top3 -

Göteborg!

Ja det var ett tag sedan jag skrev något här. Ett plus till Mickan som kämpar på, och ett minus till Vicky. Sommaren rullar på och det känns som att jag aldrig är hemma, vilket är sant. I helgen var jag, Ea och Vicky i Göteborg. Riktigt trevligt hade vi och hann med det mesta. Shopping, utgång, Liseberg, Bad och Sol. Danne kom också dit och var med oss sista dagarna :)

Fortsättningen av sommaren ser också väldigt fullspäckad ut. Och som det ser ut nu åker jag ner till Grebbestad redan om två dagar. Men ikväll är jag hemma och om ca en timme kommer Mickan och hämtar mig och det blir middag hemma hos henne för oss två. Sen blir det nog lite vin och kanske en brasa vid lillsjön. Mysigt värre!








2009-06-30 @ 16:39:03 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara dagar!

Har ingen koll på dagarna alls längre. Vet bara att jag har haft några sjukt härliga dagar nu med superfint väder + att Dennis haft sin lediga vecka. Vi har åkt båt, wakeboard, grillat, badat, druckit vin, åkt motorcykel(!!!) och bara haft det jättebra. Snart kommer Linda hem till mig och schteeker i vår underbara pool, haha. (Bebispool typ) Men den e faktiskt helt perfekt :D Ikväll ska jag ut och käka o gå på bio med Dennis och sen ska vi sova för första gången i hans lägenhet som äntligen har blivit klar :) Sen imorgon vet ja inte vad som händer. Ska dock upp till Komvux vid ett tiden och fixa lite.


Bild från grillkvällen vid lillsjön.
2009-06-29 @ 15:26:52 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Solar.

Ligger ute i solen och steker samtidigt som jag passar min lillebror. Galat varmt ute just nu... Vid kvart över fyra ska jag vara i Bålsta och hämta upp Madeleine som kommer hem från Grebbestad. Ikväll ska jag, Madde, Ea, Linda och Vicky sätta oss på nån kippa nere vid lillsjön och grilla korv. Mysigt :) Blir nog lite vin också skulle jag tro. Länge sen allihopa var samlade nu så  de ska bli jättekul. Sen får jag se om jag drar med Madde, Ea och Vicky till Göteborg i helgen... har inte riktigt bestämt mig än men de vore självklart svinkul.

Nu har föressten jag och min bror hittat en bil som vi gillar! Åker nog och kollar på den på torsdag och ifall vi gillar den så köper vi den! Woho. Min första egna bil, eller aa.. min och brorsans då. Men ändå :D Och jag kommer ju typ ha den helt själv ett bra tag till eftersom att han inte har tagit körkort än! Galet nice.

2009-06-23 @ 14:18:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Årets midsommar blev inte speciellt lyckat för min del. Kom hem och somnade redan kl 20.00 då jag hade sjukt ont i huvudet. Men hela dagen innan det hemma hos Linda var mysig med lunch och vin.

Igår var en riktig segdag och på kvällen vart det filmkväll hemma hos Vicky med chips & godis. Vi kollade faktiskt på hela tre filmer också!! Changeling, 1408 och Pretty Woman var filmerna vi såg och det var jag, Vicky, Ea, Linda och Joel som tittade :)

Idag har jag inte gjort nått speciellt... vart ute lite i det fina vädret & solen är väll typ det enda? Sköönt att det ska bli fint väder nu hela veckan. Hoppas, hoppas det håller i sig. Snart kommer mammsen hem med mat från Franco´s och sen ikväll kommer Dennis hit.
2009-06-21 @ 16:50:12 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Idag har jag:
- fixat pass med brorsan i Bålsta
- käkat lunch på alexandra med stefan
- småshoppat i jakan me stefan

Nu ska jag ta en powernap och sen ikväll ska vi nog till båthuset och dricka lite öl med Kalén och co. Får se vad som händer sen? Är ju midsommar och grejjer imorgon!
2009-06-18 @ 17:09:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag + spelning

Riktigt kul kväll igår! Åkte in till stan vid halvfem och mötte upp Vicky vid svampen. Vi åt en jättegod middag på en kinaresturang och delade på en flaska vin. Spelningen började kl nio och dem var riktigt bra! Efter spelningen drog vi vidare till After och kom hem vid tvåtiden. Idag kom Dennis förbi en stund på dagen med donken mat åt oss båda, sen vid fem åkte han till jobbet... Efter middagen åkte jag, mamma och mina två bröder upp till centrum och tog fästingsprutan.

 Ikväll blir det kanske grillning nere vid udden eller nått sånt, får se?
2009-06-17 @ 18:32:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra dag med två filmer.

Idag har vart en bra dag, har gjort saker typ hela dagen för ovanlighetens skull. Först åkte jag till jakan och sen Lennartsnäs med Jonas. Sen efter det blidde det film hemma hos Ea med henne och Vicky. Vi hyrde den nyaste Wallander, som faktiskt inte ens har kommit ut än, och gjorde en stor fruktsallad med glass. Efter filmen åkte vi hem till Madde och Danne och kollade på Taken med dem. Galet bra film tyckte jag! Måste ses igen... Ligger just nu och väntar på att Dennis ska sluta jobba och komma hit. Imorgon ska jag försöka hinna åka till Bålsta med brorsan och fixa nya pass då våra går ut i juli och sen vid femtiden ska jag åka in till stan och käka middag med Vicky :) Efter middagen ska vi till Gamla stan och gå på Felles o deras spelning! Kulkul. Hej
2009-06-16 @ 01:26:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Repan

Hittade lite grejjer i Kista igår när jag var där med Linda och de va galet mycket folk. När ja skulle parkera i en jättetrång parkeringsruta med pelare runt om så lyckas ja självklart buckla och repa sönder våran bil. Woho, skämms som fan men va ska man göra? Vi lunchade med Stefan också som hade rast. På kvällen såg jag och Dennis Drag me to hell och den var faktiskt helt ok. Läskig men ändå töntig.

Nu ska jag göra mig klar och sen åka och hämta upp Jonas. Får se vad vi hittar på? Jag är så uttråkad så att jag nästan dööör.
2009-06-15 @ 12:46:55 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bio ikväll.

Igår på förmiddagen åkte jag och Madde till Upplands Väsby för att hämta Ea, Sofia och Annika. Vi köpte med oss mat hem från Franco´s som vi åt hemma hos Eas pappa framför The City maratonet som vi kollade på hela dagen. Sjukt bra serie ju... Aldrig kollat på dem där serierna förut. Mot kvällen kom det mer folk och jag hade en trevlig kväll. Blev dock lite trött på slutet... Åkte till jakan vid elva och var där en liten stund innan jag, Madde och Ea bestämde oss för att åka hem. Fick bli donken på vägen också såklart ;D

Vaknade vid åtta imorse och var superpigg! Nu ska jag fortsätta med att fixa garderoben tills jag ska åka till Kista och shoppa  lite. Sen ikväll blir det Bio med Dennis, vi ska se Drag me to hell i Kista. Hej
2009-06-14 @ 10:55:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


05.19 och superpigg en lördag?

Har legat klarvaken i ca 45 minuter nu sen mitt sällskap drog till jobbet, inte mysigt :( Är alltid jättepigg supertidigt nuförtiden? Helt galet... måste va för att jag inte gör något på dagarna? Men de ska det bli ändring på nu!! Har faktiskt en del grejjer jag måste ta itu med nästa vecka och shoppa vill jag också göra. Ikväll tror jag att det blir tjejkväll hemma hos Ea med lite dricka, mysigt :)

Nej nu får det bli film om jag inte lyckas somna om.
2009-06-13 @ 05:19:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag?

Herregud vad fort dagarna har gått fast jag typ inte gör någonting? Hade ingen aning om att det redan var fredag idag...Aja, tur är väll det ifs. Igår kollade jag på film med mina två knasbollar Madde och Ea hemma hos Ea och efter det kom Dennis till mig. Idag har jag inte gjort nått speciellt, håller på att rensa garderoben nu. Ösregnar ju ute idag :( Ikväll blir det bara lugnt, vaknade med världens migrän imorse så e fortfarande lite halvseg. Men Dennis kommer iaf hit och kollar på film med mig!
2009-06-12 @ 15:14:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens bästa vän :)



Min student


Maddes student
2009-06-12 @ 12:44:51 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nice den 6/7 :)

Så nu har jag ytterligare en resa att se framemot i sommar. Den 6e juli ska hela familjen åka till Frankrike och bo i Nice! Ska bli galet härligt faktiskt :D Har aldrig vart i Frankrike heller så de ska bli spännande.



2009-06-11 @ 15:01:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


JÄVLA KLANTARSEL!!!

Kul att man ska till Kreta den 20e när Coldplay konserten är den 22 aug :( Menmen, får väll ta och försöka sälja min biljett nu I guess!
2009-06-10 @ 16:11:20 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mer bilder från Studenten.
















2009-06-10 @ 15:01:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kreta bokat!!

Woho, nu har Dennis och jag precis bokat en resa till Kreta den 20e augusti :D Det blev ett fyrstjärnigt hotell mitt på stranden! Mmm. Gud så mysigt det ska bli!! Kul att man kan bli glad när man mår pyton också ;D Godnatt.



2009-06-09 @ 21:45:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk.

Och så nu har allt ''äntligen'' brutit ut. Bra på sätt och vis eftersom att jag gått och känt mig halvkrasslig rätt länge men fan vad tråkigt och jobbigt det är att vara sjuk. Har feber och svin ont i halsen, har inte kunnat göra ett skit på hela dagen. Har en känsla av att de här inte kommer att gå över så direkt superfort heller :( Blir nog ett halsprov imorgon om det inte känns bättre... Nu tänkte jag kolla runt på lite resor innan jag sätter på någon film.
2009-06-09 @ 19:15:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och nu?!



Oj så mycket bilder det finns. Vet inte riktigt vart jag ska börja... här är iaf en skitsnygg bild från champagnefrukosten hemma hos mig :) Åh, har lite ångest över att dagen gick så himla fort. Och ännu mera ångest för allt som kommer nu. Vad ska jag göra? Känns bara stressigt att vara ledig ett tag nu när typ ingen annan är det. Men det löser sig nog!



Igår blidde det film med Dennis och idag ska jag leka med Madde :D Pusshej.
2009-06-08 @ 13:57:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten!!





















































Världens bästa dag!! Kommer massa fler bilder sen :D
2009-06-07 @ 17:15:35 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


NU KÖÖÖR VI!




2009-06-05 @ 06:15:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten imorgon!

Kom nyss hem från Stinsen där jag var med Madde. Köpte ett par sandaler och lite småsaker och sen träffade vi på Nike och tog en fika. Snart ska jag åka och köpa lite grejjer till bilen med Linda och efter det ska jag hem och fixa lite på baksidan i det stora tältet inför champagnefrukosten imorgon. Vi blir 16 personer som ska vara här och vi börjar kl 06.00! Shiiiiit vad sjukt att allt faktiskt händer imorgon.

2009-06-04 @ 16:27:11 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grebbestad

Sitter på tåget på väg mot Göteborg där jag sedan ska byta tåg mot Stockholm. Lite tråkigt att åka hem men det finns ju lite roliga saker att se fram emot där hemma, inte minst Mickans student som är på fredag, kommer nog bli grymt! :)

Har haft det jätte bra i Grebbestad. Vi har mest tagit det lugnt, legat på klipporna och solat samt tagit årets första dopp. 15 grader, det trodde jag aldrig att jag skulle klara. Nästa fredag åker jag tillbaks dit, men då hänger också Tove och Thomas med, skoj!






2009-06-03 @ 12:44:36 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Iövermorgon!!!!!

Shit vad det börjar kännas pirrigt... om två dagar tar vi studenten. Var precis i skolan och skrev det absolut sista provet på gymnasiet någonsinn. Gick bra så de va skönt :)

Idag vid tretiden ska jag åka till jakan och fixa naglarna och sen vid femtiden kommer Madeleine hem från Grebbestad så henne tänkte jag leka lite med ikväll! Sen efter det kommer min schnygging och sover här!!

Nu blir det storstädning i rummet!!


2009-06-03 @ 10:02:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Trevligt igår! Kom hem vid fyra efter en lång promenad hem. Idag har jag fått lite plugg gjort iaf men jag har mycket kvar som jag helt enkelt får ta och fixa inatt för nu hinner jag inte. Jag och Bibban ska ut och käka någontanns och sen ska vi åka till Bromma och handla vin m.m. till min mottagning.

Imorgon kommer Madde hem igen också :) Skönt. Jag börjar faktiskt bli riktigt, riktigt pirrig nu inför allt. Men det blir nog jättekul! Dagen börjar hemma hos mig med champagnefrulle kl 06.00. Synd bara att det ska bli pissväder :(
2009-06-02 @ 17:27:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stefan 20 år imorgon

KUL att man hade glömt bort ett prov... så nu har jag psykologi B prov på onsdag morgon, suck. Aja, får tokplugga på det imorgon. Efter att jag vart i skolan idag drog jag ner till Lillsjön med Toffe, Jonas, Junker och Sebbe. Kul att träffa dem lite igen faktiskt, länge sen nu! Sen efter det plockade nike upp mej. Nu sitter jag och dricker lite öl och väntar på att folk ska komma hem, hehe.. Ska nämligen hem till Stefan idag och dricka lite. Han fyller år imorgon!! Ea ska iaf med sen får vi se vilka de blir!
2009-06-01 @ 20:23:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen fisk för min del

Efter att jag vart i Kista igår med bror åkte jag, dennis och chibba ut med båten och fiskade. Chibba fick två, dennis en och jag fick tyvärr ingen... Nu ska jag pyssla lite och sen ringa madde och kolla hur hon har det i Grebbestad :) Annars har jag inga direkta planer. Ska nog ner till skolan en snabbis, lämna böcker & en blomma hade jag tänkt. Sen ikväll ska jag nog leka med Ea!
2009-06-01 @ 10:24:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91