top3 -

Mot Stureby

Om ca 30 minuter ska jag åka iväg till Mickans pappa där redan Linda och Ea är. Vi ska bo där till på fredag. Ska shoppa, gå på bio och bara ta det lungt och ladda upp inför helgen :)

/Madde

2007-02-28 @ 16:33:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Dagen började med att jag gick upp till mormor och åt frukost och grattade henne på 80 års dagen.
Snart ska jag ner med mamma och mina kusiner och fixa i båthuset, vi ska nämnligen fixa en översakningsfest åt henne ikväll :P

Vicky började snacka något om Bruket imorgon, vilket lät väldigt roligt eftersom jag inte åkt snowboard på ett år ungefär.. Men vi får se hur det blir med de.. Blir iaf lägenheten imorgon :)

/Madde

2007-02-27 @ 13:43:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Jag och min lillebror Rickard vaknade vid halv tolv idag. Passade honom en stund. Så skönt att sova ut! Snart ska jag åka till solna med Linda och fixa bl.a pass, legg och shoppa lite kanske? ;p

Igår kollade jag, Madde, Linda, Vicky och Chabo på Beck hemma hos Madde. Trevligt! Vet ej vad som händer ikväll, men imorgon åker vi till lägenheten iaf! :D /Mikaela

2007-02-27 @ 13:17:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag morgon..

Tänkte börja med att berätta lite om lördagen. På dagen var jag ute och övningskörde, gick dessvärre inge bra. På kvällen skulle jag och Ea på fest i Upplandsväsby. Hann dock vara på festen i ca 30 min innan min kära vän däckar. Fick släpa hem spyan i taxi ;D Lite tråkigt.. Sen blev min halsduk stulen också. Sjukt mycket man har blivit av med på sists tiden, men aja..

Och igår jobbade jag, var lite jobbigt att ta sig upp men det gick bra iaf. Mysig dag på jobbet =) På kvällen åkte jag, Linda, Madde och Ea in till stan och fikade på Café 60. Kom hem vid ett ungefär.. Juste, Vicky fyllde 18 igår också. Grattis!!!

Snart ska jag åka till jakan med mamma och Rickard. Ska fixa mina naglar och köpa en resväska + en mössa, och efter det ska jag åka in till stan med Rickard och kolla på ''en natt på museet'' =D Får se vad som händer ikväll.. Pussiluss
2007-02-26 @ 09:55:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsfika!

Hej!
I fredags åkte jag till Göteborg för att spela SM. Fick kanske inte den bästa lottningen, men så blir det ibland. Åkte ut första matchen så på lördag åkte jag hem igen. Kom hem väldigt sent på lördag kvällen.

Idag har jag iaf vart och jobbat med Ea och snart ska jag äta middag. Sen ikväll ska jag åka in och fika i stan med Mickan, Linda och Ea. Ska bli vädligt trevligt eftersom jag inte träffat varken Mickan eller Linda på hela veckan tror jag?

Imorgon börjar lovet på riktigt. Har ganska mycket planer för lovet.
Imorgon ska jag och Ea antagligen hem till Filip och hälsa på :P
På tisdag fyller mormor 80 år så då ska hon ha fest, haha.
Förhoppningsvis blir det så att vi bor själva hos Mickans pappa onsdag till fredag.
På fredag blir det tjejmiddag + fest i upplandsväsby, ska bli jätte kul.
På lördag fyller jag äntligen 18. Blir antagligen middag och sen fest.
Ser ut som om lovet kommer bli riktigt bra!

Nu ska jag ner och äta middag. / Madde
2007-02-25 @ 18:11:46 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag och dagen efter..

Mådde inte direkt superbra när jag vaknade imorse, men börjar bli bättre. Har dock fått ont i halsen nu. Kom hem vid fyra igår. Tror jag? Har suttit och kollat på resor med Bibban hela förmiddagen och det ser ut som om att vi ska åka till Rhodos eller Kreta i två veckor.. i hope so :)

Hade riktigt trevligt igårkväll. Var lite halvskakis början men det gick över. Efter att vi vart hos Stefan och Vicky hamnade vi hemma hos Matte. (Han bor typ granne med mig). Var rätt tråkigt till en början men sen blev det riktigt kul. Klädpoker och bodyshots ;D Glad att jag drog ut igår iallfall. Måste bara nämna att det blev lite för mycket av det goda för Lindas del! Så söt.. haha

Idag ska jag möta Vicky vid fyren kl 14.00. Och sen ska jag ringa Ea och hitta på nått med henne!
/Mickan
2007-02-24 @ 12:23:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Det blev inte som jag tänkt mig, var för rastlös för att sitta hemma en kväll till. Så nu sitter jag hemma hos Stefan med han och Danni och förar. Ska vidare till Vicky om en stund :)
Efter Vicky blir det antingen hem till Mika eller Stefan! Vi får se..

Danni spelar tv-spel, Stefan står och sjunger till Karatefylla och jag sitter här ;P
Byebyeeeeee
2007-02-23 @ 19:09:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lov

Så var det Fredag igen. Vilket innebär att detta är sista skoldagen innan lovet. Jag har ijuförsej legat inne sen i tisdags nu, men ändå. Haha. Vägra bli bättre någongång..

Ikväll ska Vicky firas men jag tror tyvärr inte att jag kommer att kunna medverka :/ Och MaddePadde åker till Göteborg idag.
2007-02-23 @ 11:05:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag!

Dagen började med att jag och Ea möte Sofa, Sanja och Linn vid Brommaplan. Vi gick och köpte pizza och sen åkte vi hem till Linn. Vi skulle nämnligen titta på en film som vi håller på att jobbar med i engelskan. Det va trevligt :) Vid två åkte vi hemifrån Linn tillbaks till brommahallarna för att ha gympa.

Nu har jag precis ätit och snart kommer Ea hit. Vi ska fixa en sak till helgen :P och titta på alla bra tvprogram som går ikväll..

Två dagar kvar tills det är lov, och på fredag åker jag till Göteborg för att spela tennis. Sen har Mickan redan skrivit om lovets planer. Helt sjukt att det bara är 10 dagar kvar tills jag fyller 18 år :)

/Madde

2007-02-21 @ 17:39:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk.

Idag är det onsdag och andra dagen som jag ligger hemma och är sjuk. Har fått den otroligt mysiga vinterkräksjukan.. men idag börjar det iaf kännas lite bättre. Imorgon borde jag orka med att gå till skolan, slutar ju redan vid halv tolv så.
Skönt att jag inte har nått prov eller så denna vecka så att jag inte kommer efter iallafall.
Bara två dagar kvar tills det mycket erfterlängtade sportlovet nu också :D hihi. Några planer har vi iallafall. Nu till helgen så fylller Vicky 18 och det ska firas med middag hemma hos henne. Sen på onsdag och torsdag ska jag, Madde, Ea och Linda bo hos min far i Stureby två nätter. Ska bli mysigt :)
Sen till helgen fyller MADELEINE 18 ÅÅÅÅÅR! Då bliré fest =D

Snart är vi alla 18. Ska bli sååå nice! Nu ska ja försöka äta någonting. Bye!
/Mikaela
2007-02-21 @ 13:30:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen är det nästan lov!!

Hemma kl. 19.30 idag.. har varit i skolan hela dagen.. Inte kul alls faktiskt.. Hade prov i kemi kl. fem för att jag har missat det förrut.. Aja nu är de inge mer förräns efter lovet och imorgon har jag (och madde) världens skönaste dag... Våran kemilärare är sjuk så vi övertalade våran engelska lärare att få plugga hemma vilket hon gick med på.. Så imorgon har vi bara idrott kl. halv två :P.. superskönt altså..men pluggisar som vi ändå är tänkte vi samlas kl. 12.00 vid bromma pizzeria för att "plugga lite" eller iaf för att köpa med oss en pizza var och kolla på filmen Othello som vi ska göra ett arbete om.. Om ändå alla skoldagar vore så:P..

// Linnea

2007-02-20 @ 19:54:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Hej!
Tänkte berätta lite om helgen. I fredags tittade vi på film (som Mickan redan skrivit)
igår kväll hade Linda 18 års party. Jag kom dit vid nio för jag hade haft match. Men alla verkade vara taggade när jag kom dit. Vid halv tio - tio kom massa folk. Lite oinbjudna gäster kom också.. =/
Festen var helt okej med mycket blandat folk. Vid halv ett var jag tvungen att dra hem eftersom jag skulle upp sex nästa morgon för att ha match i Danderyd.

Känns som om jag håller på att bli sjuk, men det är ju inte så konstigt eftersom Ea inte heller är helt frisk.. Men vi ska iaf åka och jobba nu.. Sen blir det Kemi hela kvällen.. =/

/Madde
2007-02-18 @ 13:13:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


''Har du sett en blondin med en fjällrävenjacka?''

Kl är 02.15 och jag sitter och leker lite på playahead. Haha!
Idag, eller ja rättararesagt igår (fredag), åkte jag till Kista med Linda efter skolan. På kvällen tog jag en promenad med Ea och Madde. Sen gick vi hem till Madde och kollade på film. Riktigt mysig kväll ;)

Imorgon ska jag och Ea åka till komethallen och sola på dagen, sen efter det ska jag hem till Linda och äta middag. Sen blir det fest hos henne =D Grymt kul! Oturligt nog ska Jasmina ha fest imorgon också, så får se ifall jag kanske hamnar där tillslut eller inte.
Nu ska jag suuuussa! Godnatt /Mickan
2007-02-17 @ 02:14:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag

Hej!
Idag vaknade jag och Ea (som sov över hos mig) vid nio. Eftersom vi skulle ta två tåget till skolan hade vi ganska många timmar över. Vi bestämde oss för att ta en promenad och precis när vi skulle gå ut ringde Mickan. Hon hade slutat skolan så hon gick och möte oss. Sen gick vi hem till mig och fikade och tittade på våra bästa år :P
Sen åkte Mickan hem och jag och Ea åkte till skolan för att ha matte prov.

Matte provet gick sådär, men nu är det äntligten gjort.
Ikväll ska jag bara ta det lungt, skriva lite på min elgelska uppsats.
Och imorgon är det fredag och snart helg :)
2007-02-15 @ 18:48:35 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggis?

Onsdag och studiedag, härligt =D Åkte hem till Linda vid halv ett. Madde och Ea kom över ett tag och fikade med oss, trevligt! Blev massa snack om helgen och även en hel del om alla kommande resor (som vanligt)! När Madde och Ea drog hem var det tänkt att vi skulle plugga hela dagen. Vi lyckades med nästan en timme iallafall. Haha. Vi gick upp till centrum och köpte godis istället. Sen blev det bara snack och sjunde himlen.
Ikväll har jag bara kollat på vänner och OC. Ska nog lägga mig snart, är jättetrött.

/Mi
2007-02-14 @ 21:35:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Vaknade halv åtta och gick upp till sjukgymnasten och fick lite övningar för min fot. När jag kom hem väckte jag Ea som låg och sov. Vi satte oss och pluggade matte typ en timme men sen fastnade vi på ett tal och bestämde oss för att åka in till stan och shoppa istället. Skulle leta present till Linda, men vi hittade inte så mycket.

Började skolan halv ett och slutade fem.. Har inte gjorde så mycket mer idag. Pluggade lite matte när jag kom hem men det blev inte så mycket. Sen kollade jag på DH, som började idag :)

Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon, ska vara i Brommahallarna halv nio imorgon.

God natt /Madde
2007-02-13 @ 22:29:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkigaste dagen på läääänge

Måndag igen och det har vart en riktigt lång och tråkig skoldag. Slutade kl halv fem och jag var tvungen att se på samma ''konsert'' två gånger irad. Skitkul...
Större delen av dagen satt jag och deppade med sjuka Linda som fyller 18 ihelgen. Det kommer nog bli rätt mycket folk på hennes fest :) Hoppas det blir lyckat! Det skulle verkligen behövas just nu.. Ikväll har jag bara pluggat. Har en massa plugg till imorgon men nu har jag gett upp. Fattar ändå ingenting av naturkunskapen, men motionen är klar iaf!

Imorgon får jag en ny (tillfällig) mobil som bibban ska köpa åt mej, som Sebban ska få sen när jag bestämt vilken jag vill ha. Och från och med onsdag så kommer jag att ha mitt gamla abonnemang igen, vilket betyder att jag kommer att ha samma gamla nummer som jag haft förut. Skönt det iaf =D
Imorgonkväll ska jag nog åka in till stan och äta middag med David, och efter det kolla på hans nya hus!

Nu blir det te och mackor. Ska sitta vaken tills Sex and The City börjar =D Har lite sovmorgon imorn iaf, börjar kl 10.00.

/Miiiickan

2007-02-12 @ 22:25:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Åkte till skolan halv nio i morse fast vi inte började förrän kvart i två =/ hann iaf räkna matte i två timmar och gå och träna en timme. Sen hade vi matte och kemi och sen slutade vi klockan fem.

Nu har jag precis vart och spelat tennis och duschat. Sitter och väntar på att Ea ska komma hit. Hon ska sova här och vi hade tänkt att plugga matte hela natten, ser  verkligen fram emot det, inte!!! Sen ska vi upp tidigt imorgon också och plugga matte innan skolan. Känns som om jag inte har något liv just nu. Men men, det finns inte så mycket att göra om man har Matte D prov på torsdag och inte fattar någonting juste nu..

Får trösta mig med att Linda ska ha 18 års fest i helgen. Det ska iaf bli skojj ;)

/Madde
2007-02-12 @ 19:34:33 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen..

I fredags var vi somsagt på en lokalfest i bro. Var väll sådär, men min mobil och mitt busskort blev stulet.
Irreterande! Igår var jag bara hemma hos pappa, somnade vid åtta. Var helt slut och mådde inge vidare..
Kom nyss hem till mamma igen. Blev inge jobb idag för min del, har jätteont i huvvet =(

Ikväll ska jag bara plugga och kanske övningsköra! Har sjukt mycket plugg tills på tisdag. BLÄ!
Och på onsdag (alla hjärtans dag) så är jag ledig =D

/Mikaela
2007-02-11 @ 14:30:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igen!!

Var som det står på fest i bro igår där min mobil och mina busskort blev stulna. (Hade två busskort med mig klantigt nog) Fattar inte hur folk kan sno grejer från andra sådär!.. Har människorna inget samvete.. Aja det är ju iaf inte så konstigt att det är just min mobil som blev stulen, jag lyckas av någon konstig anledning aldrig behålla mina mobiler i mer än ett år. Detta är andra gången min mobil har blivit stulen på ett år och där i mellan har jag även lyckats förstöra den två gånger.. Hur klantig får man bli.. Såna som jag borde inte ha mobiltelefoner och om man ska ha en borde den vara fastklistrad på kinden så att man inte kan tappa bort den..

Nu har det iaf blivit ett officiellt skämt att om en mobil är borta så är det Linneas, det är ju kul att man kan roa andra iaf..:P

//Linnea
2007-02-10 @ 16:09:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Vi hoppade på halv tio tåget mot Bro igår kväll och blev medvetna om att i princip hela tåget skulle till samma ställe som oss.
Festen var väll okej men när både Mickan, Ea och Vicky upptäckte att deras saker blivit stulna blev stämningen inte världens bästa, och sen blev även alla tvungna att dra så då kom Mickans mamma och hämtade oss vid ett.

Snart ska jag åka och jobba med Ea och ikväll vet jag inte vad som händer. Det är ju iaf Schlager festivalen :)
2007-02-10 @ 11:22:54 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Party

Snart ska jag gå och möta Vicky och Ea på stationen. Sen ska vi åka in till stan och möta en klasskompis, Jennie :) Ska hämta lite godsaker av henne =P

Sen ska vi hem igen och möta Mickan (och Linda?) på stationen och åka vidare till en lokalfest i Bro. Hoppas på att de blir kul.

Nu måste jag gå så att jag inte kommer försent till tåget. Ha en bra kväll alla <3

/Madde

2007-02-09 @ 19:01:13 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart helg!

Hej. Nu är det Mickan som skriver!
Kort skoldag idag igen, fick sluta kl 10.00. (Skulle egentligen slutat 11.30) Underbart! 
Har precis vart ute på en promenad med min kära ''granne'' Viktoria. Det var riktigt skönt och trevligt faktist, men dock lite småkallt.

Imorgon (fredag) blir det lokalfest i Bro. Ska bli kul... och Vicky ska hitta sin framtida stora kärlek =D
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Haha.. Ska gå ner och ta en kopp te!

2007-02-08 @ 21:10:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag

Det var väldigt kul att komma till skolan klockan nio imorse för att sedan få reda på att våra två första lektioner var inställda (vilket betydde att vi kunde ha börjat 14:20 istället) Men självklart fick vi inte reda på att våran andra lektion var inställd förens vi skulle börja med den. Men vi hann iaf diskutera en ev resa till Danmark i vår. Skulle vara väldigt kul om det blev av, vi skulle iaf undersöka saken vidare..

I väntan på att klockan skulle bli 14:20 gick vi och åt lunch, tränade och så hann vi även med att sola solarium. Ea orkade inte gå på den sista lektionen och drog hem redan klockan tolv. Men jag som är så duktig stannade kvar, haha.

Nu sitter jag här med Ea och vi hade tänk börja plugga matte nu. Sen blir det OC klockan åtta, mycket viktigt att inte missa trots att det bara blir tråkigare och tråkigare. Men DH börjar ju på tisdag, vilket ska bli jätte kul.

Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är helg snart. Helgens planer verkade inte bli som vi tänk oss. Men vi hoppas på att Mickan är själv hemma hos sin pappa iaf :)

Nu måste vi börja plugga om vi ska hinna med något..

/Madde o Ea
2007-02-07 @ 18:07:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Idag har jag haft en ganska rolig skoldag för ovanlighetens skull.
(Bortsett från världens jobbigaste huvudvärk som vägrar att försvinna)!
Idag var första dagen som vårt riksdagsrollspel började, lite kul... Och Sebbe var ett riktigt bra språkrör trots allt!

Fick sluta kl två istället för kvart över fyra, så det var skönt.
Efter skolan tog jag det bara lungt och sov några timmar. Men jag har fortfarande ont i huvudet och så kan jag inte sova :(
Funderar faktist på ifall man kanske ska stanna hemma imorgon från skolan? Orkar verkligen inte gå ifall jag inte mår bra. + att både Linda och Stefan ska vara hemma imorgon och inte gå på tyskan. Skulle vara skönt att sova ut och få lite Naturkunskap gjord.

Gud vad jag längtar till Åre nu. Och det bästa av allt är att det inte är långt kvar!
Det är två månader exakt kvar imorgon. För er som inte vet så har jag, Madde, Ea, Linda, Viktoria och Linnea hyrt en lägenhet uppe i Åre över påsklovet. Vi åker den 8:e April, samma dag som den sista av oss tjejer (Ea) fyller 18 =D

Nej nu ska jag försöka sova. Börjar nog bli lite trött trots allt.
Godnatt /Mickan

2007-02-07 @ 00:48:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Började skolan klockan åtta vilket betyder att jag gick upp klockan sex. Var ganska onödigt att vara i skolan med tanke på att jag inte gjorde någonting. Vi satt å snackade om helgen i tre timmar istället tills vi slutade klockan elva. Då gick vi till Ginos och åt lunch.


Sen åkte jag hem och gick upp till vårdcentralen för att kolla min fot (som jag stukade för ca tre månader sen) Hon sa iaf att jag skulle åka upp och röntga den imorgon och så fick jag tid hos sjukgymnasten. Så jag hoppas verkligen att den kommer bli bra nu..


Sen har jag inte gjort så mycket mer, var och spelade tennis en timme och snart ska jag gå ut på en promenad (som Mickan redan skrivit) med mina kära vänner :D


/Madde

2007-02-05 @ 19:30:52 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och så var det måndag igen

Måndag igen.. Men en kort skoldag blev det iaf för min del :)
(Morgongens samtalsämne blev som förväntat Chabos och Jessicas fest i villa skoga)! Hade matte imorse och sedan håltimme fram tills min sista lektion kl 14.45. Då skulle jag ha tyska men jag orkade aldrig gå tillbaka till den, det är så sjukt tråkigt. Så nu sitter jag hemma. Ska gå och lägga mej en stund snart och sen skriva på mitt partiprogram som ska vara klart imorgon. Sen ikväll så ska jag ta en promenad med Madde och Ea :D

/Mikaela
2007-02-05 @ 14:56:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite bilder från i lördags..

Tjejer

180490-4 
 
180490-5
2007-02-05 @ 14:47:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndag

Idag har jag inte gjort någonting, vaknade vid nio för att Mickan skulle åka och jobba. Sen somnade jag om till klockan ett igen..

Helgen har iallafall varit helt okej. I fredags var jag, Mickan å Ea inne i stan och fikade, vi kom hem ganska tidigt och jag gick och la mig vid tolv, väldigt skönt.

Lördagskvällen började hemma hos Stefan med lite folk. Sen vid åtta gick vi upp till Villaskoga till Chabos och Jessicas 18-års fest för att träffa alla tjejer, och vid halv tio började folket komma. Kvällen var helt okej, men vid halv ett blev det lite kaos så alla var tvungna att gå. Då åkte vi vidare till en kille i Jakan. Och vid tre tog jag och Mickan nattbussen hem till mig.

2007-02-04 @ 20:01:53 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()































RSS 0.91