top3 -

Halloween börjar närma sig...

Tisdag kväll och tjejerna gick precis hem från mig, i chock. Gick inte att inte vara i chock efter denna totalomvändning i DH. Sista fem minutena blev helt plötsligt fem år senare och allt hade förändrats. Okej, nu låter jag lite väl nördig. Det är ju trotsallt bara ett TV program. Men ändå..
Iallafall, vi satt och diskuterade att Halloween började närma sig. Och vad ska vi göra då? För att få lite insperation tänkte vi tillbaks på förra året, dock lyckades ingen komma på vad vi gjorde då så bloggen fick bli svaret.
I bloggen visade det sig att alla vi var ute dagen innan Halloween och av någon anledning råkade nån ta me sig nåns jacklapp hem och nån fick åka hem utan jacka osv. Så nästa dag, på halloween var alla osams, moget! Så jag och Linda var tydligen på bio med våra föräldrar (dock inte tillsammans med varandra), Mickan och Vicky var på terassen (otippat) Och Ea har vi ingen information om, men vi gissar på att hon var med Tony.
Hursomhelst kom vi nog fram till att det skulle vara roligare om vi alla var tillsammans denna Halloween, frågan är bara vad man ska göra? =)

2008-10-21 @ 22:22:23 Madde Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91