top3 -

fredag!

Fredagen har varit efterlängtad och nu är den här! :)

Just nu sitter vi hemma hos Ea. Senare ikväll ska vi upp till terassen med alla andra i hela kungsängen, ska bli skoj!


2007-08-31 @ 19:54:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Första veckan i skolan...

Det känns inte så kul att vara tillbaks till skolan, men sånt är livet! nu har iaf första veckan gått, och vi har startat alla nya ämnen, fysik b, kemi b o matte e känns inte så jätte lockande..

Igår var vi på softbar och drog sedan vidare till riddarkällaren :)

Ikväll ska jag hem till Mickan som är själv hemma hela natten. Alla andra verkar ha andra saker för sig ikväll så det blir nog bara hon och jag, får se vad vi ska hitta på för nått skoj!

/Madde

2007-08-25 @ 14:59:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back to normal...

Idag är det torsdag och imorgon börjar skolan igen. Jobbigt.. förstår inte hur jag ska lyckas komma upp imorgon bitti, börjar kl 9... men det ska ifs bli rätt skönt att få rutiner igen.

Igår fick jag reda på att jag har halsfluss, så nu går jag på pencilin. Men mår redan mycket bättre som tur är :) Börjar bli lite trött på att jag blir sjuk så ofta... och det är nästan alltid halsen det är fel på! Men nu ska jag iaf snart operera bort mina halsmandlar :)

Idag har jag inte gjort nått speciellt, men har iaf vart ute och promenerat med Vicky en stund.. och nu ska jag snart ut och övningsköra. Får se hur det går.. inte kört på hela sommaren typ :P Efter det ska jag nog ta en promenad med Madde :)

/Mickan
2007-08-23 @ 17:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

I torsdags blev det kebab middag hemma hos Ea, haha! Sen gick jag och Vicky ut och lekte i Kungsängen tills klockan fem på morgonen, då vi gick hem till Ea igen och sov. Konstigt nog var hon vaken då. :)

På måndag börjar skolan, panik! Så det betyder att det är sista riktigt dagen på lovet idag! Så ikväll ska vi gå ut och äta middag, sedan blir det utgång. Väldigt oklart vilka som ska med eftersom några vill till grönan istället.. Får se hur det blir med det!

/Madde


2007-08-18 @ 11:15:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag

I tisdags blev det fridays med Vicky, Ea å Chabo! Hann med att kolla lite på uppträdandena också! ;)
Igår fyllde Maria år, så vi var hemma hos henne och åt middag och tårta, sen åkte jag vidare till Ea där även Vicky o Chabo var! Kollade på Eva o Adam ;)

Nu ska jag ut o övningsköra, sen plocka upp Ea och åka hem till Vicky och kolla på Sex and the city, finns inte så mycket mer man kan göra, vädret är såå tråkigt!
2007-08-16 @ 13:18:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

grillning

  
2007-08-16 @ 13:12:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


grillchiiill

I lördags åkte jag och Madde hem till Mathias på odenplan. Det var mycket trevligt där :) Vid ett mötte vi upp glada Vicky och åkte hem till Kungsängen, blev terassen... Kul där med. Dagen efter var dock inte lika rolig för någon utav oss. Blev bara ta det lugnt och kolla på film hela dagen.

Nu sitter vi hemma hos Chabo och dricker lite vin. Väntar på att maten ska bli klar, vi grillar.... får se om vi blir kvar här eller om vi drar vidare sen.

/Mickan och Madde

2007-08-13 @ 20:19:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Länge sen

Gud vad länge sen det var jag skrev nått i bloggen såg jag idag.. Kanske är dags att börja skriva lite.. Som Madde redan skrivit var vi på kräftskiva igår hos en klasskompis men tråkigt nog var Madde tvungen att åka hem utan utgång... Resterande gäster fortsatte till Laroy.. Det var kul men själva ställer kan jag inte säga är så genomtänkt.. Alldeles för mycket folk i små trånga lokaler, det finns defenitivt bättre ställen. Var där ett tag för att sedan ta nattbussen hem själv trodde jag, men när jag kliver på ser jag Vicky, Chabo och Carro vilket var mkt trevligt. Kom hem ca fyra för att sova i tre timmar innan jobbet började.. Sjukt sliten idag så det har blivit TV kväll för min del. Ska jobba imorgon med och sen blir det lite övningskörning, ska nämligen köra halkbana på måndag:O Är redan nervös.. Nu blir det fortsatt tv tittande i nån timme till innan jag ska sova..

Linnea

2007-08-11 @ 21:51:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag!

Veckan har gått sjukt snabbt...
Igår var det iaf kräftskiva hos Emelie inne i stan. En mycket trevlig middag och dom hade fixat så fint :) Tyvärr kunde jag inte följa med alla de andra ut eftersom jag skulle upp tidigt idag och spela tennis.
Idag har jag vart i Norrköping hela dagen och spelat tennis, efter tre timmar torskade jag iaf, lite tungt!

Ikväll ska jag och Mickan in till stan och hem till Mathias :)

 
2007-08-11 @ 18:40:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Igår köpte jag, Madde och Vicky med oss mat och satt oss nere vid gröna udden :) Efter det åkte vi till Bromma. Inte så mycket folk men det var trevligt :)

I helgen blir det iaf utgång.. och så ska jag åka och hälsa på min pappa nåndag!

/Mickan
2007-08-09 @ 15:56:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Efter att jag fixat mina naglar igår drog vi ner några st till gröna udden och solade lite. Sen på kvällen var vi hemma hos Ea och spelade lite spel =)

När jag vaknade upp imorse mådde jag inte så bra. Världens huvudvärk... =( Och den vill inte försvinna!! Gick iaf hem vid halv elva och sen har jag bara tagit det lugnt, träffade Madde en stund bakom spåret.

Vet inte riktigt hur planerna ser ut för kvällen, var snack om allsång men nu vet jag inte riktigt hur det blir.

/Mickan

2007-08-07 @ 15:04:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Tillbaka efter två veckor på Rhodos. Väldigt skönt att vara hemma måste jag säga. Har iaf haft det jättebra, men jag tycker att två veckor är lite förlång tid.. och roligast var det den veckan när Linus kom ner =) Kom hem igår kl 05.00! Planet blev försenat en timme..

Igårkväll fick jag äntligen träffa flickorna igen. Jag, Madde, Linda och Vicky satt nere vid grönaudden ett tag och sen kom det dit lite mer folk. Efter det åkte jag hem till Linus.

Gick hem redan strax efter sju imorse, kunde inte somna om efter att han åkt till jobbet.. och nu är jag konstigt nog jättepigg =D Idag ska jag äntligen åka och fixa mina naglar, sen får jag se vad jag hittar på. /Mickan

Här är lite bilder från Rhodos!
       
2007-08-06 @ 08:40:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Så var helgen slut, och även jag!
I lördags var jag, linda o vicky hemma hos mig och satt och kollade på sex and the city hela kvällen.

Igår kväll kom ea o josse hem till mig! Vi satt och snackade lite tills andra planer dök upp. Maskerad i brunna krog. Josse åkte hem, jag och ea hade tio minuter på oss att klä ut oss innan bussen gick. Det fick bli skidnördar..
Det var iaf riktigt trevligt där. Vid tvåtiden gick vi hem. Första gången jag gått ända från brunna. Mötte Tony på vägen och vi gick hem till Ea, och började spela kort. Sen blev klockan fyra och då ringde Mickan som äntligen hade landat på arlanda. Tänkte möta henne när hon kom hem, men vi somade istället.

Ikväll ska jag till alex med mormor o morfar, sen ska jag möta Mickan :) Vet inte vad vi ska hitta på..

/Madde
2007-08-05 @ 14:51:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


=P

jaa, vad kunde man hitta på msn.se idag? :)

image104
2007-08-02 @ 22:59:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 augusti

Endast 20 dagar kvar på lovet! Hjälp.. Vill verkligen inte börja skolan igen! =/

Igår var vi på poolparty hos Niclas, eller poolparty kanske inte jag ska säga som inte ens badade. Men det var iaf mycket trevligt! Jag och Ea kom hem till mig strax efter två och då blev det väldigt viktigt att släppa in grannens katt som vi vaktar, hur det nu kan vara det halv tre på natten. =P haha.

Idag har jag, Vicky och Ea vart och badat vid gröna udden sedan gick vi hem till mig och fortsatte sola lite. Vi planerade även vårat lilla grillparty som ska blir av imorgon hemma hos Vicky :)

Nu kommer Ea hit vilken sekund som helst, får se vad vi ska hitta på!

2007-08-01 @ 18:43:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91