra åt saken. Imorgon måste jag iaf åka ner till skolan & skriva ett marknadsföringsprov hur dåligt jag än mår. Ska bara försöka orka plugga lite mer ikväll, men det ska gå.


Min Musse får sova med mig idag :)

Dags för en tupplur!

2008-12-03 @ 15:46:51 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag & lillebror.


2008-12-03 @ 00:14:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill tillbaks till Cypern!








Galen vecka. Jag, Madde & Vicky som åkte i början av Augusti i år :)
2008-12-03 @ 00:05:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinterdeppen är här.

Fick nyss mess av Vicky, hon verkar ha det bra i France och ikväll skulle hon festa med en massa danskar. Ja, jag är avundsjuk. Kul att jag bloggar om vad mina vänner gör?! Men det blir ju lätt så när man sitter hemma i Kungsängen & egentligen inte har nått kul för sig alls. Har dock en massa tråkigheter att ta tag i = PLUGG. Men jag varken orkar eller kan. För det första är jag helt enkelt galet trött & omotiverad + att jag för tillfället har 38.8 i feber, perfekt tillstånd att tokplugga i - NEJ!

Jag vill vara Madeleine eller Viktoria just nu, jag har tråkigt & är jävligt trött på att absolut ingenting händer. Hur blev det såhär? Ja, jag är deppig just nu & jag vill inte att ni ska vara borta i typ en evighet. Jag är också mycket irriterad över att jag har blivit sjuk. Har absolut inte tid med det här... Jaja, det finns ju faktist ingenting jag kan göra åt saken. Bara att acceptera tyvärr! Hoppas jag orkar ta mig ner till skolan imorgon för jag har ett svenskaprov som vore skönt att få överstökat. Får ta bilen imorgon också så det är ju alltid nått positivt i all denna skit...

Och föressten så tänkte jag på en grej nyss. Vartfasen tog hela hösten vägen? Jag förstår verkligen inte vart den har försvunnit & vad jag har haft för mig? En perfekt & svinbra låt för detta humör är Damien Rice - 9 crimes.
2008-12-02 @ 22:23:51 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Andra dagen på jobbet...

Jag är fortfarande helt själv i huset. Hoppas på att det dyker upp någon snart. :) Andra dagen på jobbet idag. Som Mickan redan berättat är det inte världens glassigaste jobb. Men det kommer blir bättre om ca två veckor iaf :) Har fått massa kläder och en jättesnygg Åre jacka, så det ska jag inte klaga på. 

Idag var vi på chockladfabriken och köpte chocklad, sen åkte vi in till Åre för att hämta ut våra liftkort (men det var tyvärr stängt) Men jag handlade lite på ica iaf. Hade tänkt att laga spagetti carbonara ikväll, men vårt vatten har varit borta i mer än ett dyg nu och inte kommit tillbaks. Det skulle fixas tidigare idag, men tydligen måste nått gått fel. Men nu har jag iaf fått tillgång till en annan stuga, så jag kan duscha iaf =) Så jag ska gå ner dit nu..
2008-12-02 @ 18:59:41 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk nästa?!

Skoldagen idag var kort, hade endast en lektion vilket var väldigt skönt. Efter skolan åkte jag och mamma till jakan för att göra manikyr. Det fick bli rödglittriga nu innan jul, blev snyggt faktist :) Nu ska jag sätta igång med allt plugg, har hur mycket som helst just nu! Vet inte ens vad jag ska börja med... och inte nog med detta, jag tror verkligen att jag håller på att bli riktigt sjuk. De började med illamående och frossa i söndags och nu börjar jag känna mig febrig igen, inte kul alls. Jag har inte tid. Nu ska jag ta ett långt & varmt bad...

Haha en kul grej föressten, snackade med Madde igårkväll. Hon hade tvättat & skruvat isär avlopp första dagen på jobbet. Men som tur är så ska dom bara städa i två veckor och sen bara inspektera :D Haha. Jag kan verkligen inte se detta framför mig.



Juliga naglar
2008-12-02 @ 18:07:17 Permalink Mickan Kommentarer (3) Trackbacks ()


Framme!

Nu har vi kommit fram. Har snoar det for fullt! Bor i en liten lagenhet, men las mer i resdagboken! valthorens08-09!

Puss
2008-12-01 @ 12:16:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91