top3 -

Måndag igen

Käkar middag, bakispotatis fick det bli idag. Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan. Innan jag började åkte jag och Dennis till Ikea, Rusta och Toysrus. Blidde lite julsaker, andra saker hit hem & lite juleklappar. Jättemysigt här hemma nu tycker jag! Ska snart ta ett bad och sen städa lite tills Dennis kommer hem, han jobbar natt hela veckan och jag jobbar kväll tre dagar denna vecka så det passar perfekt! Ciao
2009-11-30 @ 20:39:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tvätt.

Ligger kvar i sängen men vill inte gå upp, önskar att jag hade sovit mycket längre nu när jag äntligen kan ju!! Jaja, Dennis är på jobbet så ensam är jag också. Idag ska jag fixa med all ren tvätt & städa lite. Sen ikväll ska vi åka hem till Linda och gratta henne eftersom att hon tog examen igår :) Trevligt trevligt.

Igår fick jag sluta kl ett och då åkte jag och Maria till Vällingby och shoppade. Fick även sällskap av hennes kompis en stund när vi käkade lunch! Kul var det :) Kom hem på kvällen till ett riktigt kaos! Dennis höll på med tvätten och det låg kläder i hela lägenheten! Hade tvättstuga till kl 22 igårkväll, kul...
2009-11-28 @ 09:54:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Veckan har gått riktigt fort måste jag säga. I onsdags efter jobbet åkte vi till Coop och storhandlade och därefter till Bauhaus för att köpa kulor och sånt till julgranen samt ljusstakar. Igår åkte jag in till staden och shoppade lite, hittade två koftor, en skjorta, två halsdukar, två mössar och två på vantar :)

Nu har jag också fått prova på en hel del på praktiken så det är skitkul, trivs jättebra! Har tillochmed fått prova på att åka en sån där ellift ;) haha.. kul var det när dem hissade upp mig i taket!

Idag slutar jag klockan ett och jag ska ta bussen dit som går om ca 30 minuter. Tror att jag ska försöka pallra mig till Vällingby centrum sen och köpa lite julklappar. Lika bra att göra det nu så slipper man stressa sen, jobbar ju typ varje dag fram tills jul nästan.

Ikväll kanske jag drar ut med Linda (och hennes klass) som har tagit examen idag - Grattis! :) Annars så är det ju Idol + att vi har bokat tvättstuga. Galet mycket tvätt nu... uscha :( Sen på lördag ska vi hem till Linda som har nått examensfirande och på söndag ska vi på barnkalas hos kusin som fyller år. Har lite skit att göra i helgen med andra ord. Men nästa vecka jobbar jag iaf tre kvällar ist för dagar så då får jag ju sova ut iaf... behövs. Det är så perfekt också med kvällstiderna nu när Dennis jobbar natt nästa vecka, slipper jag sitta ensam och ha tråkigt och samtidigt kunna vara träffa honom på dagarna. Ska försöka klämma in lite julklappsshopping nästa vecka också!

Nu ska jag klä på mig & sen springa mot bussen. Ciao!
2009-11-27 @ 07:12:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Praktiken.

Kom precis hem efter min andra dag som praktikant på Mälarbacken. Känns skitbra faktiskt :) Innan praktiken började var jag sjukt nervös över att praktisera på ett äldreboende men det är faktiskt rätt kul måste jag erkänna. Får ju inte göra nå äckliga saker eftersom att vi mest är där för att titta på och lära oss. Lite kul är det ju också att det finns en till praktikant på samma avdelning, fast från en annan skola som jag umgås mycket med. Hon heter Maria och är ett år äldre än mig! Så de e lite kul...

Men såklart så ska det ju bli roligare att praktisera på ett riktigt sjukhus sen när vi har valt inriktning. Fyra veckor ska jag iaf vara på Mälarbacken och sen är det ju typ jul :D Skitniice! Måste börja handla lite julklappar snart också. Sen runt den 10e januari börjar skolan igen men då ska jag ju börja läsa flex så det blir mest plugg hemifrån. Och imorgon är det den 25e vilket innebär pengar :) Woho... Ska nog unna mig lite shopping i helgen när jag är ledig.

Nu är jag sviiiiiintrött och har lite ont i huvudet. Inte van att behöva gå upp kl 06.00 på morgonen direkt! Ska få i mig lite mat sen ska jag sova ändå tills Dennis kommer hem från David. Hej!

2009-11-24 @ 14:34:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Gud vad skönt det är med sol. Och ännu bättre är det här ute på landet! Jag och Dennis bestämde oss för att lämna lägenheten och bo ute hos min kära familj över helgen som nyligen flyttat ut på landet. Det första man ser när man tittar ut genom fönstret när man vaknat är åkrar, jättemysigt faktiskt. Imorse spelade vi lite tennis på garageuppfarten och nu ska jag snart ut och fortsätta kratta löv, det är sjukt jobbigt och det är ju inte direkt en liiiten tomt heller. Menmen. Åkte en snabbis till Islandstorget också idag för att se vart min praktikplats ligger, så nu hittar jag förhoppningsvis dit också, börjar ju nu på måndag.

Igårkväll kollade vi Idol här hos mamma och sen vid tolv inatt åkte vi till Vällingby och kollade på New Moon. Den var bra men måste säga att jag är lite besviken. Ettan är mycket bättre och för att inte tala om böckerna, en helt annan grej. Ikväll vet jag bara att det blir Robinsson än så länge.. får se om vi hittar på nå mer!

Imorgon ska vi hem till Dennis morbror i Uppsala med hela hans familj och titta på hans bebis :) Hej

2009-11-21 @ 13:49:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kungsängen ikväll.

Snart kommer Dennis hem från jobbet och då ska vi börja åka mot Kungsängen. Ska först hem till min mami och hämta min lilla vovve och därefter åka hem till Dennis mamma med henne. Sen ska jag pallra mig tillbaka till Kungsängen för att lämna Ida och sen fika med Vicky och Madde på Alexandra :) Ska bli kul! De båda åker ju nu om några dagar och ska vara borta hela vintern igen.

Imorgon ska jag och Dennis gå till doktorn, wohoo. Bye

2009-11-18 @ 14:28:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tis

Nyss hemkommen från school. Har fått reda på att jag ska praktisera på ett boende vid islandstorget, spännande! Så ska ta och ringa dit imorgon hade jag tänkt. Igår bokade vi stuga i Sälen iaf, blir hela familjen + Dennis som åker. Om de funkar så tänkte vi åka och hälsa på Vicky i Trysil då också :) Nicenice.

Nu har jag ingen skola igen förens på fredag, men jag har en del plugg att göra så lite har jag att pyssla med. I helgen ska vi kolla New Moon på bio ;D Wohoo! Längtarlängtarlängtar. Sen nästa vecka på måndag börjar min praktik som håller på i fyra veckor framöver!

Nu ska jag käka mina kebabpiroger till lunch, mmm... Hej!

2009-11-17 @ 11:45:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen.

Helgen blidde lugn. I fredags var jag hemma hos mamma och tittade på Idol, sen vid tolv kom Dennis efter att han slutat jobba. På lördagen gjorde jag inget speciellt, men dem andra åkte och köpte en massa saker till renoveringen och höll på att jobba lite. På kvällen tog vi en långprommis i skogen och över åkrarna när det var bäcksvart... lite läskigt ;) och leriga blev vi. Efter middagen åkte vi förbi Dennis mamma en sväng och efter det åkte vi hem till oss, drack lite vin och kollade på film. Sov bort nästan hela söndagen så blev inte så mycket gjort, men hann iaf plugga & städa lite! Nu hade jag tänkt att passa på och plugga lite innan Dennis kommer hem från jobbet. Sen imorgon är det iaf skola.




Här är två bilder på mammis och vår lilla älskling. Dom här bilderna togs dock första gången vi åkte och tittade på henne, så nu har hon hunnit växa litegranna.

2009-11-16 @ 11:48:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myskväll med Linda!

Jag fick kebab till lunch idag så nu är jag en lycklig människa. Har vart sugen på det i flera dagar! Dennis åkte precis till jobbet och snart kommer Linda :) Wohoo.. Ska åka och köpa mat & godis, kolla film och dricka lite vin. Mysigt :D

Imorgon blir det bara en massa plugg och på fredag tänkte jag sno bilen till Kungsängen en sväng på dagen och leka lite med min vovve. Får se vad som händer på kvällen? Idol är iaf en sak som är säkert. På lördag slutar Dennis iaf jobba natt så då tror jag att vi ska gå på bio och se 2012!

Jag har föressten fått en massa nya favoritlåtar:

- Pink med I Don´t Belive You
- Dead by april med What can I say
- Tokio Hotel med Rescue me + World behind my wall
- Yohanna med Is it true
- Takida med Give into me + As you die

2009-11-11 @ 16:47:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen slut!

Denna helg blev full med spektakel, började redan på torsdagen med en spontan utekväll, halva klassen va typ med. Industriell ekonomi hade haf tjejsittning så det va eftersläpp på NationernasHus där kvällen skulle bli lugn! Lyckades ju inte riktigt med det så skippade första lektionen på fredagen och kom istället till skolan vid 1. Bara en föreläsning och sen blev det fredagspubben direkt.. Vi som skulle ha en lugn tjejkväll med idoltittande, aja blev bjudna till några parallellklassare på förfest och sen blev det flamman!

16 kr för en öl kan bara sluta på ett sätt.. Japp väskan tappades bort! Fick dock tillbaka den idag, så jag har ju redan lyckas spärra alla jävla kort och grejat! Visste inte riktigt vem jag gick hem med, men en av killarna som hade varit på förfesten hade iaf lyckats få med den på vägen hem..

Lördag och inget Id, kan det hålla en ifrån festen då, icke blev förfest hos Klara och lån av fillippas Liu leg och sen i på skolfesten på kårallen! Inge jättebra drag men det va kul iaf.. Söndagen blev iaf lugn och hemfärd till Stockholm för tandläkarbesök på måndagen. Nu blire plugga ikapp allt man inte gjort i helgen sen blire oslo på fredag för att besöka Jennie! Kul ska det bli!

Om jag hade haft min camera hade jag laggt upp lite bilder, men den låg också i väskan, åden har jag inte fått tillbaka ännu. 

2009-11-10 @ 20:41:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag och jag längtar...

Blidde precis lämnad ensam igen. Har precis ätit fisk och potatis till middag, gott gott. Ikväll har jag dock en inlämning att skriva + att det är dh. Så det blir inte speciellt svårt att sysselsätta mig själv iaf :) Fick reda på i skolan idag att min praktikplats var den enda som dem inte hade fått ett svar på än, men jag väntar iaf besked från ett ställe på islandstorget, så det är ju hyffsat nära härifrån iaf om det blir så! Skola imorgonbitti igen.

Jag längtar faktiskt efter lite saker just nu. Och sånt är alltid kul! Jag längtar efter att äntligen få se New moon på bio, handla massa julsaker hit hem och pynta, JULAFTON, shoopppaa efter julen, Sälen... Mysigt ska de bli :D

Nu ska jag lägga mig i ett bad.
2009-11-10 @ 16:30:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag.

Ligger i soffan och lyssnar på min nya favoritlåt: World behind my wall. Galet bra låt! Idag började Dennis nattvecka så jag sitter här i min ensamhet, beställer lite skit från h&m och äter kebabpiroger till middag :) Inte speciellt kul att vara ensam hemma dock. Ska ta ett bad snart, städa lite och sen blir det tvn tills jag somnar, ska till skolan kl 10.00 imorgon. Får nog reda på vart jag ska praktisera då också, spännande spännande.

I lördags var vi först hemma hos Linda lite folk och sen drog vi upp till Terassen, helt okej kväll. Sen på söndagen hämtade vi Isac, Micke och deras två hundar och åkte tillbaks till mina föräldrar. Det gick faktiskt jättebra med hundträffen. Ida var jätterädd i början men efter ett tag tuffade hon på sig lite!

På onsdag kommer nog Linda hit och sover här! Skönt med lite sällskap :)


Vi på Halloweenfesten förra helgen! ;)

2009-11-09 @ 19:27:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredaaag!

Fick finbesök av Linda igårkväll, trevligt trevligt. Fick dock gå upp kl sex imorse för att hinna plugga lite mer inför provet som jag har idag. Börjar halv tio så tänkte väll åka hemifrån typ tio över nio, grymt skönt att det bara tar en kvart att ta sig till skolan. Ska bli galet skönt med helg nu I think!! Har föressten fixat en dejt på söndag, åt min lille vovve, hehe.. Dennis bror Isac ska förmodligen åka med oss hem till mina föräldrar på söndag med sin vovve så att dem får träffa varandra... hans hund är också bara en liten valp. Spännande, spännande!
2009-11-06 @ 07:54:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart helg.


Ååå jag saknar sommaren, vill åka utomlands nununu! men det lär ju inte hända nu i vinter eftersom jag börjat plugga... synd! Får nog bli en längre resa nästa vinter skulle jag tro.

Sitter här i min nya morgonrock och pluggar. Har vart skitduktig i tre dagar nu, men börjar dock tröttna på detta nu. Har två inlämningar (som jag är helt klara med) och ett prov imorgon. Hoppas de går bra!! Imorgonkväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Antingen blir det en lugn kväll med idol här hemma eller så pallrar jag mig till Kungsängen och hittar på nått... men jag får se. Sen på lördag ska vi nog vara hemma hos Linda iaf och dricka lite vin i think :) skojskoj!

2009-11-05 @ 11:04:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sånt e livet...

Ja. Livet rullar på. Men för tillfället är det otroligt tråkigt tycker jag. Vardagen består utav jobb, jobb och sova. Bortsett från igår då jag hann med en shoppingrunda i kista med Vicky. Men annars händer det inte så mycket. Tråkigt är det också att alla vänner försvunnit. Man är inte van (fast nu börjar man nästan vänja sig) att träffas så sällan som man gör. Från att ses varje dag till att man får vara glad om man ens hörs någon gång i veckan. Det är faktiskt ganska tråkigt måste jag säga.

Idag fick jag mail av min chef i Åre om boendet. Fick bo med Daniel och det var väl de viktigaste :) Blev det boendet vi trodde också, så det var helt okej. Folk har redan åkt upp och börjat jobb nu och jag kan erkänna att jag är väldigt sugen på att byta ut det mot ica. Men nu är det ju faktiskt mindre än en månad tills jag är där.


2009-11-03 @ 18:25:02 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloweenfest

Ligger däckad i soffan medans Dempaan är och köper Pizza åt oss, mmm ska bli mycket gott. Igår var vi på fest i Hässelby hemma hos Dennis syster Nelli och hennes pojkvän Kim. Alla var väldigt seriöst utklädda så det var lite roligt. Dennis klädde ut sig till flicka och han var jättesöt :) Själv så var jag typ superwoman, hade värsta kläderna, som jag fått låna av Nelli. Blidde taxi hem därifrån sen...

Idag ska jag bara slappa hade jag tänkt, men ska försöka få lite plugg gjort ikväll också! Behövs verkligen... Imorgon är jag ledig från skolan så därför tänkte jag ta bilen och åka till Kungsängen. Ska klippa mig uppe hos Gabbe och sen leka lite med min kära Ida :) Hejj

2009-11-01 @ 11:23:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91