top3 -

28 juli

Länge sen nån skrev nu, kankse beror på att Mickan är i Grekland? =P

Veckan har iaf gått väldigt snabbt och det har inte hänt så mycket. Igår var vi ute alla tjejer på berzelii blev en riktigt lyckad kväll och jag kom hem till maria vid tre. Sen har jag bara legat framför tvn nästan hela dagen, skönt!
Ikväll verkar det bara vara jag som har ork att göra nått, så vi får se hur det blir med det!

lite bilder från igår...

       


/Madde

 

2007-07-28 @ 18:22:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Har varit ute med våran båt hela dagen och legat och solat, jätte skönt!
Vart en ganska lyckad kväll igår, började hemma hos Ea och slutade hemma hos Lilja!

Ikväll ska jag till Linda och kolla på film och bara ta det lungt, ska bli riktigt skönt!

/Madde
2007-07-21 @ 17:33:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rhodos

Igårkväll var jag, Madde och Ea hemma hos Eas pappa. Riktigt roligt  =D Vid halv elva drog jag hem till Vicky, där Alex och Chabo var. De drog ganska fort och jag satt kvar och snacka lite med Vicky.

Imorgon åker jag till Rhodos i två veckor, ska bli ganska skönt... Det är familjen, Lasse, Vettan och kusinerna som åker. Sen kommer Linus ner en vecka också. Lite tråkigt att jag bara har hunnit vara hemma i sex dagar sen vi kom hem från Båstad. Menmen... Planet går iaf halv sex imorgon kväll så ikväll blir det först hem till Ea och sen förmodligen bara upp till GC eller Alex.

/Mickan
2007-07-20 @ 11:32:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båstad!

Efter två händelserika veckor i Båstad är jag nu hemma.

Har haft det riktigt bra med det är alltid skönt att komma hem :) Tennisveckan blev inte riktigt som man hade tänkt mig, men den blev ändå riktigt bra tilslut! Ea som råkade cykla omkull och slog ut tänder blev tvungen att åka hem tidigare och Mickan mådde inte jätte bra i slutet av veckan. Men jag och Linda hann iaf med att va på både Madison och Pepes! :) Vädret kunde ha varit bättre, men sånt är livet!



Nu är det ca en månad kvar på lovet och jag har inget inplanerat, ganska skönt! Men det känns som att tiden bara komme gå..

Snart ska jag iaf ut och möta Mickan :)
2007-07-18 @ 18:29:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Vaknade strax innan kl elva idag. Vid tolv kom mamma och hämtade mig. Nu håller jag på att packa klart det sista till Båstad och städar mitt rum. Mamma och Bibba ska ju gifta sig imorgon kl två, i Sigtunga. Ska bli kul =D

Med tanke på bröllopet så ska jag nog ta det ganska lugnt ikväll. Linda ska förmodligen ta hem lite folk!
 
Nu ska jag packa klart och sedan åka hem till Linda en stund. /Mickan

2007-07-06 @ 14:45:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart Båstad!

Idag är det torsdag och klockan är nio, ovanligt tidigt för att vara mig. Blir ju så när folk måste upp och jobba :p Men jag måste säga att jag har blivit rätt pigg nu.

Igår gick jag och Linda upp till centrum och köpte pizza och efter det åkte vi till Kista för att shoppa. Hittade inte så mycket, men ett par skor och en tröjja fick det bli ialla fall.

Kom nyss på att jag måste börja packa, jobbigt.. och det måste göras idag. Åker till Båstad på söndag morgon! :D Hinner inte imorgon för då ska jag hem till Linda(?!) och på lördag blir det bröllop. Mamma och Bibban ska gifta sig =D /Mikaela
2007-07-05 @ 09:04:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Idag har vart en väldigt slapp dag, men trevligt. Jag mötte upp Ea i Tibble vid tretiden för att sedan åka till Coop. Handlade lite grejjer och åkte sedan hem till Ea och lagade mat. Vart bjudna på middag (lasagne) hemma hos Vicky vid sex. Sen åkte vi till Coop igen för att köpa godis och sen hyra film. Filmen var väl helt okej men lite överdriven för min smak.

Har fått reda på min nya klass nu också. Kom med Jonas =D Haha!

Nej nu tänkte jag förflytta mig till sängen... /Mikaela
2007-07-02 @ 23:32:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91