top3 -

Filmkväll

Kom nyss hem, var först i jakan med Linda en snabbis innan hon började jobba. Köpte två tröjjor och sen kom Bibban och hämtade mej.. åkte och lämnade av en grej i Västerhaninge och sedan åkte vi och åt. Blev kebab för min del.. världens bästa bakismat.

Igår vart det Pergola med Linda, Mika, Elias och Degen. Kom hem vid fem trots att det stängde kl ett.. satt och hade ett lååångt samtal med fulla Toffe nere vid Ubg. Haha!

Ikväll blir det bara lungt.. ska hem till Jonas och kolla på film lite senare :) /Mickan
2008-02-29 @ 16:24:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hem från Sälen imorgon då..

Haft en riktigt bra dag med en massa sol. Min skidlärare jagade mig nedför backen för att få upp min fart och lurade sedan med mig till ravinen igen, men idag var det mycket mer snö än igår.. Lyckades med världens vurpa och han var tvungen att klättra upp och hjälpa mig. HAHA, pinsamt men dock väldigt roligt :) Åkte och köpte två tröjjor med mamma också efter Afterskin. Ska faktist bli riktigt tråkigt att åka hem imorgon.. skulle lätt kunna stanna ett par dagar till. Men inte så långt kvar tills Åre med Madde nu ijuförsej! 

Kvällen imorgon ska jag tillbringa tillsamans med Linda :) (Som kom in på privatskolan idag). Grattis gumman!! Vet inte riktigt vad vi ska göra.. men en massa snack lär det ju bli och kanske ett glas vin eller två. Nu ska jag gå ut och hitta på något med bror min. /Mikaela

2008-02-27 @ 21:54:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I sälen

Kom nyss hem från backen, rätt snöigt och blåsigt idag men det funka.. Hade en sjukt kul skidlektion med min snygga skidlärare idag också, haha.. åkte ravinen och grejjer ;D Ligger uppe på rummet och äter godis nu. Ska vila en stund och sen får jag se vad jag ska hitta på.. /Mikaela
2008-02-26 @ 15:53:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är jag i Sälen

Ligger uppe på hotellrummet och glor på film med min bror.. fixat internet till min data också. Haha.. Ikväll hoppade jag och Sebban över middagen med den övriga familjen, för att istället gå på bio. Såg försoning som jag måste säga att jag trodde skulle vara mycket bättre än vad den var. Innan det blev de hämtpizza upp på rummet.. Åkt skidor i Lindvallen nästan hela dagen idag med kusinerna och Sebban. Roligare backar där än här där vi bor.. Lär hamna där imorgon också skulle jag tro.

Nu funderar jag faktist på att ta en liten promenad, fast jag egentligen är jättetrött.. Men är suugen på det tror jag. /Mickan
2008-02-25 @ 20:57:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejdå Sverige!

Blir så trött på min hals som aldrig verkar vilja bli bättre! Aja, nu har jag iaf packat klart det mesta. Var nyss inne hos Linda också och sa hejdå till henne och Mickan. Så nu är jag i princip färdig för att åka. Ska upp sju imorgon, bilen går åtta, å planet går vid halv tolv tror jag.. :)

image170
2008-02-23 @ 21:51:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sälen imorgon!

Lokalfesten sög. Men för & efterfesten hemma hos Stefan vart kul. Lite skumt kanske, men kul.. hehe. Kom hem vid halv sju imorse och har inte gjort så mycket idag. Har vart och ätit kebab och köpt lite saker inför resan imorgon med Bibban och Rickard, tagit en promenad med Vicky och sen kollat på Gossip Girl med henne. Nu ska jag snart försöka börja packa och sen pallra mej upp till centrum för att hälsa på Stefan och möta Linda. Ska sedan hem till henne och kolla film och spela spel. Jonas kommer också dit :)

Imorgon drar vi äntligen till Sälen, ska bli så kul :D Skönt att komma bort från allt.. Nej nu måste jag börja med packningen! /Mikaela
2008-02-23 @ 17:50:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lokalfest

Sov hos David i Nacka igår, åkte direkt till Älvsjömässan för att möta resten av klassen där. Trevligt men dock rätt onödigt att åka dit.. Ikväll blir det lokalfest i Lillsjöskolan. Ska hem till Stefan snart för att föra, och ingen mindre än VIKTORIA ska köra mig dit :D Hihi. Grattis till körkortet gumman! 

/Mickan
2008-02-22 @ 18:42:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sportlov! ;)

Först vill jag börja med att gratta vår vän viktoria som tagit körkort idag, grattis gumman! :) är absolut inte avundsjuk på dig! haha ;)

image169


Sen til lite annat tråkigt.Var på sjukhuset igår och fick penicillin, var tydligen halsfluss. Men jag känner mig faktisk lite bättre nu, så det är skönt iaf. Är lite sugen på att hänga me dom andra ut ikväll, men icke. Blir att stanna hemma och kolla på lets dance istället. Sen måste jag även börja packa lite eftersom vi åker på sööööndag! :)

/Madde
2008-02-22 @ 15:23:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad med L, J och T :)

Nyss hemkommen från en långpromenad med Linda, Jonas och Toffe :) En riktig skogspromenad fick det bli idag igen, blev dock vädligt rädd när arken-tanten står på ett berg och skriker att jesus älskar oss. Mitt ute i skogen! Haha.. Ska upp tidigt imorgon bitti och köra bil. Sen har jag en låång skoldag framför mig med prov. Ska bli så skönt att få dagen överstökad. På kvällen blir det kanske en sväng till Nacka också :)

/Mickan
2008-02-20 @ 22:39:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SJUK!

Vaknade fyra i natt och mådde jättedåligt! Hade hög feber och sjukt ont i halsen. Ska upp till vårdcentralen imorgon, är typ helt säker på att det är halsfluss. Känner mig precis som jag gjorde när vi var uppe i Åre föra året, och det var inte kul. Ifs är det väll bättre att jag får penicillin och att det går över, men jag ser ju inte direkt fram emot att käka penicillin hela veckan i Alperna. Dock finns det inte så mycket att göra :(

/Madde

på tala om Åre ;)
image168
2008-02-20 @ 20:21:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis bror och Jonas :)

Hemma från skolan idag, har ont i halsen + att jag verkligen behövde en pluggdag hemma. Har iaf fått en hel del svenska gjort nu så det känns bra! Så otroligt tråkigt med språkhistoria som vi håller på med för tillfället..

Idag fyller min bror 17 så ikväll ska vi fira honom lite och fick nyss reda på att Jonas tagit körkort. Den jäveln, han lurade mej.. haha. GRATTIS båda iaf. Hoppas på att övningsköra lite ikväll också, har nämligen bokat min första körlektion på torsdag morgon nu. Ajuste, ska ta en promenad med Jonas ikväll också :) Nu måste jag fortsätta med pluggandet.. /Mickan
2008-02-19 @ 16:07:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Linda!!<3

Idag fyller Linda 19år, GRATTIS GUMMAN! Kom nyss hem från skolan.. ska plugga nu sen blir det promenad och kanske hem till Stefan senare :) Här kommer lite bilder från en sjuk, men kul kväll :D

image165

image166

image167
2008-02-18 @ 17:00:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött

Kvällen igår blev riktigt lyckad faktiskt! =) Idag har jag däremot varit helt sjukt trött. Har bara gått och väntat på att det ska bli kväll, och nu är den äntligen här! så skönt.. Kan ju bero på att vi somnade strax efter sex imorse och vaknade två timmar senare. Sen gick vi hem, och jag åkte direkt till Malin för att sedan möta Ea och jobba! Börjar iaf kvart i två imorgon så det blir en lååång sovmorgon!

godnatt /Madde
2008-02-17 @ 22:24:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma hos mig, T och sen Stefan

Kul kväll igår. Blev dock lite för mycket av det goda.. Kvällen började hemma hos mig. Tror vi var runt en tjugo pers kanske innan vi drog upp till centrum. Var väldigt mycket folk på Terrassen och det var kul där inne. Efter det drog vi hem till Stefan och jag däckade tydligen i soffan. Blev väckt kl nio imorse av Linda, Madde och Toffe. Vi lämnade Stefan och Elias som låg och sov.. Drog sedan hem till Linda och somnade om där. 

Ikväll ska jag försöka plugga och ta en långpromenad! /Mikaela
2008-02-17 @ 17:01:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG ÄR EN RIKTIG KLANT!!

Kvällen igår blev lyckad trots att jag klantade till mig riktigt rejält ett antal gånger. Kvällen började i sumpan med lite vin hemma hos Malin med Madeleine. Man blev riktigt sugen på att flytta hemifrån när man såg lägenheten. Sen åkte vi vidare till Östermalm på fest hos Madde och Eas klasskompis. Tog tåget hem ensam och vaknar självklart upp i Bålsta, så jävla irreterande! Fick bli Terrassen när jag lyckats ta mig hem till Kungsängen och efter det blev de lite efterfest i centrum. Vid sjutiden tog jg bussen hem och vaknar självklart upp i bro!! Haha.. JÄVLA KLANT! Var tvungen att ta tåget tillbaka och sen GÅ hem från stationen. SVINKALLT! Var hemma runt halvnio tiden imorse. 

Hoppas verkligen inte att jag kommer vara alltför trött ikväll då det ska komma hem lite folk till mig :) Fira Linda med lite tårta och vin! /MIckan 
2008-02-16 @ 14:50:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HELG!

Alla härtnas dag igår blev riktig trevlig! Jag, Mickan och Linda var hemma hos Stefan och kollade på underbar och älskad av alla. Även fast inte Stefan var det trevligaste sällskapet då han låg helt stendöd och sov under de tre timmarna vi var där. Men vi hade trevligt ändå!

Idag är jag hemma från skolan. Har bara en lektion idag så jag kände att jag kunde vara hemma istället. Ikväll ska jag och Mickan hem till Malin sen får vi se vad som händer :)

/Madde
2008-02-15 @ 11:03:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Sitter på webbdesignen och gör ingenting. Efter skolan ska jag och Ea åka och shoppa lite. Och ikväll blir det film med Mickan och Linda.

Imorgon är det fredag och jag har massa planer för helgen, så den kommer nog bli riktigt kul :)

Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag! <3


image163
2008-02-14 @ 13:16:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härligt väder

Kom nyss hem från stan. Shoppade lite med Toffe och Linda efter skolan :) Hittade två jättefina klänningar och två toppar. Blev en chaiii också! Sjukt vad man blir på bra humör direkt solen tittar fram, hoppas bara att det håller i sig nu då..  Ska snart ut på en rask promenad med Vicky. 

Alla hjärtans dag imorgon då, vilket för min del innebär deppa med Madde och Linda. Eller deppa ska vi väl förhoppningsvis inte göra, ska upp till Video och hyra en kärleksrulle + äta en massa godsaker. Vad ska vi singlar annars göra? Haha... Nej nu måste jag skynda på så att Vicky slipper stå och vänta på mig. /Mickan
2008-02-13 @ 19:18:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tisdag!


Vaknade hemma hos min syster imorse, åkte från henne vid åtta för att åka förbi mammas jobb och hämta min formelsamling helt i onödan, eftersom vi inte fick ha den på provet. Kemiprovet är iaf över, vilket känns väldigt skönt. Efter provet åkte vi till gullmarsplan och åt lunch med maria. Sen tillbaks till skolan för att ha en lektion, och sen hem. När jag kom hem sov jag i ca tre timmar. Sen åkte jag till jakan. Alla som ska med till alperna över lovet skulle dit. Vi skulle bestämma lite sur vi skulle bo och sånt där :P Jag ska bo med Vicky, Chabo och en till tjej, kommer nog blir riktigt kul :)

Sen möte jag Mickan och Ea i centrum för att gå hem till mig och koilla på gossip girls! Nu ska jag kolla på armageddon, världens bästa film!

Bye /Madde
2008-02-12 @ 21:29:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte så jättelångt kvar nu!

Sitter hemma och snorar.. är fortfarande förkyld! Gick hem från skolan idag efter jag skrivit mitt Geografiprov.. orkade verkligen inte vara kvar, hade världens huvudvärk. Men den har som tur är gått över efter lite sömn och alvedon. Ska snart kolla klart på andra avenyn och sen förhoppningsvis ut och övningsköra lite med Bibban. Sen ikväll blir det Gossip Girl med flickorna och sen hyra film med Stefan :) Länge sen jag inte hade nå plugg på flera dagar. Har ifs två stora prov nästa vecka men det orkar jag inte börja tänka på än.

Sitter verkligen och längtar till en massa saker nu.. är så trött på det här tråkiga vädret och att ingenting kul händer. Men nu är det iaf bara tolv dagar kvar tills jag ska åka till Sälen iaf. Nicenice... och 38 dagar kvar tills Kanarieöarna! Ska bli så skönt med lite sol :D Jag behöver det verkligen.

/Mikaela
2008-02-12 @ 14:20:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SORGLIGA

Jag och Linda måste vara världens sorgligaste människor. Haha. Och det värsta är att jag inte ens överdriver.. Efter skolan ska vi till Kyrkan och bikta oss. Kul va? Börjar med våra nya liv från och med nu! Vi sitter hemma hos mig nu och har ätit lunch.. ska snart tillbaka till skolan igen. Wihooo

/Mickan
2008-02-11 @ 12:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SLITEN

Helt död.. kom hem för en liten stund sedan.  Vaknade vid halv två, mådde skit och drog upp till centrum. Satt på Videovision med Stefan i typ tre timmar och efter det mötte vi Madde.. Drog till Bella Marie och åt kebab! Drog hem till Madde en stund och sedan blev det fika på GC. Jättekul att träffa Josse igen :D Lyckad kväll igår, han dock vara på ganska många ställen. Först O'Railyyys (Hahahhaha), Softbar, Alexandra och Terrassen.

Nu ska jag kolla klart på Wallander och sen typ sova? /Mickan

2008-02-10 @ 22:15:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång

Kul kväll igår. Mötte upp Linda på stationen för att ta tåget till stan. Det blev en kort visit och vi tog tåget tillbaka för att åka till Jakan. Träffade Michan och Matilda en kortis och sedan drog vi hem till Kungsängen, upp till Alexandra. Blev T efter det och sen efterfest. Somnade vid sju imorse. Så hela dagen idag har jag lyckats sova bort utan problem! Nu måste jag skynda mig med sminkningen... ska ta 23 tåget. Blir melodifestivalen + utgång med Madde, Ea och Sofia :)

/Mickan
2008-02-09 @ 18:43:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lördag


image162
Ikväll blir det melodifestivalen på o´learys i stan! =)

2008-02-09 @ 16:58:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cause you were my heaven

Mysig kväll igår :D David kom och hämtade upp mig vid åttatiden, åkte till Kinaresturangen och medans vi väntade på maten gick vi och köpte en massa glass. Mådde sjukt illa efter allt jag stoppade i mig, haha. Han åkte hem vid åtta imorse och jag började inte förens kl tio. Hade bara en lektion eftersom att matten var inställd :D Så skööönt.  

Snart har jag lyckats proppa i mig all glass som vart kvar sen gårdagen. Fick bli både dagens frukost + lunch.  Ikväll blir det nog bara lugnt. Ska försöka köra lite bil och sen kanske bio eller nått :) We'll see.. Nu är det våra bästa år som gäller för min del. (Patetiskt!!!) /Mikaela
2008-02-08 @ 13:15:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag!

Dagen har varit helt okej. Började med att jag, ea och sofia anmälde oss till en resa till linköping. allt var tydligen gratis, resan, boende och all mat! :) meningen är att man ska ner och titta på deras skola. dom försöker tydligt få fler tjejer att välja till civilingenjörsprogrammen. Man är där en natt så det ska bli riktigt kul. 
Dock ska jag och Mickan till Åre den veckan och vi hade väll tänkt att kolla lite vad vi hade i skolan den veckan och sen bestämma vilken dag vi skulle åka ner på. Men nu finns det inget val eftersom jag inte kan åka ner tidigare än onsdag! Men onsdag blir nog bra ändå tror jag :)

NU ska jag skriva klart min religions grej så att jag kan gå och lägga mig någon gång!

Imorgon blir det lunch på mixture med sofia och sanja sen har vi bara en lektion så det är ganska skönt! Direkt efter skolan ska jag möta upp resten av familjen och gå ut och äta. Sen ska vi gå och se sound of music!

Åter till plugget, hejdå! /Madde


2008-02-07 @ 23:21:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag med D.

Skön dag. Engelskalektionen imorse var inställd och trodde därför att jag började halv ett med FE. Men så fel jag hade.. den hade tydligen också blivit inställd så jag gick till skolan helt i onödan egentligen, eller ja, hade ju ett franskaprov vid tre som jag skulle skriva. Gick faktist mycket bättre än förväntat :D Härligt! Snart kommer David och hämtar upp mej. Vi ska åka till Jakan och köpa med oss Kinamat för att sedan åka hem till mig igen :D Mums! 

Imorgonkväll blir det nog rätt lugnt, kanske bowla eller gå på bio eller nått likanande. Sen på lördag blir det utgång i stan med tjejorna :D Och på söndag blir det förmodligen fika med Josefina :D /Mickan
2008-02-07 @ 18:29:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Romme var nice!

Riktigt lyckad dag i Romme igår. Måste säga att jag längtar grymt mycket till sälen nu alltså... men bara tre veckor kvar typ :) Ikväll har jag tagit en promenad med Madde, Linda och Vicky och efter det gick vi hem till Vicky för att kolla på Gossip Girl. Riktigt bra serie hittills. Nu ska jag plugga lite Geografi eftersom att jag har prov imorgon.. ett sånt himla tråkigt ämne!! Har åkt på någon sorts förkylning nu också efter helgen, har lite feber och jag hör typ ingenting längre, världens lock för öronen :(

image160
  Jag (Mickan) och Linda i Romme
2008-02-05 @ 21:57:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bio!

Godmorgon!

Igår på fysiken fick vi för oss att vi skulle gå på bio och det kändes ju lite onödigt att åka hem innan. Så jag och Sofia gick först och solade. Sen åkte vi till fridhemsplan för att äta middag. Blev kina mat och ett glas vin, riktigt gott! :) Sen hade vi en timme över så då fanns det inte så mycket att göra så vi gick vidare och satte oss på en liten bar :)

Vid halv nio skulle vi möta Sanja vid hötorget. Då var även Erik och Martin där som också bestämt sig för att följa med. Vi såg We own the night som var riktigt bra tyckte jag! Sen blev det fika på seven och tåget hem.

Nu ska jag hoppas in i duschen och sedan åka till skolan!

/Madde
2008-02-05 @ 10:33:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kungsberget

lite bilder från Kungsberget!


2008-02-04 @ 11:13:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ROMME NÄSTA

Kom nyss hem från en promenad med Linda :) Riktigt skönt.. Ligger och kollar lite på Wallander men just nu är det nyheter. Borde väl sova snart eftersom att jag ska upp halv sex imorgon typ. Ska bli kul att få åka skidor en dag till! Har inte gjort så speciellt mycket idag förutom att ta det lungt.. Åkte en snabbis till jakan med mamma och Rickard och köpte skor imorse ifs.. blev ett par vinterskor och två par skitsnygga pumps :D 

/Mickan
2008-02-03 @ 22:11:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


SJUKT HÄRLIGT

Ligger i sängen och vaknade för typ en minut sen. SÅ skönt att få sova måste jag säga, eftersom att jag sov tre timmar efter min ''lugna'' fredagskväll innan jag blev upphämtad för att åka till Kungsberget. Jag vet att jag får skylla mig själv, man fan vad risig jag kände mej.. Men det var iaf SJUKT kul att åka skidor :D Fan bland de roligaste som finns. Mina nya skidor var väldigt bra också! Hemresan var dock rätt läskig eftersom att Ea fick köra genom världens snöstorm. Det var nästan så att vi fick stanna kvar över natten.. Men hon klarade det!

I fredags blev det middag uppe på Alex och sen drog jag, Madde och Caroline hem till Stefan ett tag. Sen blev det Alex igen och vid tolv tog jag, Danni och Elias en taxi för att dra hem till Sussie som hade fest. Kul där! Fick skjuts hem av Alex och var hemma runt tretiden. 

Idag ska jag ta det lugnt, ska åka och köpa skor och kanske gå på bio eller träffa David? Vi får se... Imorgon blir det iaf Romme :D WIhoooo. Bussen går kl sju från skolan!  /Mikaela


2008-02-03 @ 09:21:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag och Kungsberget imorgon!

Kom nyss hem från skolan och det är så himla skönt att det är fredag. Ikväll blir det middag uppe på Alexandra med en massa flickor :) Blir nog dock en rätt lugn kväll eftersom att vi ska åka skidor imorgon :D Wihoo. Ska bli så kul!

Nej nu ska jag gå ner och ta något att äta. /Mikaela


2008-02-01 @ 14:49:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag

Sitter i skolan och har haft foto i  två timmar, ganska segt. Men det är ända lektionen vi har idag, så vi slutar om 30 min, sen är det helg :) Då ska vi till mixjure och äta lunch.

Ikväll blir det nog alexandra för min del, ska upp dit och fira chabo lite. Men antagligen blir det väldigt tidig hemgång eftersom vi ska åka vid sju nästa dag. Ska bli sjukt roligt att äntligen få åka lite snowboard! :)



mina underbart fina kort som jag precis tagit på lektionen, haha!



                              
2008-02-01 @ 11:36:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91