top3 -

Lördag & huvudvärk.

Jag och Teo har sällskap av Ida i soffan idag. Hon ska sova över här då mamma och Chibba är borta på middag. Har precis lagat middag och väntar nu på att Dennis ska komma hem från jobbet. Blir kycklingfilé och potatis ikväll. Har haft ont i huvudet i två dagar nu så blev hemma från jobbet igår, inte roligt. Det vägrar att släppa... Hatar huvudvärk!! Blir helt förundrad över att det finns folk som säger att dom kanske har haft huvudvärk en gång i hela sitt liv (och då pga bakfylla). Stört! Imorgon blir det lite möbelshopping med mami i Barkarby och sen ska vi åka och storhandla mat. Sen ska pappa komma över också och koppla in vår nya köksblandare :) Wihoo vatten i köket också!

Nu kommer Dennis :)
2011-10-22 @ 17:48:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdagskväll med Linda :)

Sitter i soffan helt död. Nyduschad i pyjamas och snart kommer Linda hit & gör mig sällskap :) Ska bli jättmysigt! Hoppas hon vill se på Arga snickarn & Greys anatomy... hehe... Skulle egentligen slutat kl två idag men det visade sig visst att vi hade personalmöte till fyra som jag ska vara med på nu när jag är månadsanställd. Var rätt kul faktiskt. Mitt livs första personalmöte, HAHA. Diskuterades en hel del om vad vi ska hitta på för nått att göra tillsamans och det låter som att det lutar åt ett julbord (kanske med övernattning). Ska bli rätt spännande faktiskt. Jag och alla 30+are :D

Imorgon blir det jobb till kl två och samma sak på gäller på fredag. I helgen ska jag bara ta det lugnt! Sova och fixa en massa här hemma. På söndag ska jag åka till Mio med mami och köpa min vita hylla och ska även försöka få storhandlingen gjord eftersom att bilen ska in på lagning på måndag morgon och då blir vi billösa i ca en vecka. Lite svårt att ta sig och handla då... Sen när bilen är fixad så ska den säljas! Wiho.

2011-10-19 @ 19:41:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Huvudvärk.

Så glad över att jag är ledig idag. Har haft huvudvärk hela dagen och den vägrar att riktigt ge sig. Inge kul o jobba med huvudvärk... Var ledig igår också och det var även Dennis så vi fick mycket gjort då. Målade pelarna, diskade, tvättade, städade, storhandlade, långpromenad med Teo, kastade skräp och så kom även nya mikron som vi fick lov att byta eftersom att vi hade beställt fel. Nu funkar det äntligen att laga mat och det är väldigt skönt!

Har ingen mobil hemma heller, har glömt den hos mamma. Som vanligt ;( Måste hämta den ikväll! Imorgon jobbar jag kväll och sen dag på lördag & söndag. Yippiie!!! Not. Ingen toppenhelg precis. Dennis ska iaf hem till Nelli i helgen och sy upp våra nya gardiner. Så fort det är klart så kan vi flytta ner på riktigt. Vill inte göra det innan för att det blir sån jäkla insyn på kvällarna när spottarna är tända. Så nu är det inte långt kvar tills jag får börja inreda där nere =D

2011-10-13 @ 16:08:46 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen fredag!!

Och så var det äntligen helg, underbart!! Slutade vid två idag och nu väntar vi på att Bibban ska komma förbi och lämna lite elprylar. Snart är mitt fina kök helt klart =D Även småsakerna börjar bli klara. Så om bara några dagar nu så kan vi äntligen börja laga mat igen, känns typ overkligt?! Ikväll är det äntligen Idol och imorgon blir det middag & lite vin uppe på Alexandra med Malin :) Ska bli jättekul!!
2011-10-07 @ 15:33:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjejmiddag.

Hade en supertrevlig kväll i lördags. Blev en jättegod middag, vin & bad i jacuzzin. Kom hem strax innan två och däckade på engång. Var sjukt nervös dagen efter på jobbet innan jag skulle få igång bilen. Blev lite mer dricka än jag hade tänkt mig men som tur var så gick den igång efter att jag hade blåst :)

Idag är jag ledig. Dennis har tvättat bilen invändigt idag hemma hos mami och snart ska vi iväg till Barkarby en sväng. Ska kolla om vi hittar nå bra fästen till baren på köksön.

2011-10-03 @ 14:03:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91