top3 -

Simple Plan konserten ikväll!

Kom precis ur duschen.. ska snart börja göra mig iordning för kvällen. Jag, Kalén och Jonas ska ta 16.23 tåget och Malin hoppar på i jakan. Är otroligt trött men det blir nog bättre när man väl har kommit igång :) Konserten börjar vid halv sju på Annexet. Får se vad vi hittar på efteråt. Kanske blir utgång eller så drar man kanske bara förbi centrum en sväng. Fast just nu känns sängen som det bästa alternativet, haha.

Nu ska jag lyssna på en massa Simple plan och börja sminka mej. Hejsvejs!
2008-10-31 @ 14:27:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


KLANTSKALLE = JAG!

ÄEJ FYFAN! Vet ni vad jag gjorde nyss?!?! Jag skulle svälja en huvudvärkstablett... Tog bara ett glas som var fyllt med vatten som stod på mitt bord. Tror ni det var vatten i eller? Nej det var vin!!! Fyfan blö nu mår jag illa :/ Haha godnatt.
2008-10-31 @ 01:39:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En mysig höstkväll.

Mysig kväll. Blev en liten prommis i kylan och regnet med Linda :) Efter det gick vi hem till henne och kollade på tv. Vid niotiden mötte jag upp Vicky i centrum för att hyra film. Det fick bli We own the night, som faktist var helt okej! I centrum träffade vi på Mange. Det var faktist kul, vet inte hur länge sen det var jag såg honom. Det var iaf väldigt skönt att få komma ut lite. Mår mycket bättre nu :)

Imorgon: SIMPLE PLAN!!! :D

Här kommer två bilder på våra goda mackor som vi åt under filmen.
(Väldigt onödigt.)




2008-10-31 @ 01:34:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag imorgon!

Nu har jag storstädat huset, kanske inte är det man vill göra dagen efter man varit ute. Men jag blev tvungen till det! Eftersom vi var ute igår känns det precis som om det är söndag idag. Men så är inte fallet och det känns hur skönt som helst att hela helgen är kvar :) Imorgon blir det halloweenfest hemma hos Ea. Läste precis på Lindas blogg att dom satt och sydde kläder tills imorgon. Jag som inte ens vet vad jag ska klä ut mig till. Men det får jag tänka ut när jag kommer hem från jobbet imorgon.

Pappa kom nyss upp med en påminelse om en parkeringsböter som ingen i familjen hade någon aning om vart den kom ifrån. Tydligen hade vi fått den i Kista den 15 okt vilket lät lite bekant tyckte jag. Och det visade sig stämma, den dagen var jag och Mickan på bio och såg Patrik 1,5. Så jag får nog ta på mig ansvaret för detta ;) Det konsiga är hur både jag och Mickan missat att vi fått den, och det klantiga är att vi bara parkerade bilen och hade absolut ingen tanke på att man kanske borde ställa p-skivan ;)
2008-10-30 @ 19:07:37 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är de verkligen värt det?

Usch, fy och blä.. jag hatar dagar som denna. Jag har inte kunnat göra någonting. Har helt enkelt mått för dåligt... Patetiskt. Hade ifs jättetrevligt hemma hos Lisen och det var kul ute på Hirschen också. Men de är de där sista glasen som är så himla onödiga. Ångest. Menmen, hade en bra kväll iaf! Jag och Madde skaffade två nya bästa vänner också, haha. Två tjejjer från upplandsväsby som vi var med typ hela kvällen. Riktigt trevliga :) Var dock nära att både jag och Madde bev utslängda.. haha. Fasen vad dom där vakterna är petiga!!

Nu ska jag för första gången idag göra någonting. Jag ska nu klä på mig och pallra mig ut i regnet. Ska träffa Linda vid ubban och ta en promenad.. Sen ska jag nog ringa till Vicky och fråga om hon vill titta på Heroes med mig ikväll :)

Imorgon är det äntligen dags för den efterlängtade Simple plan konserten :D Woho. Det är jag, Malin, Jonas & Kalén som ska gå. Ska bli galet nice!


Död jag just nu...
2008-10-30 @ 18:11:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klubb Onsdag

 
2008-10-30 @ 17:52:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång!

Herregud vilken kväll!

 
Observera att glaset inte har någon fot, hur gick det till? ;)

2008-10-30 @ 14:28:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Om tio minuter blir jag upphämtad av Bibba och Mickan. Ska sedan vidare till Kallhäll för lite förfest sen blir det stan, hoppas på en rolig kväll och jag blir bara mer och mer taggad ju längre tiden går. Blir nog så att vi sover hemma hos Maria i natt igen ;)


Lilla söta Mickan har lite problem i rulltrappan ;)
2008-10-29 @ 19:07:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sumpan i bilder

   


  

2008-10-29 @ 18:55:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Sundbyberg

Nu ligger vi i Marias lägenhet och har precis kollat klart på våra bästa år. Det ligger kebab & pizza rester över hela bordet. Igårkväll drack vi lite vin och tittade på DH. Vi bläddrade även igenom lite olika kataloger om högskolor. För tillfället verkar jag, Madde och Ea inriktade på att plugga vidare i Linköping... Men jag har hittat en del intressanta saker i Uppsala också. Det är ett mycket tufft beslut.

Vid halv elva drog vi till Treat på Jarlaplan. Mycket folk, men det berodde nog på att de var det enda stället typ som hade öppet en tisdag.

Ikväll ska Madeleine Karnik & jag, Mikaela Hallberg, på förfest hos Lisen. Efter det ska vi in till staden och festa. Vi ska till Toxic. Jag gillar egentligen inte det stället speciellt mycket men ikväll kommer det nog att bli kul. Massa folk som ska in dit som man känner :)

(Madde ville så gärna vidare igår efter att Treat stängde så hon ringde personligen till Kickis bar & Café. Tyvärr så ville ingen svara..)

 


Kommer lite fler bilder från gårdagen lite senare. De finns på Maddes kamera!
2008-10-29 @ 14:24:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Övernattning i Sundbyberg.

Ligger i sängen och glor på tv. Galet skönt att inte göra nått.. bara dega. När Bibban kommer hem från jobbet idag ska vi övningsköra till Sumpan och käka middag ute någonstans :) Sen efter det hoppar jag av hos Maria och sover där över natten.

Imorgon ska jag följa med Malin och co ut! Vi ska till Hirschenkeller/ klubb onsdag. Det ska bli riktigt kul :D



2008-10-28 @ 13:12:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag = Tv-nörd!

Åhh vad jag älskar Prison Break, det är bäst. Innan PB var jag hemma hos Vicky med henne och Madde och kollade på två avsnitt av en annan grym serie: OTH! Men fan så illa det slutade :/

Serier jag älskar:

- One Tree Hill
-Prison Break
- Desperate Housewifes
- Vänner
- Heroes
- Two and a half men
- Gossip Girl
- Sex & the city
(-Våra värsta & bästa år) HAHA.

Shit... det är en hel del ju. Jaja, fick iaf reda på en tråkig grej ikväll. Har hört att Ea börjar fundera på att sticka till Australien redan i januari istället för till våren... Galet trist. Nu är vi fasiken inte många som kommer bli kvar här hemma... ååh jag längtar tills det här jäkla skolåret är över!!!!!

Imorgon: Sova i sumpan hemma hos Maddes syrra Maria, som är bortrest :)
Dagens låt: Damien Rice - 9 crimes
2008-10-27 @ 23:29:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens låt

2008-10-27 @ 22:15:32 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Helgen bara flög förbi och måndagen är här igen. En av de största nackdelarna med att inte gå i skolan måste väl vara att man inte har några lov, utan Ica rullar på som vanligt. Men jag har ju trotsallt bara två veckor kvar där nu, vilket jag är väldig gad över.
Det börjar verkligen dra ihop sig och snart flyttar jag till Åre. Det blir ju så nu, att de flesta ger sig iväg på ett äventyr och sen när sommaren börjar närma sig kommer alla hem igen, och då kommer det finnas mycket att prata om kan jag tänka mig ;)

Snart ska jag hem till Vicky och äta pizza och övertala henne att kolla på oth :)
 
bye.

2008-10-27 @ 16:27:19 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höstlovsplaner.

Mina planer:

- Kanske kolla på Fredriks konsert?
- Sova hos Maria en natt i Sundbyberg
- Skriva klart markandsföringen & engelska c arbete
- Bio & middag med lillebror i staden någon kväll
- Klubb onsdag med Malin o flera
- Simple plan konserten på fredag! Woho
- Halloweenfirande på lördag
- Försöka övningsköra lite i veckan

2008-10-27 @ 10:35:14 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pinsamt.

Hahahahha. Jag nästan skäms. Min mor & jag har precis STORstädat mitt rum. Har sagt att jag ska göra det i flera dagar nu men så idag tog jag äntligen tag i det. Nu är det jättefint men fasen sikket jobb det var. Men anledningen till att jag skrev det här inlägget var för att berätta vad min kära mor nyss frågade mig. Hon frågade på fullt allvar om jag kunde sätta på ett påslakan på duntäcket. Jag trodde verkligen att hon skämtade med mig men när jag började gapskratta så sa hon att hon verkligen inte visste om jag kunde det... HERREGUD!
2008-10-26 @ 17:06:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Våra ''promenader''

Nyss hemkommen från en ''promenad'' med Madde. Våra såkallade promenader brukar vara att vi tar bilen till nått ställe där vi sätter oss och snackar skit, och efter det så drar vi till donken! Däremot så köpte jag bara en kaffe på donken idag (vilket typ aldrig har hänt förut). Men anledningen till detta var faktist att mina föräldrar redan hade köpt med sig mat från Mcdonalds som väntade på mig här hemma.

Nu: Ringa till Vicky för att berätta hur ''KUUUL'' jag hade det igår, haha.
Dagens låt: Takida - Handlake Village

 
Jag och Madde på hennes mottagning :)


2008-10-26 @ 15:03:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråk-kväll.

Kvällen igår vart ingen höjdare. Jag kom aldrig iväg till jakan vilket jag idag ångrar väldigt mycket. Maddes match slutade sent så hon följde aldrig med ut ens. Det var därför, eftersom att jag fick reda på det så sent, som jag valde att stanna kvar här i Kungsängen. Förade lite hos Stefan först och sen fick det bli centrum. Det var väl trevligt på Alex men det var hemskt inne på Gc. Det var verkligen fullproppat med människor! Löningshelg + att det var någon djkväll eller nått sånt. Det var galet, man kunde inte vara där inne...

Tog nattbussen hem vid halv tre igår, så jag kom hem hyffsat tidigt iallfall. Kan ju vara därför jag mår så himla bra idag. Känner knappt att jag var ute igår ens... vilket är mycket ovanligt. Idag ska jag bara städa och slappa. Så skönt att man är ledig imorgon. Behöver verkligen få vila lite.





Vart inga bilder från igår tyvärr. Men såhär såg jag iaf ut igårkväll...
2008-10-26 @ 10:44:49 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördag kväll & utgång i Jakan.

Håller på att städa mitt rum. Gud vad en människa kan stöka ned egentligen.. Vart inga fina bilder alls från igår och väldigt få fanns det. Kom på en kul grej som hände igår.. det kom in en hel drös med civilpoliser och jag var den enda vid vårt bord som behövde ''bevisa'' att jag hade åldern inne för att få vara inne på Alex. Haha gissa om jag blev retad senare ;D

Sen berättade Bibban för mig att jag hade suttit och somnat i Sebbans datastol imorse. Och när han frågade mig vad jag höll på med så hade jag inte sagt nått utan bara gått och lagt mig i sängen. Jag måste ju ha sovit fastän att jag hade tittat.. Det brukar faktist hända ibland!

Nu har jag precis ringt till Vicky och försökt övertala henne till att följa med oss ut ikväll :) Vet dock inte riktigt hur det gick.. men jag accepterar inte ett nej! Bara så att du vet det ;D




2008-10-25 @ 18:19:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter...

Lite överdrivna ord jag använde mig utav för att beskriva kvällen igår? Haha. Nejmen det var faktist en riktigt trevlig och rolig kväll :) Kom väll en typ vid halv fem och somnade nog vid femtiden. Jag lyckades aldrig hålla mig vaken tills Jonas kom hem från jobbet, haha... hade somnat med skinnjackan & halsduken på under ett täcke i min brors säng? Hmm..  Ajuste, glömde säga att vi var på Alex och sen Gc.

Jaja, pratade nyss med Vicky som skriver högskoleprovet idag. Usch.. I feel sorry for you. Men hoppas de går bra :D

Janiii... Nu är det bara att piggna på sig och börja tagga till kvällen igen. Ska ju ut i jakan idag! Men nu måste jag försöka hitta någonting riktigt gott och onyttigt att äta. Finns dock ingenting hemma tror jag så får nog ta och beställa hem något från Tibble :)

(Kort från kvällen kommer)
Bye

2008-10-25 @ 13:40:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


centrumkväll.

Sjukt galet luckad kväll! Länge sen jag hade såhär kul..verkligen.. :D kom nyss hem från la centru. mamma kom och hämtade mej,,, juist nu sitter jag och väntar på att jonas ska sluta jobba så att han kan hämta upp mig. vi ska äta (L)DONKEN(L) till frulle. svårt att säga men imorn ska de bli askul:) ska ut med malin och några fler i jakan och så ska madde komma dit.

hicja här och nu ja :(
2008-10-25 @ 04:49:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


HÖSTLOV

Idag är det fredag och jag har nu lov! :D

Riktigt trevlig kväll igår. Jag och Jonas satt uppe till halv fem och snackade en massa skit. Vart för trött för att ta mig hem så vi båda somnade istället på soffan... Blev dock ingen skola idag för vår del :P Istället käkade vi frulle på Franco´s och efter det åkte vi till Kista & Stinsen för att shoppa. Jag hittade en tjocktröjja, ett partylinne, en pyjamas och en jättestor halsduk.

Nu ska jag ta en dusch och ikväll ska jag upp till centrum med Stefan och Linda :) Ska bli kul. Träffar ju inte någon av dem speciellt ofta längre...
2008-10-24 @ 17:54:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ica

Tänkte inte skriva så mycket eftersom jag inte har något att berätta om denna dag. Fick tyvärr inte besök av några poliser idag på jobbet, men Vicky verkade ganska glad ändå ;)

2008-10-23 @ 21:37:47 Permalink Madde Kommentarer (3) Trackbacks ()


Myskväll hos Jonas

Underbart skön känsla! Provet är avklarat och jag behöver inte tänka på nått plugg alls ikväll :) Det är också skönt att vi äntligen börjar komma nån vart med vårt uf-företag.

Ikväll ska jag hem till Jonas, dricka lite vin och snacka skit :) Vi hade tänkt att bläddra igenom lite i högskolekatalogerna som vi båda tog hem igår. Börjar inte förens klockan tolv imorgon. Nu ska jag ta en liten tupplur och sen måste jag städa mitt rum som ser riktigt förjävligt ut!


En del av mitt välstädade golv just nu
2008-10-23 @ 15:44:55 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Godnatt.

Jag vet, jag är lite konstig som alltid är uppe så sent. Men för det mesta så börjar jag faktist sent.. Imorgon är dock en tidig dag och jag börjar klockan tio med filosofiprov. Jag och Jonas är verkligen duktiga på att börja plugga sent.

Åh vad skönt det ska bli att få det där provet överstökat imorgon. Det är det absolut sista jobbiga jag har kvar innan lovet nästa vecka :) Det kommer verkligen passande, mer än någonsinn faktist... Godnatt och hejdå!

Här är jag och Jonas i somras, Sunny Beach :)


2008-10-23 @ 01:40:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beväpnat rån?

Idag hände det något heeeeelt sjukt när jag och Madde stod och plockade upp frysta små ärter från Findus tillsammans med Hälsokökets falafel. Då stormar det in sex stycken stora poliser och skriker åt oss att lägga oss ner på golvet för att inta skydd! Jag och Madde blir livrädda och slänger oss ner på golvet! Sen skriker överbefälet ut:

-VI SÅG VEM DET VAR SÅ DEN SKYLLDIGE KAN LIKA GÄRNA STIGA FRAM MED HÄNDERNA ÖVER HUVUDET! VI VET VART DU ÄR!

Och jag svarar med darrande röst:
-Men jag lovar det var inte jag som tog den där godisfisken!

Haha nej riktigt så gick det inte till... men nästan. Jag och Madde stod där och plockade upp ärterna och allt vad de nu var när den den ena polisen efter den andra stampalde in. Och vi belv alldeles paffa, för det första för att de överhuvudtaget var på vår lilla affär och vi inte förstod vad de gjorde där och för det andra för att de manliga poliserna i sina uniformer var jävligt heta! Men det var i alla fall någon som råkat trycka på larmknappen och så hade de ringt till affären, då ingen svarade ryckte de ut i tron om att det pågick ett rån på ICA nära Humlegården! Så dramatiskt var det dock inte! Vilket jag är glad över!
2008-10-22 @ 22:53:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag eftermiddag.

Ujujuj.. trött som få. Men nu är äntligen denna dag över och engelskalektionen. Jag suger men vem bryr sig?:D Ska snart bli upphämtad av Madde. Jag ska övertala henne att vi ska åka och köpa lite snask! Efter det ska vi hem till Vicky och kolla på OTH. När jag lekt klart med flickorna så ska jag hem till Jonas för att plugga filosofi :/

Tog med mig hem en massa kataloger (typ 15 st) om olika högskolor.. tänkte att jag skulle läsa igenom lite under lovet.

Om cirkus en månad kommer mitt liv att bli skittråkigt. Vill inte att folk ska flytta härifrån :( Har verkligen börjat få ångest för det nu...

Nu kommer Madeleine, hejdå!
2008-10-22 @ 17:37:47 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ta bort eller ha kvar?

Mysig kväll igår, trots att Dh slutade i katastrof. Ea hade bakat en jättegod äppelpaj som hon hade med sig :) Efteråt drog jag hem till Jonas för att plugga lite engelska och svenska.

Nu ska jag snart börja bege mig mot skolan. Är lite smått nervös eftersom att jag har engelska c redovisning idag. Men jag har bestämt mig för att jag skiter i om jag gör bort mig. Börjar faktist bli riktigt orolig för min katt Musse nu också. Han har vart hängig i flera dagar nu och det blir bara sämre... han gör ingenting längre, bara ligger och sover... :(

Och igår fick jag för mig att ta bort mitt ärr som jag har på näsan, mellan ögongen, med hjälp utav laser. Har haft det sen jag var liten så det har lixom bliit en del av mig... vet inte riktigt hur jag ska göra. Ta bort eller ha kvar?




För tillfället ligger jag i min säng och gosar med Musse.
2008-10-22 @ 11:59:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloween börjar närma sig...

Tisdag kväll och tjejerna gick precis hem från mig, i chock. Gick inte att inte vara i chock efter denna totalomvändning i DH. Sista fem minutena blev helt plötsligt fem år senare och allt hade förändrats. Okej, nu låter jag lite väl nördig. Det är ju trotsallt bara ett TV program. Men ändå..
Iallafall, vi satt och diskuterade att Halloween började närma sig. Och vad ska vi göra då? För att få lite insperation tänkte vi tillbaks på förra året, dock lyckades ingen komma på vad vi gjorde då så bloggen fick bli svaret.
I bloggen visade det sig att alla vi var ute dagen innan Halloween och av någon anledning råkade nån ta me sig nåns jacklapp hem och nån fick åka hem utan jacka osv. Så nästa dag, på halloween var alla osams, moget! Så jag och Linda var tydligen på bio med våra föräldrar (dock inte tillsammans med varandra), Mickan och Vicky var på terassen (otippat) Och Ea har vi ingen information om, men vi gissar på att hon var med Tony.
Hursomhelst kom vi nog fram till att det skulle vara roligare om vi alla var tillsammans denna Halloween, frågan är bara vad man ska göra? =)

2008-10-21 @ 22:22:23 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ica Humlegården

Eftersom Vicky inte jobbade idag fick jag fortsätta henns kändisspan själv. Och vem kommer in på ica? Jo, självaste idol juryn, Andreas Carlsson. Han gick och pratade i sin mobil under hela hans vistelse i affären och samtalet handlade om skivkontrakt, nån manager och något avtal med levi´s. Och nej, jag gick inte och tjuvlyssnade på hans samtal, det var väldigt svårt att missa eftersom han i princip skrek i sin telefon medan han stog i kassakön.
 
2008-10-21 @ 17:25:05 Permalink Madde Kommentarer (4) Trackbacks ()


Uppmuntrande

Mysigt sms från Madde: Sex and the city filmen, onetreehill och Desperate housewifes hos Vicky ikväll? :)

Tyckte det lät galet nice! Blir nog så det får bli idag I think, och så får jag dra hem till Jonas och plugga efter DH. Nu kom mamma hem med världens godaste kycklingsallad från Franco´s i stäket. Smaklig måltid till mig själv.



Vi tre i Ayia Napa :) Gud vad jag önskar att jag satt på den där balkongen just nu!
Och fasen vad jag önskar att jag vore lika brun som jag var då.
2008-10-21 @ 12:18:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skitskola!

Usch, är faktist ganska irreterad just nu. Är egentligen ledig nu några tisdagar framöver men just idag skulle vi på något studiebesök uppe på kommunhuset i centrum. Trodde ju iaf att vi skulle vara där i typ en timme och gå på någon föreläsning eller nått. Det visade sig dock att det var en mässa och lärarna tog inte ens närvaro. Vi var där i typ fem minuter... woho. LITE onödigt kanske?! Och det som var så himla svårt att komma upp imorse, aja.. fick iaf skjuts hem av Niklas i klassen så det var skönt.

Funderar typ på att åka in till staden lite senare, möta upp Bibban och typ kolla lite i affärer. Trist att bara sitta hemma hela dagen. Ikväll blir det iaf filosofi & engelska c plugg med Jonas. De är verkligen mina två hatämnenen så det ska inte bli så kul.. Sen så är det ju DH också :)

Juste, igår var Stefan nere och gymmade i skolan. Bestämde att jag skulle ut med honom på fredag :) Ska bli roligt.

Hej då så länge... Nu ska jag ta ett låååångt bad.
2008-10-21 @ 10:33:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra Måndag!

Det verkar ju som att Madde och Mickan hade det bra i helgen! Kul för er! Jag tror bara att det är bra för Mickan att vila rösten lite, och lite skönt för hennes mamma så hon får vila öronen från Mickans pladder!  ;)

Jag har haft en bra dag, gjort lite bugdetshopping som jag börjar bli proffs på. Dock använde jag massa presentkort, så det var kanske inte så konstigt att jag itne gjorde av med så mycket! Men fick i alla fall en hood för 99 kr, en tröja för typ 75 kr, örhången och ett halsband som ska bytas men är i alla fall nöjd!

Sen fick jag berkräftelse på min resa idag! :D Det bär av till val Thorens den andra december och jag lääääängar!  :D

shopping med Chabo
2008-10-20 @ 22:13:32 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag morgon & dödstrött.

Godmorgon! Idag är jag riktigt äckligt trött.. med det var väll ifs inte så oväntat att jag skulle vara det just idag. Skulle göra nästa vadsomhelst för att få sova vidare, men man måste ju gå till skolan... Våran Rättskunskap är framflyttad så jag börjar inte förens tjugo i tolv idag. När jag kommer hem från skolan i eftermiddag så ska jag fortsätta att sova.

Min röst har iaf börjat komma tillbaka, så nu hör man ialla fall vad jag säger :)
Dagens låt: Westlife - Us against the world



Här är lite bilder från skolan som togs i fredags innan jag åkte till Kalmar.
2008-10-20 @ 09:39:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmar -det var galet kul! :D

Så, nu har jag kämpat med att lägga upp lite bilder ifrån vår Kalmartripp även fast jag är dödstrött! Rösten lämnade jag dock kvar i Kalmar och för tillfället får jag typ inte fram ett enda ord. Det gick inte så bra för mig när jag skulle berätta om resan för min kära mor. Men jag kom ju iaf hem levande trots att det var Madde som körde nästan hela vägen! Mohahah. Lite småelakt det där kanske ;D Fyfan vad kul alla verkar ha det där borta.. jag är avundsjuk. Jag vill också ha det så. Nu är jag nästan helt säker på att jag vill lämna Stockholm. Åhhhh!

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Får berätta mer om trippen imorgon efter skolan. //Mickan






2008-10-20 @ 00:08:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmar

Då har man provat på studentlivet i Kalmar också, och det var ungefär som jag hade föreställt mig om inte bättre. Jag, Ea och Mickan fick en egen lägenhet (eftersom Ivar råkade ha två st just denna helg, då han håller på att fytta från den ena till den andra) Riktigt tur!

Kom ner vid åtta på fredagkvällen och nån timme senare var det en stor förfest i samma hus som det vi bodde i. En massa folk, och massa utbytesstudenter. Sen bar det iväg till ett ställe som jag inte kommer på namnet på. Där var det drag, lite för mycket drag kanske eftersom vi tappade bort Mickan. hur det gick till är lite oklart? Finns en del teorier om hur det gick till ;) Vi andra gick och åt pizza medan en förvirrad Mickan försökte boka flyg hem ;) Väl hemma var alla samlade tillslut, även Mickan, och minuterna senare sov alla.

Lördagmorgon och alla mådde lite sådär. Mickan var nog ganska glad över att hon fortfarande befann sig i Kamar istället för på ett flyg hem ;) Hela dagen spenderades med spel och mario kart. På kvällen blev det grekisk buffé och vi hann även se kalmar slott på långt hål (även om Mickan och jag är väldigt tveksamma till om vi verkligen såg det?;) Efter middagen gick vi hem igen för att spela ännu mer mario kart och sedan vid tio begav vi oss till en förfest några kvarter bort, som tydligen var en klassfest. Sen blev det Kåren (där Ivar hade köpt studentgästleg till oss) Eftersom jag, Ea och Tony skulle köra hem dagen efter så tog vi det lite lungt och gick hem efter Kåren medan Mickan och Ivar fortsatte att parta vidare i nån korridor ;) Var väldigt kul att bli väckt av Mickan när hon stamplade in fem imorse och satte på musik och tänder överallt och ville berätta om kvällen, dock fick det vänta tills dagen efter.

Blev pizza på söndag vid tolv och sedan fick vi städa upp i vårt rum. Hur vi lyckas stöka ner så otroligt mycket på en helg i ett litet rum är obegripligt. Efter att vi sagt hejdå till Ivar och skrattat lite åt vår parkeringsböter som vi hade fått kunde resan hem börja.

Efter en sån här helg är det väldigt svårt att inte bli sugen på att flytta till någon studentstad och börja plugga nästa år ;)


 

2008-10-19 @ 22:35:30 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äppelkaka och filmmys

Min äppelkaka blev jättegod! Stackars alla ni som inte fick ta en del av den, tycker faktiskt riktigt synd om er! Har inte gjort så mycket mer än att vara huslig idag. Lagade middag oxå blev bra! Sen hyrde jag och Linda film på Konsum för 10 kr. Nice! Angel med Helena Bergström. En okey film med ett långt mittparti oväntat slut. I morgon är det jobbjobbjobb som gäller. Fy fan va tråkigt!

God Natt!
2008-10-18 @ 23:07:45 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ensam kvar...

Så har mina bloggvänner åkt ner till Kalmar för att festa. Vad jag har förstått har de det ganska bra där nere, det trånga utrymmet i en korridorlägenhet på 5 personer kan de nog leva med i två dagar. Dock försökte Mickan boka en flygbiljett hem igår vid två-tre någon gång på natten. Varför kan hon ju få berätta själv senare.

Själv sitter jag hemma i min lilla lya och njuter mycket av att inte vara på jobbet denna dag, vilket man verklige gör efter åtta dagaras arbetsvecka! Helt slut så jag ska bara ta det lugtn ihelgen, jobbar i morgon så klart! Men ska inte klaga jag får ju pengar =)

Kändisspaningen har gått sådär... har inte sett så många nya direkt. Paul Haukka på the voice handlade en 1,5 L minerlavatten utav mig igår. Hoppas han tyckte den var god, tror det var med hallonsmak... eller nåt liknande. Jaja, nog snackat om han och hans vatten! Nu ska jag går och baka en äppelpaj som tydligen ska gå jättefort att göra! hej så länge!
2008-10-18 @ 14:48:03 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen kan börja..

En hektisk morgon. Vaknade hos Maria vid halv tio (var för trött för att åka hem igår efter filmen) Var hemma strax efter tio. Sen har jag städat, packat och duschat och nu börjar jag äntligen bli klar. Ska ta tåget till Jakan med Ea om 30 minuter för en liten shoppingtur för att sedan fortsätta vidare mot Kalmar =)


2008-10-17 @ 12:25:05 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Kalmar & Ivar.

Gick upp vid niotiden idag trots att jag inte börjar förens kl kvart i tolv. Men, eftersom att jag satt uppe och pluggade till klockan halvtre i natt så är jag tvungen till att packa och så nu på morgongen. Blir ju upphämtad direkt efter skolan.

Så, nu är det upp det  Vicky att hålla den här bloggen levande medans jag och Madde (mest jag) är borta. Haha :D

Hejdå, vi ses på söndagkväll!



2008-10-17 @ 09:48:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppsatsskrivande & Heroestittarkväll.

Ligger just nu i min säng och försöker komma på undanflykter för att inte behöva plugga.. Måste skriva världens tråkigaste arbete nu, som ska vara inlämnat imorgon! Så jag lär ju bli uppe hela natten... Det är ju faktist Heroes ikväll klockan nio och det bara måste jag ju se!

Var precis ute och övningskörde en sväng till Jakobsberg. Hämtade ut min kamera som vart inne på lagning, woho :D Nu funkar den äntligen! Skolan idag var faktist rolig :) Och det är väldigt skönt att vi nu äntligen har kommit på vad vi ska sälja i vårat Uf företag. Jag blev inköpsansvarig tillsamans med Malin.

Just det, jag fick hem lite grejjer idag som jag beställt för ett tag sen också. En skidjacka, en rosa typ regnjacka, en rutig tröjja och två mössor :D Lite kul.

Imorgon är det fredag & efter skolan bär det av till Kalmar :D Ska bli askul! Nu: Dags att börja med SKITEN!


Min kväll...


Jag och Jonas för ett tag sedan hemma hos mig. (Pluggkväll).
2008-10-16 @ 19:49:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdagsbio med Madeleine.

Var ju somsagt på bio i Kista ikväll med Madde. Jag tyckte att Patrik 1,5 var bra. Bättre än vad Madde tycker iaf.. hon har ingen bra smak.

Nu ligger jag och småsnaskar på lite kakor och dricker världens godaste hallonjuice.
Ska bara chattra klart lite på msn och sen sova, för imorgon blir det skola! Kanske lite Andra avenyn tittande först ifs.
Sov gott.



2008-10-15 @ 22:18:15 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Patrik 1,5

Jag och Vicky fick en bio biljett av Ea för ett antal veckor sedan som gick ut idag. Därför kände vi oss tvngna att gå på bio. Men efter mycket velande idag på jobbet, kunde vi inte enas om vad vi skulle se, vart vi skulle se den och när vi skulle se den. Dock kan jag ta på mig skulden till detta då det enda jag ville se var Patrik 1,5, som Vicky redan sett.

Så jag fick hitta mig en nya biokamrat som inte sett filmen, Mickan. Så vi åkte till Kista och med mina stora förväntningar på filmen blev det en besvikelse. Klart filmen var bra, men inte alls så bra som jag tänkt mig. Så kanske skulle Rally Brundar varit bättre trotsallt även om jag inte riktigt kommer våga erkänna det för Vicky ;)


 
2008-10-15 @ 21:58:40 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Top3's förbättring -påväg!

Okej. Eftersom att vi nu har börjat få en ganska hög läsarsiffra så har vi kommit fram till att vi nu måste börja blogga om lite roligare saker och även ta mycket mera bilder än vad vi gör nu. Det är ju faktist mycket roligare att läsa en text som har bilder till än att bara sitta och läsa igenom en svart, lång text...

Ikväll har jag lekt lite med mina kära vänner Madeleine och Linnea. Jag och Madde hämtade upp Ea på hennes jobb när hon slutat (Cooopan). Men tyvärr så fick vi med oss mer saker hem än bara Ea... Eller tyvärr vettefan? Vi fick ju faktist chocklad, vindruvor & naturgodis med oss hem :) (Nästan bättre än Ea?) NEJ NU DRIIIIIVER JAG BARA MED EAPEA ;D

När vi släpat med oss Linnea från Coopan så åkte vi hem till henne och kollade på vårt favoritprogram -desperate housewifes! Efter regn kommer solsken, eller vad är det man brukar sejja? :D

    


Goodniiight!
2008-10-14 @ 23:00:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första span-dag

Jo, visst såg jag dem! Två stycken kändisar! Wohow! Haha det var nyhetsankaret från tv4 som jag aldrig kommer ihåg namnet på men lovar att ta reda på det till i morgon. Och sen så såg jag personen som sa de fina orden om vår butik, nämligen Johan T som var med i the voice! Men där tog dagens spaning slut!
2008-10-14 @ 22:33:40 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina fina naglar.







Såhär snygga blev mina naglar idag. Alla naglar förutom två är mina riktiga :) Det var en ny tjej som gjorde dom idag också, då min gamla tydligen har slutat. Skönt tycker jag...

Nu ska jag snart sätta igång med allt plugg jag har & sen ikväll blir det DH. Hoppas att halsen och huvudet slutar göra ont bara.. Går och känner mig hängig hela tiden känns det som. Juste, tog en kaffe med far min inne istan idag också.
2008-10-14 @ 16:41:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kändisspan

ICA nära Humlegården nämndes i radio i morse! Närmare bestämt på the voice! det var en snubbe där och hälsade på som skvallrade om kändisar och kom in på att ägaren Erik ser många kändisar eftersom det är väldigt kändistätt på den ica affären! Wohow ;) det håller jag med om! Men de kallade även affären "...kändisarnas Mekka." (för er som inte vet det jobbar både jag och Madde på just den lilla affären)

Så hela veckan ska jag öppna ögonen och ha kändis span. Har sett Sudden och förra veckan såg jag Fredrik, programledare för värsta språket, har även sett Paul Haukka han som e med i the voice. Lovar att hålla er uppdaterade!

2008-10-13 @ 22:45:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besöksrekord.

Top3 har slagit rekord i antal besökare, grattis till oss!! :D

Dagens låt: Kurt Nilsen - Rise to the occasion.
-Lyssna på den om du inte gjort det, den är grymt bra.
2008-10-13 @ 22:41:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mössa



Mössan jag gjort, och gjorde precis klart en till Mickan oxå! ;)
(någon fler som vill ha?)
2008-10-13 @ 21:44:54 Permalink Lilla v Kommentarer (6) Trackbacks ()


Min nya fina mössa.

Tjabba! Har inte så mycket att berätta... har vart hemma hos Vicky och glott på en film med henne och Madde, den var faktist bra. Imorgon är jag ledig & då ska jag åka och fixa mina fruktansvärt fula naglar i jakan. Woho... Sen efter det ska jag träffa min far en stund. Och på kvällen blir det bara en massa plugg :( I helgen ska jag, Madde, Ea och Tony åka till Kalmar och hälsa på Ivar. Vi åker på fredag efter skolan & kommer hem på söndag. Det ska bli skitkul att åka bort lite!




Här är min nya fina rosa mössa som jag Vicky har gjort till mig. Skitsöt :D Tack så mycket söta du!
2008-10-13 @ 21:42:15 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ny vecka

Både Stockholm open och helgen är över. Måndag igen och tillbaks till den vanliga vardagen, alltså ica. Fick ringa in Vicky idag (på hennes enda lediga dag i veckan, stackarn!) då vi hade personalbrist. Efter tredje samtalat svarade hon, inte jätteglad över att få tvinga sig in till stan. Men det gjorde hon iaf.  

I lördags blev det Alex, har inte varit där på år och dar känns det som (lätt överdrift) Men det var kul. Det var väldigt nära at vi hamnade på MP i Jakan, men tillslut fick det bli GC ändå. Jag och Ea var väll hemma någongång runt fyra skulle jag gissa på.


  

(otroligt fina och roliga biler från i lördag)


Ska snart åka och plocka upp Vicky för att åka hem till henne och äta sushi och kolla film =)

2008-10-13 @ 16:26:03 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag & jag är barnvakt.

Jahapp, så var man barnpassare igen. Mamma & Bibban ska inte sova hemma så jag blir hemma med lillen hela kvällen. Ganska skönt faktist.. Vi har hyrt filmer & Bibban har köpt hem typ allt som går att tänka sig till oss?!

- Två påsar chips + dipper
- Popcorn
- Flera olika chokladsmaker
- Vanligt blandgodis
- Två olika glasspaket
- Jordgubbar & vindruvor
- Och så läsk såklart
+ att vi ska beställa hem mat från Tibble Pizza. Mums..

Haha det blir alltå svulla ikväll som gäller för min & Rickards del :D (Igår kollade jag på lite Idol med tjejjerna och sen blev det donken). Börjar faktist få lite ont i halsen.. gör ont när jag sväljer. Hoppas inte det blir värre nu bara. Tråkigt att vara sjuk nu när man har långhelg. Har ingen skola förens på onsdag nästa gång. Eller jo, har ifs en lektion på måndag. Men det räknas ju knappt. Hejdå!


2008-10-11 @ 13:50:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckan i korthet

Den här veckan har gått otroligt fort! Men det kan ju bero på att jag har haft mycket att göra. Sov hos Josse i tisdags, var jättemysigt. Fin lägenhet! Avundsjuk. Men gick upp otroligt tidigt för att springa till jobbet. Efter en hel arbetsdag bar det av till en undersökning som mitt telefon abonemang 3 hade. Vi satt i en liten grupp och sa vad vi tyckte var viktigast med en operatör och vad vi tyckte om det vi hade nu.

Efter det mötet sprang jag till Carro som satt och väntade på mig på T-centralen. Vi skulle till Saki och fira hennes 19-årsdag. Vilket var jättemysigt. Vi gav henne det första plagget som "team offer" gjort. (Team Offer: Uppfanns i juni 2008 när fyra tjejer satt i Stryn och drömde sig bort. Där och då startade de ett eget klädmärke. Idag har Team Offer gjort en mössa.) Det kommer ett kort.

I torsdags var jag ledig och trodde att jag skulle dra ut en tand, vilket jag slapp så jag flög i princip ifrån tandläkarstolen! Sen åkte jag till Jenny med en bil på reservhjulet, men det gick bra, måste erkänna att jag var ganska rädd. Idag ska jag jobba och slutar vid 20 så missar typ heeela Idol! Det är inte sant men jag får leva med det. Kolla reprisen eller nåt! Kommer nog bara att ta det lugnt i helgen!
2008-10-10 @ 12:34:09 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sthlm Open

Kom precis hem från Stockholm Open. Jobbar där hela veckan, så det har blivit väldigt mycket tennistittande för mig :) Men nu är det bara två dagar kvar, jobbar imorgon och på söndag. Annars har det inte hänt så mycket i veckan, var på cefet i måndags igen (gratis inträde där hela veckan, så man får ju passa på;))
Mycket oklart vad som händer i helgen, dock är det någon slags avslutningsfest på lördag som man borde gå på, men vi får se hur det blir med det.



Nästa helg bär det iaf av mot Kalmar för att hälsa på Ivar. Vi tar bilen på fredag eftermiddag och kommer hem på söndag kväll. Ska bli väldans kul att åka iväg över en helg och kolla in vad man gör i Kalmar ;)
2008-10-09 @ 23:55:08 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


En liten lista:

Dagens bästa: Ledig imorgon + lunchsällskapet
Dagens sämsta: Att Madde & Vicky snart åker!! Och att vår UF-grupp aldrig kommer på någon produkt.
Dagens lunch: Pizza (fick finbesök av Madde & Ea i skolan)
Dagens klädsel: Stövlar, Jeans, en stor rosa tröjja, skinnjacka + min gigantiska halsduk
Dagens ångest: Rk/Sv inlämningen nästa vecka
Jag längtar till:
Idre på jullovet & studenten
Bästa låten idag: Jason Mraz - sleeping to dream

Börjar känna mig lite småkrasslig... men jag tror nog att det kan bero på den extrema tröttheten. Hej då så länge...
2008-10-09 @ 18:36:25 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens sorgligaste människa?!

Middagen bestod utav ungefär all mat som finns på donken och den var mycket god! Nu sitter jag med ansiktsmask på och ska snart börja plugga, men jag orkar verkligen inte. Vill bara sova!

Det finns en fråga som jag funderat mycket över idag -vadfasen är meningen med livet egentligen?! Och vad sjutton ska hända med mig i vinter? Vill inte att Moaddiie & Vicky ska lämna mig...
2008-10-08 @ 22:22:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag på donken med Moaddie.

Dör snart utav svält. Så jäkla hungrig! Har inte ätit middag än eftersom att jag ska äta middag med Madde på donken klockan åtta :) Nice. Haha. Ska ut och övningsköra lite innan bara. Men eftersom att Bibban är så seg så lär vi ju bara hinna köra i typ en halvtimma! Suck..

Ååh. Det vattnas i munnen när jag tänker på hamburgare... vitlöksdippen.. milkshaaaaaaaake, mmmmmmmhhh!!! Inte långt kvar nu. Haha sikket liv jag har. Efter middagen måste jag fortsätta plugga svenska, har prov imorgon -ordprov dessutom! Det är skitrist. Men vad gör man?

Nej nu måste jag göra mig klar. Farväl.
2008-10-08 @ 19:10:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En helt vanlig tisdag.

Happ, så var denna även denna skoldag över. Har ju bara marknasföring på tisdagar. Och nu har vi påbörjat ännu ett projektarbete så jag kommer att vara helt ledig tre tisdagar framöver. Jäkligt skönt faktist :) Haha, Sussie hade en jävligt ruskig dröm inatt. Hon drömde att vi två hade försovit oss till kl tio på studentdagen & att vi fick springa ut typ själva. Och där ute stod det typ fem personer och vänta. HAHA sikken mardröm. Så får det ikke bli ;D

Nu ska jag kolla våra bästa år & sen sova en stund, är galet trött. Sen ikväll blir det plugg med Jonas och DH såklart. Skulle egentligen ha sovit över hos Josefina idag men jag hinner verkligen inte de, måste plugga.. och jag som verkligen vill se hennes lägenhet nu :/ Hon bor där ensam och den ligger i Nacka. Men, det får väll förhoppningsvis ske inom en snar framtid! Så synd att det ska vara så svårt att få in en träff när alla kan.

Min första engelska C lektion i måndags var förressten hemsk! Usch. Och alla andra i gruppen är typ svinbra. Det kommer att bli ett tufft år...

Goodbye!

2008-10-07 @ 12:40:58 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Viktoria kör bil

Körde in till jobbet igår, (Karalvägen, Humlegården) lämnade av mamma och parkerade någonstans på Engelbrektsgatan. Jag är ju inte speciellt bra på gator och sånt i stan precis men hittade ju faktiskt ingen annan parkeringsplats så första bästa fick det bli.

Slutade 16.00 hoppades på att jag skulle hitta bilen där jag lämnat den. Vilket jag gjorde. Men var något nervös för hur jag skulle ta mig från parkeringen till mammas jobb. (Nortullssjukhus, Odenplan). Okey, på denna gata är det enkelriktat. Åk rakt fram Viktoria. Detta går ju bra, Maria på jobbet sa att du skulle svänga första höger. Enkelriktat. Rödljus! Herregud nu är jag ju snart på Stureplan! Rakt fram eller höger? Öh, FORT! RAKT FRAM!? HÖGER! Okey men denna lilla gata e ju fin, det är ju den vid NK, men Viktoria hur ska du ta dig här ifrån? Vart är du? Vart hamnar du?

Jag hade åkt ner Birjer Jalsgatan och upp på Norrlandsgatan.

Okey! Men du hamnar ju där! Typ vid Kungsan. Sen då? ANDAS. LUNG! Okey. Ring mamma! Paniken började ta sig lite smått, mamma svarade inte. FAN! Okey Viktoria tänk! Vartfan ska du?! Jo men ta vänster. As bra!
-Hej mamma! Jag är typ vilse! Är typ vid NK.
-NK?
-Ja! Jag vet inte vart jag ska!
-Okey men ta höger på Hamngatan då så kan du...
-Nä?! de e lite sent nu eftersom jag svängde vänster!
-Okey, men det gör inget. kör upp mot Birjer Jarlsgatan då!
KLICK

Okey, hamngatan, fan va nice, här har jag ju gått många gånger. Hm... okey tar första vänter som mamma sa... första vänster. Fan det är ju här. Rödljus. Bra hinner tänka. Oj fan kör! Människa! Japp uppe på Sibyllagantan! as bra Viktoria! Nu då, vart hamnar jag nu? Skit bra uppe på Karlavägen igen, så då är jag snart tillbaka där jag började, nu vet jag var jag är. Eller? FAN KARLAPLAN! Fel jävla håll! Det suger ju att det ser lika dant ut! Okey Karlaplans ronellen, varfan ska jag!? Ta ett varv Viktoria ingen panik. Öh, skyllt jag inte fattar! Gäller även taxibilar?! Men det är ju bussfil här?! AH! KÖR! FAN! Där var ju Karlavägen igen som jag skulle in på! Ett varv till. Andas. OJ JÄVLAR. Bussfieln igen!

Oj va skönt uppe på Karlavägen. Puh. Men vafan, jo men nu måste jag vara rätt? ICA SUPERMARKET? Nä skönt jag är rätt! Upp på Birjer Jarlsgatan. Så ja! Snart framme. Men vart fan ligger Odenplan? Eller hur kommer jag dit? Odengatan så klart! Men vart ligger den då? Men kör bara som bussen ner här. FEL. FAN. Aja, men bussen brukar ju svänga här. ENDAST LINJETRAFIK. Oj då. Äh nästa höger upp på sveavägen Viktoria det klarar du. Enkelriktat, här blir bra. Oj då. Enkelriktat. FAN. återvändsgränd. Upps detta är ju inte bra asså!

Efter fem minuter när jag snurrat runt på massa smågator i som kändes som en evighet kom jag äntligen ut på Odengatan!

YES!

Men vafan!? FEL HÅLL! Okey, vad gör du nu Viktoria? hm... vänder. Smart! In här och vänd, nä vänta lite, åk lite till. Det är inte så mycket trafik kanske kan sno runt bara. Inte här för mycket bilar, kör lite till. Här blir bra! Kör.kööör. KÖÖÖÖR! Runt! YES :D Upp mot Odenplan nu bara så e du snart klar med denna mardröm! In på Norrtullsgatan och upp på mamma jobb! Fy fan vilken pers!

Fin liten roman detta blev, men det var första och sista gången jag parkerar på den där gatan!
Min vackra körväg
2008-10-06 @ 20:01:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Aj aj aj!

Jag får ont i hjärtat när jag inser att jag bor på fel ställe. Det är vitt och upp till 15 cm SNÖ i Ramundberget för tillfället. Man blir ju jävligt sugen på att ställa sig på brädan. Tokig e vad jag blir! USCH!
2008-10-06 @ 19:25:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Dagen har spenderats framför tvn och the hills, tycker verkligen om den serien. Fast vilken serie tycker jag inte om? =P

Igår hade vi match på tsk. Vi torskade med 3-1 i matcher, tråkigt! Men kvällen var inte slut i och med det. Fortsatte till Kungliga, där det var Kick off fest med Sthlm Open. Var ett live band och lite party där. Sen vid halv tolv kom det bussar som hämtade oss och körde oss till Cafet =P Bra ställe men kände mig inte direkt så hemma där måste jag säga, men det var kul ändå :)

Idag ska jag fortsätta dagen på samma sätt som den har börjat, framför tvn alltså, dock ska jag förflytta mig hem till Ea snart där det blir one three hill och gossip ;)


Vädret måste vara det tråkigaste på läänge, jag vill ha sommar igen!!!



(Skulle absolut inte banga på att ligga i ett tält på Gotland nuu ;)) haha
2008-10-05 @ 16:45:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag kväll.

Fortfarande barnvakt. Äter godis och kollar på tv. Blev en cykeltur till konsum med Rickard för ett tag sen, skönt att komma ut. Snart kommer mor & Bibban hem. Då ska förhoppningsvis spela lite poker med Bibban & sen ska jag hem till Ea för att kolla på film. Fredrik & Jonas ska också komma dit. Kul kul. (Jag börjar bli bättre på att blogga mer ofta nu tycker jag).

Juste jävla skit. 3 doors down konserten i Gbg har ställts in. Och vi som skulle gå på den :( Trååååååååkigt. Hejsvejs!

2008-10-04 @ 18:50:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kanelbullens dag :)

Ja, jag vet, jag är heeelt värdelös på att blogga. Ska försöka att bättra mig, men anser inte att det händer något roligt i mitt liv värt att blogga om. Men jag kommer nog på något!

Vi ser ju helt tydligt att Mickan kommer klara sig alldeles utmärkt utan oss! Det är ju bara hon som har skrivit i bloggen de senaste dagarna!

Som sagt hart det inte hänt så mycket i mitt liv. Eller jag och Jenny har ändrat destinaton efter att fått kontakt med en danskagentur som har lägenheter nere i val Thorens så dit blir det! :D Vi betalar nog depositionen någon gång under nästa vecka och då har vi en lägenhet nära liften mitt i smeten från 30 november!

Idag ska jag baka bullar och äta massa bullar + bulldeg sen ska jag ut och äta med Chabo och kanske Mickan och Ea :) Ha en bra dag!

2008-10-04 @ 12:42:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BARNVAKT

Ligger i soffan och tittar på Råttatouille med Rickard. Barnvakt hela dagen :) Är rätt så seg, efter filmen hos Ea igår satt jag och Bibban uppe till fem och spelade poker. (Rasmus kom förbi en sväng till Ea också).

Ikväll ska jag och Rickard kanske äta middag med tjejerna.. Vet ej om det blir ute eller hemma hos Ea. Men mat från pizzerian lär det ju iaf bli. // Mikaela

2008-10-04 @ 12:33:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myspys

Läskigt mycket plugg nu. Tror aldrig att jag haft såhär mycket inlämningar förut? Jaja, bara kämpa på. Men det är så mycket så att man inte ens vet vart man ska börja.. Blir en plugg lördag&söndag denna helg. Har inget annat val! Men vi blev iaf nästan klara med filosofin idag i skolan.

Men ikväll ska jag bara mysa med tjejerna. Nu ska tydligen Madde, Vicky & Chabo vara med också :) Och kanske Linda? I don´t know.. Vi ska se på idol & sen en skräckisfilm. Imorgon ska jag vara barnvakt åt Rickard under dagen och lite på kvällen. Vi cyklar nog upp till Alexandra och käkar middag.

Nu ska jag göra mig klar och sen börja dra mig mot Linnea. Puss
2008-10-03 @ 18:43:04 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag & filmkväll hos Ea!

Sitter och väntar på att mor min ska komma hem med lunch åt mig. Men vart sjutton är hon?! Måste ju börja pallra mig mot skolan snart också... Ska möta Jonas & Ted i skolan vid ett för att skriva vårt jäkla filosofi arbete. Filosofi är verkligen inte ett roligt ämne! Uscha.. Sen vid vid tretiden börjar vår marknadsföring. 

Igårkväll kollades det på alla bra tvprogram hemma hos Kurr. (Madde!). Sen fick det bli en liten prommis med Jonas. Juste, måste ju berätta om Viktorias UNDERBARA rosa mössa, som hon har stickat alladeles själv! Nu har jag beställt två st utav henne, en rosa och en babyblå! :D 

Ikväll blir det bara lugnt för min del. Ska va med Ea hemma hos henne och ha filmkväll, myspys! :)

Inget svar från mammsen än.. får väll gå ner och leta fram nått annat ätbart. //Mickan 
2008-10-03 @ 12:24:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag = den ensamma bloggaren?!


Ful, men lite rolig bild från Ayia Napa i somras.
Fick lust att lägga upp en bild på oss tre eftersom att jag nyss fått reda på att inte bara Vicky, utan även också Madde kommer att lämna mig i den här jäkla hålan... och detta inom en snar framtid. Triiiist, men kul för dom såklart.
Kom även på att jag kommer att bli den enda bloggaren under vinterhalvåret, haha. Idioterna lämnar mig i sticket! Får typ ta och döpa om bloggen eller nått.. neejdå det vore väll kanske att ta i lite...

Snart: promenix med de andra två bloggmedlemmarna.
2008-10-02 @ 17:43:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre

Idag ringde dom från Åre och sa att nån hade hoppat av och att jag fått jobbet :) Väldigt kul men jag som precis hade stält om tanken på att det kunde bli någon och börjat tänkt på lite andra saker. Men jag fick iaf tills på måndag att tänka. Dock tror jag ifs redan att jag tänkt klart, och att svaret blir ja. Så om drygt en månad kommer jag antagligen att flytta upp till Åre. Låter ganska läskigt.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag förutom att en kund berättade för mig ca fem gånger idag i kassan att hon tyckte att min tröja jag hade på mig var sjukt ful och att hon inte förstor hur man kunde be någon sätta på sig något sånt. Men hon sa också att det självklart inte var mitt fel att icatröjorna såg ut på det sättet. Tyckte att det var lite konstigt att hon kommenterade det, men om hon mådde bättre av det så var det väll bra ;)

Snart ska jag ut och promanra med Mickan och Vicky, sen blir det idol..

2008-10-02 @ 17:35:53 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Galet, men skönt.

Jag är faktist besviken. Fel person åkte ut ur idol ikväll. Linda var jätteduktig! Dock inte bland de bästa, men klart bättre än många andra. Mina favoriter för tillfället är: Anna, Alice, Lars & Robin. Dom är grymma! 

Nu har jag iaf gjort nya slingor i håret. Min hårfärg nu är väll rätt så lik min gamla vanliga. Så nu kan jag se mig själv i spegeln igen :D (Lätt överdrift kanske). Fick nyss ett samtal om morgondagen... Jag är ledig! Haha. Detta börjar ju snart bli sjukt, är ju typ aldrig i skolan?! Bara massa hemarbete. Anledningen till ledigheten beror på att vi har fritt arbete i de två ämnena som vi har imorgon.. Herregud. Det låter ju nästom som om att jag klagar och det gör jag verkligen inte! Det är hur skönt som helst!!! Men jag kan erkänna att det kan bli lite långtråkigt att bara gå ner till skolan och gå hem på direkten. Så har iaf den senaste tiden kännts för mig. 

Jaja, men helt ledig är jag inte imorgon. Runt tvåtiden ska vi åka runt med uf-gruppen till Rusta, Ikea m.m för att komma på någon jäkla idé till vårt företag. Blir nog lite Andra avenyn tittande nu för min del, kan ju faktist sova ut imorgon :) 

Bye bye /Mickan
2008-10-01 @ 23:59:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad hos Linda



2008-10-01 @ 21:44:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Nu var det mycket länge sedan jag bloggade, så jag får väll passa på nu idag när jag är ledig :) Jacuzzibadandet hos Linda igår var jättetrevligt! Sen blev det också Idol och DH där. Har blivit helt beroende av idol det här året måste jag säga, men det är jag inte ensam om heller. Detsamma gäller för Mickan och Vicky.

Snart ska jag åka och hämta Mickan (om hon kan svara i sin telefon någongång) för att åka på en liten tur. Dock har jag ingen aning om vart vi ska, men vi får se vart bilen tar oss.
Sen ikväll ska jag in till stan på "kick off" med Stockholm Open. Ska få kläderna vi ska ha på oss, spännande :) Ska nämligen jobba där hela nästa vecka (förutom lördag) Skoj!
2008-10-01 @ 12:15:55 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91