top3 -

Äntligen.

Efter två veckor har vi äntligen lyckats få igång vårt bredband. Kom hit en tekniker imorse och fixade det som var fel så nu funkar det! Sjukt hur beroende man är utav data och tv. Jag trivs iaf hur bra som helst här hemma och det känns faktiskt redan som hemma. Brukar verkligen inte gå så fort men det här känns verkligen perfekt. Så skönt att bo nära alla igen. Skönare än jag trodde.

I fredags blev det Taco middag hemma hos Chabo och i lördags fyllde Sebban 20 så då blev det middag, tårta, vin & alfapet :) Vettan och barnen kom också.

Går bara bra med renoveringen. I veckan kommer förhoppningsvis rörisen hit och fixar och därefter är det bara tätkillen och kaklaren som ska komma. Så badrummet bör vara helt klart om kanske två-tre veckor om allt flyter på bra! Kommer bli så snyggt :D

2011-02-21 @ 13:31:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flytt.

Woho. Imorgon är det äntligen dags för den efterlängtade flytten. Ska bli så skönt att allt snart är över :) Imorgon ska vi iaf vara på mäklarens kontor kl 14.00 och skriva de sista papprena och få nycklarna! Så direkt efter börjar vi köra över grejjer :D Hela Dennis familj kommer efter jobbet och kollar och även mina kommer över. Fast inte Bibban för han är i Mora då :(
I måndags höll vi på att flytta och städa hela dagen och vi blev inte klara förens på natten. Hade otur också för grannarna under flyttade så vi fick kriga om hissjäkeln. Sen på tisdagen åkte vi till mäklaren och skrev papper och lämnade över nycklarna till Barbro och sen efter det åkte vi till banken på Ekerö och fixade lite saker. Låste våra räntor, betalade in resten av handpenningen m.m.
Så nu har vi bott hemma hos mami sen i Söndags. Vi var på Volvo igår i Sollentuna och kollade på bilar. Mamma och Bibban ska beställa en Xc60 snart. Dom e så jäkla snygga!! Vill också ha... Nej nu blir det prommis med hundarna!!
2011-02-03 @ 13:58:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91