top3 -

R.I.P ROBERT

Vaknade av ett sms inatt då jag fick reda på att en kille härifrån Kungsängen omkom i en bilolycka igår. Så sjukt sorligt när sånt här händer.. varför? Man börjar ju bli rädd då det här inte är första gången det händer under en ganska kort tid.. Kände killen litegranna och man kan ju inte undgå tankarna om att nästa gång kanske det är någon som står en riktigt nära.. usch!! :( Övningskörde förbi olycksplatsen igår men då hade jag ingen aning om vad som hade hänt eller vem.

Orkade inte gå till skolan idag, men var förbi en sväng för att se på alla fina människor med mössor. Stämningen hade väll inte direkt vart på topp under påtagningen idag, vilket är förståeligt. Ikväll blir det iaf valborgsmiddag hemma hos Vicky och sen får vi se vad vi hittar på. Kanske T? /Mickan
2008-04-30 @ 13:44:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aktivitetsdag

Då har jag precis kommit hem från min aktivitet jag haft denna dag vilket var en intervju i kyrkan. Det är skönt att ha gjort den somtog knappt en timme så nu har jag hela dagen till mitt förfogande! Men den ska jag tillägna allt mitt plugg som jag har, kanske inte allt men vissa delar av det i alla fall. KUL.

Igår var jag ute på landet och plockade gullvivor (vilket är en blomma för de som inte vet) så nu är sommaren snart här :D mellan allt plugg hinner jag nog med att sola lite oxå, hoppas på det i alla fall! Hej svej så länge!  /Vicky

 
2008-04-29 @ 10:58:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Debuten!

Hejsan allihoppa! Nu har jag äntligen tagit mod till mig och gått in för att göra succé, nej jag skojar bara! Jag är jätteglad över att få komma med i bloggen. Känner mig väldigt välkommen då det VACKRASTE kortet på mig ligger uppe lite längre ner på sidan... men eftersom jag e här nu så kanske jag kan ändra det...?

Det känns ju som att jag borde ha något bra att säga såhär första gången men det har lixom inte riktigt kommit till mig. Under min dag har jag haft fullt upp med att fixa saker till vår skiva och skriva tal och lite så. Biljetter finns fortfarande att köpa för den som vill ;) Man måste ju göra lite reklam för sig när man kan (a)

Men simma lugnt så länge så lovar jag att återkomma! :D
2008-04-28 @ 17:51:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guldskivan

Börjar redan tvivla lite på Vicky då hon ännu inte gjort sin debut i bloggen, men vi får väll vänta ett tag till! =P



image227


Var på Josefinas gulskiva igår. Riktig trevlig och galen middag. Alla var verkligen taggade och även fest vi var trötta när vi kom dit kom vi igång direkt!


         


Dock blev det ganska tidig hemgång. Tog tio över elva tåget hem, detta för att alla vi råkade ha ett prov dagen efter. Så det kändes ganska bra att komma hem i god tid. Men tack för en jättetrevlig kväll Josefina! <3
2008-04-28 @ 17:36:53 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


VÄLKOMMEN VICKY

Idag är det är en stor dag eftersom att vår kära Viktoria har bestämt sig för att bli det nya top3 tillsamans med mig och Madde. Wohoo! Sitter med spänning och väntar på hennes första inlägg :) /Mickan
2008-04-28 @ 12:32:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndag

Sitter här i mina guldkläder i väntan på josses studentskiva! :) Känns lite fel att gå på skiva på en söndagkväll och jag känner mig faktiskt så som man brukar göra på en söndagkväll. Trött och otaggad på en ny skola veckan. Dock ska skivan bli mycket trevlig men jag önskar att jag var lite piggare än vad jag är. Sen har jag också kemiprov imorgon, och jag har seriöst inte öppnat boken. Ifs är provet vid halv fyra imorgon, men jag känner på mig att jag inte kommer att hoppa upp ur sängen imorgon och vara jätte taggad på att plugga kemi, tyvärr. Aja, nu ska jag sluta tänka på det och tagga till lite istället :)

Angående Vickys önskemål om att vara med i bloggen är svaret; JA. Du är hjärtligt välkommen att börja blogga redan imorgon :) Dock kommer du att få en prövo vecko, då vi inte är nöjda med ditt bloggande efter en vecka kommer du inte att få fortsätta. Lycka till!

image226
:D
2008-04-27 @ 17:09:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


.

CV, Det skulle toppa top3 bloggen!

Jag har då hört att ni sparkat ut Ea och är därför väldigt intresserad av hennes plats i den fantastiska bloggen. Jag tror att jag skulle kunna vara en stor resurs till er blogg då jag inte bara skriver om kläder eller vad jag gör under mina otroligt intressanta dagar då jag ligger i solen och håller på att spy för jag e så bakis. Jag skulle tillföra lite tankar och intressant läsning. Jag refererar till min blogg som dock har blivit inaktiv eftersom jag ägnat mig åt att läsa er istället.

Jag anser även att ni borde anställa mig som er tredje bloggare så ni slipper byta namn från top3 till top2, det är bara omständigt! Jag hoppas att ni tänker över detta och har i åtanke att jag skulle tillföra så mycket mer till bloggen! 

Mvh
Viktoria Gustafsson
T
orias.blogg.se
Ni kan gärna höra av er via mail eller på min mobil om jag blivit antagen!
2008-04-27 @ 13:23:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jossans skiva ikväll -guldtema!

Vaknade för en stund sedan, sitter och äter glass och popcorn till frukost. Nyttiga jag, haha. Igårkväll blev det Alexandra och sen T. Var faktist rikigt kul och mycket folk. Kom hem vid typ halv fyra tror jag?

Ikväll blir det Josefinas studentskiva med guldtema. Ska bli riktigt kul men måste erkänna att man är lite småtärd efter denna helg. Det är iaf guldtema och det känns som om att jag kommer vara den absolut tråkigaste. Ska bara ha en svart vanlig tubtop klänning + guldsmycken. Äger ju inget annat i guld?

Och senså måste jag bara skriva om Vickys otroligt fina CV. Hon vill ta Eas plats denna blogg eftersom att Ea har blivit kickad! Viktoria  tror att hon kan tillföra mycket till denna blogg och det tror jag verkligen också på att hon skulle kunna göra. Så Madeleine, nu är det upp till dig... Mitt svar blir ja!

Ska du, jag och Vicky bli de nya top3? /Mickan
2008-04-27 @ 12:04:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Teorin avklarad!

Ligger ute i solen och njuter :) Är sjukt glad, klarade teroiprovet idag så nu är det bara uppkörningen kvar då.. Skönt! Köpte ett linne efter att jag skrivit provet och sen drog jag ner med Sebbe, Karen, Junker och nån till ner till Ip. Där var det massa annat folk som spelade fotboll. Satt och solde en stund och nu kom jag precis hem.

Ikväll blir det Mikas studenskiva på Cafe Umbra och antingen förkrök hemma hos Tobbe eller hos David i Nacka. Får se vad det blir. Nu ska jag sola lite till och sen blir det kebab :D /Mikaela
2008-04-25 @ 15:30:21 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagen efter ute i solen

Vaknade för ca en timme sen, mår verkligen inte bra. Ligger ute i solen och leker lite md datorn :) Hade jättetrevligt igår på skivan som var på Riddarkällaren. Lokalen var dock inte den bästa enligt mig. Tog taxi till sumpan för att hämta mina grejjer (som låg hos maria, där vi hade förat) och sen tog jag en taxi hem till Kungsängen. Tänkte att jag skulle lyckas ta mig upp till vårt studiebesök om jag sov hemma, men oj så fel jag hade.. Så det blev alltså ingen skola för mig idag.

Jag borde verkligen inte sitta här just nu, skulle behöva plugga körkortsteori.. Men jag är verkligen inte i tillstånd för det just nu. Får ligga kvar här tills jag mår bra igen och sen kan jag plugga! /Mickan
2008-04-24 @ 13:28:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


;)

Man blir så glad av vädret. Äntligen börjar man få lite sommarkänsla :) Igår låg jag, Mickan och Linda och solade på min tomt hela dagen, riktigt mysigt faktiskt!

Idag är det iaf måndag. Alltid lika jobbit att ha en hel skolvecka framför sig. Men gick bara tre timmar i skolan idag så det var ganska skönt. Jag och Ea tog bilen när för att hälsa på lite i UBG efter lunch. Sen drog jag hem ett tag och lite senare tog bilen till Vicky och Mickan. Var faktiskt ute och gick nästan en hel timme även fast Vicky klagade på oss hela promenaden om att hon skulle byta promenadvänner, för att vi var för oseriösa. ;) Efter denna långa promand tog vi iaf bilen till donken och åt glass :)


        


/Madde

2008-04-21 @ 22:30:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tack för din tid..

Först tänkte vi tacka av Ea i vår blogg. Tack för att du ville medverka men nu är din tid slut; detta pga dåligt engagemang.. ;)

image217
2008-04-21 @ 21:59:30 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


GODNATT!



Jag ska sova om typ 1 minut. Men för att sammanfatta kvällen; förfest i centrum, alexandra, sen terassen. Har haft riktigt trevligt! :)




  

(två lite halvsöta bilder från åre!;))
2008-04-20 @ 03:39:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Ringde nyss Mickan och skulle säga att jag stannade hemma ikväll. Men på något konstigt sätt lyckades hon och Linda övertala mig ändå. Så jag slängde mig in i duschen och ska snart upp till centrum. Ska hem till nån kille i centrum sen får vi se vad som händer. Så bara på några sekunde förvandlades min lunga kväll till ännu en ny partykväll ;)

Nu ska jag klä på mig och gå över till Linda.


/Madde

2008-04-19 @ 20:50:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Better in time..

Kom nyss hem. Vart i jakan med mamma sen klockan tio imorse. Har fixat våra naglar, ätit lunch och så köpte jag två klänningar. Kvällen igår blev väll rätt lyckad med tanke på omständigheterna. Drog först till Stefan, sen hem till Jesper för att föra lite och till sist blev det T.

Ikväll tror jag nog att det bara blir lugnt för min del.. kanske kolla film och ta en promenad eller något? Är dock lite sugen på att festa, men ska inte göra det. Räcker med igår + att det är tre studentskivor denna vecka. Nu ska jag fixa nått att äta innan jag svälter ihjäl... /Mickan
2008-04-19 @ 15:44:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Äntligen helg. Fredagar måste vara den värsta dagen i skolan. Hatar verkligen fotolektionerna. Och speciellt dagens fotolektion då våran lärare berättar att jag ligger på ig. tack så mycket! Men jag tog inte det så jätteseriöst ändå, då jag "bara" missat att lämna in typ alla uppgifter. Aja, bara jag lämnar in dom snart så var det lungt.

Ikväll är det vårfest på terassen...

/Madde
2008-04-18 @ 17:37:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En trevlig tisdagskväll!

Jag och Mickan tog bilen för att utforska Kallhälls alla sidor, haha ;) Åkte även förbi donken för ett besök på sju minuter, blev en glass! Sedan fortsatte färden mot Vicky där DH hade prämier, dubbelavsnitt! Mickan kom med den fantastiska ideen om att prata engelska hela kvällen. Kankse för att jag råkade nämde att jag skulle få ett telefonsamtal av en coach från USA imorgon. Hon måste nog ha tyckt att det vad dags att börja öva lite redan kvällen innan ;) haha. Men det var kul.
Sen fortsatte även övertalningen om att Vicky ska hänga med oss till Ayia Napa i sommar. Så Vicky om du läser detta; Du har inget val!!!

Nu ska jag lägga mig och sova med kemiboken framför ögonen, väldigt kul ;)

godnatt! /Madde

2008-04-15 @ 23:20:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jävla öron...

Så har man äntligen fått reda på vad det är för fel på mina öron. Har haft ont väldigt länge nu så jag och mamma åkte till en privatläkare och fick reda på att jag har vätska i öronen + en väldigt svullen nästa och hals. Så nu går man på tabletter och receptbelagd nässpray! Men är faktist rätt glad över att äntligen ha fått reda på vad felet är,, Missade en lektion idag när jag var hos doktorn, men annars lyckades jag ta mig igenom resten av skoldagen trots sjukdom. Övningskörde med bilskolan efter att jag slutat och nu ligger jag i sängen. Ska väll försöka plugga lite franska snart och sen ut och åka lite bil med Madde. Dh börjar ikväll igen också :D /Mikaela
2008-04-15 @ 18:13:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder

Lite bilder från skivan ;)

               
2008-04-13 @ 16:11:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällspromenad

Nyss hemkommen från en kvällspromenad med Mickan och Linda som slutade på tibblepizzeria ;) Har suttit och planerat hela våran sommar nu, helt sjukt vad jag längtar till sommaren. Men det är ju faktiskt inte så långt kvar! :) Vi velade lite om vi skulle upp till alex ikväll men kom tillslut fram till att det skulle vara skönare att vara hemma. Känns faktiskt skönt. Är ganska sliten från igår, så det blir tidig sänggång ikväll!

/Madde
2008-04-12 @ 21:16:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vår skiva!

Vår skiva vart verkligen över förväntningarna. Länge sedan jag hade så kul faktiskt. :) Alla var på bra humör och rikigt taggade. Ville inte riktigt att det skulle ta slut, men vid kvart i tre gick vi iaf till nattbussen för att åka hem!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska söka till nästa termin, inte det lättaste måste jag säga. Känns som att jag sitter med en halv meter tjock hög med bara massa kataloger från olika skolor. Och jag har ingen aning om vad jag vill välja? Känns inte så bra

Ikväll blir det antligen centrum med Mickan eller så blir det bara att ta det lugnt, få se vad jag gör ;) Nu ska jag fortsätta kolla igenom katalogerna..

/Madde
2008-04-12 @ 16:21:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Kom nyss hem, sitter och väntar på att mamma ska komma hem med mat från donken till mig! Mår väll sådär idag, ingen feber tror jag. Drog hem till min far på söder runt halvett igår från skivan. Mådde inge bra alls mot slutet.. Men hade iaf jättetrevligt den lilla stund jag var där :) Idag blir det nog bara lugnt, ska kanske åka och köpa ett springband med min mamma :D

Studiedag på måndag också, underbart! Långhelg :) /Mickan

2008-04-12 @ 13:28:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Madde & Eas skiva ikväll!

Sitter hemma hos mig med Linda, har vart hemma från skolan idag.. Har fortfarande lite feber men det börjar bli bättre, tror jag? Ikväll ska jag iaf på Madde & Eas skiva på Chaplins. Blir nog kul om jag inte börjar må dåligt igen! Jag och Linda ska ha likadana klänningar på oss och vara systrarna olsen. HAHA! Det är filmtema..

image203
Linda har hittat ett kort på mig och Madde från bygget i Åre. Inte så fint dock, menmen :) //Mickan
2008-04-11 @ 15:13:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


STUDENTSKIVA!

Ja då var det dags för våran studentskiva! Känns ganska sjukt faktiskt med det ska blir riktigt kul :) Jag och ea ska ta fyra tåget in till Chaplins för att fixa lite grejer. Typ bordsplacerningar å sånt. Sen vid sex kommer allas familjer och det blir middag! Och sen vid tio får dom gå hem och bytas ut mot kompisarna och då blir det partyy! :)
Temat är film och jag ska vara mimmi, i musse och mimmi alltså! ;) haha, får se hur det blir!

/Madde



image201
2008-04-11 @ 15:05:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SJUK?

Ligger i sängen och mår verkligen skitdåligt.. Lyckades iaf ta mig igenom skoldagen med två prov + lite shopping i stan med Jonas och Toffe, trots feber och huvudvärk! Var tvungen att dra in till stan för att hitta en klänning tills imorgonkväll, vilket jag inte gjorde.. Får se om jag orkar åka till jakan eller nått imorgon, annars får jag väl helt enkelt ta någonting gammalt? Idag hittade jag iaf en tröja och ett par skor. Somnade direkt när jag kom hem vid fyra och sov tills kl nio ikväll.. Ska väll försöka sova snart igen, mår verkligen inte bra. Hoppas verkligen att jag gör det imorgon bara, har körlektion på morgonen och sen på kvällen har Madde & Ea sin studentskiva!

/Sjuka Mickan
2008-04-11 @ 00:03:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


måndag!

Kom precis hem från Vicky! Orkade inte plugga någon religion, så jag åkte dit istället. Mycket roligare! :)
Studentskiva på fredag! :) Och jag har typ panik för vad jag ska ha på mig, filmtema är inte det lättaste måste jag säga! Aja, hittar väll nått tillslut! ;)

Nu ska jag sova! /Madde

2008-04-07 @ 22:14:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemma igen då..

Sitter i skolan och har precis haft idrottsprov. Gick väl helt ok med tanke på att jag inte hade pluggat ett skit i Åre, haha. Har håltimme nu, sitter och väntar på att Jesper ska sluta så att vi kan skriva klart vårat arbete. Lite tråkigt att vara hemma igen måste jag säga, mycket mycket roligare att vara i Åre.

Efter skolan ska jag och Vicky åka till jakan. Jag ska köpa en jacka och så ska vi köpa lite mat till kvällen. Vi ska äta middag hemma hos Viktoria som är ensam hemma hela veckan. Sover där inatt också :) Mysigt! /Mikaela
2008-04-07 @ 10:51:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i bilen.

Sitter i bilen på väg hem till Åre. Har ca två timmar kvar. Resan har gått väldigt snabbt, kan ifs bero på att jag och Mickan typ sovit nästan hela vägen. Blev lite sent igår..
Gick till en liten bar på Åre torg för att sedan gå vidare till bygget. På bygget var det ca 20 meter kö, och 20 års gräns. Så vi pallade inte stå där för att sedan inte komma in.
Då försökte vi komma in på Whersens istället, vilket gick bra! :) Var där ett tag för att sedan ta taxi på efterfest hos några. Halv fem var vi sedan hemma. Så det är inte så konstigt att vi sovit hela vägen.

/Madde
2008-04-06 @ 17:19:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


DIPPAN

Nyss hemkommen från backen. Ligger hemma i lägenheten och glor på tv.. Vart en riktigt skön dag att åka skidor idag faktist :) Rätt nice väder också! Snart ska vi försöka plugga lite, basta & köpa godis. Sen ikväll så blir det nog Broken och Dippan ;D Kanske förfest på tott? Mohahah.. Och imorgon åker vi hem :( Dagarna har gått sjukt fort.. menmen.

/Mickan & lite Madde
2008-04-05 @ 15:14:57 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Åre!

Gårdagskvällen spenderades först på en bar, sedan broken och tillslut blev det även bygget :) Mycket drag där men det roligaste var nog ändå vägen hem. Då Mickan typ snublar? och landar rakt i en lerpöl med ansiktet före. Värt att nämna var att hon hade min vita jacka på sig. Nu kan man inte riktigt kalla den vit längre ;) Hon var verkligen lerig över hela sig. Så det blev inget fortsatt partande som vi tänkt utan raka vägen hem. Och in i duschen för Mickan.

Idag blev det lite sovmorgon och vi var ute i backen typ halv elva. Inte bra väder alls så det blev ganska tidig hemgång. Sov lite och gick sedan till ica för att köpa godis till kvällen. Ingen av oss hade ork till att gå ut ikväll. Så vi har bara varit hemma och kollat på TV. Just nu ligger vi i sängen och ska sova. Imorgon får vi se vad som händer ;)


godnatt! /Madde
2008-04-04 @ 23:16:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Åre..

Sitter i lägenheten i Åre och gör inte så mycket. Mickan ligger och sover ;)
Har åkt nästan hela dagen, blev lite sämre väder på eftermiddagen. Var på afterski också, trevligt!

Snart ska jag gå och väcka mickan så vi kan äta middag, sen ikväll ska vi ut och kolla lite, får se vad som händer.

/Madde

2008-04-03 @ 18:06:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Sitter hemma hos mig med Mickan. Väntar på att vi ska gå om typ en och en halv timme, ÅRE!  :)

Kom typ nyss hem från Linköping. Helt sjuk kväll men det var riktigt trevligt!

image200
2008-04-02 @ 20:02:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre ikväll!!!

Woho, äntligen så funkar bloggen igen! Den har vart helt konsig i flera dagar nu.. Käkade nyss middag, ska snart packa klart det sista och sen ska jag bege mej hem till Madde. Vi ska åka till Åre ikväll. Men ska va hos henne tag först eftersom att tåget inte går förens kl 23.15 ikväll. Ska bli rätt skönt att komma bort ett par dagar måste jag säga :) /Mickan
2008-04-02 @ 18:15:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91