top3 -

Fredag!

Och så började lovet lida mot sitt slut. Redan fredag och vad har jag gjort hela lovet? Ingenting i princip. Men det har faktiskt varit väldigt skönt måste jag säga! Så nu känner jag mig faktiskt väldigt utvilad. Får se om jag fortfarande känner det imorgon, haha! För ikväll ska vi nämligen ut lite här i Kungsängen. Vet faktiskt inte hur planen ser ut för kvällen. Blir väl först Tony, sen centrum tror jag. Mickan kommer hem ikväll också =)
2008-03-28 @ 16:50:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

image197
image198
2008-03-27 @ 17:40:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjälp...

Blev en riktigt trevlig kväll igår på Kolingsborg, vid slussen. Fick dock stå i kö i ca 40 minuter och folk var helt galna i kön, men tillslut kom vi iaf in! Var ett väldigt stort ställe så det var svårt att hålla ihop, men det var kul! :) Strax efter ett bestämde vi oss för att åka hem. Då hade tunnelbanan slutat gått, illa! Så jag, Ea, Barris och Nisse gick från slussen till centralen. Och jag tror inte att vi tog den smartaste vägen. Tog ca en timme och vi gick vilse, duktigt! Men vi fick ju iaf en låång nattpromenad. Tajmade iaf in nattbussen perfekt och var hemma vid halv fyra typ.

Nu gör jag inte så mycket, fick precis ett mail från skola i Alabama som tydligen var intresserad av mig. Så nu fick jag inte lite panik. Har inte riktigt tänkt så mycket på att det skulle kunna bli nån skola i USA men nu dök det upp, läskigt men kul :) Dock är det en ganska lång väg dit, måste ju klara två engelskaprov för att ens ha chansen att komma dit.


/Madde

2008-03-27 @ 13:57:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite sol iaf :)

Sitter pa internetcafet nu igen.. har vart soligt i tva dagar nu sa lite brun har ja iaf blivit. Ska snart ut och ata middag nar de andra kommer och hamtar mig. Langtar faktist hem nu.. aker iovermorgon :D Skontskont.. Hoppas de blir sol sista dagen imorgon bara. Blir centrum pa fredag nar ja kommit hem, kanske hem till Simonsson forst! :) /Mikaela
2008-03-26 @ 20:07:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag!

Igårkväll var jag hemma hos Vicky med Jessica och Chabo. Satt och spelade så det kan låta och planerade vår roadtrip. Ska bli grymt kul och jag tyckte allt verkade jättebra när vi pratade igår. Fundera nu på om vi kankse ska ta två bilar istället för en? Men vi måste höra med dom andra vad dom tycker också.

Mickan ringde igår, haha. Hon verkade ha det bra, hon kommer ju hem på fredag! :D wiho!

Ikväll har vi snackat om utgång, bowling och fotbolls matchen. Dock ska vi inte göra allt, men lite oklart vad vi ska göra. Vi ska iaf hem till Tony och Ea först. Får se om det blir fotboll eller utgång :)

/Madde  

2008-03-26 @ 15:09:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gran Canaria

Sitter pa ett internet cafe en liten bit fran mitt hotell.. inte blivit ett dugg brun. Har vart molningt och regn i tre dagar :( Skiittrist... Hoppas verkligen att man hinner fa lite farg innan man kommer hem iaf.. Nu ska jag tillbaka till rummet o kolla film.. Wihooo! /Mickan
2008-03-23 @ 16:30:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Blev risk hemma hos familjen simonsson igår. Linda vann tillslut efter ca två timmars spel. Efter goda pärondrinkar som Lindas mamma bjöd på gick vi upp till alexandra. Där var det mycket folk, dock många jag aldrig sätt förut. Vi tog ett glas vin och gick sedan hem strax efter tolv.

image196


Idag har jag också Ea vart och jobbat och ikväll ska jag på bio med mamma och pappa i kista! Det är väll ungefär så dagen ser ut.

/Madde
2008-03-23 @ 14:01:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Efter fem avsnitt av andra avenyn och ca tio st av the hills börjar dagen lida mot sitt slut! ja, det är väll ungefär det jag har sysselsatt mig med i dag. Fast det är faktiskt väldigt skönt att inte behöva känna pressen till att plugga.
Ikväll blir det iaf spelkväll, vet inte riktigt vart och vilka. Men det får vi se.


/Madde
2008-03-22 @ 18:11:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


;)

Haft en väldigt trevlig dag med Mickan i Kista. Blev nästan lite för trevligt. Måste säga att det var väldigt skönt att komma hem till sist! haha. Ska nog inte gå in på några närmare detaljer om våran resa i parkeringshuset! Men vi kom iaf ut kan jag avslöja, även fest det måste sätt ut som om vi tänkt "ta en springnota" ut från huset, om man nu kan säga så! ;)

Snart ska jag över till Linda iaf. Fira att påsklovet äntligen är här :)

/Madde
2008-03-20 @ 16:16:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


PÅSKLOV!

Så var fysikprovet över och därmed lov! Var ute och gick med Mickan nyss och då kom vi på att vi skulle skita i våra lektioner imorgon och ta bilen till kista istället, det lät mycket trevligare tyckte vi! :)
Äntligen lov iaf, så skönt! Inga direkta planer på lovet, tråkigt att både Mickan och Linda ska bort dock! :(
Imorgon ska vi iaf hem till antingen Linda eller Ea, sen får vi se om vi blir sugna på något annat, är ju trotsallt påskfest på T! ;)

Nu ska jag sova! /Madde

image195


Snart kommer påskkärringarna ;)
2008-03-19 @ 22:17:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolresa till Rhodos + Gran canaria iövermorgon

Woho, nyss hemkommen från skolan och är på ett väldans bra humör trots snöovädret! Nu är det nämligen typ helt bestämt att vi ska åka på en skolresa till Rhodos den 18-25 maj! :D Sjukt kul verkligen.. Sen iövermorgon åker jag till Gran canaria med familjen. Ska bli riktigt skönt med lite sol & värme faktist. Imorgon har jag bara en lektion så får se ifall man verkligen orkar gå på den.. men ja ska nog försöka orka det iaf. Sen imorgonkväll blir det nog lite dricka hemma hos Ea eller Linda. Vi ska planera våran sommarresa till Gotland & Båstad hade vi tänkt. 

Ikväll blir det promenad med Madde & sen kommer Jonas hit. Nu ska jag väll försöka sätta mig med körkortsteorin ett tag.. har ju provet direkt när ja kommit hem från Gran Canaria. /Mickan
2008-03-19 @ 13:45:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MIKAELA ÄR GAMMAL NU!

Sitter hemma hos Stefan med Mickan å Linda! :) Kvällen blrjade med PG, sen kände vi att vi inte partat klart så vi bjöd in oss hos stefan! TACK! =)

Var och städade i Villaskoga en snabbis också för vi hade tydligeninte städat klart!

-"Jag fattar varför vissa får pengar för att blogga, och andra inte"
Citat från Stefan för ungefär 30 sek sedan. Låt mig småle:D
2008-03-17 @ 23:38:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mickan 19 år!

image194

IDAG FYLLER MICKAN 19! :) GRATTIS GUMMAN!!

Snart ska vi åka i fira henne, lite oklart om vart vi ska.. ;) Hoppas att vi hamnar på något trevligare ställe än Donken iaf! haha. :)

/Madde
2008-03-17 @ 19:03:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 år idag då

Måndag igen och jag fyller år. Tråkigt att födelsedagarna inte är lika roliga som när man var liten.. känns ju inge speciellt alls längre. Ska nog ta ett glas vin någonstanns ikväll med tjejerna och snart ska jag övningsköra till Jakan för att hämta kinamat + tårta!

Maskeraden i fredags vart väll helt okej. Vi var nog lite för petiga med antalet folk då det säkert skulle kunna vart typ dubbelt så många, haha.. men vi var väll kanske runt en 50 pers där iaf. Roligt folk & jag fick en riktigt trevligt kväll iaf. Sov på golvet i villa skoga hela natten efter Terrassen. (Mindre skönt dagen efter). I lördags blev det bara lugnt med schlager och film.. var helt slut.

/Mickan
2008-03-17 @ 16:59:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Villa skoga imorgon då..

Vart hemma från skolan idag pga privata skäl. Sovit nästan hela dagen, men fick lite plugg gjort också, skönt. Imorgon ska vi ha våran 19års maskerad i villa skoga! Hoppas att det blir lyckat. Känns som om att jag har typ 1000 saker att göra imorgon innan festen och alldeles för lite tid för att hinna med det. Menmen.. de ska väll gå bra hoppas jag. Sova hos J ikväll också :) /Mikaela
2008-03-13 @ 18:17:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Sitter och skriver vid min systers bärbara idag. Det har jag aldrig gort förrut..

Idag har jag varit i skolan precis hela dagen, kom hem halv sex efter våran "gympa" som bestod av en sportcirkel.. Första gången jag nånsin provat en sån.. haha å det var väll sådär.

Imorgon ska jag till tandläkaren för hundraelfte gången det här året och sen blire hem och förbereda inför festen på fredag.. Ska bli SÅ KUL hoppas jag iaf.. Måste handla lite grejjer och borde försöka hinna med att plugga i nån minut också..

Haha ja då kom mitt inlägg som jag lovade för typ en vecka sen!!

//Linnea
2008-03-12 @ 18:23:42 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Helgen

Fredags kvällen var lite kaos, men det var kul ändå :) Vaknade dock halv fyra dagen eftre och mådde sjukt dåligt! Satt och funderade på om jag skulle orka ta mig till Ea på kvällen, men jag lyckades. När jag kom dit var redan Mickan, Linda, Danni, Jonas och Junker där. Vi kollade på schlagerfestivalen och sedan blev det lejonkungen! Glömt bort hur bra den filmen egentligen är..

Idag har jag och Ea vart och jobbat. Jag körde fram och tillbaks till sumpan :) haha. Sen har vi pluggat och äntligen blivit klara med vårt utkast till projektet.

Ikväll ska vi ner till Aulan och kolla på Mika när han spelar teater.


image193



/Madde
2008-03-09 @ 17:30:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Schlagerkväll?

Ligger i sängen och äter underbart GOD kinamat. Mmm.. Det finns verkligen ingenting som är godare. Kvällen igår började på donken eftersom att Madde skulle få köra runt lite. Gick jättebra, lever ju idag :D Efter donken blev det kladdkaka och vin hemma hos Ea. Det var jättetrevligt.. kändes verkligen att det var länge sen vi bara var vi tjejer. Det behövs faktist ibland. Efter det drog vi in till stan, fick bli Vibe för första gången. Jag tycker inte att det var nått höjdarställe direkt. Och så självklart blev det en sväng in på T innan vi drog hem, haha. Väl hemma hos mig somnade jag och Jonas sittandes bredvid varandra i soffan! Vilken syn det måste vart för min mamma och bror som kl åtta på morgonen står och tar kort på oss.. Lite pinsamt. Hela familjen var helt flumm hela förmiddagen också.. haha, vet inte varför? Men kul hade vi iaf. Lyckats med att tappa bort min pin kod också, så nu har jag ingen mobil på ett par dagar. HUR LYCKAS JAG MED ALLT? Förstår verkligen inte..

Ikväll blir det förmodligen schlager hemma hos Ea med lite folk, lugnt blir det iaf. Ska duscha nu och sen dra förbi video och hälsa på Stefan en stund. /Mikaela
2008-03-08 @ 17:40:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS MADELEINE TILL KÖRKORTET!

Och så var det äntligen Maddes tur att få köra bil, grattis gumman! Blev sjuk förvånad och glad när hon berättade imorse. Så ikväll blir det tjejmiddag på donken istället för hos Ea, haha.. Men sen blir det tårta och lite förkrök hos Ea. Sedan tror jag väll att det blir utgång i stan?

Igår var vi hemma hos Ea och planerade våran 19årsfest i villa skoga. Ska bli sjukt kul.. har skickat ut alla inbjudningar o så nu också. Drog hem till Jonas sen, sov där... :) /Mikaela
2008-03-07 @ 14:27:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inbjudan

Du är välkommen på Eas, Mickans, Maddes, Lindas och Vickys 19års maskerad i villaskoga fredagen den 14/3. Festen pågår mellan 19.30 och 01.00. Kom utklädd med ett glatt humör! Insläpp mellan 19.30-20.30.

P.S Vi kommer ha gästlista, om du inte står med så kommer du inte in. Kommer du? :)

2008-03-06 @ 21:26:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej!

Hej hej!

Jag tänkte börja skriva lite i bloggen för att annars sparkar min kampisar ut mig från den..

Hahah så nu ska jag bli lite bättre på det här har jag tänkt!!

Skriver mer sen!!

 Linnea
2008-03-06 @ 13:33:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min födelsedag!

Träffade Sofia på karlbergs station, mötte upp Jennie och gick och åt födelsedagslunch på mixjure. Jennie fyller också år idag :) Efter lunchen kom vi på att vi aldrig skulle orka gå på fysiken i två timmar, så istället satte vi oss på en bar och hade det lite trevligt, haha ;) Undertiden fick vi sms där det stod att vår fysiklärare fått sparken, bästa födelsedagspresenten ever!
Efter ha suttit där i ca två timmar gick vi iaf på sista timmen, kemi. Fast vi ångrade oss efter ca fem minuter, hur segt somhelst. 

Vid sju kom Mickan, Vicky, Ea och Linda hit och åt tårta!

Nu ska jag sova min första natt som 19åring ;)
2008-03-03 @ 22:06:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Madde<3

Kom nyss hem från Madde. Vart lite tårtkalas ;D Grattis på 19års dagen gamling! :D Väntar på J just nu... /Mickan
2008-03-03 @ 21:12:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Andermatt!

Hemma efter en väldigt rolig resa i andermatt! :)


2008-03-03 @ 08:37:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


:)

Har bara legat hemma och degat större delen utav dagen. Lyckades iaf tjata till mig en ny mobil, så åkte till Kista och fixade det med Bibban.. Efter det blev det promenad med Madde (som äntligen kommit hem) och Linda och även en kortis med Jonas. Nu ska jag kolla på film och sen sova, skola imorgon :'( Blä.. /Mikaela
2008-03-02 @ 23:05:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen mobil..

Hade en riktigt kul kväll igår men min mobil blev oturligt nog stulen.. så jävla irreterande! Så nu är man mobillös. Efter några glas vin hos Linda drog vi upp till centrum och sen till Danni och Gabbi på fest. Kul :) Han även dra till Terrassen en liten stund. (Det var där min telefon blev stulen). Skulle aldrig dragit dit.. Jonas sov här och när jag vaknade så var han borta.. Han skulle jobba idag stackarn. Nu ska jag väll försöka tjata till mig en ny tele eller nått? /Mickan
2008-03-02 @ 10:08:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Sweitsch

Har precis kommit till varat nya hotell i basel, bor atta tjejer i ett rum som ar typ sjukt litet. Ska snart ut och ata middag, sen blir det vall att vi gar ut nagonstans. :)
Har haft sjukt kul denna veckan, även fast jag atit pencillin. Igarkväll kom vi hem vid fyra efter en mycket handelserik kvall, gick sedan upp sju for att stada hela rummet, segt. Sa nu ar man inte sa jatte pigg.
Ska bli skont att komma hem imorgon faktiskt.

Nu ska jag upp till dom andra..=)

/Madde
2008-03-01 @ 17:57:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Sov kvar hos Jonas igår.. kollade på Braveheart :D Har övningskört och shoppat med Bibban idag och så hann jag även med att träffa Linda och Ea. Trevligt.. Ikväll ska jag nog hem till Linda en stund och sen blir det nog centrum tror jag. /Mickan
2008-03-01 @ 16:46:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91