top3 -

Framför Idol...

Denna blogg suger. Verkligen. Börja skriv människor! Eller just det, Vicky har ju hoppat av (BAANGER)!! Jag tycker att Ea ska komma tillbaks igen och skriva lite om sitt studentliv i Linköping, vad sägeru? ;)

Igår sov jag hos mammsen i Kungsängen, kändes väldigt skumt faktiskt... var rätt länge sen nu. Kollade på Idol med Vicky och fikade med Linda på kvällen, mysigt. Och igår kom lilla valpen Ida hem till dem :) Urgullig! En mörkbrun, tigrerad boxervalp. Jag älskar henne!! Grymt elakt att dem skaffade henne när jag flyttat hemifrån, men jaja. Får ta och passa henne lite då & då I guess...

Åkte hem till Alvik i eftermiddags igen. Dennis fick börja jobba tidigare idag så det blidde inge nattjobbande för hans del, men han fastnade tydligen i köer så han har fortfarande inte kommit hem... Blö! Ligger i soffan och kollar Idol, åt precis nudlar och sallad till middag. Man orkar ju inte direkt göra nån avancerad middag till sig själv.

I helgen ska iaf jag, Linda och Vicky åka till Linköping och bo hos Ea i hennes studentlägenhet :D Ska bli jättekul att få se hur hon har det! Lär ju bli en hel del festande också ;D Sen nästa helg talas det om en kryssning, får se hur det blir med det och vilka som följer med, men det är iaf jag, Linda, Dennis och hans kompis David.


Nästan en kopia av vår lilla Ida :)

2009-09-30 @ 20:33:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny igen!

Ja igen ja!! Nu bloggar Linnea igen!

Gästbloggar lite här tänkte jag eftersom att de andra flickorna har blivit så dåliga på att skriva inlägg nuförtiden.
Har ju flyttat till linköping nu för att plugga Maskinteknik och trivs som fisken i vattnet, omgiven av massa killar!Både i plugget och konstigt nog i korridoren också där jag är ensam tjej av 8 st.

Idag har vi mest pluggat matte som vanligt, men gick förbi Team som promotar olika företag, och lyckades få med mig en liten studentpåse hem.. Detta ingick!



Haha tänk vad glad man blir som fattig student!! Nu behöver jag inte köpa diskmedel på ett halvår iaf.

I helgen så kommer min härliga tjejer hit, då blire röj och förfest i korridoren med lite grannar!! Grannarna tyckte att det behövdes lite fler girls på förfesten så det passar ju jätte bra!

Får se om jag kanske skriver lite om vad som hände under Nolle perioden lite senare. Ack så kul vi hade! Men får väll ta lite i taget!
2009-09-30 @ 20:01:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oceans 11

Haha ja Sverige vafan hände? Ett rån med helikopter och grejer. Trodde inte mina öron i morse men de e ju faktiskt sant! Men måste säga att jag tycker att polisverksamheten är lite mesig i detta land. Jag menar i en Hollywoodfilm hade nog polisen (eller typ C.S.I) avfyrat någon fet basokas eller nåt mot helikoptern. Då hade rånarna aldrig kommit så långt. Men icke. Nu försvann dom med massa männsiskors löner!

Kuuul!

Ja, jag hade lite tråkigt, så jag kanske börjar blogga igen... vi får se!
2009-09-23 @ 19:24:51 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Har precis kollat på Idol med Linda. Nu har det gått en vecka och igår byts Linda ut mot Dennis, ska bli skönt att han kommer hem igen :) Och ännu bättre är att han inte ska åka tillbaka till Danmark nästa vecka igen!

I helgen kommer Ea hem och hälsar på så då får man äntligen träffa henne igen :) Och nån dag ska vi åka med mamma och dem och kolla på deras nya hundvalp som dom får om ca tre veckor :D Ida heter den!! Skitsöt. Imorgon ska jag åka med mammsen och shoppa lite gardiner och sånt och sen kommer pappa hit och fixar klart diskmaskinen! Sen på söndag har jag planerat att träffa Jonas en snabbis och säga hejdå innan han åker till Australien på tisdag.

Nu blir det film! Bye!

2009-09-10 @ 21:21:42 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Viktoria lämnar

Jaa, asså jag har tänkt lite på detta, och denna blogg. Jag vet inte riktigt asså. Det änns inte som att jag passar in så bra i denna blogg längre. Jag känner mig lite ensam som den enda singeln här och kan nog inte längre föra en singelåsikt i denna blogg. Därför har jag kommit fram till att jag ska gå vidare. En singel behöver hennes singel blogg. Så kanske återupptar min gamla blogg. Vi ses där!

Jag vet att Madde och i alla fall Mickan kommer att fortsätta detta skrivade. Lycka till!
2009-09-07 @ 17:36:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu har man flyttat då!

Sitter på golvet i köket i min ensamhet, äter chocklad och leker lite med datorn. Dennis har inte kommit hem från jobbt än... Modemet till det trådlösa har inte kommit än och sladden räcker inte speciellt långt så därför sitter jag på golvet. Nu börjar lägenheten bli klar och det är jättefint :D Så nu har vi flyttat in och på söndag kör vi över alla mina grejjer! Känns riktigt bra faktiskt! Bibban åkte precis härifrån, han kom hit efter jobbet och fixade lite med ugnen och en massa eluttag. Fint blidde det!

På måndag åker Dennis till Danmark i två veckor (men kommer hem över helgen) och jobbar. Så då får mina kära vänner Linda och Viktoria komma hit och bo med mig :) Ska bli kul att få umgås lite med dem igen, var alltför länge sen. Så denna helg kommer ägnas åt att bli klara med allt smått som finns kvar att göra samt att sätta upp alla hyllor och sånt i klädkammaren. Wohoo!

Och det är inte bara jag som har flyttat. För några dagar sedan köpte mina föräldrar en villa i Kungsängen/Frölunda. Så det är lite kul :D Och nu håller dem på att kolla efter en hund också! Asniiiice ;)


Vi på Kreta :)

2009-09-03 @ 18:44:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91