top3 -

Fyra intensiva dagar hos Linda

Idag är det lördag och jag har precis kommit hem från min käre vän Linda. Blev väckt imorse vid 08.00 och var mycket trött. Linda skulle jobba och Dan skulle hem så då var dom tydligen tvungna att väcka mig som hade somnat på soffan några timmar tidigare. Somnade om och åkte hem vid tolv.

I onsdags lagade vi våfflor till middag och Dan kom. Vi kollade lite på en film, pluggade och tog det lungt. För både jag och Linda skulle ha prov dagen efter.

I torsdags åkte jag och Linda till Kista och shoppade efter skolan. Hittade jättefina tröjjor =D Sen åkte vi hem och det fick bli hamburgare till middag. Madde och Ea kom och hälsade på också. Men Madde drog väldigt tidigt för att hon skulle upp till Åre samma kväll. Det var några utav Tonys kompisar som kom och några killar från typ sumpan tror jag. Kul kväll.

På fredagen (igår) efter en väldigt kort skoldag bar det av till donken och sen köpte vi skor. Tony och Luncan hämtade oss efter skolan. På kvällen grillade vi och sen kom det över en hel del folk. Sen blev det Alexandra en liten stund och sen Terassen.

Ikväll blir det nog Nacka tror jag ;P /Mikaela
2007-03-31 @ 12:44:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Träffade Stefan i centrum ett tag och efter det drog jag hem till Linda. Där blev det middag och förkrök med Tony och hans vänner. Trevligt :) Vid tolv begav vi oss upp till Terassen för första gången. Det var väl sådär, men det funkade. Vid fyra somnade jag och Linda hemma hos henne.

Imorse mådde jag dock väldigt dåligt. Sämre än vad jag gjort på ett väldigt bra tag. Blev inte så mycket jobb för min del. Jag låg och sov i en soffa medans Linda och Tony jobbade.

Imorgon är det måndag och skola igen :( Suck. Men nu är det iallafall bara 13 dagar kvar tills vi åker till Åre! Ska bli så himla kul och skönt att komma bort. Och på tal om att komma bort så ska jag flytta hem till Linda på onsdag till söndag eftersom att hennes föräldrar ska åka bort. //Mickan
2007-03-25 @ 21:32:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pinsamt

Madeleine har rätt, vi måste bli lite seriösare med bloggandet. Nu är det iallafall Mickan som skriver. Igårkväll var vi på Claras. Jag mötte upp Madde, Ea, Jenny och Sofia på centralen vid nio. Vi kom in på Claras runt halv tio tiden. Var en riktigt kul kväll även fast den slutade lite illa. Jag lyckades somna sittandes lutandes mot en axel så jag blev utslängd. Lite pinsamt. Vi kom hem vid halv fem tiden iaf.

Idag har jag spenderat hela dagen i min säng. Riktigt skönt! Nu ska jag bara göra mig iordning och sen åka hem till Stefan, vi ska börja där ikväll. Får se vart kvällen slutar.
2007-03-24 @ 17:59:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haha

Det är inte alla som lyckats blivit utslängda från Claras! ;) Första gången var det Ea och igår var det Mickan, bra jobbat tjejer!

2007-03-24 @ 12:26:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdag

Tycker att vi har börjat bli ganska dåliga på att skriva, speciellt Ea :P
Men den här veckan har gått väldigt snabbt och imorgon är det redan fredag..
Får se om jag ska följa med dom andra ut imorgon, det beror på hur jag mår. Känner mig inte helt frisk...

För övrigt är det endast 16 dagar kvar tills vi åker till Åre :) Fast egentligen är det bara 6 dagar kvar tills jag ska upp dit.. ska nämnligen upp torsdag-söndag nästa vecka, ska bli kul att äntligen få åka lite snowboard.

Nu ska jag sova så att jag orkar med dagen imorgon.

Här är några bilder från Mickans födelsedag, kankse inte världens finaste :P

2007-03-22 @ 22:26:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen 18

Har haft en riktigt lyckad födelsedagshelg. I fredags förade vi hemma hos mig (Mickan) och efter det drog vi till 360. Jag och Madde var dock tvugna att vänta tills kl slagit tolv och jag blev 18. Efteråt sov vi hemma hos mig, alla flickor och Elias. Dagen efter åkte jag hem och firade med familjen.

Det var kul på 360 men på Claras dagen efter var det mycket roligare. Innan Claras åt vi middag på en resturang nära Centralen. Mycket mysigt! Var hemma vid fyra tror jag. I Söndags på jobbet lyckades jag och Linda somna i varsin säng. (Nära att vi blev avslöjade).

2007-03-20 @ 15:00:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Nu börjar det äntligen att bli vår och det är så underbart! :)

Redan onsdag imorgon. Dagarna går så snabbt nuförtiden. Tänk att det bara är 17 skoldagar kvar till det är lov igen. Å då åker vi upp till Åre!

I helgen fyller äntligen Mickan år. Då blir hon lika stor som mig ;) Så det blir lite fest hemma hos henne på fredag och vid elva tiden åker vi som får gå ut in till stan. Sen blir det eftersfest i Stureby hemma hos Mickans pappa ;)
2007-03-13 @ 20:56:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi lyckades!

Haha, somsagt så var vi på Claras, var riktigt kul faktist. Min första gång ute på krogen! Måste säga att det var riktigt lätt att komma in, vakterna kollade inte noga alls! Något irreterande var att KLANTIGA jag glömde min mobil på nattbussen. Det gör man ju inte? Kom på det precis när bussen åkte sin väg såklart. Men men. Ska nog aldrig mer ta med mig mobilen på fest igen. Jag klarar ju tydligen inte av det :P

Snart ska jag iaf åka till Kista för att köpa den tredje mobilen denna månad. Blir nog den sista jag får. Haha.
Sen ikväll blir det till att fira Jossan :D /Mickan
2007-03-10 @ 14:39:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

Fredagskvällen blev riktigt lyckad. Vi började hemma hos Linda sen begav vi oss in mot stan, till Claras. Både Mickan och Ea lyckades komma in på sina legg :) Vi hade mycket trevligt där och vid halv två drog vi därifrån och efter ett snabbt Mcdonalds besök tog vi nattbussen hem. Duktigt nog glömde Mickan sin mobil på bussen. Ibland börjar jag undra vad det är för fel på mina kompisar när det gäller mobiler :P

Ikväll ska vi fira Josefina som fyller 18 imorgon. Det blir middag och schlager hemma hos henne. Ska bli riktigt mysigt!
2007-03-10 @ 14:16:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång? :D

Idag är det fredag och åtta dagar kvar tills jag fyller 18! Så underbart :D Ikväll ska jag, Madde, Ea och Linda gå ut på Claras! (Om vi kommer in) Jag och Ea har lånat Vicky och Linda/Chabos legg. Hoppas verkligen att det funkar!
Vore så typiskt att åka fast nu när man är så nära.. Imorn ska vi fira Josefina som fyller myndig! Blir middag hemma hos henne.

Lovet vart rätt lungt med fest på helgerna.. I fredags förra helgen var jag, Stefan, Ea och Madde på fest hos Jenny i upplandsväsby! Trevligt :) Sen på lördagen fyllde vår kära Madeleine år. Började med middag hemma hos henne, sen förkrök hos kim och efter det blev det lokalfest i Tibble. Martin fyllde 18! Haha shit vad mycket födelsedagsfirande..  Nej nu ska jag duscha och kolla på Smallwille. Håller tummarna för ikväll =D /Mikaela

2007-03-09 @ 14:21:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


För nu är jag 18..

Eftersom det har varit jätte problem att logga in har vi inte skrivit på ett tag, men nu går det :)


Tänkte berätta lite om helgen. I fredag var det tjejmiddag hos Jennie i Upplandsväsby. Mycket trevligt! Vid halv tio började det droppa in lite folk och det blev en riktigt lyckas fest..

I lördags fyllde jag 18 år och hade först middag och sen drog vi till Kim för att föra lite. Efter det drog vi på en lokalfest i Tibble som var okej. Vid halv tolv bestämde jag och Jennie oss för att åka in till stan och gå ut eftersom vi nu är 18 år :)
Planen var att dra till Claras och träffa Sofia och hennes kompisar. Så när vi äntligen kommit dit och stått i kö i ca 25 minuter får vi inte komma in. =/ blev väldigt besviken. Så då drog vi vidare till K15 där Vicky och Jessica var. Där var det helt okej fast vi var inte där förän vid halv två. Vid halv tre mötte vi Chabo och Linda vid nattbussen och åkte hem. Måste ändå säga att jag hade en jätte bra 18års dag :)

Nu har skolan börjat vilket inte alls är kul. Men bara fem veckor kvar till nästa lov.. och då blir det ÅRE med alla tjejer ;)

Här är lite bilder från fredgas och lördags..


2007-03-05 @ 16:20:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91