top3 -

Kär i ett bord.

2011-08-29 @ 22:01:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka i bloggvärlden ;)

Hej kära blogg!

Hur står det till med alla våra trogna läsare där ute? Antagligen har ni saknat mig så jag tänkte tala om att: "I am back!"

Tycker lite synd om stackars Mickan som får blogga här själv, så jag tänkte ta och hjälpa henne lite.
Sommaren är slut, skolan börjar på måndag, men jag är faktiskt ganska peppad på det. Ska bli skönt att komma igång igen och komma in i lite rutiner.

Idag var det omtenta dags, mycket oklart hur det gick med den. Eller ja, det är verkligen på gränsen, men tyvärr är nog inte gränsen på min sida denna gång. Men sånt är livet!

Nu är jag iaf ledig till på måndag. Imorgon kommer Ea hem och vi ska äta lite middag hemma hos mig med Chabo, sen blir det kanske utgång. Om någon av mina kära flickor till vänner läser detta är ni också välkommna på middag imorgon. Annars hör jag av mig imorgon till er!

Ja, det var nog allt! I will be back :)
/Moaddie
2011-08-24 @ 00:15:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk.

Så var man sjuk då, länge sen faktiskt. Gick hem två timmar tidigare från jobbet i onsdags för att jag mådde superilla och konstigt. På kvällen sen fick jag 39graders feber.. Har vart sänkt i flera dagar nu (var som tur ledig tor+fre). Hade dock tänkt att försöka pallra mig upp till jobbet imorse och tänkte att jag nog skulle klara det, febern hade ju gått över iaf. Men icke! Vaknade upp vid elva igår kväll av att jag var tvungen att springa och spy. Och så har jag vart på toan x antal ggr sen det. Så det blev inget jobb för mig idag inte. Får se om jag orka jobba kvällen imorgon eller inte? Just nu känns det dock inte så jättebra men man kan ju alltid hoppas.

För tillfället håller vi på att bygga upp vårt nya kök här hemma. Dennis ska fortsätta med det idag efter jobbet. Kommer att bli skitfint :D Äntligen!! Så nästa månad blir det nog att köpa alla vitvaror och bänkskivor m.m. Hoppas verkligen att vi kommer iväg en vecka utomlands nu också i september. Vore underbart skönt. Inte haft nån semester alls i sommar!

Ska väll försöka få i mig lite youghurt nu, är utsvulten men vågar inte äta. Sebban kommer över om en halvtimma också och ska gå ut med Teo åt mig. Jag orkar typ inte ens det, blev helt slut efter det imorse.
2011-08-20 @ 12:25:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91