top3 -

Imorgon.

Sitter och äter jordnötsringar i väntan på att min fiskgratäng ska bli klar. Idag har jag en städdag här hemma när Dennis ändå är på jobbet. Behövs verkligen och kommer nog inte riktigt att finnas tid för det framöver. Imorgon ska jag ha min första introduktionsdag på jobbet. Är rätt så nervös faktiskt... Börjar 07.30-16.00. Tur att det bara tar några minuter att gå dit här hemifrån!
2010-08-29 @ 13:50:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag.

Igår blev det en riktigt lång dag. Först var jag på arbetsintervju på HSB Omsorg på Kungsholmen -och fick jobbet! :D Så förmodligen börjar jag redan nu på måndag. Spännande. Kommer nog bli så att jag jobbar 3-4 dagar i veckan, måste ju hinna med plugg + lille Teo också :)

Därefter åkte vi en snabbis förbi Danderyds sjukhus, Dennis skulle fixa med nå papper och efter det åkte vi till djuraffären i Bromma och blev tre kassar rikare med hundsaker och nästan 2000 kr fattigare, haha.
Sen blev det Kungsängen, åt kebab och berättade för familjen att vi snart ska få en liten vovve. Tanken var att vi skulle hålla det hemligt och bara dyka upp med honom men vi kunde inte hålla oss :D Dom blev jätteglada! Kul för Ida.

Efter det åkte vi en sväng förbi Dennis mami och sen hem till Nelli och Kim. Satt där och snacka en stund och sen åkte vi hem till Isak. Blev många besök.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tvättstuga, sjukligt mycket tvätt. Och Dennis är i full gång med taket i klädkammaren nu så vi har kläder i hela lägenheten, wiiie! Sen vid femtiden ska jag möta upp Madde i stan och käka middag med henne. Blir kanske nån öl eller nått efteråt. Imorgon blir det lunch hemma hos Dennis moster + familj. Dem har flyttat så vi ska kolla på deras nya lägenhet! :)
2010-08-27 @ 10:50:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar!

Åh. Snart kommer vår lilla gris, gud vad jag längtar :D Ska snart få nytagna bilder på lillen också!

Ikväll ska jag och min älskling hyra film. Han är ledig imorgon också, nice. Imorgon blir det intervju, shopping på djuraffären i Bromma och sen en sväng förbi mina föräldrar och hämta lite verktyg. Nu ska takes i klädkammaren fixas!
2010-08-25 @ 15:49:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Staden + Nacka.

Hemma efter en dag på stan. Först kollade jag runt lite i affärer på Fridhemsplan och därefter åkte jag till Nacka för att fixa en sak i skolan. Träffade även på Hajk-Madde i Slussen :D Blev lite chockad faktiskt, hon skulle ut och övernatta någonstanns med sin nya klass. Värsta ryggsäckorna och namnskyltar hade de på sig, sött ;)

 

2010-08-24 @ 15:30:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjugofem.

Idag fyller min älskling 25år, gammal gubbe!! :D Ja ligger fortfarande i sängen men ska snart upp och fixa frulle. Idag har jag lite samtal att ta itu med. Ska bl.a. ringa min moster Yvette och boka tid hos henne. Locken i öronen som funnits där i flera års tid nu har blivit sämre. Gud vad jag hoppas att det är nått som går att fixa. Hör ju fan som en kratta för tillfället :( Man blir helt knäpp typ...

Sen ska jag städa. Imorgon ska jag in till stan och fixa lite grejjer!


Grattis<3
2010-08-23 @ 08:21:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Bilgrejjen igår var nån raggarkväll i stan, haha. Var faktiskt skitkul att bara stå och titta på alla knäppa och fulla människor. Blidde inge dricka för min del vilket var väldigt skönt idag när man vaknade upp. Åkte en sväng förbi djuraffären i Bromma imorse och köpte en liten ball sjal till vår blivande lilla vovve och därefter åkte vi hem till Dennis mamma och fikade. Därefter åkte vi till Kungsängen, hjälpte mamma att måla lite och sen grillade vi. Imorgon ska jag ringa skolan och kolla upp lite saker med plugget och praktiken! Nu är det inte så långt kvar, ska bli så jäkla skönt att börja jobba!!! ByE
2010-08-22 @ 20:49:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag!

Idag har jag inte gjort ett skit. Dennis är på väg hem från jobbet nu och för tillfället ösregnar det ute. Snart blir det Lövbiff och potatisgratäng till middag och sen ska vi åka in till staden och möta upp Dennis mamma + alla syskonen för att kolla på någon bilgrej. Tror att det blir nån öl också :)

2010-08-21 @ 16:41:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday.

Idag har jag pluggat och bara njutit av att vara hemma. Finns dock inte ett piss i kylen och jag har vart alldeles för lat för att ens orka gå ner till affären som ligger typ en minut gångväg härifrån. Så ikväll blir det åka till City Gross och handla mat när Dennis kommer hem från jobbe. WoOOhoooO. Inte.

2010-08-20 @ 16:07:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från Kroatien.






































2010-08-20 @ 10:21:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma :)

Och så var man hemma i Sverige igen. Riktigt skönt måste jag erkänna! Inte alls kul att vara på samma ställe i tre veckor, man var ju trött på det redan efter halva tiden. Men skönt var det, hade dock räckt med tio dagar typ. Sebban hämtade oss på flygplatsen igår och vi var hemma runt halvtvå tiden. Stackars Dennis som skulle upp vid fyratiden igen och jobba.

En sak som hände medans vi var borta var att vi sålde Doris. Eller ja, mamma gjorde det åt oss. Var riktigt sorgligt faktiskt men var väll ganska väntat ändå... Att vi inte klarade av lukten (förstörde lägenheten) och att Dennis fick spel på henne var väll de största anledningarna. Var väldigt mycket jobb för något som nog inte riktigt var värt det. Sååå... Nu äntligen ska jag få min älskade lilla vovve :D Hihihihihi.. tog ett tag men fan så glad jag är!! :D Vi kunde endast enas om en ras jag och min kära så det fick lite otippat bli, en fransk bulle :D Hur underbart jäkla söt som helst. Åååååh vad jag längtar tills han kommer hem till oss. Teo ska han heta!




2010-08-19 @ 13:02:28 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()































RSS 0.91