top3 -

Mors dag

Härlig dag, men har nästan vart lite för varmt. Gårkvällen blev mycket lugn. Åkte först förbi Stefan en sväng och sen kom Dennis hit :) Idag har vi solat & grillat korv hemma hos oss och fyy vad varmt det är ute.

Nu ska jag laga mat med brorsan eftersom att det är mors dag och efter det ska vi åka till Kista och shoppa lite!!
Hej.
2009-05-31 @ 16:06:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk...

Det blir bara värre och värre... Vaknade upp med ett dunkande huvud imorse och öronen och halsen känns inte bra alls. Varför? Jag orkar verkligen inte bli sjuk just nu... Hoppas iaf att jag mår helt bra på fredag då jag tar studenten! Orkar inte ligga ute i solen nu heller när jag mår såhär :( Booooring.
2009-05-30 @ 14:19:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


8 dagar kvar...

I förmiddags kom Madde och Ea förbi mig en sväng... Ea kom ju hem från Australien imorse :) Nu var jag precis på Franco´s med brorsan och köpte hem mat till familjen. Ikväll blir det bara lugnt, ska bara kolla film och försöka somna tidigt. Öronen börjar kännas sämre och det sista jag får bli just nu är sjuk!
2009-05-28 @ 17:49:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag kväll!

Nu känns allt väldigt bra igen måste jag säga. Har varit ute en sväng med Mickan. Och blev btw stoppad av polisen. De ni! Och självklart är mitt körkort borta. Så Mickan garvar och säger "nu får du böter!" vilken snäll vän man har. Men icke, polisen var snäll och lät mig blåsa, tog mitt legg och ringde och kollade så det stämde. Vilket det gjorde!

Imorgon ska jag äntligen åka ner till Grebbestad, ska bli grymt kul :) Men innan det ska jag träffa EA som kommer hem. Det ska också blir grymt kul. Har saknat henne :)

Nu ska jag sova men först en hälsning till min kära vän Mikaela; vad skulle jag göra utan dig? Ja, det vet jag faktiskt inte själv.. godnatt!

2009-05-27 @ 23:35:34 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


090527

Imorse åkte jag, mamma och dennis till Barkarby och tittade på tapeter till hans lägenhet... Men jag var tydligen väldigt ointresserad, hehe. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, ska snart ut och leka med Linda. Tror att Madde tänkt ansluta sig lite senare också. Har ju prov imorgon men jag pluggar inatt istället, orkar verkligen inte nu.
2009-05-27 @ 17:38:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Kan inte sluta le! Allt är bara hur bra som helst. Ett enda prov kvar nu på gymnasiet då vi skrev klart inlämningen idag. Så nu lär det inte bli mycket skola fram tills studenten nästa fredag... Hoppas på fint väder! Har iaf precis bestämt att champagnefrukosten blir hemma hos mig nu. Dock inte med klassen, bara blandade vänner.
2009-05-26 @ 17:38:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


090526

Bra dag idag! :D

Snart blir det skola, ska skriva klart den sista inlämningen på gymnasiet någonsinn med Sussie. Sen blir det nog leka med Madde! Hejsvejs
2009-05-26 @ 11:17:34 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 dagar kvar till Studenten!

Livet e underbart just nu och vilket väder vi fick idag :D Vaknade vid tio och stekte lite med Dennis på baksidan, sjukt varmt. Ikväll blir det plugg och sen leka lite med tjejjerna I guess. Bara elva dagar kvar till Studenten nu, helt galet. Låg och tänkte lite på sommaren idag och det är faktist skönt att inte ha några speciella planer för en gångs skull bara göra och åka dit man känner för! Som det ser ut just nu iaf ska vi köra en liten biltripp genom Sverige i ca två veckor, fira midsommar i Båstad, åka till Grebbestad & kanske köra en vecka utomlands i slutet av sommaren :) Blir nog kalasbra!
2009-05-25 @ 16:43:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyckeljakt!

Fulla Madeleine och Viktoria lämnar mitt hus klockan halv tolv igår och gömmer nyckeln i en blomkruka. När vi sedan kommer till Linda upptäcker jag att min nyckel är borta. Det har alltså gått fem minuter sen vi gömde nyckeln men ingen har ett minne av det. Så vi går samma väg tillbaks och letar efter nyckeln utan att hitta den, såklart!

Men idag kom Vicky på att den ligger i blomkrukan :) Vilket intressant inlägg...
2009-05-24 @ 12:10:30 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag hos Karniks.

Vid halv sex kommer Madde och plockar upp mig. Vi ska förbi bolaget innan vi drar hem till henne för att grilla med hennes familj + Clemme. Myspys :D Sen får vi se vad vi hittar på?!

2009-05-22 @ 16:51:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag & utgång

Blev en heldag med Sussie i Kista igår. Hittade tre tröjjor iaf... Vi åt en jättestor sallad till lunch som man fick mixa själv och det var supergott! Precis innan vi skulle börja åka hemåt träffade vi på Toffe så han fick åka med oss hem. Blev avsläppt hemma hos Linda där vi badade jacuzzi och drack. Även Madde kom förbi en sväng :) Kom hem vid tvåtiden och jag åkte taxi nästan hela vägen hem.. konstigt nog sa taxichauffören att jag inte behövde betala när jag kom fram? Nicenice.

Ikväll kommer Clemme (en kille som bodde med Madde i Åre) och besöker Kungsängen. Så nån slags utgång blir det med honom ikväll :D Ska bli roligt. Fast jag är helt död nu och börjar känna mig lite halvkrasslig, menmen, bara att bita ihop! Snart kommer mammsen hem med mat från Donken, helt perfekt.






2009-05-22 @ 13:27:42 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En vanlig onsdag

Känner mig redan trött på att jobba efter två dagar, hur ska detta gå? Nej, fullt så tråkigt är det inte än, det funkar faktiskt. Efter jobbet idag så åkte jag och Mickan till Kista. Så skönt att få prata av sig med den människan ibland :) Blev shopping och sedan köpte vi med oss mat från Donken och satte oss vid sjön i Kallhäll, mysigt!
Hade bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag men ikke. Fick ett telefonsamtal av Vicky och Linda strax efte tio och dom befann sig utanför mitt hus. Hem till Linda där Tony och hans kompisar var. Spel och dricka (ingen dricka för mig men desto mer för söta Linda)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. godnatt!
2009-05-21 @ 00:21:38 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happy :)

Allt rullar på och nu har vi endast en skolvecka kvar tills betygen sätts. Helt galet.... Snart är man arbetslös, haha. Sjukt det känns!! Efter skolan idag åkte jag till jakan och fikade med Linda och Nike på Tastys. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen blir det Kista med Maddepadde! Ska leta efter lite saker till Studenten och sen blir det troligtvis middag ute någonstanns :) Ska faktiskt till Kista imorgon igen med Sussie också eftersom att vi är lediga! Nice nice.
2009-05-20 @ 15:57:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för skola!

Om en liten stund ska jag börja bege mig ner mot skolan. Har egentligen ingen lektion förens kl kvart i tre men tänkte dra ner och skriva lite på ett aktiearbete med Sussie. Ser nästan framemot det? Man e ju nästan aldrig i skolan nuförtiden, haha... Blev iaf nästan klar med min org & led. inlämning igårkväll, galet skönt. Och gud vad kul det var att få träffa Madde igen :D Fick mess av Ea igår också som kommer hem nästa torsdag, kulkul de ska bli att alla är hemma igen :)
2009-05-19 @ 10:16:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Tjoho idag kommer min Madde hem igen!! Och förhopningsvis så stannar hon ett tag nu... Annars jävlar ;D Ska leka lite med henne ikväll hade jag tänkt. Drar och hämtar upp henne i Bålsta kl halv sex....

2009-05-18 @ 14:25:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg är gött!

Sitter i bilen på väg hem från Grebbestad. Har haft det hur bra som helst här i Göteborg och skulle inte tveka en sekund på att stanna några dagar till. Men sen har man ju ett jobb att komma hem till också. Och självklart sina vänner som jag nästan inte träffat det senaste halv året. Men det ska det blir ändrig på nu..



2009-05-18 @ 10:24:04 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårkvällen hemma hos Simonssons















Hade en jättetrevlig kväll igår med grillning & lite dricka hemma hos Linda och Tony. Det var jag, Linda, Vicky, Nike, Rille & Tony och lite senare på kvällen kom Dennis & Joel. Kom hem vid ett tiden och imorse mådde jag mindre bra. Men de gick över rätt fort!! Har bara slappat hela dagen med sol & mat från donken :) Nu ska jag snart upp och hälsa på hos Linda.
2009-05-17 @ 17:44:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


:D

....
2009-05-15 @ 02:59:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Några dagar i Göteborg...

Ja det var inte länge jag blev hemma. Just nu sitter jag själv på ett tåg till Göteborg och har några roliga dagar framför mig. Daniel kommer och plockar upp mig vid halv sju så ska vi direkt iväg till nån kompis till han och ha spelkväll, skoj! Sen på fredag kommer Fanny och Thomas ner tillsammans och på lördag tar jag och Tove tåget till Udevalla för att gå på Vickans 20 års fest där även Emma och Elin kommer att vara. Grymt kul ska det bli! :) Sen får vi se om det bli en natt hemma hos Elin innan vi tar Thomas bil tillbaks mot Stockholm.

2009-05-13 @ 16:14:13 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


here we go again...

Nu ger jag upp för idag. Blir en jobbig dag imorgon igen.

Plugga har jag inte heller gjort, såklart. Så blir upp tidigt imorgon istället och försöka. Skönt att ha Madde tillbaka igen iallafall!
2009-05-11 @ 23:57:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaks till verkligeheten...

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev. Sista veckan i Åre var mer än bra. Allt var helt perfekt så det kändes lite tungt att åka därifrån. Speciellt att säga hejdå till alla man hängt med det senaste halv året. Det tråkiga är att alla verkligen bor över hela Sverige och man vet inte när eller om man kommer ses igen.

Idag åkte iaf Daniel hem vilket var lite tråkigt men sånt är livet. Har inte hunnit träffa alla här hemma så mycket medan han bott här så det var lite skönt ändå. Så på kvällen blev det middag med tjejerna och ett långt samtal med Mickan :)

Planerna framöver är lite oklara. I helgen ska jag iaf ner till Göteborg, till Udevalla och gå på Vickans 20års fest. Ska bli grymt att få träffa lite Åre folk igen. Dock är det lite osäkert när jag åker ner. Blir antingen bil med Thomas på fredag eller tåg ner redan på Onsdag. Vi får se hur det bli.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag ta tag i min packning på riktigt, och packa om den, för snart ska jag ut och resa igen!
2009-05-11 @ 23:30:11 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pissväder.

Blä, ser inte ut som om att det blir någon båttur idag. Hur mycke moln som helst :( Menmen..
Igår blev det Thaimat och lite vin hemma hemma hos Linda. Sen drog jag upp till centrum och mötte Stefan, Joel och lite folk. Kom hem runt tretiden. Helt ok kväll!

Nu tänkte jag ta ett bad och sen kommer Dennis. HEJSVEJS
2009-05-09 @ 11:44:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Har legat hemma och solat med Dennis hela dagen på min baksida och nu kom jag nyss hem till Linda. Vart i jakan nyss.. vart bolaget och lite shopping. Nu ska vi snart dra upp till centrum och äta kinamat :D Har ju tydligen börjat mef det på passagen. Får se vad som händer ikväll, men jag är riktigt taggad!!
2009-05-08 @ 18:32:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typ långhelg!

Woho. Kom nyss hem från skolan och provet gick bra. Fick reda på att imorgon har jag endast en lektion klockan ett och på måndag är jag helt ledig. Sikken långhelg! Och dessutom så har vi studiedag på onsdag nästa vecka :) Detta passar dock utmärkt då jag har en hel del plugg att ta itu med.

Idag blir det storstädning i rummet, lite plugg & sen ska jag tvätta bilen.
Hej!
2009-05-07 @ 15:20:26 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mindre än en månad kvar nu.

Allt känns konstigt med samtidigt underbart just nu. Går inte riktigt att förklara...

Idag gjorde jag mitt svenskatal i skolan och det gick nog rätt bra tror jag. Skönt att det är avklarat! När jag kom hem tog jag det bara lugnt och på kvällen blev det en fika med några vänner på donken. Snart är det iaf helg, tiden går så sjukt fort. Får se vad som händer, men på lördagen ska vi iaf dra ut med båten och grilla! :)

Imorgon börjar jag jättetidigt så nu måste jag nog försöka sova. Godnatt.
2009-05-06 @ 23:43:21 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avundsjuk, nej inte alls

Ååh. Följde med Sussie hem efter skolan för att kolla in hennes och hennes killes nya lägenhet som dem köpt i Norrboda. Var verkligen hur fint som helst och gud vad jag fick lust med att flytta hemifrån! Usch... känns dock galet långt borta för min del... Menmen. Min dag kommer väll den också.

Ikväll kommer iaf Madde hem och då tänkte vi svänga förbi och säga hej till henne och Daniel :) Men fram tills dess blir det plugg... suck. En månad kvar tills Studenten! Tjooho.
2009-05-05 @ 17:15:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


På väg hem..

Jaha, då var man på väg hem från Åre. Känns både bra och dåligt.
Sommarfesten i söndags som var avslutningen på säsogen blev iaf lyckad. Tove och jag lyckades hitta utklädnads kläder nån timme innan festen började. Det fick bli snögubbar :) Blev förfest hos några som bodde över dahloms sen blev det dippan.

Igår bestod dagen mest av att ligga i soffan. På kvällen gick vi och åt på Broken och sedan blev det städning och packning, Helt otroligt att vi fick plats med allt. Det trodde vi aldrig. Men nu är bilen helt full iaf. Daniel sitter och kör, Tove sitter bak i ett fullt baksäte och jag sitter här fram. Om nån timme ska vi möta upp Thomas bli och ha lunchpaus.

2009-05-05 @ 11:32:40 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Grymt lyckad dag samt kväll igår. Åkte till donken på förmiddagen med Linda och köpte med oss mat hem. Sen låg vi på min baksida hela dagen och solade och drack lite vin. Vid sjutiden drog vi upp till Linda ist för att fortsätta kvällen med lite annat folk. Hade iaf jättetrevligt och vid tolvtiden fick det bli centrum en stund...

Idag har jag väll inte direkt mått toppen. Men nu börjar det bli lite bättre och nu har jag suttit ute på baksidan enda sen jag vaknade. Ikväll ska vi grilla här hemma och sen får vi se vad som händer?









2009-05-03 @ 15:28:25 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så är det.

Nu förlorade ni.
2009-05-03 @ 02:19:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


trötter

Ligger här i sängen helt slut och orkar inte hoppa in i duschen. Igår var fan det roligaste på länge, var på bartömning hela dagen, sjukt kul. Kom hem kvar i sex och skulle då springa till systemet, men icke, vi hann inte och istället gick vi hem och alla total däckade i tre timmar. Vid halv tio ringer Toves mobil och vi blir medvetna om att vi sovit tre timmar. In i duschen och iväg till dahlboms.

Idag har Tove svikit oss och dragit till en kompis ett dygn, Thomas har jobbet så jag och Daniel har åkt bräda hela dagen. Eller mest suttit och solat faktiskt.

Ikväll hoppas jag att det blir lungt, men man vet ju inte, Nu ska jag hoppa in i duschen medan killarna ska grilla :)
2009-05-01 @ 19:08:03 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 maj

Imorse mådde jag toppen när jag vaknade konstigt nog, men hur skönt som helst var det! Har bara legat ute i solen hela dagen och slappat och om ett tag kommer mamma och Bibban hem med mat från Alexandra. Nu däremot blir det storstädning i mitt rum och i min garderob, får ju inte plats med nått längre.

Gårkvällen var iaf hur kul som helst! Drog hem till Linda där det var en massa pojkar, jag, Linda och Natta. Jättetrevligt och vid åtta tiden drog jag och Vicky med Bibban (typ min pappa) och Lasse (min morbror) upp till Gc. Planen var ju att vi skulle se när Felle och co. uppträdde senare på kvällen! Blev en hel del dricka och en massa skratt. Danne och Bibban hittade verkligen varandra! Haha... Men då resten av treorna drog till Mp var jag nog den enda kvar uppe i centrum med mössan på mig! Menmen. Hade nog inte kunnat haft det så mycket roligare ändå, så jag är glad över att jag stannade kvar i Kungsängen.










2009-05-01 @ 15:12:17 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91