top3 -

Det går bra.

Och så var man husägare då! Fick nyss reda på att vi vann och imorgonbitti ska vi åka och skriva papper, känns skitbra måste jag säga!! Fick också ett toppenomdöme från praktiken igår sista kvällen jag jobbade och även min handledare som referens :) Niiiice. Så nu hoppas jag bara på att jag får ett jobb snart!

Efter att vi skrivit papper imorgon så lämnar Dennis mig och Teo hos mami. Ska fixa lite skit där tänkte jag...
Åååh jag är så glad och inflytten är förmodligen redan i februari. Vilket är asbraa med tanke på att vi flyttar från lägenheten den 1 februari. Så förhoppningsvis blir det inte många dagar hemma hos mor min ;)

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och hämta sista tvätten.
2010-11-22 @ 18:49:51 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista praktikdagen idag!

Kom precis upp ur badet. Kl tolv ska jag börja åka mot jobbet och min sista arbetsdag! Slutar halv tio ikväll. Dennis är just nu i Kungsängen och ska på visningen vid ett med mami och Lasse, hoppas det är fint!! Har faktiskt hittat ett intressant jobb nu också som jag nog tänker söka, så därför tänkte jag åka till Kungsängen imorgon och skriva ett cv! Behöver lite hjälp av mamma.
2010-11-21 @ 11:20:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday.

Fredag idag och imorgon ska jag upp och jobba kl 07.00. Känns väll sådär lagom skoj men det är ju faktiskt min näst sista dag på Ersta! Veckorna har gått sjukt fort men ändå så känns det som att man har vart där rätt länge nu.. Riktigt bra har jag trivts iaf :) Söndag kväll är iaf min sista dag så jag missar en visning som är då tyvärr. Men Lasse och Mamma skulle följa med Dennis iaf och titta på det. Ett superfint hus är det iaf och jag hoppas verkligen verkligen att vi får det och att det inte är nå större fel på det. Är jäkligt trött på husletandet nu!!!

Måste fasiken ta och börja köpa julklappar nu snart också. Tiden bara springer iväg och jag har så otroligt dålig fantasi så det brukar ta låååång tid innan jag kommer på nått att köpa. Mammas klapp har jag iaf kommit på.

Imorgon ska jag iaf få gå med Hannah på jobbet igen och få testa att ta lite mer blodprover och sånt, kul! Goodnight.
2010-11-19 @ 21:16:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flytt den 1a februari!

Godmorgon. Ovanligt och tråkigt att vakna upp helt ensam. Ingen Dennis och ingen Teo :( Vi lämnade Teo i Kungsängen igårkväll efter att vi vart på vår första valpkurs med honom. Vi båda jobbar nämligen samtidigt nu i ett par dagar så det blir bättre om han är där då. Hatar att lämna bort honom men vi hämtar honom nu på onsdag igen och efter det är Dennis ledig tills jag slutar min praktik på söndag. Sjukt att det bara är en vecka kvar, dock jobba varje dag nu förutom fredag fram tills söndagen. Idag och imorgon jobbar jag kväll och resten dag tror jag...

Lägenheten är iaf såld nu och vi är supernöjda!! Den såldes för 2,5 vilket är mer än alla andra 2or har sålts för här i området, sjukt. Och de andra har då haft supersjöutsikter medans vi bara har en liten sjöglimt. Plus att balkongen inte är inglasad eller nått sånt. Så det var kul!! Skönt att veta exakt hur mycket man har att röra sig med nu när man letar annat. Men husletandet går däremot inte så bra, usch. Inte alls kul att köpa hus!! Så mycket man måste tänka på och vi har bara haft oturen att hitta hus med en massa stora fel :( Men men.. i veckan ska vi iaf få en visning på en villa med acceptpris men lite problem där också förmodligen enligt besiktningen så vi får se hur pass allvarligt det är. Riktigt surt är det dock att man måste besiktiga huset och vill man inte ha det sen så måste man ändå betala dom där jäkla 10.000 kronorna. Men bättre det än att problemen kommer fram sen.

Dennis har förövrigt bytt jobb. Nu jobbar han på Statoil istället. Kul! :) Eller han börjar om en månad. Själv ska jag tokplugga nu i en månad efter praktiken och efter det är det dags att börja leta jobb. Spännande! Kanske dock blir en kortis praktik nån vecka på en vårdcentral också efteråt. Eftersom att det är inom nått sånt jag gärna vill jobba med.

Mycket just nu. 1 februari ska vi iaf ha flyttat från lägenheten och då blir det att flytta in hos mami om vi inte hittat nått annat. Ska hyra nått förråd också där vi kan ställa alla möblerna ifall det blir aktuellt. Åååh hoppas vi hittar nått snart!!
2010-11-15 @ 08:07:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rörigt just nu.

Mycket just nu. Min praktikplats på Ersta Hospice är jag riktigt nöjd med, alla är jättesnälla. Mindre nöjd är jag med vårt husköp. Efter besiktningen i måndags visade det sig vara en hel del fel. Och det största som gjorde att vi valt att hoppa av var att det läckte vatten in i grunden och att det närsomhelst kommer att börja mögla. Så nej, nu har vi hoppat av! Usch... Och i helgen är det visning på lägenheten. Men vi har ändå valt att sälja lägenheten eftersom att vi har bestämt oss för att flytta så fort vi hittar nått annat. Så nu är det bara att hoppas att vi gör det hyffsat snart annars blir det att bo hemma hos mami tills vi hittar nått.

Vi ska iaf på en visning idag i Viksjö på ett kedjehus. Mycket att göra där med men det är ändå beboeligt och det som egentligen måste fixas är utsidan. Så isf får det bli ett sommarprojekt. Men vi kanske inte alls gillar det i verkligheten så... Jaja.

Imorgon ska jag istället för att jobba få gå på en föreläsning nära sjukhuset. Har fått med mig Dennis också!
2010-11-04 @ 14:24:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91