top3 -

lalala

Ont i huvud, hals och nacke... usch känns som om att jag håller på att bli sjuk :( Hoppas jag klarar mig.

Imorgonkväll kanske vi tänkte sova i Kungsängen hos mamma. Tänkte åka skidor i bruket på söndag och ja har ju mina skidor kvar där o så... lite träning innan Sälen kan nog behövas då det var typ 1000 år sen jag åkte sist. På söndag blir det nog iaf jag, Dennis, Nelli, Kim och min bror som åker. Nice...


ja ni flickor... vore ju kul om ni började skriva lite... ;)

2010-01-29 @ 16:33:58 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej igen

Pratade med Ea i telefon idag och kom fram till att börja blogga lite lätt igen, får se hur det går denna gång. Eftersom alla är så utsprida nuförtiden så är det ju ganska bra att blogga så folk kan se hur man har det.
I Åre är allt som vanligt bortsett från att det är lite ensamt. Daniel har nämligen åkt till Hemsedal med lite folk och blir borta nästan en vecka. Han kommer hem på måndag igen, längtar!
Igår var det afterski och sedan middag hemma hos Tove. Sen förfest och utgång. Dock gick jag hem efter förfesten, det är inte vanligt. Men så blev det igår, och det var väldigt skönt imorse.
Idag fick jag agera chaufför till Max eftersom ingen annan kunde köra. Annars har det inte hänt så mycket. Tove och jag har kollat på fem avsnitt paradise hotell och sedan tagit en kvällspromenad. Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb kl 7.00.

 

 

 

2010-01-27 @ 21:39:11 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hoppas.

Ligger hemma med världens magont, usch. Skulle egentligen åkt skridskor med Linda & Ea men jag orkade verkligen inte... gör för ont. Tråkigt! :( Det jag tänker på just nu är ungefär bara katter. Haha... Skulle egentligen bara vilja köpa en nu på en gång men det går tyvärr inte eftersom att Dennis är allergisk :/ Grymt synd!! Men, med lite tur kanske jag kan få en ändå. Det är nämligen så att Sibiriska katter (alla katter på bilderna) saknar ett protein som många andra raser har, vilket i sin tur gör att det är många som är allergiska som faktiskt tål dem. Det vore verkligen hur underbart som helst om det kunde funka för oss!! Men känns faktiskt som om att det är för bra för att vara sant så det kommer säkert inte funka... Men det är iaf värt ett försök! Så när vi hittat nån fin katt om ett tag så ska vi åka och hälsa på och se hur det känns för dennis. Och känns det bra så har jag förmodligen en liten kattunge till sommarn iaf :D

Den enda nackdelen med denna ras är att den är dyr. Dem flesta kostar mellan 8.000 - 10.000 kr, men de äre värt!! Och en rolig sak med denna ras tycker jag är att man brukar säga att den är så nära en hund man kan komma då de är så människokära och jämt följer efter sin ägare. Hoppas, hoppas, hoppas...

Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad ja ska göra, kanske tom blir så att jag följer med Dennis till jobbet på kvällen, haha.. spännande spännande. Och på lördag ska vi se ''Snabba casch'' med Dennis syster och hennes pojkvän.

2010-01-14 @ 19:53:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill vill vill ha :D







2010-01-12 @ 21:09:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mån.






Kungsängen idag, imorgon och på onsdag. Köpte mig ett par nya skidbrallor idag på rea, alltid kul. Imorgon ska jag hälsa på mami och på onsdag ska jag träffa Stefan. Ikväll har Ea och Linda vart här i Alvik och ätit middag, kollat tv & spelat Wii med mig. Ea åkte precis hem och Linda ska sova kvar här!

I fredags tog jag det lugnt och i lördags blev det middag & vin hemma hos mamma med Linda & Michan :)

2010-01-11 @ 22:49:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyårsafton.

Hade en jättetrevlig kväll!







2010-01-02 @ 19:11:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91