top3 -

GOD JUL

Woho, vann precis en budgivning på tradera, så nu har jag ett par helt sprillans nya skitsnygga Ray Ban aviators igen!! 360 spänn kosta dem, riktigt kap! Smart att sitta inne nu precis innan jul tror jag då dem i vanliga fall brukar gå för mycket mer :D Minna förra gillade jag inte riktigt, heltsvarta med spegelglas, + så blev dem lite förstora. Så dem fick Denns ärva ;) Ska försöka va rädd om dem hära nu. Har nog fan aldrig lyckats hålla ett par glasögon hela i mer än en sommar.

Sitter och tittar på tv nu, har precis packat väskan. Dennis kommer hem från jobbet om några timmar och då åker vi till Kungsängen. Mysigt att äta julfrukost med familjen :) Nu är iaf alla klapparna färdiginslagna och kl nio börjar min favoritjulfilm, Holiday!

GOD JUL!
2010-12-23 @ 19:50:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hem till Ea ikväll :)

Ikväll ska jag och Teo hem till Eas pappa i Tibble. Tror det blir vi, Vicky, Chabo, Madde och Ea :) Kul. Mammi och Chibba kommer och plockar upp oss runt åtta när dem har vart hos Chibbas pappa. Och sen senare ikväll kör pappa hem mig. Känner verkligen inte för att åka kommunalt i denna kyla. Speciellt inte med Teo. Man dör ju nästan där ute.

Imorgonbitti ska vi åka och köpa de sista klapparna och även nått kul till Teo. Nu har Dennis köpt en liten tomteluva också :D Han kommer va supersöt!


Gud kan inte ens minnas hur liten han var för bara några månader sen. Han har blivit så stor, nästan fullvuxen skulle jag tro. Han hade ju faktiskt kunna vart liten liiiite längre. Han är tung som en blyklump nu också, typ 12 kg?!
2010-12-22 @ 15:55:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dan före dan före dopparedan

Har precis ätit knäckebröd med julskinka till frulle, gott. Det tycker Teo också, haha. Han blir som besatt när han får syn på skinkan! Dennis är och köper julklappar nu och jag ska precis lägga mig i ett bad. Jul om två dagar :D Iiiih. Ska städa lite här hemma idag och packa ner lite skit tänkte jag. Ska rensa kyl och sånt också för nu är det endast EN storhandling kvar innan det är dax för flytt :D Tiden kommer nog att gå rätt fort ändå.
2010-12-22 @ 11:34:14 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nära dödenupplevelse igår.

Usch jag hade en hemsk kväll igår. Vi alla somnade på soffan och vaknade upp strax efter tolv. Går ut med Teo i snöstormen och inser plötsligt att jag inte har några nycklar till porten när jag ska låsa upp. Fan fick sån panik, en söndag natt och allt var helt knäpptyst. Inte en enda själ ute... Trodde fan att vi skulle frysa ihjäl och jag visste att Dennis redan hade gått och lagt sig och då är det kört. Skulle precis knacka på ett fönster till en lägenhet som ligger längst ner i porten bredvid för att fråga om telefon när en kille kommer ut ur den porten. Jag får låna hans tele men ingen jäkla Dennis svarar. Ännu mer panik. Vi går för att testa om hans nyckel passar till vår port vilket den såklart inte gör. Då ser jag att en tant står i tvättstugan och viker tvätt, mitt i natten!! Herregud vilken tur. Så vi kom in tillslut.

Ska gå ut med skrutten nu innan vi ska gå och lägga oss. Dennis jobbar. Imorgonbitti ska vi handla julskinka och prinskorv och äta till lunch, ska bli feett gott! Ojustejaa... mäklaren ringde idag. Vi får tillträde tidigare än vad vi trodde, redan den 4e februari :D Så det blir bara tre ynka nätter hemma hos min familj innan vi kan flytta in! Så jäkla nice! Lääääääängtar!!!

2010-12-20 @ 23:33:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag i Kungsängen.

Gud. Det slutar fasiken aldrig att snöa! Här ute på landet hos mamma är det helt galet mycket snö. Min hund drunknar nästan när han är ute stackarn. Har haft huvudvärk till och från sen i torsdags kväll nu, fattar inte. Började hemma hos Madde i torsdags där jag och Vicky var och åt pizza och drack vin. Åkte hem vid tio och hade verkligen superont. På fredagen fortsatte det och jag t.om. spydde för att jag hade så ont. Sedan gick det faktiskt över ett tag och jag följde med hem till Vettan och Lasse och åt julbord! Sedan dess har jag haft småont till och från och inatt vaknade jag upp igen med världens hugg. Hoppade över hundmässan imorse för de...

Snart ska iaf Sebban skjutsa hem mig och Teo. Dennis jobbar kväll nu ända fram tills julafton men han fick iaf ledigt både på jul och juldagen så det e nice! Fick mitt betyg igår också i kursen Sjukvård och jag fick MVG, nice.

2010-12-19 @ 14:09:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu

2010-12-16 @ 08:21:35 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 december.

Vart uppe sen kl 04.30 när Dennis åkte till jobbet. Tänkte att jag skulle göra klart det sista plugget men det gick fortare än vad jag trodde. Så nu har jag tråkigt. Vill inte somna om heller för nu är jag pigg och det kommer jag inte att vara senare. Teo ligger och snarkar här bredvid mig, inte van att gå upp såhär tidigt. Vid nio går min buss härifrån så är i Spånga vid tio där mami ska hämta upp oss.


2010-12-16 @ 06:46:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Nyss hemkommen från en kall promenad. Fyfan. Sommar vore inte helt fel? Efter Julafton ifs... 

Imorgonbitti åker jag & Teo till Kungsängen. Sover kvar där över natten också. Ska baka lussebullar hos Vicky på dagen & vid halvsex har jag bokat klipptid hos Gabbe :) Sen på friday ska jag till tandläkaren på eftermiddagen & på kvällen blir det glöggkväll hos Lasse & Yvette, trevligt!

Lördagens planer är hundmässan i Älvsjö med Isac och Elin, blir skoj. Dock får inte vovvarna följa med ;(

Kan inte fatta att det är julafton nästa fredag? Har inte direkt känt någon julstämning än. Får hoppas på att den kanske kommer imorgon.
2010-12-15 @ 14:51:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag IGEN.

Så var det måndag igen. Denna helg spenderades i Kungsängen och vi kom inte hem förens igårkväll. I fredags tittade vi på Idol finalen och drack vin. I lördags var vi barn&hund vakt och det slutade med att jag fick sova tillsamans med min rädda lillebror som grät över att han saknade mamma och även över Zombies?

I söndags åkte vi en sväng till Bromma Blocks och sen hem till Dennis mamma där det var kalas för Tilde.

Just det. Åkte förbi vårt hus med Sebban och hans kompisar i lördags. Gud så fint det är. Längtar så att jag håller på att gå sönder. Vill flytta nu nu nu!! :D

Idag ska jag försöka att hinna klart med allt mitt plugg så att jag slipper tänka på det resten av veckan. Tänkte nämligen åka till Kungsängen någon dag och vara där. Och på fredag ska jag till tandläkaren för att kolla min visdomstand som krånglar, vill helst ta bort den.
2010-12-13 @ 12:38:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kungsängen hela helgen

Teo ligger och sover i mitt knä. Jag kollar på Ellen. Väntar på att Dennis ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till Kungsängen. Åker dit redan idag och sover där eftersom att Dennis fick ledigt i helgen + att det är Idolfinalen ikväll :) Måste springa in en snabbis i Blocks också och köpa en juleklapp till.

2010-12-10 @ 13:34:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart helg.

Igår blev det shopping med mamma i Bromma Blocks. Nu är alla julklappar färdigköpta och även jag hittade en fin tröjja till julafton. Förälskade mig i en kappa också från Jane Norman. Mitt nya favoritmärke.

Nu sitter jag och pluggar. Sjukt seegt! Dennis jobbar första dagen idag på sitt nya jobb också. På lördag ska vi sova i Kungsängen hemma hos mami och passa Rickard och Ida. Sen på söndagen blir det kalas hemma hos Dennis mor eftersom att Dennis lillasyster fyller tre år :)
2010-12-09 @ 13:40:03 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plugg.

Sitter och pluggar. Inte speciellt kul. Paus snart med ett bad.

Imorgon blir det julshopping med mami. Hoppas jag hittar julklapparna som är kvar plus nått att ha på mig på julafton.

Inte långt kvar alls nu till julafton. Galet.



2010-12-06 @ 14:51:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

Usch vad långtråkigt jag har. Inte alls kul att sitta hemma nu efter att man har jobbat några veckor. ''Tur'' är väll ändå då att jag har rätt mycket plugg att ta itu med. Känns som om att livet just nu bara är vänta?

Får hoppas på att tiden går fort. I februari flyttar vi och det ska bli så himla skönt! Komma nära alla igen. Renovera allt precis som man vill ha det. Braskamin, stort vitt kök med en köksö och ett superfint sovrum. Kommer bli sjukt nice. Visst blir det några månader med kaos igen men de är det värt!

Julen blir mysig också. Vi firar hemma hos mami med familjen bara :) Måste köpa en tomteluva åt Teo innan bara. Har faktiskt redan köpt de flesta julklapparna, inte vanligt. Internet är en riktigt bra uppfinning, att jag inte tänkt på det tidigare?! Har bara två stycken kvar nu som jag ska försöka fixa nästa vecka när jag ska åka och julhandla med mami!

Nu ska jag gå ut och gå med hunden innan jag börjar plugga. Wie ;)

2010-12-02 @ 12:50:14 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91