top3 -

Helg = Fest

Har varit i skolan hela dagen idag och pluggat.. Som tur är har vi typ tema dagar där olika företag kommer och presenterar sig så det är bara att traska ut i korridorerna i skolan och plocka på sig godis och gratis fika.. Så har det varit i två dagar nu, tur att jag faktiskt lyckats ta mig till båda fotbollsträningarna den här veckan också! Haha..

Sen fick vi en väldigt rolig förfrågan idag också, en kille som har hand om fredagsbaren i skolan frågade om jag, Sofia, Klara och Filippa ville vara med och "inviga" de två nya som ska börja jobba i baren.. Så nu ska vi fyra laga mat, leka lite och festa med dem 12-15 killarna som är med och driver baren, i en skollokal som dom har hyrt med bastu och grejer! Ibland har man tur, Jim i festeriet hade föreslagit oss och sagt att vi verkade vara ett skönt gäng! Haha 

Egentligen skulle vi ha gått på 20 års fest imorgon, så vi ska smita runt tolv och dra ut med födelsedagsbarnet in till stan för lite mera fest! Sen är det ju fotboll på lördag! Måste ses!!
 
2009-10-08 @ 17:43:45 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91