top3 -

Tisdag.

Har precis vart ute på en prommis med Teo. Shit vad kallt det är ute... Snart kommer iaf Linda, hon är i stan nu och skulle komma när hon hade shoppat lite :) gryymt kul de ska bli att träffa henne igen!! Sen sover hon här inatt och så åker vi till Kungsängen imorgon tillsamans. Vi ska nämligen sova två nätter i kungsängen för att vi behöver hundpassning. På torsdag ska vi till banken och skriva papper och på fredag ska vi till banken och träffa en advokat! Sen på måndagen ska vi besiktiga huset. Spännande spännande! Chibba har tagit ledigt också då och ska följa med oss :) Väldigt mycket med att köpa hus... ska bli skönt när allt är över och klart. Imorgon kommer även lägenheten att läggas ut på hemnet :)
2010-10-26 @ 14:10:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött.

Idag är jag supertrött. Vaknade med en jäkla huvudvärk som tillslut gav med sig. Galet vad lite vin kan göra. Hade iaf jättetrevligt igår hemma hos Chabo med thaimat och Idol. Efter Idol kom papi och körde hem mig och Teo, skönt. Är ju så jäkla kallt ute nuförtiden.

Nu är Dennis på jobbet och när han kommer hem ska vi packa ner lite porslin m.m. så att det blir lite finare tills visningen. Har ju typ 70 000 tallrikar här hemma så allt behöver ju faktiskt inte vara framme tills vi flyttat. Sen ska vi börja med att ta tag i källaren och slänga allt skit som vi inte ska ha kvar. Lika bra att ta lite i taget när man ändå har tid så slipper det bli så stressigt i slutet.

Nu blir det lasagne!
2010-10-23 @ 11:33:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö

Första snön idag då. I oktober. Väldigt tidigt... Burr.

Igår skrev vi på papprena, tog typ en och en halv timma och shit vad papper det var att skriva på. Men de äldre paret som är de gamla ägarna var iaf hur gulliga som helst och det känns skitabra!! Nu är det bara besiktningen kvar som ska göras inom två veckor och sen blir det inflytt 1 februari. Kan bli från den 1 januari och beroende på hur det blir det lägenhetsförsäljningen!

Nu ska jag ta en sväng till apoteket sen blir det middag med Chabo och Madde!
2010-10-22 @ 10:35:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar.

Usch. Hemsk kväll igår.. Vi upptäckte en jätteknöl på Teos mage och även andningen blev konstig. Var nära på att åka in men han var så pigg så att veterinären tyckte att vi skulle avvakta. Andningen blev som tur var normal igen och idag är han precis som vanligt, fast knölen är dock kvar. Mindre svullen än igår som tur är... Ser typ ut som nått konstigt bett!? Men vi ska iaf avvakta tills det blir sämre eller om det inte gått bort efter helgen åker vi in och kollar. Guuud vad man inser hur ledsen man skulle bli om det hände nått.. usch peppar peppar!!

Jaja, nu har jag iaf tagit itu med lite samtal till skola mm. och snart ska jag ta en dusch. När Dennis kommer hem från jobbet ska vi åka och skriva på papper med mäklaren och de gamla ägarna i Viksjö. Är rätt nervös faktiskt :p Sen efter det åker vi och sover i Kungsängen eftersom att jag ändå hade tänkt ta mig dit imorgon. Ska ju hem till Linnea och kolla Idol!! :) Fick sms av Malin igår också och dom har också precis köpt lägenhet i jakan så vi kommer att bo jättenära varandra :D skitkul!!
2010-10-21 @ 12:36:17 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill flytta nu!!!

Sjukt glad. Vi fick radhuset vi spanat på nu ett tag! Det kommer bli hur fint som helst efter lite renovering ;) Helt sjukt egentligen att vi kommer få mer än ett dubbelt så stort boende + en stor & fin tomt för en billigare månadskostnad än denna lilla lägenhet. Vi vann alltså budgivningen idag och imorgon ska vi åka till mäklaren och skriva på papper! Vi ska flytta till Såningsvägen i Viksjö  och tillträdet är i februari. Så någongång i mars kommer vi att flytta in då vi tänkt renovera klart övervåningen innan vi flyttar in så att man slipper bo i ett byggkaos, och efter det ger vi oss på nedervåningen. Vi kommer alltså att behöva bo hemma hos mina föräldrar i någon månad innan vi kan flytta in. Men det ska bara bli kul :D Sjukt att jag nu har köpt mitt första boende. Och ännu sjukare att det blev ett radhus. Men vafan, vi kommer ju både att bo mycket större, bättre och billigare där än vad vi gör här. Det bästa är nog ändå att vi kommer bo väldigt nära Dennis familj och betydligt närmare min än vad vi gjort nu. Det är ju ändå dit vi åker mest.

Så nu är det bara att börja bli nervös för lägenhetsförsäljningen istället. Men det ska nog gå jättebra, enligt vad mäklarna värderar den till iaf och vad liknande lägenheter har sålts för här i området. Fotografen var iaf här idag och tog bilder och sa att det var den snyggaste lägenheten han sett i området så det är ju alltid bra. Ååååh vad glad jag är.

Sen är jag sjuukt glad över att Linda kommer hem igen på söndag!! Efter typ huuur många månader somhelst. Sen att hon bara stannar hemma en månad är ju inte lika kul men ändå :( Så på måndag ska jag leka med henne =D Och på fredag ska jag hem till Chabo med henne och Madde och ha idolkväll :) Ska bli kul!!
2010-10-20 @ 17:00:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag hatar mäklare

Och så var även denna helg över. I fredags åkte jag och Teo hem till Malin och hennes vovve, käkade pizza & kollade Idol :) I lördags blev det en massa shopping på byggaffärer tjoho och sen hem till Dennis mami. Och igår kom Bibban hit och hjälpte till och fixade lite med nya dörrarna och så!

Har precis vart ute på en promenad med vovven, nu är det verkligen höst ute. Ikväll är vi ensamma hemma då Dennis jobbar natt nu i fyra dagar. Vad vi ska göra då vet jag inte. Men på onsdag ska vi iaf till Kungsan och jag och mami ska ta en sväng till Ikea på kvällen :D Alltid kul!!

Allt med nya dörrar och även Ikea beror på att det ska komma hit en fotograf nästa vecka och ta kort på lägenheten. Vi har inte hittat nått nytt boende än och vi kanske inte gör det på flera månader heller men mäklaren ville att vi skulle förbereda allt och ha det klart för då blir det mycket enklare när det väll blir aktuellt att sälja. Usch det känns som om att man går runt och är nervös jämt nuförtiden. Anledningen till att vi vill flytta är för att vi vill bo närmare våra familjer. De finns ingen anledning för oss att bo här i Bromma även fast området är jättefint när vi inte känner någon här. Bara en lång resväg när vi ska hälsa på folk... På söndag blir det iaf visning nr 2. Hoppas hoppas!!

2010-10-11 @ 16:52:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


lsjgn9!!!??ggl

Jag är såå nervös. Man kan ju alltid hoppas.
2010-10-04 @ 14:52:53 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Puss

2010-10-01 @ 11:39:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag.

Godmorgon. Gud vilka mysiga morgonar det blir nuförtiden. Man vaknar upp av att en varm underbar liten vovve ligger och sover precis intill en med sitt lilla huvud på min hals. Han får ju inte sova i sängen egentligen men nu när Dennis jobbar och går upp tidigt brukar det bli så att han sover med mig när Dennis åkt.

Nu blir det promenix & sen dusch + frulle. Sebban kommer och hämtar mig o Teo vid tolv idag och då ska vi hem till mamma och leka med Viktoria. Även Chabo skulle komma senare :) Ciao

2010-10-01 @ 08:59:01 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()































RSS 0.91