top3 -

:)

Kom hem från gröna udden för ett tag sedan! Mycket trevligt där Kalens föräldrar bjöd på mat :) Nu sitter jag själv här hemma medans Mickan har somnat i soffan, Jonas på gränmattan och Danne i hängmattan! Får väll ta och väcka dom snart, för snart bär det av till lillsjön! :)

/Madde

2008-05-31 @ 18:27:45 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOL!

Helt spontant sådär blev det utgång i stan igår. Började med lite singstar hos familjen simonsson för att sedan bege sig till huset i stan. Vääldigt mycket folk man kände så det var väll kul! :) Annars tyckte jag inte stället var världens bästa.

Nu ligger jag och Mickan och solar. Ska snart ner till gröna udden för att fira Kalen som fyller år idag! Sen blir det grillning i lillsjön, förhoppningsvis blir det en massa folk! Nu ska jag ut i solan igen!
2008-05-31 @ 12:27:02 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


En vecka kvar...

Idag har jag varit effektiv! Nu är det nämligen typ kliniskt rent i mitt rum! Putsat fönster, stadat bakom alla mina möbler och jag säger er det var inte det fräshaste jag har gjort! :P Det var dammigt, men nu e det borta! :) Och det lönade sig att städa, jag hittade 8 kr under lakanet i sängen. Tror fasiken inte att det var mina pengar. Men nu e det!

I morse drog jag och Chabo ner till bryggan och pressade, sen kom Madde, Ea Mickan och Jonas oxå, det var mysigt. Det gör vi om i morgon efter skolan gissar jag på ;) Så nu e man lite brun(are) i alla fall :)

Med min deff-grej går det inte så bra. Jag måste träna mer helt enkelt och idag ska jag äta pannkakor, tror inte att det ingår i det, men aja får ta en promenad. (+ att jag äter mycket mjölkprodukter)

Tjaoo! / Vicky
2008-05-29 @ 17:40:48 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


sommarlovet är nära nu

Idag kände man för första gången att sommarlovet är rikigt nära :) Struntade i skolan idag för att vara hemma och sola istället. Det var jag tydligen inte ensam om att ha tänkt. Slutade med att Ea, Vicky, Mickan, Linda, Jonas och Sundis också kom hit och solade! Mycket trevligt med kubb spel och lite vattenspridare! ;)

Blir inge mer skola för mig den här veckan. Bara onödigt att gå dit nu när betygen är satte! Så imorgon blir det favorit i repris ;)


/Madde
2008-05-28 @ 20:12:33 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Ojoj, höll på att inte hitta hit! De har ju ändrat server eller vad det e så nu ska man logga in på en annan sida som jag så klart inte kom ihåg vad den hette! Men det löste sig!

Underbar dag idag! Varmt och skönt! Det har väl gått sådär med mitt "deffande" har ätit både mjölkprodukter och lite kolhydrater. Men när jag kom hem idag så tog jag en promenad för att sedan äta en mindre gos middag med ägg och avokado bland annat.

I morgon ska jag antingen gymma eller sola på min håltimme. Den börjar nämligen typ 10 och slutar kvar i tre, så jag har ju en hel del soltimmar där, men sen sa T i min klass att jag borde följa med honom till gymmet, och man ska ju träna under denna vecka så jag e lite splittrad, vet inte riktigt vad jag ska göra! Aja, det löser sig hoppas jag!

Juste, vilken snygg blogg vi fått Madde! Tack :D

2008-05-27 @ 18:58:26 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte långt kvar!

Nu är det faktiskt inte långt kvar alls, det är exakt tio dagar, eller ja det beror ju på om man räknar med denna. Men i alla fall så har jag kommit på att den här sista tiden har varit den bästa i mitt liv! Och jag har typ missat det!? Nej riktigt så illa är det inte, jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt men jag börjar få lite smått panik över att det snart är slut lixom! Men man får väl sysslesätta sig med annat, ska till Stryn v.25 ska bli skoj!

Helgen var väl okey, helt onödigt att jag drog upp till Terassen på lördagen och sen sov hos Madde, eller jag hade väl kul men jag hade planerat att inte göra av med några pengar. Men lyckas fan alltid bryta mina löften med mig själv.

Hörde på radion i dag om en kille som skulle deffa i en vecka för att han skulle bli snygg till en foto plåtning. Han ska ut och gå 50 min innan frukost varje morgon, inga kolhydrater (potatis, bröd, pasta, ris) inga merjeriprodukter. Så jag tänkte oxå göra något liknande, håller på fram till dagen D, har typ  dagar. Vi får väl se hur det går. Om det går som jag lovat mig själv eller om det blir samma sak som det blev med helglöfteet!

Tjiiing på er!
/ Lilla v
2008-05-26 @ 20:11:40 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Helgen var slut och imorgon börjar den sista hela veckan på gymnasiumet. Känns lite skrämand faktiskt. Att man nu har gått klart sina 12 år i skolan. Men det ska bli skönt. Något som är ännu mer skrämade är att jag kan befinna mig i USA om tre månader. Har iaf mailat alla skolar jag är intresserade av idag. En i Alabama, en i florida och en i Tenneesee. Sen får vi se vad dom säger och så är det bara att hålla tummarna att jag klarat engelskaprovet.

Igår kväll var det tjejmiddag hos Emelie, trevligt! Eftersom Ea skulle jobba idag åkte vi hem i skaplig tid. Och jag begav mig till terassen. Mycket folk där och mycket suddigt i slutet av kvällen ;)

2008-05-25 @ 23:34:08 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagkväll

Mysig grillning igår...

     


...och sen blev det GC, där Samuel uppträdde :)


2008-05-24 @ 14:17:32 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sunny Beach om 15 dagar!

Dannis skiva vart faktist riktigt kul, men mot slutet blev det för mycket av det goda.. Sov i Nacka (vet ej varför?) och mådde rent ut sagt förjävligt dagen efter! Bibban kom och hämtade mig vid fyra och på kvällen träffade jag flickorna + Jonas. Hade bara en lektion imorse och efter det satt jag och Jonas och hade djuuupa samtal i ca två timmar, haha.

Ikväll blir det grillning nere vid lillsjön med massa folk. Har inte heller berättat om att vi nu har bokat en resa till Sunny Beach om 15 dagar. Det blir jag, Jonas, Sussie och Kalén som åker. De ska bli sjuuukt nice :D

(Ursäkta toalettbilderna) Vettefasen vad jag höll på med egentligen.. /Mickan
2008-05-23 @ 13:58:38 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


:)

 Känns verkligen som om det är söndag idag. Kankse beror det på att jag varit hemma från skolan två dagar i rad nu utan någon direkt anledning, men det har varit skönt! Skivan igår var ok, inte jätte mycket folk. Haha, frågan är vad alla gjorde hela kvällen. Mickan höll iaf till på toaletten :P HAHA


.

 

Jag, Vicky, Linda och Toffe tog iaf taxi hem vid halv tre.
Idag kom Vicky hit vid tre, vi har suttit och pluggat religion, eller jag har hjälpt henne eftersom jag är så otroligt bra på de abrahamitiska religionerna. Sen plockade vi upp Mickan och Linda och drog till Donken. Och nu ska jag öva lite på projektredovisningen tills imorgon sen blir det sängen.

          

2008-05-22 @ 22:49:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista skivan

Hade bara en lektion idag så jag stannade hemma istället. Har inte gjort mycket alls idag. Ska snart in till stan och spela tennis. Sen ska jag till min syster i sumpan och fixa mig lite för att sedan möta upp de andra på O´learys för att kolla på fotboll. Sedan blir det raka vägen till Engelen där Dannis skiva är! :)


/Madde
2008-05-21 @ 15:48:49 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför?

Okey, loggade in på Facebook nyss och upptäckte att jag blivit taggad på x-antal nya biler. Och jag måste bara få uttrycka mina känlor. VAFAN LÄGGER ALLA UPP BARA DE FULA KORTEN!? Haha asså det var inte många snygga bilder på mig, inte för att det finns så många, men kom igen endel är helt hemska!

Var i alla fall i kista i dag och shoppade med pappa. Han blev jätte nöjd med sina kläder två par byxor en skjorta och en slips och skit snygga skor! Jag fick två par jätteläckra skor från Vagabond av honom som tack! Ett par rosa och ett par gröna. haha kanske inte låter så snyggt men dom är superballa!

Här är i alla fall två kort som jag blev nöjd med från skivan vi var på i torsdags. Japp jag är ego som lägger upp på mig själv! Men vill bevisa att jag kan bli lite bättre på ett kort av 100!



2008-05-20 @ 22:55:03 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det börjar dra ihop sig

Kom nyss hem från skolan. Provet gick jättebra trots att vi endast lyckades plugga i en timme igår innan vi somnade. Ska skriva två uppsatser idag och efter det så är det inte direkt jättemycket kvar i skolan. Började prata lite om att kanske ta en sista minuten till Sunny beach om typ två veckor idag också. Vore sjukt nice om de blev så.

Ikväll blir det nog DH hemma hos Vicky med flickorna. /Mikaela
2008-05-20 @ 16:44:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggkväll med Jonas

Trött trött trööött!! På skolan och på allt... Kort skoldag idag pga vårshowen. Drog hem, orkade inte kolla på den. Har sovit bort nästan hela dagen och snart kommer Jonas hit och pluggar företagsekonomi med mig. Vi har prov imorgon och jag fattar ingenting. Wihoo //Mikaela
2008-05-19 @ 18:07:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Sitter hemma hos Ea och har hållt på med vårt projektarbete som ska redovisas imorgon. Det är så bra att man har ett år på sig och ändå ska sitta och göra allt sista dagen. Men nu börjar det faktiskt blir klart! :)

Annars är det inte mycket alls kvar i skolan. Har bara tre redovisningar kvar sen är allt klart. Snart bara två veckor kvar tills studenten. =D
2008-05-19 @ 16:58:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det inte långt kvar...

Jag slog precis upp min kalender och spanade in den här veckan. Mycket. Men det jag kom fram till är att det bara är två skolveckor kvar och sen är det den sista då det inte lär hända mycket. GALET LITE! :D

verbier

Blir så sjukt taggad när jag tänker på det. I januari far vi. Schweiz. Verbier. Jag och Jenny sitter och bara längtar, det är långt kvar och hårt slit innan, men båda vet redan nu att det kommer vara värt det! Jag och Jenny i en stuga i alperna i några månader. KAN DET BLI BÄTTRE?!

Nej, nu ska jag gå och kolla på Maddes favvo program och ge det en chans. Sanningens ögonblick
2008-05-18 @ 21:03:12 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


bakis

Riktigt länge sedan jag var såhär död. Vaknade hemma hos Vicky vid elva, åkte och jobbade med Ea. Sen har jag bara legat framför TVn med Mickan hela dagen.


   

Nu är det bara att ladda upp för den nya veckan. och på onsdag blir det Dannis skiva också :)
2008-05-18 @ 19:00:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Med Linda

Är hemma hos mig med lilla Linda :) Har precis druckit kaffe och tagit en promenad med Vicky. Igårkväll var vi först hemma hos Madde och sen drog vi upp till GC. Vid tretiden drog vi hem till Vicky för att efterfesta. Kom hem vid femtiden.. Nu ska vi upp till Madde och deeeega! /Mickan
2008-05-18 @ 14:23:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


förlåt älskling

lene, jag hoppas verkligen att du kan förlåta mej imorgon... mohahhaahah <3<3<3 älskar dig /mikaela
2008-05-18 @ 04:39:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skiva på Hard Rock

David åkte precis hem och jag ligger kvar i min säng och gör ingenting! Hoppas på att Vicky ska orka åka till donken med mig när hon slutat jobba. Igår drog vi upp till Alex en stund, men det rent ut sagt sög så vi beslutade oss för att åka in till staden istället. Vicky och Ea bangade dock på det och drog hem. Jag och Madde mötte iaf upp David i Karlberg och sen drog vi till Hard Rock på skiva, (Ruttans). Var faktist en trevlig kväll och vi kom hem vid halv fem typ?

Om en stund ska jag upp till centrum och hälsa på Stefan lite, sen blir det nog hem till Madde som är ensam hemma. Kommer dit lite andra folk också :) Sen antar jag väll att det blir centrum eller nått? Jag ska iaf ta det hyffsat lugnt så att jag kan övningsköra imorgon. /Mikaela
2008-05-17 @ 15:40:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Top3 kväll!

Sitter hemma hos mig med de andra två top3 medlemmarna och dricker öl. Ska upp till Alexandra lite senare ikväll. Sen kommer David dit också :) /Mikaela

2008-05-16 @ 21:23:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Filmkaraktärer

Då har jag snart hämtat mig från gårdagen då det var skiva på Café Umbra. Det var Sebbe och Tärnsjös skiva med filmkaraktärer. Vi hade en lyckad kväll. Det började med att vi förade på söder med Eva som sedan skulle vidare till Patricia. Det var många som stirrade lite extra på oss på vägen till skivan när vi kom som Ligali blond, Sailor Moon och Mimmi Pigg. Hemfärden var rätt rolig med mycket folk på nattbussen trots att vi gick och la oss vid halv fem, så var ganska så trött när jag skulle upp till skolan!

Sebbes skiva
2008-05-16 @ 18:07:38 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helkväll nere vid Lillsjön

Riktigt, riktigt trevlig grillkväll igår! Det var jag, Madde, Anton, Jonas, Danni, Mika, Elias och Fredrik. Kom inte hem förens vid halv två och jag råkade därför självklart försova mig idag. Får helt enkelt gå ner till min andra lektion som början vid tolv... Är inte riktigt säker på vad jag ska göra ikväll än, men ska nog hitta på något med David iaf. Typ ut och käka eller nått :) /Mickan
2008-05-16 @ 10:37:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aldrig en ledig sekund...

Äntligen var torsdagen över och releigionsdiskutionen, nu är det inte mycket kvar. Kom precis hem från tennisen och har duschat. Nu ska jag upp till centrum och möta Mickan för att dra viadre till lillsjön. Där blir det brasa och öl :) haha. Vilken tur att man börjar klockan ett imorgon! :)

image268


/Madde
2008-05-15 @ 20:20:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Ja, det kändes jätte nödvändigt att åka in till skolan fyra timmar innan vi började för att plugga fysik när jag ändå inte klarade sista frågan på provet. Där rök mitt mvg. Men men, det är inte så mycket att sitta och deppa över. Och inte så mycket att sitta och tänka på heller eftersom det finns miljarder andra skolgrejer att tänka på. Men efter fredag är allt så gott som klart.

Ja, sen har det väll inte hänt så mycket mer idag. Spelat tennis och sen ikväll tog jag en biltur med Mickan.

Och just nu sitter jag och analyserar ett mycket hemskt fall med Sofia på msn. Vi har precis gjort något vi kankse kommer att få ångra. Men vi kom iaf fram till att vi kommer dö tillsamman, så det är ju ganska okej de ;)

/Madde
2008-05-14 @ 23:22:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vilken underbar dag...?

Det är onsdag, men det känns som måndag, vilket kanske inte är en negativ sak ioförsig. Men i alla fall efter att jag har haft ett hål på sisådär två timmar och är på väg till min sista lektion upptäcker jag att mina nyklar e borta! Helt borta! Jag lovar! Faaan! Vad gör jag nu?!?! Letar igenom hela väskan en gång till, men BORTA!

Jag går på min sista lektion där jag får reda på att jag ska pressentera mitt fördjupningarbete på engelska. Kul. Var inte alls förberedd på det, och det gick även därefter!

Aja, efter lektionen springer jag runt och letar efter vaktmästare så att han kan knippsa upp låset, för jag måste ha låst in mina nyklar på något underligt sätt. Men hittar honom inte! Så jag tar hjälp av en lärare som ringer dit honom och han knippsar upp låset. Nu är det över tänker jag, men... INGA NYKLAR?! Dom är nu heeeelt borta!

Jag har nu fått min jacka och andra grejer som låg i skåpet så jag kan ialla fall gå hem, men utan cykel. Hade ringt pappa och kollat så att han var hemma så att jag skulle komma in. Då frågar en kille i min klass vart jag hade nyklarna sist. Trött som jag är tänker jag ju, men det här har jag gått igenom, orka tjata. Men då tänds ett ljus i mitt huvud och jag stoppar ner handen i en ficka på väskan jag aldrig använer och plockar upp nyklarna! 

Då hade man uppknippsat skåp så jag börjar plocka ur alla mina saker och lägger in dom i Tobbes skåp när jag nästan är klar hittar jag ett lås på botten av skåpet och kommer på att det kan jag ju använda! :D Blir tvungen att plocka tillbaka allting igen. Men nu e typ allt frid och fröjd. Hittade ju nyklarna tillslut!
/ Lilla v
2008-05-14 @ 18:01:08 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Näst sista skivan för i år!

Ja, Vicky verkar ha sammanfattat kvällen väldigt bra. Jag och Ea åkte iaf in vid halv nio och mötte Mathias och hans kompisar för att gå till Treat. Var där i ca 45 minuter för att sedan åka till riddarkällaren. Blev en sjukt lyckad kväll, hade verkligen jättetrevligt! :) Träffade massa folk man inte sett på flera år. Var där tills det stängde iaf och tog nattbussen hem.

Imorse kom Ea hit (eller klockan tolv kankse inte kan kallas morgon?) sen gick vi ner och mötte Chabo och Vicky vid tibblepizzeria. Köpte med oss mat och satte oss ute i gräset i två timmar :) mysigt! Sen gick jag och Ea hem igen och nu har vi faktiskt suttit och pluggat fysik i nästan tre timmar. Har vårt avgörande fysik B prov imorgon!

Ikväll ska jag in till familjen simonsson för att fixa min hemsida, sen kankse jag hinner med en promenad också?

/Madde
2008-05-13 @ 16:51:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter... igen.

Middag. Vin. Dans. Toa. Öl. Samtal. Baren. Mingel. Vin.  Dans. Rosa Pantern. Shot. Öl. Dans med pojkar. Dans med Madde. Hångel. Cider. Hemgång. Lyckat.
 
Bakis. Huvudverk. Ångest. Press. Massa måsten. Onödiga sms. Många. Nöjd. 
2008-05-13 @ 16:38:11 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Du har nog inte alla indianer i kanoten

Ja eftersom Sofia klagar så mycket på mig att jag inte skriver så mycket har jag väll inget val.
Sitter i skolan sen några timmar tillbaks. Började två idag men duktig som jag är var jag här vid tio för att plugga, sedan gick jag på en lektion som jag inte ens har. Slutar iaf om ca en timme. Då blir det snabbt hem för att göra sig klar för skivan ikväll. Nämligen Vickys! ;)

/Madde
2008-05-12 @ 15:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Håltimme

Ligger i sängen och äter paj. Har håltimme och ska inte tillbaka till skolan förens kl ett. Efter skolan ska jag övningsköra med bilskolan och sen ikväll ska jag till Nacka :) Tråkigt att jag inte kommer hinna gå på Viktorias skiva, men jag kan verkligen inte det... Har iaf aktivitetsdag imorgon så vi är lediga, underbart! /Mickan
2008-05-12 @ 11:44:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skiva i morgon!

Idag har jag och mamma sprungit runt i hela jakan och på outletten för att hitta ett par skor till studenten, det gjorde vi inte men jag har inte gett upp hoppet än! Jag köpte en kavaj som jag ska ha över klänningen och en grön tröja bara för att den va snygg!

I morgon e det min skiva! Kommer bli skitroligt, jag är taggad som fan på att parta loss med klassen och alla naturare, haha! Men det kommer nog bli bra tror jag ! :D

Nu ska jag bita ihop och plugga massa!
/Lilla v
2008-05-11 @ 16:58:02 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det som skulle bli en lugn kväll....

Hos Linda, Grönda udden, hos Linda, Alexandra, GC, Mp sen hem.

godnatt! /Madde

2008-05-11 @ 03:33:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Kom nyss hem från Caroline. Denna dag har varit väldigt lång och det ska bli så skönt att gå och lägga sig i tid för en gång skull. Har vart och vandrat i Nacka hela eftermiddagen, ganska segt! Och imorgon ska jag upp halv sju för att åka till stan och skriva ett engelskaprov i flera timmar. Sen blir det fysikplugg med Ea.
Men nu blir det sängen så att jag orkar med morgondagen!
Vilket oerhört uintressant inlägg, godnatt!

/Madde

2008-05-09 @ 22:07:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bowling i Nacka

Två timmars körlektion imorse, gick rätt bra faktist! Efter skolan drog jag och Vicky hem till mig och solade en liten stund. Ikväll blir det bowling i Nacka med David :) Ska nog bara ta det lugnt  denna helg, blir nog mest sola, övningskörning och kanske ut med båten. /Mickan
2008-05-09 @ 18:20:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen fredag...?

Känns som att alla dagar bara flyter ihop nu när man går på skivor mitt i veckan och tar "ledigt" en dag och sen helt plötsligt blir det fredag. Men det är  ju härligt bara det att jag ska vara hemma och kurrera mig eftersom jag är lite smått sjuk. Har skiva på måndag så ska tagga hela helgen till den! (finns biljetter kvar)

Just nu sitter jag i skolan och är huuuuur trött som helst, hade gärna velat vara hemma idag och bara sova, men och andra sidan så slutar jag vid halv 12 :) dock måste jag lägga ner migg företag då, så det blir nog till att vara kvar i skolan.

Jag gör verkligen itne det jag ska, utan jag sittr och läser på tjuvlyssnat.se haha hur kul som helst! Ha en bra dag!
/ lilla v
2008-05-09 @ 10:03:34 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så här kul har jag och Mickan haft idag

Mickan säger:

iiiiiii aaaaaammm booooreeeed 

Madde säger:

me to my friend

Mickan säger:

sikket sammanträffande

Mickan säger:

karnikk

Mickan säger:

kurnik

Mickan säger:

köörnik

Mickan säger:

keernik

Mickan säger:

kääärnik

Madde säger:

Hallen

Mickan säger:

kååårnik

Madde säger:

the berg

Mickan säger:

hahoe

2008-05-08 @ 16:36:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Reunion

Lyckad kväll igår. Rolig skiva och jättetrevligt förkrök med Nacka! Här kommer två bilder från förkröksstället som heter DOVAS, Madeleine :) /Mikaela



 
2008-05-08 @ 13:45:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skiva

Jag hade faktiskt tänkt tanken att jag kankse skulle orka upp och gå på webbdesignen, men när jag vaknade fem minuter innan den började insåg jag att jag inte skulle hinna, vilket ifs var ganska skönt!

Skivan igår blev riktigt rolig. Kvällen började på ett ställe på sveavägen som jag fortfarande inte lärt mig namnet på efter att Mickan sagt det typ en miljon gånger. vid elva bar det iväg till April där Lindas skiva var. Var inte jättemycket drag när vi kom dit men efter ett tag kom alla igång. Måste ha tagit kvart i tre bussen hem tror jag?

Idag ska jag sitta och överväga hela dagen om jag ska orka ta mig in till stan för att spela tennis. =/ Får se hur det blir!

Nu ska jag ut och sola :)

2008-05-08 @ 13:28:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bokat och packat...?

Wie! :D Efter många om och men bestämde jag mig för att följa med Mickan och Madde ut på en tripp till Cypern, ska bli härligt! Men innan det bär det av till Stryn! :D Jag, Eva, Saki och Carro ska slänga in brädorna i bilen för att åka genom landet till glaciären i Norge. Vår resa blir den 15 juni så vi blir där över midsommar, fy vad jag längtar! 

Ikväll är det skiva som gäller även för mig, får se vart vi grundar... kanske hakar på de andra till stan annars så tar vi vår kära stock som vi tog förra gången. Men jag ska försöka ta det lite lugnare än då, men jag känner migsjälv och kan inte lova något! Men jag tror på att det kommer bli en lyckad kväll! :)

/lilla v 
2008-05-07 @ 17:58:19 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skiva igen!

Sitter hemm och pluggar engelska. Ska skriva Toel provet på lördag morgon. För en gång skull verkade inte övningsuppgifterna vara så svåra men fick nyss berättat för mig att provet tydligen är mycket svårare än övningsuppgifterna, buuhu.

Ska in till stan om två timmar för att spela tennis, sen blir det till att skynda sig hem för att fixa sig till Lindas skiva ikväll! :) Vi ska ta halv nio tåget in för att träffa David och Jacke. Föra lite med dom, sen bär det av till April, där skivan är!

/Madde

2008-05-07 @ 14:42:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fixat och klart! =)

image259


Sådär ja, då var Ayia Napa resan helt klar! Lite beröm till mig och Mickan som faktiskt lyckades övertala vår tredje top3 medlem till att hänga med. Så i Augusti drar vi tre till Cypern, kommer bli galet kul! <3


/Madde
2008-05-06 @ 17:31:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stress

Slutruschen som har börjat i skolan nu, usch! Blir bara mer och mer plugg för varje dag och mindre tid att hinna göra allt på! Men det är väll bara att hålla ut nu den sista månaden antar jag.. Trodde jag skulle övningsköra med bilskolan idag, men det visade sig att det var på fredag jag skulle göra det. Så får väll försöka ta en liten sväng med Bibban ikväll om jag hinner? Måste ju hinna plugga och se på dh också.

Imorgon har Linda skiva och jag får se om jag ens hinner gå på middagen innan? Kanske får skänka min plats till Vicky.. Ska nämligen på studiebesök innan och är osäker på vilken tid jag kommer hem. /Mikaela
2008-05-06 @ 17:15:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


På väg att bli sjuk?

Sitter hemma och kallsvettas. Så jäkla tråkigt och jobbigt.. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk! Har en MASSA plugg + att Linda har sin studentskiva på onsdag. Aja, man får väll hoppas på det bästa.

Min dag hittils har inte gått nå bra alls. Blev väckt och mådde dåligt, tvingade mig själv ner till skolan för att sedan där få reda på att jag (samt några andra från min klass) missat att vi skulle åka på studiebesök denna morgon! Woho.. Hade kunnat börja 13.20 om jag hade vetat det, eller kanske tillochmed följt med på besöket!

Har iaf sovit hela dagen nu sen jag kom hem, så det var väll skönt.. men jag känner mig verkligen febrig :( och inte nog med detta, jag har fått ont i min jävla skithand igen.. jag orkar verkligen inte. Jag som måste plugga ihjäl mig ikväll och så borde jag försöka köra lite bil. Men vi får väll se hur det blir med det. Nej nu ska jag snart tvinga ner mig själv till skolan igen. /Mickan
2008-05-05 @ 12:16:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En ny vecka på g...

Dagen har bestått utav solning i hängmattan på förmiddagen och bilåkning med Mickan på eftermiddagen! En ganska skön söndag. Blir dock väldigt deprimerad när jag tänker på att det är måndag imorgon. Får se framemot Lindas skiva på onsdag iaf! :)


image258

/Ma
2008-05-04 @ 22:16:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Då var det söndag och jag ska snart in till stan för att jobba, känns inte precis lockande när de andra ska ligga och pressa hela dagen... Och så e det ju sista dagen på det här mini-lovet lite jobbigt att komma tillbaka till skolan och allt plugg. Blä.

Jag kom jag på en rolig sak som Eva sa en gång när jag satt och tittade ut på en fågel som satt och tvättade sig, fan va lätt han har tänkte jag och det var då jag kom ihåg hennes kommentar.  Vi satt på en strand ute i skogen och filosoferade på livet. "Fan va lätt att vara en fiskmås, bara hitta en partner och kläcka lite ägg!" Jag känner att jag nu skulle kunna byta mitt liv med en fiskmås, bara flygaomkring och ha det roligt!

/Lilla v
2008-05-04 @ 10:33:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Grillchill

Kom nyss hem och hade tänkt att gå och lägga mig snart. Skönt att komma i säng hyffsat tidigt iaf måste jag säga. Kvällen har vart lite udda men riktigt trevlg! Började med grillning nere vid lillsjön och sedan fick det bli kaffe på donken. Efter det åkte alla bara runt med sina bilar och larvade sig.. haha. Lite skateboarding och bollsparkande hann vi också med.

Imorgon ska jag och Madeleine sola, om det blir fint väder dåra.. Får hålla tummarna. /Mikaela

 

2008-05-04 @ 01:12:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter för alla utom mig!

Lite besviken på att jag missade mösspåtagningen igår, men efter att ha hängt med vicky och mickan hela dagen kankse jag inte är det längre. haha, ångest! ;) nej, så farligt är det väll inte, fast typ :P

Sitter iaf hemma hos Viktoria, ska snart åka och plockan upp mickan och linda för att sedan dra ner til lillsjön och grilla med lite folk, trevligt!


image252
                                                                      sommaren börjar närma sig! ;)




2008-05-03 @ 18:47:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter

Jag har bara en sak att säga efter igår, tar ett litet ordspråk "Glöm dina bekymmer från igår, i morgon kommer nya"

2008-05-03 @ 17:47:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad mösspåtagning!

Lyckad kväll igår, hade faktst riktigt trevligt. Kom hem vid sex och nu är jag helt död.. Förade hemma hos Stefan och sen blev det T. Vicky kommer snart över och vi ska äta donkenmat som mamma snart ska komma hem med. Kan det bli bättre? /Mikaela
2008-05-03 @ 12:47:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mösspåtagning (igen)

Tänkte börja med att skälla lite på dig VIKTORIA!! SKRIV MER. Du har bara en prövovecka på dig att bevisa att du platsar i denna blogg :D

Sitter hemma hos Linda och väntar på att Bibban ska komma. Jag ska övningsköra oss till jakan och shoppa lite. Igårkväll blev det bara lugnt, hyrde film med David. Trevligt :)

Ikväll blir det mösspåtagning på Terassen. Alltid mycket folk däruppe då så det ska bli kul! Kanske ska föra hemma hos Alma innan men får se hur de blir med det. /Mickan
2008-05-02 @ 14:38:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mösspåtagningen

Mösspåtagning igår alltså. Började skolan vid nio och vid elva var det mösspåtagning i vanadislunden. Sedan köpte vi i klassen med oss mat och åkte vidare till humlegården för att fira lite. Var inte riktigt meningen att vi skulle sitta där i ca sex timmar, men det blev så :) Var riktigt trevligt. Efter att klassen gick dök Mika och Elias upp. Och senare kom Josefina med sin klasskamrater.


Vid halv sex började vi iaf åka hem. Gick hem i ca fem minuter för att sedan åka vidare till Vicky för att grilla. Mysigt där trots tråkigheterna som dök upp. Sen fick det bli terassen också. Vid två tiden köpte jag, mickan och linda med oss mat för att gå nert till gröna udden ochh äta där :P haha. Sedan gick vi hem till mig och somnade direkt.


En riktigt lyckad mösspåtagning <3




            

 


Idag har vi väll inte gjort så mycket. Vaknat och vart ute på en promenad. Dom andra gick precis hem. Nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska hade jag tänkt. Hur det kommer gå återstår att se.
2008-05-01 @ 13:25:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()































RSS 0.91