top3 -

En mycket trevlig fika :)

Tog 20.23 tåget in till stan med Madde och Jossan. Bestämde oss för att dra till Cafe 60 eftersom att de har öppet till kl tolv. Jättekul att träffa Josse, var så länge sen sist.. och det fanns verkligen en hel del att prata om ;D Lite senare kom Vicky och gjorde oss sällskap också, efter att hon slutat jobba! :D Var faktist jättemysigt att åka in och fika, har inte blivit så mycket av de den senaste tiden.. och förut så var det typ det enda vi gjorde :D haha..Blev iallafall sista tåget hem.. Nu hade jag tänkt packa väskan inför morgondagens övernatting i Bålsta, ifall jag inte skulle hinna göra det imorgon efter bion :)

/Mikaela
2007-10-30 @ 02:00:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lovlovlov

Seegt.. Inte kunnat göra speciellt mycket idag eftersom att det verkligen har varit pissväder hela dagen! Igår blev det promenad med Ea och så träffade vi Madde en liten stund. Sen efter det mötte jag David i Tibble, gick hem till mig och kollade på tv! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men ska iaf träffa Madde och Josse. Blir väl film eller fika skulle jag tro :)

Imorgon ska jag gå på bio med min lillebror, ska nämligen vara barnvakt hela dagen.. Ska se den där råttfilmen :P Sen vid fem ska jag och Madde åka till hennes mormor och morfar och jobba lite :D Huset står tomt så vi tänkte kolla på Dh och sova där också :) Ska faktist bli riktigt trevligt ;D /Mickan
2007-10-29 @ 18:00:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helt okej..

Igår blev det förkrök på pergola (igen) med Michan och hennes vänner, haha. Trevligt, men drog hem till Kungsängen vid tolv. Träffade Stefan och drog till Alex.. Var väl inte världens roligaste kväll, men hade iaf trevligt :) Kom hem vid fem inatt så sov rätt länge idag.. därför så har jag inte hunnit gjort så speciellt mycket heller, men jag har iaf vart ute på en promenad med mamma i en och en halv timme, duktigt :D Planerna för kvällen är att först ta en promenad med Ea och sen träffa David :) Får se om vi ska ta en fika eller bara kolla film..

/Mikaela

2007-10-28 @ 16:24:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Michan, Madde & Mickan på PG. Haha!

image120
2007-10-27 @ 15:59:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kul kväll

Lyckad kväll igår! Efter idol mötte jag upp Michan på stationen, drog hem till henne en snabbis för att hon skulle byta om och efter det träffade vi Linda på stationen för att sedan åka till jakan. Hade jättekul men vart dock en ganska kort vistelse där. Efter det fick det bli Terassen en stund, kul där med! Sov hemma hos Madde och är fortfarande kvar hos henne.. Hon ligger nere i soffan och sover medan jag sitter här.. tröttnade på tvn ;D

Vet inte riktigt hur kvällen ser ut än, men nått ska vi iaf hitta på :D Snart kommer mamma och hämtar mig så måste sluta skriva.. /Mikaela

2007-10-27 @ 14:54:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höstlov!

Den här veckan har varit ganska tung, så lovet är verkligen välbehövt.

Ikväll blir det bowling i jakan klockan nio men Ea, Linda och massa andra folk. Sen blir det tåget till stan för att möta åtta klasskompisar för att gå ut. Lite oklart vart vi ska, men det lutar mot The Vibe. Ska bli rikitgt kul :)

Precis som Mickan, har inte jag heller så mycket planer för lovet. Får se vad om händer...

/Madde

2007-10-26 @ 14:41:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


LOV!

Äntligen fredag och lov! Kom nyss hem från skolan, hade avstämning med Maria och en förelsäning. Var bara jag och Matissa från vår grupp så vi bestämde oss för att strunta i den sista föreläsningen, ändå ingen närvaro ju. :P

Ikväll ska jag och Michan till Pgs och sen får vi väl se vart vi hamnar :D Inga planer för resten av lovet, än.. Förutom att jag ska på bio med min lillebror på tisdagen och till doktorn på torsdagen! Och sen så är det ju Halloween också :) Dock lite oklart vad som händer då just nu..

Nu ska jag rensa min garderob och städa rummet lite, har ändå inget annat att göra så lika bra att få det gjort! /Mickan
2007-10-26 @ 11:59:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projektstart

Dagen började med ett läxförhör i droger, brott och straff. Efter det skulle vi samlas i samlingssalen för att få information om projektarbetet. Hamnade iaf i en helt okej grupp, vilket jag är väldigt glad för! Efter lunch åkte vi in till Kista för att lyssna på en föreläsning. Rätt kort men de var väl kul.. Var kvar med Michan efteråt och kollade i affärer.. hittade faktist lite grejjer tillslut :D Vid fyra kom Bibban och hämtade oss och ikväll har jag bara tagit det lungt och tagit en promenad med mamma.

Kl 22.00 börjar Prison Break igen! Ska bli riktigt kul faktist. Som jag har längtat.. har ifs redan kollat på de första två avsnitten av denna säsong, men de spelar ingen roll. Bättre med svensk text! Haha..  Morgondagen kommer nog att bli väldigt slapp också. Ska bara ha grupphandledning i en timma så de ska bli skönt :D

/Mikaela
2007-10-22 @ 20:11:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


och så var det söndag igen..

Helgen har faktist varit riktigt bra. I fredags åkte jag och Madde in till jakan med Michan, Sara och Matilda för att föra på Pg =) Det var trevligt och vi planerade lite inför halloweenfesten! Ska bli så kul :D Efter det åkte vi till Kungsängen och det fick bli GC en stund.

Igår, lördag, blev det bara sova hela dagen.. hehe.. Sen på kvällen åkte jag till Nacka och hyrde film med David =) Såg sista Beckfilmen! Den var bra. Idag har jag vart och jobbat med Madde en stund på hennes pappas jobb i sumpan och snart ska jag ut och gå med Linda och sen med Jonas.

Imorgon är det äntligen dags för projekt start, ska bli så skönt! Fyra veckor utan vanliga lektioner.. nästan iaf, har bara droger, franska och idrott som vanligt. Ska iaf åka till Kista imorgon med klassen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men blir väl säkert nån slags föreläsning som start på projektet!

/Mickan

2007-10-21 @ 16:27:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg

Hej,

Äntligen fredag. Och jag har beslutsångest, om jag ska vara hemma ikväll eller om jag ska hänga med Mickan till Claras. Är egentligen inte så taggad. Var ju ute i onsdags, och kom hem till Sofia vid fem för att sedan sova i ca två timmar och åka till skolan. Men det var det väll värt ;)

Får väll fortsätta tänka på hur jag ska göra. Inte så mycket annat planerat i helgen iaf mer än att plugga matte! tråkigt...

/Madde
2007-10-19 @ 16:17:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höstdepp...

På senaste tiden har allt vart väldigt tråkigt.. sjukt mycket plugg, inga höjdarhelger och så börjar det bli kallt.. Imorgon är det fredag och jag har psykologiprov.. har precis gett upp med pluggandet. Får räcka!

Ingen aning om vad som händer i helgen faktist, men ska nog träffa David iaf :) //Mikaela

2007-10-18 @ 23:26:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kryssning?

Idag är det lördag och jag vaknade för en liten stund sen.. under dagen ska jag läsa lite företagsekonomi och kanske ut och övningsköra om Chibba mår bättre! Om jag inte övningskör så kanske jag följer med Madde, Linda & Vicky på chockladfestivalen!

Sen ikväll ska jag hem till Vicky och äta Tacos :D Vet inte vad vi gör sen, antingen film eller centrum.. får se!

Har iallafall blivit snack om en 24timmars kryssning på fredag med en massa folk :) Vore skitkul! Lär väl boka idag skulle jag tro.. kul att hitta på nått! :D

/Mickan
2007-10-13 @ 12:26:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Måndag igen och en hel skolveckan framför sig, inte kul! Åtta till fem skulle vi egentligen gått idag, men vid två blev det strömavbrott i hela skolan och tyvärr så fick alla gå hem då, hur skönt som helst!

Annars händer det inte så mycket i veckan, har inte så mycket pugg just nu heller, så det är ju ganska skönt iaf!

I helgen blir det klassfest hemma hos Jennie, ska blir rikitgt kul!

Nu ska jag ut och gå med Mickan, sen ikväll ska jag försöka läsa lite körkortsteori!

/Madde

2007-10-01 @ 18:42:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91