top3 -

Onsdag

Dagen började med att jag försov mig. Fast jag kom inte så mycket försent till skolan ändå. Skoldagen var kort och efter det drog jag och ea hem till henne och pluggade lite. Sen kom Mickan.

Nu sitter jag och Mickan hemma hos Ea som inte är här. Hon jobbar till halv nio ikväll så vi fick "låna" hennes lägenhet. Vi sitter här och äter och dricker lite gott ;) Snart ska vi gå och kolla på en film och vänta på att Ea ska komma hem :)

/Madde och Mickan

180490-77

2007-05-30 @ 18:00:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skiva

Skivan igår blev riktigt lyckad faktiskt :) Även fast vakterna var lite halv konstiga :P Fast jag fick ju ifs 20 kr av dom så jag ska väll inte klaga. Strax efter tre beställde jag, Linda och Ea en taxi till Sundbyberg. Vi skulle nämligen sova hos min syster. Så när vi kom dit vid halv fyra hade hon bäddat åt oss och vi somnade direkt.

Vaknade vid halv tolv och mådde inte toppen. Då gick vi ner till ett fik och satte oss och åt frukost, jätte mysigt. Tog en sväng förbi Lindas pappas affär också och sen åkte Linda hem. Jag och Ea gick tillbaks till lägenheten och la oss och sov i tre timmar. Sen kom Maria hem och vi åt middag och sen drog vi hem.

Nu är jag helt slut och ska gå och lägga mig! godnatt...

2007-05-29 @ 22:33:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndaaaaaag!

Nu sitter vi hemma hos Ea och förar lite. Jag är sjuk så jag ska dra mig hemmåt när resten ska på studentskiva.. känns lite surt ;( Men får ta igen allt i helgen istället.. Madde e meeest på G ;D I helgen fyller lilla Stefan 18 och de ska vi fira! Sen på söndag ska jag, Madde, Ea och Linda på min kusins skiva.

(22 dagar till SB) =D /Mickan
2007-05-28 @ 20:32:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart lov..

Så var helgen över. I fredags skulle jag och Mickan ut och gå men det slutade med att vi satt "bakom spåret" haha, hela kvällen och när vi sedan tittade på klockan hade vi tydligen suttit där i tre timmar, tiden går snabbt när man har mycket att prata om :P Men det var iaf skönt att ta det lugnt eftersom jag skulle upp tidigt nästa dag och Mickan var ju typ sjuk också.

I lördags var vi hemma hos Linda, ganska lugnt där! alla var typ jätte trötta så vi satt och spelade kort och tog det lugnt. Sen drog jag och Ea upp till centrum för att kolla läget men även där verkade det vara ganska lugnt så vi drog hem istället.

Så nu är det måndag igen. Känns så skönt att det börjar närma sig sommarlov nu. Inte alls långt kvar. Endast tre riktiga skoldagar kvar..

Ikväll ska vi på studentskiva, som faktiskt bestämdes alldeles nyss. Men det ska bli riktigt kul faktisk :)

Men nu ska jag åka över till Ea och försöka skriva ihop våran labbrapport  =/


/Madde

180490-76


22 dagar kvar ;)
2007-05-28 @ 11:37:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bläää

Vaknade nyss.. Har mer ont i halsen och munnen än vad jag haft på hela veckan... suuuuck! Orkar verkligen inte bli sjuk till helgen. Men vad ska man göra? Blir nog till att stanna hemma från skolan idag för min del iaf..

(25 dagar kvar till Sunny!) =D
2007-05-25 @ 08:39:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lyckat!

Kvällen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men trevlig vart den. Jag och Madde kom till Ea vid sjutiden. Vid åtta kom Linda och Tony. Vi förade och sen kom Oskar och Emil. Drog upp till GC vid elva medans Ea och Tony stannade kvar hemma. Träffade på min bror i Centrum vid halv två kanske(?) Gick hem med han då.. Hade blivit lite för mycket utav det goda ;D Men nu i efterhand så ångrar jag mig att jag inte stannade kvar längre..



Lite bilder från gårdagen hemma hos Ea...  /Mickan

2007-05-20 @ 15:07:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eas lägenhet <3

Sitter hemma hos Ea med Mickan och Ea bedvid mig :) Vi har ungefär bott här hela  veckan med tanke på att Ea vart själv hela veckan. Gårdagskvällen var trevligt! Var hemma hos Luncan i brunna med lite folk och sedan drog jag, Mickan och Vicky upp till alex och träffade Vickys klasskompisar. Madde drog hem vid tolv och Mickan och Vicky strax efter för att senare ta en moppetur genom hela Sylta som kunde slutat mycket illa med tanke på alkoholmängden ;) haha..

Ikväll ska vi vara här ett tag sen hem till Stefan och antagligen blir det GC senare för imorgon ska alla jobba.

/Madde, Mickan och Ea
2007-05-19 @ 19:49:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Ja, kvällen igår blev ju sådär..

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara vart hemma och tagit det lungt.
Men nu sitter jag hemma hos Ea med Vicky, vi ska snart gå och lägga oss.
har inte gjort så mycket ikväll, kollat på film och så kom Mika och Mange förbi ett tag :)

Helgens planer är inte riktigt bestämde.. Men på lördag blir det iaf kungsträdgåden... :)

/Madde
2007-05-18 @ 00:03:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kaoskväll

Kvällen igår blev till slut lyckad. Efter att vi ätit middag hos Ea blev det lite tjaffs om vart vi skulle dra..  Blev iaf Softbar en liten stund men där var det inge vidare så jag och Linda drog till Berzelii bar medans resten drog hem. Riktigt kul och bra ställe! Vi bestämde oss för att sova hemma hos min pappa och vid tvåtiden beger vi oss mot tunnelbanan. Oturligt nog så upptäcker vi efter en ganska bra bit att vi hoppat på fel tunnelbana.. hamnade typ i Blåsut eller något sånt. Aldrig hört talas om det innan. Vi fick vända och åka tillbaka till Gullmarsplan och vänta på nästa tunnelbana hem som gick en halvtimme senare.. Blev en varsin kebab under väntetiden ;D

Vi vaknade vid tolv idag och åkte in till stan och fikade med min kusin Jasmina. Trevligt! Köpte biljetter utav henne till hennes studentskiva som ska vara på Chaplins. Efteråt kollade vi lite i affärer och sen åkte vi hem. /Mickan
2007-05-17 @ 17:11:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


=D

Och så var onsdagen avklarad. Slutade kl elva idag. Tidigt som vanligt ;D Ska försöka sola lite nu hade jag tänkt, men det blåser rätt mycket så vet inte hur länge jag kommer orka. Fick panik när jag träffade Madde och Ea igår (som hade solat solarium) och var jättebruna! Måste komma ikapp...
 
Ikväll ska vi mysa lite hos Ea först och sen blir det utgång. Grabbarnas I think! Sen ska jag och Linda förmodligen sova hos min pappa eftersom att vi ändå ska till stan imorgon. Men får se, mycket möjligt att vi slutar hemma hos Ea också.

Nu är det bara 34 dagar kvar tills Sunny Beach =D Längtar såå mycket.. /Mickan
2007-05-16 @ 11:58:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Gick upp vid sex imorse för att ta sju tåget till skolan. Skoldagen gick väldigt snabbt, slutade vid elva. Gick och spelade tennis en timme och åkte sedan hem..


När jag kom hem satt Mickan och jag och snackade om sunny beach när vi ploötsligt kommer på att resan skulle varit betald för sex dagar sedan, fick väldigt mycket panik. Ringde till fritidsresor och dom sa att om vi betalade idag så skulle de fungera, plus att jag fick fråga om vårt bokningsnummer (som vi tappat bort) Hon i telefonen lär ju undrat vad vi var för några :P Men nu löser det sig iaf!

Nu ska jag försöka plugga lite matte och sen ska jag gå ut och gå med Mickan.

/Madde
2007-05-14 @ 19:16:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag kväll

Idag har jag, Ea, Sofia, Sanja och Linn "cyklat" till Södertälje och tillbaks. Skulle göra det i idrott och hälsa B. Men vi fuskade lite.. Tog tåget fram och tillbaks ungefär :)

Nu sitter jag hemma hos Ea med Mickan och Linda och dricker lite vin. Vicky och Josse kommer snart! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll.. Får se om det blir stan eller kungsängen ikväll.

2007-05-11 @ 19:29:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och så var det fredag igen ;)

Fredag idag. Hade två inställda lektioner idag så jag fick sluta kl elva. Skönt! I onsdags fikade jag med David på espresso, trevligt =) Och igår var jag på den där kris-grejen med skolan, rätt intressant. Efter det åkte jag och träffade Madde och Ea. De hade typ fyra timmars hål så vi käkade lunch på Ginos tills dom började igen. Efter det gick jag och kollade lite i affärer tills Linda kom och vi kollade på min supersnygga väska som jag ska köpa! Haha.. Det blev iaf en Chai Latte på espresso sen =)

Ikväll blir det först lite tjejkväll hemma hos Ea och sen kanske GC eller nått bara, får se. Ska nog ta det rätt lugnt iaf! Kanske sova hos pappa också ifall han skulle bort.

Jag och Alex räknade ut att det BARA är 15 riktigt skoldagar kvar nu. Ofattbart med underbart ;D Har två projektarbeten och ett prov kvar sen är allt klart typ! *Wiiiiiiiiihoooo*
2007-05-11 @ 12:50:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag är det onsdag och jag sitter hemma, har håltimme.. Börjar igen vid halv två. Snart kommer mamma hem med lunch åt mig :) Efter skolan ska jag åka och shoppa lite med Bibba. Sen efter det ska jag till Nacka. Ska sova där för imorgon ska vi till KRIS med skolan, ska samlas på medborgarplatsen kl 09.00. Och efter det blir det fika i stan med Linda.

                     image69

En bild från Claras som vi var på i Fredags :)
2007-05-09 @ 11:57:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre 2007!

http://video.google.com/videoplay?docid=-706532732956040271
2007-05-07 @ 11:19:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen är slut...

Nu är det söndag och jag sitter och skriver på mitt tal som inte alls blir bra.
Helgen har iaf varit bra. I fredags åkte jag, Mickan, Ea och Linda in till Fridays och efter det blev det utgång. Mycket trevlig kväll som slutade med sista tåget hem :)

Igår på dagen gjorde jag ingenting och på kvällen drog jag till Linda. Där även Mickan, Per och Pontus var. Blev filmkväll där. Och jag gick hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt imorse..

Så idag gick jag upp vid åtta för att ha match, den gick bra :) Sen har jag vart och hälsat på syrran i sundbyberg och snart ska jag ner och ha match igen!

/Madde

2007-05-06 @ 16:04:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredaaag!

Försov mig imorse, så tänkte att jag lika gärna kunde sjukanmäla mig och vara hemma :P Hade ändå ingenting viktigt idag så! Är lite sur på vädret.. När jag vaknade så var det jättefint men nu är det jättemycket moln! Tråkigt. Jag som hade tänkt att sola...

Igårkväll var vi tjejer på AloeVera kväll med våra mammor hemma hos Linda och Laila :D Trevligt! Vi köpte iaf några krämer och Aloe-vera-drickan. (Som vi allihopa ska börja dricka nu).

Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Men förmodligen så ska vi iallafall åka in till Kungsträdgården på uteserveringen och ta ett glas.. eller två ;D Kanske utgång sen men vi får se. Och imorgon ska jag åka till Åkersberga och fika med min kära kusin Jasmina =) Ska bli kul.
//Mickan


2007-05-04 @ 11:49:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valborg

Och så var det maj. Vilket betyder att vi får sommarlov nästa månad, helt sjukt. Igår käkade jag och Linda middag med min familj på en resturang på Kungsholmen. Trevligt =) Sen mötte vi upp resten utav tjejerna på centralen och drog till Mera. Det var faktist roligare än vad jag hade förväntat mig. Men vi tog ändå sista tåget hem till Kungsängen för att sedan gå till Terassen. Kul där med, rätt mycket folk. Jag, Linda, Tony och Ea tog iallafall bussen hem till Ea och sov där.

Idag ska jag bara slappa.. är rätt trött. Man borde väl kanske plugga lite också antar jag. Fast en promenad med Vicky ska jag nog orka med iaf. /Mikaela
2007-05-01 @ 13:24:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91