top3 -

NYÅRSAFTON!!!

Idag vaknade jag faktist kl halv elva, alldeles av mig själv. Bra gjort! Vid tolv åkte jag, Jessica och Vicky till Coop och handlade till kvällen. Blir fläskfilé och potatisgratäng till middag :) Nu har jag precis gjort mig iordning och satt på mig klänningen. Jag och Vicky ska snart få skjuts hem till Jessica och börja förbereda, resten av folket kommer vid sjutiden.

Ikväll ska jag ha skitkul! GOTT NYTT ÅR! /Mickan
2007-12-31 @ 14:50:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i Thailand!

Sitter pa ett internetcafe, klockan ar kvart over fem. alltsa mindre an sju timmar kvar pa detta ar. Dom har if fixat nagot nyarsupptradande pa varat hotell idag, sa det ska vall bli kul :) Fast man blir ju lite sugen pa att komma hem till alla andra och fira nyar med dom! Men men..

Annars har semesterna varit jatte bra sa har langt. Pa torsdag ska vi aka vidare till krabi, och vara dar i fyra dagar tror jag, sen flyger vi tillbaks till bangkok dar all shopping vantar :)

Nu ska jag tillbaks till hotellt, hoppas alla far en bra nyarsafton! :)

Madde

2007-12-31 @ 11:21:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TAGGAD

Nu har jag faktist blivit rikigt taggad inför morgondagen. Ska bli skit kul! Nu är allt iaf bestämt, nyårsmiddagen blir hemma hos Jessica i Stäket. Vi som ska käka där är: Jag, Linda, Ea, Vicky, Chabo, Jessica, Stefan, Danni, Tony, Mika, Elias, Mange och John-David :)

Nu ska jag gå ut och möta Vicky för att planera lite mera! //Mickan
2007-12-30 @ 19:07:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Näst sista dagen av 2007

Nyvaken. Förstår inte hur jag kan sova så länge varje dag? Och idag är nog ändå den dagen som jag gått upp tidigast under lovet. Jaja, man kommer väll förhoppningsvis in i det igen när skolan börjat.. Igår åkte jag, Ea och Linda till donken och tog en äppelpaj + kaffe, Mmm. Efter det drog vi hem till Linda ett tag. 

Och så idag då? Jo: jag ska vara barnvakt, övningsköra, promenera med Vicky och kanske en till promenad med Ea och Linda. 

Nyårsplaner: Middag hemma hos Viktoria eller Jessica med en massa folk. Sen blir det antingen utgång eller hemmafest. Kanske ska hem till Rille? 

Nu är det frulle som gäller! /Mickan 


2007-12-30 @ 13:02:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kul...

Har precis duschat och klätt på mig. Snart kommer Ea och hämtar upp mig.. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det blir ialla fall lugnt. Linda ska nog med också :) /Mi
2007-12-29 @ 19:45:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två dagar kvar till nyår!

Vart lite festande igår iaf, på hemmaplan. Det var jag, Linda och Michan som drog upp till Alexandra, kul där! Men efter det gick vi in till ett helt TOMT Terrassen. (Slapp betala inträdet, därför vi gick in). Blev inte kvar där speciellt länge.. tror  jag tog taxi hem vid ett.

Idag har jag sovit bort halva dagen.. Käkade nå jättegoda nudlar med kycklingsmak nyss och nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på en massa avsnitt av Sex and the city :) Ska föroppningsvis hinna övningsköra lite senare också innan det blir ''filmtjej kväll'' hos Ea. /Mickan
2007-12-29 @ 13:30:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Och så var man hemma igen. Var fakist riktigt trevligt att ta in på hotell en natt. Shoppade och åt god mat :) Hittade en klocka, några tröjjor, nya skidkläder och en nyårsklänning. Trodde aldrig att jag skulle hitta någon fin klänning, men det gjorde jag. Skönt att ha det klart :) På vägen hem från staden åkte vi till Chibbas far och Ann-sofie och tog en fika.

Hade nästan bestämt mig för att haka på Vicky och co ut, men kom på nu att det är onödigt. Vore ju inte direkt kul att vara sjuk på nyårsafton! Så jag ska bara ligga hemma och bli helt frisk, kanske ta en promenad eller nått. Och imorgon blir det filmtjej kväll. Hos Ea tror jag?! Mys mys

Nu ska jag åka och hämta Kinamat med mammsen.. /Mickan
2007-12-28 @ 17:05:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SUCKFYBLÄ

Är väldigt deprimerad för tillfället.. Jag har gått och blivit sjuk. Och jag som hade sett mycket framemot denna kväll. Men vad ska man göra? :( Har inte gjort någonting alls idag.. Bara tagit det lungt, orkar inte göra så mycket annat. Hoppas verkligen att jag mår bättre snart. På torsdag ska jag iväg en natt och bo på nått hotell med familjen inne i stan. Ska bara umgås och shoppa och sånt! Hoppas på att jag mår bättre då bara.. Nu ska jag bädda ner mig och kolla på någon film. /Mikaela
2007-12-25 @ 20:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JULAFTON

Och så var denna julafton nästan avklarad. Har firat hemma iår för en gångs skull, jätteskönt faktist! Övningskörde en stund på dagen också med Bibban. Har ätit väldigt mycket julmat och fått en massa roliga klappar. Jag fick pengar, kläder, smink, parfymer, dvd boxar, en jättemysig morgonrock, underkläder, hårfön, böcker, massa saker till min data, resvöskor och lite annat. Är jättenöjd :) Tomten kom förbi också.

Ont i halsen har jag fått också. Hoppas verkligen att det inte blir värre tills imorgon. För imorgon blir det Terrassen, brukar alltid vara en massa folk där på juldagen. Ska hem till mina kusiner på dagen och fira lite jul och sen ska jag hinna hem till Stefan vid sex innan vi drar upp till Terrassen.


Har också typ bestämt att jag ska följa med Madde och hennes familj upp till Åre v14. Tor-söndag! Ska bli riktigt kul. Nej nu ska jag fixa lite med mina nya saker och sen kolla på några avsnitt av Sex and the City. (En av boxarna jag fått idag). GOD JUL //Mickan.
2007-12-24 @ 22:21:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dan före dopparedan

Ligger i sängen och äter godis från gådagen. Haha fan Vicky för att du lämnade allt här!!! Övriga familjen är och köper gran nu. Så idag ska jag klä granen och bara ta det lungt. Ta en promenad med Vicky ikväll också förmodligen. Skönt att bara ta det lungt för en gång skull :) 
2007-12-23 @ 12:20:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mys

Fortfarande kvar i sängen. Kollar på Grinchen med Rickard :) Ska snart åka och hämta kinamat med mamma. Ska hälsa på Stefan uppe på Videovision också och hyra film tills ikväll. Jag och Vicky ska nämligen ha filmkväll hemma hos mig, med en massa filmer :D Hon har tagit med sig någon film från jobbet, jag har fyra nya filmer här hemma och så ska jag hyra någon :) Ska bli riktigt skönt att bara ta det lungt. /Mi

2007-12-22 @ 18:45:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dan före dan före dopparedan :)

Ligger i sängen och leker lite med datorn. Har inte orkat ta mig upp en. Eller jo, en gång, för att hämta mat. Mådde inge vidare alls imorse. Men jag antar att jag får skylla mig själv.. Mamma kom och hämtade mig vid två igår i jakan. Hade vart på Mp med Michan, Julia, Matilda och Camilla. Och innan det var jag på Alex med med alla andra. Trevlig kväll :) Men nu har Madde åkt :( Börjar bli lite nervös.. det händer mig alltid någonting hemskt när Madde inte är hemma. Och jag menar verkligen alltid! Ska bli kul att se vad som kommer att hända denna gång. Haha     

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men ingen alkohol för min del iaf. Kanske bara ska vara hemma och ta det lungt, eller ta en promenad eller nått. Vi får se.. Nej nu ska jag ta och pallra mig till duschen hade jag tänkt! /Mikaela
2007-12-22 @ 15:34:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två timmar kvar...

Kom hem för ett tag sen trån alex, har faktiskt haft jätte trevligt ikväll!
Hunnit duscha ocks, känns typ väldigt onödigt att lägga mig nu, taxin går ju om mindre än två timmer, men är typ sjukt trött.. vet inte vad jag ska göra? kommer ju bli mer trött om jag lägger mig och sover...
Aja får väl sitta här och blr uttråkad!

GOD JUL!! <3<3

/madde
2007-12-22 @ 02:06:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Ea som vanligt

Nu sitter vi hemma hos Eas far och förar lite. Det är jag (Mickan), Madde, Ea, Vicky, Linnea, Niclas och David! Trevligt.. Och snart kommer Stefan :) Blir Alex lite senare.. Inatt åker Madde :'( Vad ska jag ta mig till? Haha /Puss oss
2007-12-21 @ 20:59:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejdå Sverige, hej Thailand!

Nu var allt färdigpackat, skönt!
Ska hem till Ea om ca tio minuter, sen ska vi vidare upp till alexandra, trevligt!
Får väll se hur det blir med sömnen inatt, taxin går klockan fyra på morgonen så det beror väll på när jag kommer hem ikväll om det verkligen är nödvändigt att sova..

Aja, hoppas alla får en trevlig jul! God jul och gott nytt år! :)

/Madde
2007-12-21 @ 19:16:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klapparna klara...

Hoppade över julshowen idag. Kändes onödigt när jag ändå inte hade några lektioner innan. Så idag har jag handlat julklappar med mamma hela dagen i Vällingby =) Nu är jag helt klar med alla klappar också, skönt. Ikväll blir det nog rätt lungt. Upp till Alex och ta nått glas vin bara.. Måste ju ta farväl av Madeleine som åker imorgon:( haha..

Känner fortfarande ingen julstämning.. tråkigt. Men nu är det iaf bara tre dagar kvar :) /Mickan
2007-12-21 @ 16:28:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lovet kan börja!

Så var sista inlämningsuppgiften inlämnad och jullovet kan börja. Eller det är ju ifs en dag kvar, men vi ska ju bara dit imorgon och fika så den räknas inte!
Efter skolan imorgon ska vi försöka fixa en ny studentskiva eftersom Claras ska rivas nu. Så vi får se hur det går med det.

Nu hade jag faktiskt tänk att packa lite, åker ju faktiskt på lördagmorgon och imorgno kommer jag inte hinna packa någonting, så det vore ju bra att göra det nu.

Imorgon ska vi föresten upp till alexandra och bara ta det lungt. :)

/Madde
2007-12-20 @ 20:37:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart lov

Två dagar kvar. Eller egentligen en.. har bara julshowen på fredag så :) Ikväll blir det plugg och promenad med Madde och Vicky. Madde åker ju till Thailand på lördag :( Så på fredag blir det nog bara ganska lungt eftersom att hon åker vid fyra på natten... kanske upp till Alexandra en stund.

/Mickan
2007-12-19 @ 18:11:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött på skolan

Den här dagen har inte varit min bästa dag. Började med att min lärare berättade för mig att jag läsat matte e helt i onödan hela terminen. Så nu har jag läst för mycket poäng och matten kommer inte påverka mitt slutbetyg. Sjukt onödigt verkligen!!

Sen hade vi betygsnack i ledarskapen då min lärare berättar att hon var chockad att jag fått mvg på min inlämningsuppgift då hon utifrån lektionerna trodde att jag var ett "g barn" som hon sa det. Så osmart trodde jag inte att jag verkade? Men det tyckte tydligen Ea och Sofia.

Och det har dom nog rätt i med tanke på att strax efter råkar jag på nått konstig sätt säga till min mattelärare att han rättat mitt prov fel och att jag egentligen hade fel på frågan istället för rätt. vilken idiot gör det?

Tror att det är dags för ett LOV nu!!!
2007-12-19 @ 15:00:01 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Bla bla bla

Rätt tråkigt skoldag idag med. Kom hem vid halv tre, kollade lite på gilmore och sen åkte jag in till stan med Linda. Köpte lite saker och julklappar. Blev en Chai Latte på Espresso och sen Wok på 7-eleven! Den var asgod.. (Första gången jag åt den). Nu hade jag tänkt att ta en kvällsmacka och sen hoppa i sängen :D Är helt slut. Såg som tur var att  jag börjar tjugo i tolv imorgon istället för halv nio, så det är ju skönt. Godnatt //Mikaela.
2007-12-18 @ 22:58:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött

Dagen började med ett fysikprov som gick väldigt dåligt. Sen gick jag och Sofia till Kina å åt. Sen hade vi webbdesgin, och efter det ledarskap som vi bara var på i en halvtimme. Sen tyckte vi att det var lite onödigt så vi gick hem. Det var min dag.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, skrivit på min historia redovisning lite. Så sjukt trött på skolan, fast det bara är tre dagar kvar känns det som den aldrig kommer att ta slut.

På fredag blir det nått glas på alexandra tror jag, men ganska tidig hemgång, ska åka hemifårn fyra på lördagmorgon. ;)

/Madde

2007-12-18 @ 20:53:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ganska tråkig dag

Lång skoldag idag.. Inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Bör verkligen plugga men jag orkar verkligen inte. Får ta i tu med det imorgon istället. Nu hade jag tänkt städa upp litegrann i mitt rum och sen ta en promenad med Viktoria! /Mickan
2007-12-17 @ 19:39:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


och så var det söndag igen..

Gårdagen började med att jag och Linda åkte in till stan för att fika och shoppa. Linda köpte en jacka och jag köpte en väska. Var helt slut när jag kom hem, men det var bara att duscha och göra sig iordning på en gång. Träffade Madde och Linda vid halv åtta uppe i centrum.. vi skulle upp till Alexandra för att äta middag. Trevligt :) Träffade Danni på stationen efter det och han följde med oss in till stan! Det fick bli Claras för första gången på länge. Det var kul och det var en väldans massa skumpa ;)

Jag, Madde och Danni tog sista tåget hem iaf, ingen orkade åka nattbussen hem. Så det fick bli Terrassen en liten stund innan vi drog hem. Tror att jag åkte hem ungefär vid tre. Tog taxi med Björn som också skulle hem. 

Idag har jag tyvärr väldigt ont i halsen.. men jag får väl skylla mig sälv antar jag? Passar Rickard och hans vänner för tillfället. (Mamma och Bibban är och pratar med tomten). Så idag ska jag bara ta det lungt, försöka plugga och kanske ta en promenad med Madde ikväll.

Nu är det bara en vecka kvar tills jullovet  också :D Så himla underbart!

/Mickan
2007-12-16 @ 12:34:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Ja det blev en intressant kväll igår, haha! Idag är jag typ sjukt trött och inte så taggad på att dra ut ikväll. Men klockan är ifs bara tre så det finns ju tid att tagga till på! ;) Ska antagligen upp till alexandra och äta middag med mickan och linda iaf innan vi går ut.

Nu ska jag försöka räkna lite fysik!

/Madde

2007-12-15 @ 14:51:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Först Pg sen Mp

Kvällen igår var faktist helt okej, det var trevligt! Åkte in till jakan och drog till Pg för att träffa Michan och Matilda. Lite senare kom även Madde :) Efter det beslöt vi oss frör att dra till Mp efersom att vi aldrig vart där. Verkade vara ett helt ok ställe men det kunde ha vart roligare igår. Sköna vakter var det iaf.. haha. Drog hem med nattbussen vid tre!

Idag ska jag in till stan med Linda och shoppa lite och sen ikväll så blir det utgång i stan. Kanske ska käka middag med Madde upe på Alexandra också?:) Haha.. Snackade om det inatt iaf ;) /Mickan
2007-12-15 @ 11:10:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Hade bara matteprov imorse (som gick skit dåligt) och sen fick vi sluta för dagen.. Skönt. När jag kom hem ville Sebban att jag skulle åka in till stan med honom och shoppa, och jag följde med.. Blev lite kläder och sånt! Planerna för kvällen är inte riktigt bestämda än, men ska förmodligen hem till Stefan först och sen dra till Pg med Michan. /Mikaela
2007-12-14 @ 16:43:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucia idag

Har faktist varit en rätt så långtråkig dag idag måste jag säga. Inte hänt någonting alls.. Sen jag kom hem från skolan har jag bara legat och glott på tv. Det lär väl inte hända så mycket annat heller och just nu passar jag min lillebror.  Men imorgon är det iaf äntligen fredag igen. Ska kanske med Michan till Pg, men har inte riktigt bestämt mig än. På lördag är det iaf utgång i stan som gäller. Tror vi blir ganska många som ska in också, dock inte bestämt vart vi ska än.

/Mickan


2007-12-13 @ 19:17:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helt slut..

Sitter framför min nya fina data och skriver nu :) Efter en heldag inne i stan med Bibban åkte vi och köpte min bärbara data till mig. Fick bli en Vit MacBook data! Än så länge förstår jag en hel del iaf.. Innan jag mötte upp Bibba i stan åkte jag till Odenplan för att käka lunch med Madde och Ea + deras klasskompisar. Var trevligt :D

Antar att man kanske borde gå och lägga sig nu, är jättetrött och klockan har visst redan hunnit bli ett. /Mikaela
2007-12-13 @ 00:52:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


?

Kom nyss hem från Linda. Vart där ochs spelat spel med Ea, Linda å Tony. Idag är det dagen inna lucia och man ska egentligen ha luciavaka. Men det har inte vi? Var egentligen planerat att vi skulle vara hemma hos Jennie när plötsligt halv klassen fick för sig att åka på kryssning istället, och det orkade jag verkligen inte!
Men nu ångrar man sig ju lite när dom ringer från båten :P plus att hela kungsängen verkar vara på båten också. Men men är iaf sjukt trött så det ska bli väldigt skönt att sova! :)

/Madde
2007-12-12 @ 22:51:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jahapp

Sitter i skolan och väntar på att företagsekonomin ska börja.. Hade en inställd lektion imorse så fick sitta och vänta på nästa i två timmar, riktigt irreterande när man kunde ha legat kvar i sängen. Men en bra sak med det är att alla mina lektioner imorgon förmodligen kommer att vara inställda! Och isånnafall ska jag nog in till stan och shoppa med Bibban. Kanske käka lunch med Madde och Ea också :) Idag ska jag bara ta det lungt och plugga efter skolan. Kanske övningsköra om Bibban har tid också! Var ett tag sen jag gjorde det nu.. /Mickan
2007-12-11 @ 11:47:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping :D

Åkte in till stan efter en väldigt låång dag i skolan med Linda för att shoppa lite. Blev iaf några tröjjor :) Sen hittade jag världens finaste väska som jag ska köpa nån dag i veckan! Sjukt vad glad man blir av att shoppa.. När affärerna stängde så åt vi ''middag'' på Espresso House. Som vanligt tog vi båda en Chai Latte med Scones. Förstår inte varför vi aldrig lär oss att man mår så sjukt illa efteråt.. Så grymt mycket socker!

Nu borde jag väll egentligen plugga men jag orkar verkligen inte.. är så sjukt trött. Blir nog sängen för min del snart. Får plugga mer imorgon istället antar jag. Och jag har verkligen inte direkt lite plugg den här veckan heller :( Är faktist väldigt skoltrött just nu. Det ska bli så skönt med jullov :D /Mikaela
2007-12-10 @ 23:41:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

177 DAGAR 12 TIMMAR 3 MINUTER 17 SEKUNDER! så långt kvar är det tills vi tar studenten! :) Vet inte om jag blev glad av att få reda på det, eller inte? 177 dagar är ju ganska många dagar...

Iallafall, jag och Ea var uppe i bergaskolan imorse och labbade med femmorna, vet inte hur roligt dom tyckte det var? Men nu är det iaf gjort. Sen gick vi hem till mig för att somna i varsin soffa och missa tåget till skolan, så vi blev lite sena. På historian skulle vi jobba själva i två timmar och så fanns det inga datorer att använda. Så då kändes det ganska meningslöst att vara kvar så vi sket i kemin också och åkte hem.

Sen har jag skrivit på min ledarskapsgrej som ska vara inne imorgon och vara sex sidor (jag har skrivit två) panik! men jaja. Nu ska jag gå och lägga mig och njuta av att det bara är nio skoldagar kvar och faktiskt treton dagar kvar tills jag ligger på en strand i thailand.

GODNATT!

Nu är det bara 177 DAGAR 11 TIMMAR 57 MINUTER 13 SEKUNDER kvar. Haha alltså tog det ca sex minuter för mig att skriva detta! nu ska jag sluta vara tråkig.. bye!


/Madde

2007-12-10 @ 23:03:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Viperroom

Även fast jag inte var med särskilt länge uder 40års festen så hade jag faktist jättekul. Roligt folk och god mat. Drog hem till Kelly en liten stund innan jag skulle ta bussen upp till centrum. Hon passade nämligen min lillebror Rickard igår. Vid åtta tog jag bussen upp till centrum, mötte Madde, Ea och Sofia innan vi gick hem till Kim som fyller år idag. Vi blev många som drog in till stan och vi mötte även upp Michan och Julia på stationen :) Var först tänkt att vi skulle dra till Claras, men det fick bli Viperroom istället. Där träffade vi även lite folk från Nacka. Slutade med att jag sov i Nacka och kom inte upp ur sängen förens klockan fem idag..

Nu ska jag äta lite tårta från igår och sen bara ta det lungt. Kanske kolla på någon film eller nått! /Mickan
2007-12-09 @ 20:23:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag!

Dagen började med att jag och mickan vaknade vid elva. Sen om Ea och hämtade mig med bilen och så åkte vi och jobbade. Sen plockade vi upp Sofia i sumpan och åkte hem till mig. Då var det tänkt att vi skulle plugga men ingen var på humör för det,var väll inte så otippat. Så vi åkte upp och bestälde pizza istället.

Och  nu sitter vi här och väntar på att Barris och Stefan ska komma förbi för att vi sedan ska hem till Kim och föra lite. Sen ska alla in till stan och gå ut, antagligen blir det Claras ;)


/Madde
2007-12-08 @ 19:52:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bibban 40år!

Igårkväll var det Idolfinal! Jag, Madde och Ea kollade på den hemma hos Madde. Vid elva bestämde vi oss för att dra upp till gc en liten stund och träffa Stefan, Danni och co. Tillslut hamnade vi ialla fall på Terrassen med de andra.. Vi kom hem till Madde strax efter tre och jag sov där.

Kom nyss hem från henne faktist, ska städa mitt rum och sen göra mig iordning, för vid hem så kommer det en massa folk hit. Bibban ska ha 40års fest! Får se om jag blir hemma hela kvällen eller inte. Ser iaf ut som om att det blir utgång i stan just nu. Men vi får se hur det blir.. /Mickan
2007-12-08 @ 12:56:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Synd!

Dagen började med att jag övningskörde till min uppkörning. Har nämnligen kört upp idag. Efter att ha kört i ca 35 minuter var uppkörningen över och jag tyckte att det hade gått rikitgt bra. Men det tyckte tydligen inte hon. Jag hade för stel blick och bev därmed inte godkänd. Kändes lite tråkigt att missa på en sån grej? Men det finns ju inte så mycket att göra åt det. Får väll försöka igen..

Ikväll kommer Mickan å Ea hit och ska kolla på Idol. Tror bara att vi ska vara hemma här hela kvällen men man vet ju aldrig om något roligare dyker upp?

Imorgon kommer Sofia hit och så ska jag, hon och Ea plugga fysik. Gud vad vi är duktigt. Sen tänkte vi laga mat (eller beställa hem?) och sen får vi se vad som händer på kvällen, antingen blir det fysikboken eller något roligare? Känns kankse lite ambitiöst att sitta och plugga fysik på en lördagkväll?

/Madde
2007-12-07 @ 15:33:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


.

Sitter hemma hos Ea och håller på och dör. Matten är inte kul, har pluggat hela dagen idag, men imorgon är det över. Snart kommer Mickan och Vicky hit och kollar på DH :)
2007-12-04 @ 19:57:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjuk..

Sitter hemma för andra dagen nu. Har feber och ont i halsen, så hiiimla irreterande. Har franskaprov imorgon också, men det lär jag väl inte kunna göra?! Jag hoppas iaf på att kunna gå på torsdag.. Får verkligen panik av att bara sitta hemma! Imorgon fyller Bibban 40 och de kommer lite folk hit imorgonkväll. Men på lördag blir det fest här hemma för honom, ska bli kul :)

Nu ska jag kolla på våra bästa år eller någonting.. haha. Det finns ju inget annat att göra! /Mickan

2007-12-04 @ 12:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Något fel är det på mig. Fick helt plötsligt svårt att andas igårkväll och det tog typ en timme tills det blev bra igen, fick till och med låna Carolines astmamedecin. Men doktorn trodde att jag hade kvar något virus i kroppen så det är väll det som ligger och spökar.

Var iaf inte i skolan idag. Ea kom hit vid elva sen har vi nästan pluggat hela dagen fram till nu och ändå känns det inte som jag lärt mig någonting. Har sista matteprovet på gymnasiumet på onsdag, så skönt!

Annars händer det väll inte så mycket i veckan, mycket plugg och i helgen har vi pratat om att gå ut. Får se hur det blir med det.

/Madde

2007-12-03 @ 21:16:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från igår


image138

Bild från Terrassen igår, Mika och jag :)

2007-12-02 @ 00:04:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lördag

Jag tyckte faktiskt kvällen igår blev rolig med tanke på hur jag mådde. Men det blev faktiskt bättre med kvällen ;) Var ifs inte ute så länge, drog väll hem vid ett eller nått.

Idag har jag varit på Ängsö på julmarknad, trevligt!

Kvällens plan är väll antagligen att åka till Mickan, hon ska vara barnvakt ikväll. Men vi får se hur det blir med det, kankse händer nått annat eller så skulle det vara ganska skönt att vara hemma.

/Madde
2007-12-01 @ 16:23:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Lite besviken på gårdagen måste jag säga. Var väldigt lite folk ett bra tag uppe på terassen.. Menmen. Mamma kom och hämtade mig och Vicky vid tre typ. Idag ska jag bara vara barnvakt åt min lillebror hela dagen. Mamma och Bibban ska på julbord.. Men det ska faktist bli riktigt skönt att ta det lungt! /Mickan
2007-12-01 @ 11:08:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91