top3 -

Veckan.

Midsommar blev jättelyckat och det gick fin fint med båten, vi fick tillochmed slussa vilket vi inte hade tänkt på innan!

Imorgon ska jag till Kungsängen och måla. På onsdag ska jag plugga. På torsdag ska jag till Kungsängen igen och måla + gå till tandläkaren. Sen sover jag kvar över natten och jobbar lite på fredag också. Och sen på lördag blir det Grönalund med familjen :) Ska bli jättekul.
2010-06-28 @ 19:41:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från Midsommar

2010-06-27 @ 10:32:43 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommar

Godmorgon! Vaknade precis och ska försöka hitta något att äta till frukost. Sen drar jag nog ner en stund till vattnet och lägger mig i solen, superfint väder idag. Tror det ska bli fint väder imorgon också läste jag vilket är perfekt när vi ska åka båt! Dennis mor och lillebor tar båten med oss till landstället också :)

Så idag har vi lite saker att fixa. När Dennis kommer hem från jobbet åker vi och handlar lite mat som vi ska ha med oss, jag måste försöka hitta en spegel och sen behövs ny mascara. Sen åker vi till Kista en sväng då Dennis behöver nå nya kläder och jag lär väll inte komma hem tomhänt nu när det är rea heller ;) Sen blir sista stoppet påvägen till Kungsängen Jula där jag behöver köpa målarhandskar plus bockar som plankorna ska ligga på. Tar ju hundra år att vänta medans allt torkar när man bara har ett par bockar.

Sen blir det Kungsängen. Ska tvätta båten och tanka och lite sånt sen ska jag träffa Vicky och Ea tror jag :) Blir mycket idag. + att nu kom jag ju på att jag måste packa också... HEEEEEJ
2010-06-23 @ 09:50:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen.

Godmorgon. Har bråkat med Doris (hela morgonen) och hunnit äta frukost sen jag vaknade. Resten av dagen blir en pluggdag.
I fredags hämtade jag upp Ea i Kungsängen och sen åkte vi hit hem. Vi åt thaimat, drack vin, spelade spel och kollade på Sex and The City innan vi somnade. På lördagen skjutsade vi Ea till sumpan när Dennis kom hem från jobbet. Därefter åkte vi först till Kista, där jag köpte en klänning till midsommar, och sen hem till min mami i Kungsängen och grillade och kollade på bröllopet på tvn!
Igår åkte Dennis till Västerås och tävlade medan jag stannade kvar i Kungsängen och målade. Ska hjälpa Chibba med att måla altanen i sommar så att jag tjänar lite extra pengar ;) Ska leka med mami imorgon på dagen så följer nog med dit sen kanske och målar lite, hoppas på fint väder så att man kan bli lite brun samtidigt!
Den här ska jag köpa mig efter sommaren tänkte jag, därför jag behöver jobba lite ;)
2010-06-21 @ 10:48:21 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Onsdag.

Igår tog vi en liten sväng med mammas och Bibbans båt så att Dennis fick prova på att köra den. Ska ju låna den över midsommar när vi ska ut till Kim och Nellis landställe en bit utanför Södertälje. Ska bli riktigt spännande eftersom att varken Dennis eller jag har kört båt tidigare men han klarade det galant när vi var ute igår så det känns ju bra. Vi åker nog dagen innan midsommar och stannar nog 2-3 nätter. Är dock lite osäker på hur skönt det kommer att bli att sova i båten när man är bakis... usch!! Jaja...
Idag är det soligt ute men jag måste verkligen plugga så får nog hoppa över solandet :(
2010-06-16 @ 12:36:35 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Sov hos mami i fredags och påvägen dit åkte vi till Ikea och shoppade lite saker. Bl.a. en klädstång till mig :) Har velat ha det länge för som det har sett ut nu innan ligger det mesta bara i högar och jag ser inte vad jag har för kläder. I lördags stod jag, mamma och en annan mamma i cafeterian för Rickards fotbollslag nere vid IP. Lite långtråkigt men det funka. Därefter åkte jag, Dennis och Sebban till Kista och shoppade lite. Fick med mig en snygg klänning och en ny bikini hem. Alltid kul! Har också köpt en dataväska och ett par Ray Ban solglasögon på tradera som kommer nu i veckan, spännande att se om glasögonen ens passar? På vägen hem från Kista åkte vi förbi Dennis bror i Hässelby och kollade på de 13 hundvalparna som dem fick för några dagar sen. Skiitsmå var dem verkligen. Blir nog ett himla liv på dem dära när de blir lite äldre.
Jaja. Dennis är just nu i Västerås och är med i någon tävling med jobbet. När han kommer hem blir det middag och sen bio! Ska se Prince of Persia, hört att den ska vara bra... Nu ska jag fortsätta med att städa klädkammaren!
2010-06-13 @ 14:14:47 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Suttit hemma och pluggat ikväll. Går mycket lättare när det inte är en massa bra skit på tvn. Får dock ta lite pauser ibland då jag fick världens huvudvärk igår igen när jag suttit några timmar framför datorn. Ska bli grymt skönt att få mina läsglasögon snart faktiskt, så jäkla jobbigt med huvudvärk...

Imorgon åker jag och min kärlek till Kungsängen. Åker tidigt om det är fint väder annars blir det nog lite senare... Hoppas på att vi svänger förbi Ikea påvägen också ;D Sen så sover vi där eftersom att jag har lovat min mami att sitta i Cafeterian med henne på lördag när Rickard har fotbollsmatch... tydligen nått som alla mammor i fotbollslaget måste göra. Not so fun! Menmen. Tror nog att vi ska hem till Tony imorgonkväll också en sväng och bada Jacuzzi ;D Nice.
2010-06-10 @ 22:17:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lasagne

Doftar underbart i hela lägenheten nu när Lasagnen står i ugnen. Jag måste nog göra världens godaste Lasagne, enligt mig själv ialla fall. Mycket godare än alla jag ätit tidigare iaf ;) Tar tid att göra Bolognesen men det är de värt!
Doris ligger och sover på mattan och är hur söt som helst. Imorse låg hon på Dennis bröst och blev kliad, det såg hon verkligen ut att gilla. Dennis jobbar natt idag så för min del blir det middag, tvn och plugga. Tjo
Såhär gör Doris när vi har vart och handlat :D
Lite bilder från mobilen
2010-06-09 @ 19:33:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällen.

2010-06-09 @ 00:21:20 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mot Kungsängen

2010-06-08 @ 17:41:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jakan + grillkväll i K-ängen.

Imorse åkte vi till jakan och mötte upp mami + Sebban. Köpte två par glasögon till mig och sen käkade vi lunch på en grekisk restaurang. Kikade snabbt förbi utanför Nellis jobb och sa hej och därefter gick vi till bolaget och storhandlade. Tänkte att vi lika gärna kunde handla inför midsommar nu när vi hade tid.
Nu ska jag ta en dusch och sen fixa iordning mig inför kvällen. Jag och Doris ska hem till mami och grilla med lite folk. Blir jag, Ea, Vicky, Madde, Danne, Tony, Rille och Joel!
Nej nu ska ja passa på att ta en dusch medans lillen sover.
2010-06-08 @ 16:00:35 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag kväll.

Min bebis sover i sin filt. Gud vad jag börjar tycka om henne nu alltså. Har redan ångest över hur jag ska kunna lämna henne i nästan tre veckor i augusti när vi ska till Kroatien... Usch!! Men nu har vi ialla fall haft henne här hemma i fem dagar och nu börjar man se en förändring från de första dagarna. Hon blir bara mer och mer sällskaplig, busig och gosig.

Idag kom David hit en sväng på dagen innan han och Dennis åkte till jobbet. Sen dess har jag handlat, lagat köttfärsås (tar galet lååång tid när man gör det ensam), lekt med Doris och bara slappat. Hade egentligen tänkt få lite plugg gjort men får väll ta det någon annan dag I guess. Imorgon ska iaf jag och Dennis åka till Jakan och möta upp min mami. Ska käka lunch och köpa glasögon till moi. Haha... blev aldrig av igår så vi ska ta det imorgon istället. Sen tror jag att Vicky och Ea kommer hit för att titta på Doris också! :)
2010-06-07 @ 23:04:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag.

Igår spenderade vi dagen i Skälby hemma hos Dennis mor. Doris fick springa runt i gräset med koppel också för första gången. Imorse åkte vi till Kungsängen när vi vaknade och så nu på dagen tog vi en sväng till jakan och köpte skor till Dennis samt gick till systembolaget och köpte lite gott till kvällen. När vi ändå var där passade jag på att göra en synundersökning då jag börjat få ganska mycket huvudvärk på sistonde. Hade väll inte jättedålig syn men ska iaf åka med mammi imorgon och köpa mig läsglasögon då mina ögon blir ansträngda när jag sitter vid datorn en längre tid eller läser. Ser ut som en riktig mupp dock i glasögon.

Ikväll blir det iaf grillning hemma hos Madeleine med en massa folk, ska bli trevligt :)
2010-06-05 @ 13:40:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon.

Sitter och tittar på lille Doris. Hon är verkligen superbusig! Kan inte alls slappna av ännu när hon springer runt överallt, men det kommer väll förhoppningsvis med tiden. Hon stensov hela bilresorna igår och verkade lugn. Sen på vägen hem stannade vi till hos mami och lät Ida träffa henne. Doris verkade inte bry sig direkt medans Ida älskade henne och blev helt uppspelt.

Hade egentligen tänkt låta henne sova i sin transportbur inatt då vi inte har hunnit köpa någon riktig bur än, eller rättaresagt vi trodde inte att det skulle behövas men nu vet vi definitivt om att hon måste vara inlåst på nätterna om vi inte vill gå upp halv sex varenada morgon. Men somsagt tanken var ju att hon skulle få sova i sin transportbur inatt men
den lyckades den lille jäkeln öppna inifrån och ta sig ut ur. Och luckan öppnade man med en dragkedja. Det ska bli spännande och se hur det går det hära... haha. Men söt och busig är hon iaf. Springer runt och gömmer gosedjur gör hon hela tiden också, fram och tillbaks...

Tänkte iaf ta bilen till Kungsängen strax efter tio idag när bilköerna har upphört. Så skönt nu när Dennis tar motorcykeln till jobbet ;) Hahah. Tänkte iaf passa på att sola lite där ute nu när det är så fint väder. Får såklart ta med mig den lilla ut dit också! Ska testa bada henne ikväll också. Nu frulle, tjo!

2010-06-03 @ 08:19:34 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Doris.

Filmen igår var förvånansvärt bra tyckte jag. Hade inte förväntat mig någonting då jag inte var speciellt stormförtjust i ettan precis. Men tvåan var rolig! :) Innan bion blev det en snabb middag på ett Café i närheten av biografen. Åkte med tjejjerna till Centralen och där blev jag upplockad av Dennis som precis slutat jobba :) Ikväll ska vi åka till Eskilstuna och hämta våran bebis, haha spännande.
2010-06-02 @ 09:36:51 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite gamla bilder.




Haha, provade en helkroppsdräkt på gina (PÅ SKOJJ!!) förra våren när jag, Linda och Dennis tog en tripp till Stinsen. Fett fuuult...


Förra våren nere vid Lillsjön.

2010-06-01 @ 13:30:23 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bio & fika!

Har pluggat lite nu en stund på morgonen. Nu blir det lite mat sen dusch & fixa iordning mig lite. Ska möta upp Vicky och Madde strax efter fem på Medborgarplatsen för fika & bio :)
Måste skriva om mammas samtal igår. Hon berättade att när hon åkte till affären var Sebban hundvakt och satte fast Ida i repet på tomten medans han var inne i sitt rum. När mami kommer hem har ser hon att Ida är ute i det höga gräset med en annan hund som bor längre bort. (Som har känt av att Ida löper och rymt). Så när hon drar i kopplet sitter hundarna fast i varandra, rumpa mot rumpa, och mamma får inte loss dem. Det är ju tydligen så dom gör när de parar sig... Så när mamma åkte och lämnade den andra hunden trodde hon att hon skulle få en hel drös med valpar, men som tur var så gick det att ta en spruta typ som dagen efter piller... haha tur var väll det för hanen är verkligen inte vacker. Undra hur valparna hade sätt ut??
2010-06-01 @ 13:25:38 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()































RSS 0.91