top3 -

Shopp.

Ojoj. Idag blev det en shoppingdag :) Blidde grejjer från Ikea, Rusta, Bauhaus, Citygross samt ÖB. Många kassar att bära upp... Men nu har vi lite nya prylar till hemmet och till våra lilla iller, haha. Fikan igår var iaf mycket trevlig med Vicky :D Skitkul att träffa henne igen!!

Dennis jobbar nu. Jag sitter hemma och tänkte snaaart börja plugga. Förhoppningsvis blir jag klar med denna kursen ikväll. Hoppashoppas! På fredag är del Valborg. Kan inte minnas vad vi brukade göra då? Får väll kika tillbaks här och se efter kanske. Men iår blir det iaf en lugn kväll. Dennis fick jobba dag istället för kväll så vi tänkte åka hem till min mami och typ grilla, spela kubb och kanske kolla på nån brasa. Skönt!


Lilla Vickaan igår :D
2010-04-28 @ 18:04:04 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggmåndag.

Och så var denna helg över. Grymt skönt att komma hem igen efter ett par dagar i Kungsängen måste jag säga. Borta bra men hemma bäst!! I fredags åkte jag och Dennis hem till David där han och Nathalie var. Vi tog en öl där och sen åkte vi till Fridhemsplan och bowlade. På förmiddagen på lördagen åkte vi till Barkarby och shoppade lite Illersaker då vi nu har tingat en valp :D Spännande spännande... Vi ska åka och titta på den den 16 maj och sen runt den 1 juni är den leveransklar :) Längtar!! Köpte en jättesöt säng, matskålar, leksaker m.m. Men ska åka nån dag igen och köpa lite mer som behövs... Och när vi var i Barkarby så träffade jag på Malin i kassan på Rusta! Jättekul att träffa henne igen och vi bestämde oss för att ta en fika någon dag snart :)

På lördagkvällen åkte vi hem till Tony där vi förade lite med massa folk. Sen efter det blev det Collage och jag, Dennis och Michan tog taxi hem vid ett. Vicky kom även till Collage och det var grymt kul att träffa henne igen!! Ska leka med henne imorgon också btw :D Får se vad vi hittar på... Igår mådde vi iaf inte speciellt bra men jag mådde ifs bättre än vad jag brukar göra efter lite alkohol så det var skönt att jag inte var sängliggandes hela dagen iaf. Åkte hem på kvällen och köpte med oss Pizza, massa snask och hyrde film!!

Idag har jag pluggat och snart åker Dennis till jobbet... Så för min del blir det bara fortsätta plugga hela kvällen. Och imorgon ska jag som sagt leka med Vicky :D

2010-04-26 @ 15:51:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Husdjur...

Åh. Jag vill verkligen ha ett husdjur här hemma. En katt vore egentligen det perfekta men självklart så är ju Dennis superallergisk mot dem. Så ingen katt här inte. En liten hund vill jag också väldigt gärna ha men det vill inte han. Så det blir de inte heller! En Iller vill Dennis ha, men jag är mycket tveksam. Dem är säkert roliga som en hund och lika sällskapliga men dem är galet busiga och jag är därför rädd att den skulle förstöra hela lägenheten + att jag är rädd för att den ska bitas och anfalla. Vad gör man?!

Nej. Strax kommer Dennis hem och äter lunch med mig och sen blir det ännu mera plugg :(

2010-04-21 @ 12:29:10 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag.

Idag blev det lunch i Vällingby med mami! Sen jag kom hem har jag pluggat och nu tänkte jag ta tag i att städa garderoben! På torsdag åker vi till Kungsängen och stannar där tills på söndag. Sherine ska nämligen få bo här över helgen! På fredag ska vi nog bowla eller något (?) med David och hans tjej och på lördag kommer Ea och hennes vänner från Linköping till Stockholm så då blir det utgång och för hemma hos Tony! Nicenice.

2010-04-20 @ 16:16:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tuff.

2010-04-19 @ 17:12:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjo!

Godmorning. Har precis duschat och håller på att göra kaffe till mig själv & sen ska jag plugga! Ingen lust alls men man måste ju... Dennis ligger på soffan med smällhuvudvärk? Hoppas det går över snart iaf för ikväll ska vi äta middag med hans familj!
Igårkväll
Igårkväll
Nuu!
2010-04-18 @ 12:55:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon!

Godmorgon. Igår blidde det middag på Franco´s med Linda. Älskar deras mat! Efteråt åkte vi förbi sportbaren en sväng och hälsade på Mindell och hans vän. Där träffade jag även på Madeleines föräldrar som var där och åt middag. Trevligt trevligt, galet länge sen man träffade dom nu! Skjutsade hem Linda efter det och sen åkte jag hem. Gick upp för ca en timme sedan och nu har jag tvättstugan fram tills kl ett. Sen ska jag plugga och brorsan kommer hit lite senare också för att fixa det sista i hallen. Gudsnyggt det har blivit här hemma nu! Skitväder idag dock. Vill ju ha mera sol!

Bild från när jag sov hemma hos mami. Min Ida med trosor :D Höhö
2010-04-16 @ 10:31:26 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nya soffan :)

2010-04-15 @ 12:56:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Igår sov vi i Kungsängen och solade våra likbleka kroppar en stund på dagen hemma hos mamma, så jäkla skönt med vår!! Brände dock min näsa så nu är den superröd. Blev storstädning här hemma på kvällen och gud vad snyggt det blev det spottarna och soffan :) Imorgon kommer Sebban hit och fixar med det sista. Nu ska jag plugga lite till och sen i eftermiddag/kväll ska jag leka med Linda :)
2010-04-15 @ 12:52:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis bror!

Idag blir taket äntligen helt klart och då är det bara lite småsaker kvar som behövs fixas! :) Så om ett tag ska vi åka till Kungsängen och fixa lite saker, sen hämta upp min bror när han slutat skolan så att han kan koppla in spottarna i taket! Sen ikväll kommer bibban med nya soffan också ;D äntligen... Och så ett grattis till min bror som idag tog sitt körkort!! :)
2010-04-13 @ 12:27:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

Jag ÄLSKAR verkligen denna data och detta märke. Ska vara mycket rädd om denna nu hade jag tänkt.
2010-04-12 @ 13:36:36 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bra söndag.

Datan köpt och det blidde tom en lite nyare modell än den jag hade förut, men ser nästan exakt likadan ut fast liiite lite snyggare ;) på vägen hem stannade vi och käka thaimat! Ska nog börja bege mig mot Kungsängen om ett tag och hämta upp linda :) sen blire bio!!
2010-04-11 @ 14:59:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Macbook

Yes! Imorgon ska jag äntligen köpa mig en macbook igen :) Har saknat min gamla... Betalar nästan halva själv och sen betalar mami och bibban resten! Behöver verkligen en data att plugga ifrån nu. Mådde piss igår och stannade därför hemma. Så imorgon ska jag leka med Linda ist!:D Vi ska typ till Vällingby eller något, gå på bio och käka. Ska köpa datan då också på engång!!
2010-04-10 @ 16:10:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Intejpad i sovrummet.

Ja, just nu är dörren in till sovrummet där jag befinner mig förtejpad! Dennis håller på att slipa de andra rummen nu så jag får hålla mig härinne och ta fönstervägen ut på balkongen om jag vill komma ut. Om ett par dagar bör allt vara klart :) klippte mig igår äntligen och jag blev suupernöjd!! Fick sedan därefter stressa till skolan för att få lite inloggningsuppgifter m.m. Känns superbra och tydligen är det bara en praktik kvar nu i höst på sjukhus! :) niiice. ikväll blir det typ sen lunch/ middag med Linda i staden och sen utgång med massa andra! Kulkul, men för min del blir det nog dock nyktert.
2010-04-09 @ 10:45:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vällingby

Imorse åkte vi en sväng och fixade lite saker och köpte med oss thaimat. Vid femtiden kom Ea och hämtade mig och vi åkte till Vällingby och fikade! :) fick även med mig ett par skor och en bikini hem. Dennis jobbar nu så jag ligger här i röran och kollar på tv. Men han kommer nog hem rätt snart.. Imorgonbitti kör Dennis mig till kungsängen och så stannar jag kvar över natten. Hoppas på att de blir fint väder så man kan sola lite och sen ska jag kolla om gabbe har någon klipptid åt mig ;)
2010-04-06 @ 22:11:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kaooooooooooos.

Vi bor just nu i ett byggkaos. Dammigt och äckligt är allt, men ska det bli fint så får man lida I guess. Allt bör ju vara klart om cirkus en vecka iaf :) Idag har vi bara jobbat och tom jag har hjälpt till med att spackla taket. Rätt kul faktiskt! Sen kom Dennis family förbi och fikade i röran. Dennis har låst in sig i sovrummet nu hela kvällen för att slipa klart så att han kan måla och bli helt färdig med det rummet imorgon. Ska bli nice att få ett rent och färdigt rum att vara i nu ett par dagar. Jahapp vad händer i veckan då... Ska åka förbi skolan imorgon eller på torsdag en sväng, beställa nya böcker till de nya kurserna som startar nu, tårtkalas hemma hos Ea som fyller 21 år på torsdag, leka med Linda som ÄNTLIGEN kommer hem på fredag, utgång på fre(?) och så till sist kryssning på lördag med Dennis, David och hans nya tjej :) Måste verkligen försöka hinna klippa mig och köpa lite småsaker i veckan nu också! Har skjutit upp den där förbannade klippningen i månader nu... Skulle vara kul ifall allt hann bli klart här hemma till helgen också så att man kan ställa in nya soffan :) Nu blire ett bad och sen mys!!
2010-04-05 @ 21:48:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Död.

Jag har ont i kroppen, fortfarande. Sen i förrgår när jag var ute med Ea på sportbaren. Jag tål verkligen inte alkohol... blev sängliggandes med en hink igår hela dagen lång och framåt kl åtta på kvällen orkade jag ta en dusch och därefter tvinga med mig Dennis till Ica. Idag har Dennis hållt på med taket och vi åkte en sväng till Bauhaus och köpte plank! Spelade på hästar gjorde vi också men vann gjorde vi inte... synd!!!
2010-04-03 @ 18:47:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91