top3 -

Ännu en helg i K-ängen.

Jag är så besviken på vädret. Har vart kallt och molnigt i flera dagar nu. Jag som trodde att jag äntligen skulle kunna få bli lite brun igen, men icke. Och enligt SMHI så ska det fortsätta att vara så här denna vecka. Uscha. Aja, kan väll vara lite bra så att jag får lite mer plugg gjort. Fast vem försöker jag lura?! Det är inte alls bra på nått sätt. Jag vill ha sol.

Även denna helg har vi spenderat i Kungsängen hos min familj. I fredags var jag, Dennis, min familj, Bibbans bror + barn och massa av Sebbans vänner hemma hos dem för att rulla ut den nya gräsmattan. Blev skitsnyggt och det blev även en hel del öl för grabbarna och vi åt smörgåstårta och kycklingsallad.
På lördagen tog vi det lugnt och på kvällen kom Madde över och vi kollade allihopa på Eurovision finalen. Måste säga att det nog var det absolut bästa året iår. Jättebra bidrag och jag brydde mig faktiskt inte ett skit om att inte Sverige var med, trodde jag aldrig skulle hända? Vinnaren var bra också, en av mina absoluta favoriter!
På söndagen (igår) åkte vi till Coop på morgonen och köpte blommor till våra kära mammor. (Mors dag). Så efter frukosten, duschen och lite sådant åkte vi först till Nelli, där jag fick sitta i solen samtidigt som jag fick fotbehandling, jätteskönt :D Och efter det åkte vi förbi deras mami en sväng och drack kaffe.
Idag har jag tvättat och precis börjat plugga lite. Ska ta en dusch strax & göra i ordning lite mat. Feta ost sallad med vitlöksbröd eller fiskgratäng? Bra fråga. Tror på det första. Imorgon tror jag iaf att det blir bio med tjejjerna inne i stan. Sex and The City 2 har ju kommit ut nu och det ska faktiskt bli spännande att se den, även fast jag tycker att serien är 1000 gånger bättre än filmen.
2010-05-31 @ 17:00:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 år idag.

Idag, den 26 maj år 2010, är det hela ett år sedan jag blev tillsammans med min älskling :) Så ikväll ska jag laga väärsta middagen till oss, haha. Hoppas den blir god!

<3<3<3<3<3<3
2010-05-26 @ 11:05:00 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


25e

Igårkväll blev det lugnt, gick ner till Konsum och handlade lite gott och sen kom Dennis bror Isac förbi en sväng på kvällen. Han tog med sig en utav hyllorna till vårt vitrinskåp och ska nu fixa nya glasskivor från sitt jobb. Glashyllorna vill vi ha för att sedan kunna sätta in fina spottar i skåpet!
Idag regnar det. Usch. Jag vill ha sol! Men det passar väll egentligen ganska bra idag. Ska ändå försöka plugga lite nu på förmiddagen och sen när Dennis kommer hem från jobbet ska vi åka till City Gross och stor handla. 25 idag ju!! ;)
2010-05-25 @ 09:22:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kallt.

Tittade ut genom fönstret imorse och jag kunde inte se ett enda moln, det var helt blått! Glad blev jag och satte på mig bikinin för att gå ner till vattnet och sola. Höll på att blåsa bort och frysa ihjäl där ute så sprang snabbt hem igen. Usch vad trist. Då kan det ju lika gärna regna ju... Så nu när jag inte kan sola tänkte jag följa med Dennis till sjukhuset istället. Tror att han har brutit tån typ... Är så jäkla hungrig också och ifall jag följer med kan jag ju äta Donken!! Sen blir det plugga.
2010-05-24 @ 11:36:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen.

Sitter hemma hos mami i Kungsängen. Grabbarna är ute och gräver i leran då allt måste vara klart tills på fredag när vi ska vara en massa folk här som ska lägga ut nytt gräs. I fredags åkte jag hem till Chabo där jag, Madde, Chabo, Vicky, Jessica och Bea drack vin och åt jordgubbar på hennes balkong! Efteråt blev det en sväng till Sportbaren och vid tvåtiden kom Sebban och hämtade oss.

Mådde pyton igår på förmiddagen och blev därför bara slappt ute i solen hela dagen. På kvällen blev det grillning, cricket spelning och sen åkte vi förbi Chabos föräldrar en sväng där alla tjejjer var och snacka lite skit... Tänkte nog käka middag här ikväll och sen påvägen hem ska vi åka förbi Dennis syster! Hon ska nämligen göra en fotbehandling på mig ;) Behövs verkligen.













2010-05-23 @ 15:48:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hem till Linnea ikväll.

God morgon! Vaknade redan kl åtta idag och ligger just nu i sängen och dricker kaffe. Gick ut på balkongen när jag vaknade och såg att det var jätte soligt ute :D Yes!! Hoppas det håller i sig hela dagen nu också bara. Isf tänkte jag gå ner och lägga mig på gräsmattan vid vattnet och steka! Behöver verkligen få lite färg på min likbleka kropp...
Ikväll ska jag åka till Kungsängen och hem till Chabo för att dricka lite vin med tjejjerna :) Det blir jag, Vicky, Madde, Linnea och Jessica. Jättekul ska det bli :D Har dock inte riktigt bestämt mig ännu för om jag ska ta bilen dit eller inte. Grymt bekvämt då jag bor så långt bort, men det vore ju trevligt att få dricka lite vin också? Ska ringa och flirta med brorsan snart tänkte jag och kolla om han kanske kunde köra hem mig ikväll.
2010-05-21 @ 08:43:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Steek..

2010-05-17 @ 17:34:03 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Iller + kalas!

Imorse åkte vi till Eskilstuna och kollade på vår lilla iller. Den var faktiskt riktigt söt måste jag säga! Så runt den tredje juni ska vi åka och hämta hem den :) Därefter svängde vi förbi Kungsängen en snabbis och tog en kaffe och sen åkte vi hem till Dennis mamma på kalas för Josef som fyllde 16 år! Nu blir det en pluggvecka och förhoppningsvis lite solande (?) veckan som kommer.
2010-05-16 @ 20:31:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag.

2010-05-15 @ 20:45:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från i onsdags.

2010-05-15 @ 20:44:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol.

Inatt blev jag upplockad utav Dennis som var på väg tillbaks till jobbet för att sluta. På vägen hem köpte vi med oss Donken :D Det var lixom därför jag åkte med, hehe.
Stekt på balkongen en stund nu på eftermiddagen, superhärligt var det! På dagen åkte vi till Citygross och handlade lite som behövdes och sen fick vi stressa hem då en mäklare som Dennis hört av sig till för några dagar sen ringde och kunde komma på direkten och göra en omvärdering på lägenheten. Så när vi kom hem hade vi en timma på oss att städa hela lägenheten så nu är det rent och fint och fint ;)
Nu plugga lite tills alla bra tv program börjar. Imorgon bitti kommer mami och Rickard och hämtar mig :) Börjar faktiskt sakna dem lite nu måste jag erkänna.. nästan två veckor sen jag träffa dem sist så det ska bli kul!
Imorse från balkongen.
2010-05-11 @ 17:58:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mån

I fredags kom Linda hit och vi åkte och köpte sallad och snackade massa skit! Nu är den jäveln på Rhodos och jag hoppas verkligen att vi hittar några billiga flygbiljetter dit någon gång i sommar så att vi kan hälsa på :) I lördags blev det städ och tvättdag och igår blev det bara lugnt eftersom att Dennis har blivit sjuk. Skulle egentligen åkt till min mami och hans men min familj var magsjuka och Dennis mami ville inte ha oss där när Dennis var sjuk ;) Hahah...
Nu tvättar jag det sista som vi inte hann med i lördags sen ska jag ställa mig och stryka lite. Sen ikväll blir det bara massa plugg. Ska försöka få allt klart nu de närmsta två veckorna så att jag bara kan slappa resten av sommarn!
På onsdag har jag iaf bestämt mig för att åka till Kungsängen, ska umgås lite med mami och Rille och leka med Vicky! Sen på kvällen tror jag att det blir en sväng till Kista också med Bibban :) Grymt shoppingsugen!!
2010-05-10 @ 11:29:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Baka baka kaka




Och så har man bakat sin livs första sockerkaka! Svin enkelt ju :D
2010-05-07 @ 18:38:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


tor

Middagen vart supergod och trevlig. Jag hade gjort en lasagne (tog totalt typ tre timmar att göra) och glass + frukspett till efterätt. Lite stolt blir jag över mig själv faktiskt. Flickorna drog hem strax innan halv tolv och sen kom Dennis hem en timme senare. Idag blir det plugg. Imorgon blir det en stor vårstädning här hemma, då ska vi kasta allt skit som är på balkongen just nu, tömma källaren på skit och sen putsa fönster m.m. Sen på kvällen ska vi prova oss på att laga inbakad oxfilé till middag. Spännande! Och på söndag, om två dagar, åker Linda till Rhodos i ett halvår... Usch vad trist :( Hoppas verkligen att hon tröttnar på säsongandet efter det och stannar hemma!!! Haha...





2010-05-07 @ 15:11:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


IKEA

Imorse fick jag med mig Dennis till Ikea i Kungens Kurva. Köpte ett vitt vitrinskåp till köket, superfint! Ser nästan ut som på bilden, dock lite annorlunda dörrar. Så nu kan man äntligen lasta ur alla glas och sånt ur köksskåpet och ställa in dem i vitrinskåpet. Nu ska jag slå upp kokboken och göra köttfärsås :)

2010-05-04 @ 16:03:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjejmiddag.

Jag längtar tills på torsdag. Då ska jag ha tjejmiddag här hemma med Vicky, Madde och Linda! Ska bli super mysigt. Inte ofta alla ses och Madde har jag inte träffat på flera månader nu.
Dennis åkte precis till jobbet och ikväll tänkte jag börja plugga på nästa kurs och städa lite! Igår fikade jag med Ea i stan på John Chris, trevligt :) Vid halv nio åkte jag hemåt och Ea åkte tillbaks till Linköping igen, synd att hon inte kan vara med på torsdag..
2010-05-03 @ 14:54:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valborg.

Valborg igår och vi såg faktiskt en jädrans massa fyverkerier från vägen nere vid brasan. Kan inte minnas att de vart så alla tidigare år? Men det hade de tydligen...

Jaja. Blev middag och kubbspelande hemma hos mami med familjen, Dennis och Vicky! Trevligt :) Efter det åkte vi hem till Rille (där även Ea var :D) en stund men vi åkte hem ganska tidigt och resten skulle upp till centrum senare. Idag har jag pluggat lite, ska plugga lite till och Dennis håller på att sätta upp taklister i hela lägenheten. Blir skitsnyggt! Sen ikväll är det patrioten på tv3, woho. Min absoluta favoritfilm!

Imorgon blir det nog en fika med Ea i staden också innan hon åker tillbaka till Linköping igen. Nicenice!
2010-05-01 @ 14:04:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91