top3 -

Skola igen

Har varit ledig nästan en hel vecka förra veckan, eftersom att vi hade tenta-p och vår sista var redan på måndagen. En vecka i storstan för att vila lite och få lite god mat för att på lördagen åka tillbaka och ha overallsinvigning och gå på tenta kravallen! Blev riktigt lyckat, trots att man kanske inte riktigt minns precis allt från kvällen, men tvivlar starkt på att det finns någon som gör det..

Overallsinvigningen började med lite gympauppvärmning, sen var det kryp och krålövningar i de flesta av de nio stationer som fanns för att alla skulle bli riktigt leriga i regnet! Första övningen var kryp 15 meter till en kastrull med fulvin( egenbryggt) sug i dig allt med sugrör och kryp tillbaka! Efter nio liknande stationer var man med andra ord inte speciellt nykter.

Vidare till en klasskompis på mellanfest, där många gick i underkläder eftersom att overallen var för lerig för att ta in.. Sen bar det av till tentakravallen för de flesta, dock fanns det några som inte riktigt lyckades ta sig ända dit :) haha en galen kväll och jag tror inte många gick upp ur sängen förrän det var dags att gå och lägga sig igen den söndagen!

Imorgon börjar nästa stora festhelg, Pallen som ordnas av högskolaingenjörerna, kravall imorgon och halloweenfest på lördag!! Ska nog ta det lite lugnare!!
2009-10-28 @ 16:17:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk...

Hej hopp! Idag är det ingen bra dag, för jag är sjuk. Och det kommer inte direkt i rätt tid, vilket det ifs kanske aldrig gör. Men iallafall, imorgon var det tänkt att jag skulle åka ner till Ea. Men det verkar som om det inte är meningen att jag ska åka dit. Alltid ska det vara något som är i vägen. Dock har jag tänkt avvakta tills imorgon. Hoppas verkligen att jag mår bättre. Sen är det även tänkt att jag ska åka från Linköping ner till Västervik över en natt för att spela tennis. Men just nu verkar det som om allt skiter sig. Vi får vänta och se..
En till anledning till att denna dag inte är bra är för att jag har varit hos tandläkaren. Har faktiskt aldrig haft något emot tandläkaren förän nu när jag fyllt 20. För då ska dom självklart hitta en jävla massa hål som kostar en jävla massa pengar. Och idag hade tydligen ett till hål dykt upp som alltid funnits där enligt henne. Yes, 700 kr till. Det är bara att betala.

Annars händer det inte mycket, saknar Danne väldigt mycket. Inte alls kul att vara ifrån varandra så länge. Men nu är det ju bara 10 dagar kvar, om man nu kan säga bara.
2009-10-27 @ 19:55:59 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag.

Dricker kaffe och kollar på våra bästa år, skön morgon. Ska snart sätta igång med allt plugg hade jag tänkt. Har två inlämningar och ett prov nästa fredag så nu är det dags att sätta igång! Sen på eftermiddagen ska jag in en snabbis till staden och se om jag hittar nått kul att köpa. Ska in på Buttericks också och se om jag hittar nått till maskeraden som är nu på lördag hemma hos Dennis syster Nelli. Hatar verkligen att klä ut mig!!

Har också fått reda på att v.48 ska vi ut på praktik i fyra veckor, spännande spännande. haha... Ikväll blir det plugg & så ska vi åka och storhandla I think?! Bye!

2009-10-27 @ 11:17:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk...

Vaknade upp med feber imorse, usch... piggnat till något av all Ipren nu men är fortfarande helt sänkt. Grymt tråkigt då jag hade tänkt åka hem till mamma idag och kolla på deras nya hus, men får ta och göra det så fort jag känner mig bättre. Sen har jag ju skola imorn igen också... Ska verkligen försöka ta mig dit men de går ju inte om jag mår som jag gjorde imorse :( Usch.. Och min kära sambo jobbar natt idag så jag får klara mig igenom denna kväll ensam. Blää. Jaja. Nu ska jag fortsätta med mitt soffliggande. Hej

2009-10-20 @ 17:26:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag?

Usch vad alla e tråkiga... aja. Får se om man kanske åker och sover hos mammsen eller nått? Får se. Känner inte riktigt för att sitta ensam här hemma en lördagkväll.

Snart kommer iaf hela min familj hit minus Sebban. Jag ska passa Rickard och lilla Ida när mamma och Bibban ska åka och köpa nå lampor till nya huset. Sen kommer nog Dennis hem från jobbet nångång då också! Ikväll åker han på kryssning och tjejjerna ska komma hit på middag. Men alla var bakis o trötta o skulle jobba o tågen går inte hem o ja vet inte allt. Så dem kommer bara hit och käkar, fett triiiiista... Madde fick se hur hon skulle göra. Så om alla åker hem kanske jag åker till Kungsängen eller nått om ja känner för det senare. Nu har jag iaf fått reda på att jag ska vara i skolan på måndag kl 9.15! spännande, spännande..

2009-10-17 @ 13:02:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag & Idol.

Ligger i soffan, dricker kaffe och läser en bok. Slutet av den tredje Twilight boken, dem är så bäst!! Och snart kommer den andra filmen ut, längtar väldigt mycket :) Väntar på att Dennis ska komma hem från jobbet, har trååkigt nu... ser mycket framemot morgondagen när tjejerna ska komma hit :) Mamma kanske skulle ta med sig lilla vovven och komma och hälsa på här på dagen också imorn.

Ikväll blir det bara lugnt och såklart kolla på Idol.
2009-10-16 @ 16:55:21 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej igen!

Ja, det var inte igår som jag skrev på denna blogg. När Ea blivit bättre än mig då är det illa, och då betyder det att man måste återvända till bloggen. Så vad händer i mitt liv då? Danne åkte hem idag, han ska jobba lite i kungsbacka, kommer kännas jätte konstigt att vara utan honom i fyra veckor nu. Får se om jag åker ner till honom och hälsar på lite. Får lite tid till andra grejer nu iaf. Helgen kommer se lite annorlunda ut än vad dom brukar nuförtiden. Imorgon ska jag och Vicky upp till sportbaren och äta middag med våra mammor, sen får vi se vad som händer. Och på lördag blir det hem till Mickan och sedan utgång. Ska bli grymt kul, har verkligen längtat efter en sådan kväll.

Annars jobbar jag på ica och går och längtar efter Åre. Bara sex veckor kvar nu.. =)
2009-10-15 @ 17:06:40 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Först lite beröm till Ea som har börjat skriva lite, haha. Duktigt av dig :D

Själv ska jag börja plugga nu. Fick reda på att jag kom in på skolan nu i veckan så nu är det dags att börja plugga igen, ska bli rätt skönt faktiskt. Som jag har förstått det så kommer det att bli rätt mycket plugg hemifrån också. Man är tydligen bara i skolan när det är föreläsningar, studiebesök m.m. så det är rätt skönt :) Tror att jag ska träffa min mentor nån gång nästa vecka så då vet jag lite mera. Men skönt ska det bli att få göra nått igen!

På lördag ska Dennis på kryssning med jobbet så då tänkte jag bjuda över tjejjorna på lite middag och vin. Får se om det blir utgång sen också eller nått. Sover över här gör dem också :) Ska bli skitkul! Man träffas ju inte direkt ofta längre :( Sen nästa vecka kommer Ea hem också! Ska bli skitskoj! Tror det blir Dh kväll här på tisdag iaf eftersom att Dennis jobbar natt nästa vecka.

På måndag får mamma och dem föressten nycklarna till det nya huset så nästa helg ska vi hjälpa dem med flytten. Snart kommer iaf Bibban hit och ska fixa lite elgrejjer här i lägenheten. Nu är köket iaf helt klart och kaklet blev jättefint... Ska ta lite bilder sen och lägga upp på lägenheten men för tillfället så funkar inte min kamera? Vet inte varför.. menmen...

2009-10-15 @ 14:09:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Å så va det måndag igen efter en tuff helg med utgång både fredag och lördag! Fredagen med brandomboys var kul, med fin trerättersmiddag, bastubad och pingis vid tre tiden! På natten altså.. Kom hem runt fem och var sådär lagom pigg på lördagen, blev inte mycket gjort då inte, men matchen skulle man ju se iaf.. Åkte hem till Samuel i klassen och kollade fotboll, och sen blev det till å gå ut igen med några klasskamrater! Mådde bättre på söndagen och då blev det lite plugg i skolan.. Och då menar jag liiitee plugg.. Snacka är jag bättre på har jag märkt, om andra saker! Haha får försöka ta igen lite denna vecka och imorgon är sista chema dagen innan tenta-p börjar!! Masade mig ut för träningen idag! Börjar inse att plugg 5-6 dagar i veckan, träning 2 och utgång 2 inte riktigt funkar ihop som det ska!! Nästa helg blir lugn!!

Går inte att lägga upp bilder nu, så får göra det senare
/Linnea

 
2009-10-12 @ 19:27:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg = Fest

Har varit i skolan hela dagen idag och pluggat.. Som tur är har vi typ tema dagar där olika företag kommer och presenterar sig så det är bara att traska ut i korridorerna i skolan och plocka på sig godis och gratis fika.. Så har det varit i två dagar nu, tur att jag faktiskt lyckats ta mig till båda fotbollsträningarna den här veckan också! Haha..

Sen fick vi en väldigt rolig förfrågan idag också, en kille som har hand om fredagsbaren i skolan frågade om jag, Sofia, Klara och Filippa ville vara med och "inviga" de två nya som ska börja jobba i baren.. Så nu ska vi fyra laga mat, leka lite och festa med dem 12-15 killarna som är med och driver baren, i en skollokal som dom har hyrt med bastu och grejer! Ibland har man tur, Jim i festeriet hade föreslagit oss och sagt att vi verkade vara ett skönt gäng! Haha 

Egentligen skulle vi ha gått på 20 års fest imorgon, så vi ska smita runt tolv och dra ut med födelsedagsbarnet in till stan för lite mera fest! Sen är det ju fotboll på lördag! Måste ses!!
 
2009-10-08 @ 17:43:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åker hem från Linköping idag.

Om en timma ska vi ta bussen till Linköpings bussterminal för att sedan hoppa på bussen mot Stockholm. Har haft skitkul men längtar lite hem nu :)

Igår var det korridorfest här med en massa folk och sen drog vi ut till ett studentställe som hette HG. Hade skitkul och idag mår jag riktigt bra! Vi är framme kl 18.00 ikväll och då kommer Dennis och hämtar mig på centralen :D





2009-10-04 @ 13:25:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Linköping

Jag tänkte börja med att berätta att jag inte såg inlägget innan som Ea hade skrivit innan mitt förra, jag är inte dum. Men gud så bra, nu har vi alltså en tredje bloggmedlem igen :D Får hoppas att hon sköter detta lite bättre denna gång, men det tror jag faktiskt att hon kommer att göra. Jag ska också bli bättre.

Igår blidde det utgång inne i staden på ett ställe som hette Platå. Hade faktiskt kul och vi kom hem runt tretiden. Vi sov sex personer i hennes lilla lägenhet. Linda och Vicky tog sängen (direkt när vi kom hem), jag och Ea sov på en madrass på golvet och Eas stackars klasskompis och hans vän fick sova på golvet :D

Idag har vi inte mått bra alls. Jag hatar dagen efter, finns fan inget värre!! Ikväll blir det fest igen. Tror att det blir förfest här i korridoren med en massa folk eller så blir det middag och förkrök hemma hos Klara :) Utgång ikväll blir det på nån studentkrog som ligger precis där flickorna bor, sköntskönt. Blir nog en hel del Coca cola för min del ikväll alltså...

Och imorgon åker vi hem. Tror det blir tåg faktiskt, går ju lite fortare än bussen. Nej nu ska jag fortsätta dö med mina kära vänner, woho!



















2009-10-03 @ 15:28:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91