top3 -

Fredag

Nu var det riktigt länge sen någon skrev. Jag sitter just nu i skolan och har projektarbete, men eftersom Ea inte är här så kan jag inte göra så mycket, eller vi skulle nog inte haft så mycket att göra även fast hon skulle vart här.

Ikväll blir det utgång, riktigt länge sen, och speciellt länge sen alla tjejer var med också, så det ska bli kul. Inte klart än vart vi ska.
2007-09-28 @ 09:02:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blää..

Idag är det fredag och jag är hemma med världens huvudvärk.. hemma från skolan idag. Har precis skrivit klart min inlämning om alkohol.. ska inte vara klar förens om två veckor, men lika bra att få det gjort när jag ändå inte har någonting att göra..

Ikväll blir det nog bara ta det lugnt :( men hoppas på att jag mår bättre imorgon för då blir det nog lite party hos Madde :)

Nu ska ja kolla på våra bästa år, haha.. /Mickan

2007-09-21 @ 12:49:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag igen..

Och så var helgen över.. sitter och håller på att somna förtillfället.. men jag måste plugga! Har hur mycket plugg som helst den här veckan, kommer inte att bli speciellt kul :( Just nu sitter jag och skriver om våldtäkter..

Helgen blev iaf bra och jag har haft två lyckade kvällar! Igår började jag hemma hos Stefan, sen träffade jag Madde, Jonas och Anna och drog till en fest vid grönaudden. Kom hem vid halv fyra..

Idag blir det somsagt bara en massa plugg, sen ska jag träffa Madde och Ea lite senare :)
/Mickan
2007-09-16 @ 12:38:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nacka

Igår var vi i Nacka, var faktist riktigt kul! :) Vi sov där allihopa, fast lite utspritt.. och nu kom jag nyss hem. Idag blire bara dega och så ska jag försöka få en massa jobbigt plugg gjort. Sen ikväll blir det nog hem till Stefan och sen den där festen.. blir nog kul! /M
2007-09-15 @ 11:56:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Äntligen fredag :) Psykologin är inställd idag så blev lite sovmorgon, skönt :) Ikväll ska vi förmodligen till Nacka och parta :D Det blir jag, Madde, Ea, Michan, Linda och Vicky! Ska bli kul, väldigt länge sen vi var där nu.. Och imorgon ska vi till grönaudden på nån fest.
/Mickan

2007-09-14 @ 11:56:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjälte på natten, hjälte på dagen

Veckan har gått väldigt fort.. I torsdags var vi på bio med allihopa. Vi såg På smällen :) Den var helt okej!

Igår började vi hemma hos Stefan. Det var jag, Madde, Danni, Jonas och Stefan. Mycket trevligt! Senare drog vi upp till Alexandra och vi var där till stängning. Efter det drog vi hem till Stefan igen och vi kom hem till Madde vid fem. Vi vaknade vid ett idag och mådde inge vidare...

Vid tretiden åkte vi till sumpan för att jobba.. där vi nu fortfarande befinner oss, på en lördag kväll. Vanligtvis brukar detta arbete ta en timma men vi har vart här i tre timmar nu.. Ingen orkar åka hem :P

Ikväll ska vi hem till Ea/ Madde eller Vicky och kolla på fotbollen. Sen får vi se vad som händer.. Men vi är mycket trötta för tillfället.

/Mickan och MaddePadde

2007-09-08 @ 17:50:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


För bra för att vara sant?

Idag är det måndag och jag är ledig från skolan idag :D Har precis försökt att plugga lite matte men hamnade här istället...
 
Har fått reda på att min pappa ska börja bo i Åkersberga igen. Vilket betyder att lägenheten på söder kommer stå tom. Jag, Madde, Linda och Ea kommer väl så gott som att flytta in där i 6 månader :D Kommer bli så himla kul! Bara ca två månader kvar tills dess :) Resvägen till skolan är väl inte direkt den bästa, men det är värt det ;D Madde och Ea kommer ju få det närmare eftersom att de går på jensen.

Idag ska jag bara slappa :D Försöka plugga lite matte och träffa flickorna ikväll. /Mikaela
2007-09-03 @ 13:56:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen..

I fredags började vi hemma hos Ea och fortsatte senare till Terassen. Blev en lite konstig men lyckad kväll :) Sov hemma hos Ea och vid tolv på lördagen träffade vi Madde och gick till Tibble Pizzeria o åt varsin kebab! :P

Igårkväll blev det lugnt... jag, ea, linda, madde, luncan, tony och jossan kollade på film hemma hos Simonsson. Kollade på Turistas och Wallander. Båda var mycket bra :)

Kom hem från Linus för en liten stund sen och ska snart ut och gå med mamma. Efter det ska jag åka hem till min farmor och träffa pappa.. Får se om jag sover där eller om jag åker hem senare ikväll. Har iaf aktivitetsdag imorgon och vi är lediga :D:D:D Så skönt. Och speciellt eftersom att måndagarna är så hemska.. går från halv nio till kvart i fem! :(

/Mickan
2007-09-02 @ 13:10:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91