top3 -

Bygg.

Igår blev det bara lugnt här hemma, Dennis mami och syster kom förbi en sväng. Hade egentligen tänkt att dra ut med Ea och resten men har haft grymt ont i magen till och från i snart tre veckor.. nått är knas men ska iaf till läkaren nu på torsdag så hoppas på att det blir bättre då!! Nu är iaf Sebban här och fixar lite med elen i taket. Tur att man snart har två elektriker i familjen ;)

Ikväll blir det iaf en fika med Ea :) Ska bli jättekul att träffa henne igen!!
2010-03-28 @ 14:46:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Sitter och klickar hem några klänningar från Nelly.com idag igen, blev jättenöjd med de som jag beställde hem i förra veckan! I tisdags fyllde min lillebror 10 år så då blev det lite kalas hemma hos dem. Igår bestämde jag mig för att lämna detta byggkaos då David ändå skulle komma hit och hjälpa Dennis. Mami kom och hämtade mig på morgonen och vi tänkte snabbt gå in på Finnlandia i Barkarby för att kolla om det fanns någon fin soffa, vilket det gjorde! Slutade med att vi köpte en soffa på en gång då den var jättefin + att det var kampanjpris på den så den var några tusenlappar billigare än innan. Den gick på 7000 och jag är jättenöjd! Dock så står den i mammas och deras garage just nu tills vi är helt klara med spottarna i taket.

Vid femtiden begedde jag mig in till staden från Kungsängen och kollade lite i affärer. Blidde en fika med Dennis på kvällen medans vi väntade på att få en hyrbil av en kille inne i stan. (Volvon är på verkstaden).

Har även hunnits med att boka in två resor till sommaren nu också. I juli ska vi ut till skärgården i några dagar med Dennis familj som har hyrt hus där och den 31 juli - 18 augusti har vi köpt flygbiljetter till Kroatien! Skitnice :D Bor gratis gör vi också i pappas kompis hus :) Kanske blir en kryssning också en vecka när vi är där. Åååh vad jag längtar!!!

  

2010-03-25 @ 15:56:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


en fredagskväll med mig själv.

Min födelsedag är över och jag är numera 21 år gammal. Dagen var jättebra och den började med att jag och Dennis åkte till Kaknästornet och åt lunch. Jättefin utsikt och rätt bra ställe, men hade nog förväntat mig lite mer ändå. På eftermiddagen kom min familj hem till oss och åt tårta! Fick en jättefin, stor bordslampa som jag hade önskat mig utav mami. På kvällen drack vi vin här hemma bara och tog det lugnt.

Igår åkte vi en sväng till Vällingby och shoppade. Hittade väll inte direkt så jättemycket som jag hade hoppats på, men lite fick följa med mig hem iaf! Sen när jag kom hem beställde jag tre klänningar och ett linne från Nelly.com. Har fortfarande kvar rätt mycket pengar men jag väntar nog ett litet tag med att shoppa för dem, tills det har kommit ut lite med vårkläder i butikerna!

En annan rolig sak är att det imorgon ska komma en kille hem till oss och förhoppningsvis köpa våran soffa! Den är väll helt okej egentligen men färgen passar inte våra tapeter och den är något för stor för lägenheten. Såå.. när den är såld lägger vi bara till det som fattas och köper en ny, finare soffa :D Roligt, roligt. Men det kommer nog dock att ta ett par veckor innan vi får hem den nya eftersom att vi numera har bestämt oss för att sänka taket och ha spottar i exakt hela lägenheten. Kommer att bli skitsnyggt!! Men då är det nog bättre att ställa in nya soffan efteråt när det är rent och fint.

Just nu sitter jag här hemma för mej själv och dricker vin. Dennis jobbar kväll idag... Ska fortsätta med mitt plugg och sen blir det Let´s Dance!


2010-03-19 @ 17:35:12 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 mars

Irreterad. Igår borrades det hos grannen hela förmiddagen och jag höll nästan på att bli galen. Idag vaknar jag upp utav att dem borrar och hamrar på den andre grannens balkong. Guuud! Helt omöjligt att somna om var det iaf. Ska ta en sväng upp till affären nu och sen hem och plugga + läsa ut min bok! Imorgon är det min födelsedag, tjoho. Blidde tydligen lunch på kaknästornet imorgon med min älskling och sen efter det kommer mami och resten hit :) Måste klämma in ett litet grattis till min käre broder också som klarade teoriprovet igår. Hoppas du tar det där jäkla kortet snart!!

2010-03-16 @ 09:56:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shoppingsugen är jag.

God eftermiddag. Jag börjat bli rejält shoppingsugen! GUD. Tur att man får lite peningar snart då. Frågan är om man ska shoppa en jädrans massa eller om man ska lägga större delen utav pengarna på en väska? Vi får se vi får se...

Idag ska jag troligtvis sälja min data som jag beställde hem i julas. Har insett att HP är ingenting för mig, jag vill ha en macbook igen. Min förra gick ju tyvärr sönder efter en lite för hårs utekväll, hehe. Men det kommer nog att ta ett bra tag innan jag har råd med en sån igen. Men den lilla röda ligger ändå bara i en låda och skräpar så då behövs pengarna mer! Iövermorgon fyller jag år, då kommer min familj hit och äter tårta! :)

2010-03-15 @ 15:49:27 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen bra dag...

+ Love my new phone... men förstår mig inte direkt på allt.

- Idag mår jag pyton. Vill bara gräva ner mig någonstanns och . Så jädrans ont i magen! Om ett tag kommer iaf Dennis hem med godis och sen har vi laddat ner två filmer. Allt jag känner för att göra just nu.

- Och ingen klippning blidde det nu imorgon heller, suck.
2010-03-11 @ 16:42:43 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag.

Snart kommer Bibban och plockar upp mig, vi ska till Vällingby! Sen kommer Dennis och möter upp mig. Imorgon ska jag leka med min mami på dagen :)

Btw, om en vecka fyller jag 21!! Börjar bli gammal nu...


Har funnit Webacamen på Dennis data nu... märks det?! Höhööööö

2010-03-10 @ 15:13:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En tisdag med sol.

Här sitter jag just nu i soffan (fortfarande i morgonrock) och leker med datorn. Denna vecka består mest av plugg för min del men imorgon ska jag iaf köpa min nya Iphone med Chibba och på fredag blir det klippning :) Någon dag i veckan ska jag också träffa Linda som är hemma på besök en vecka från Norge! Nicenice... Ikväll är det iaf DH som gäller.

Föressten... jag gick till Konsum imorse, i min älskade skinnjacka!! På vägen hem satte jag mig på en bänk och bara njöt utav den varma solen. Fan va jag längtar till sommaren!! :D

2010-03-09 @ 17:18:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nästa vecka blir den min!! Tjoho


2010-03-04 @ 16:43:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen!

Inatt kl tolv kom vi hem från Sälen. Jag, Dennis och Sebban åkte en dag tidigare för att slippa slösa bort hela dagen idag för att sitta i bilen... Vi sov kvar i Kungsängen och åkte hit hem imorse. Har haft det jättebra... var dock alldeles för kallt för min smak. Frös nästan ihjäl varje dag och det blåste nått galet!

En annan mindre rolig grej var att fem minuter innan vi är framme i Sälen så krockade jag... uuusch det var inte roligt!! Bromsade allt va ja kunde men det hjälpte inte, bilen bara fortsatte att glida och jag körde in i bilen framför. Som tur är så fick han inga skador på sin bil och han var jättesnäll och sa att det egentligen var bilen framför honoms fel då hans bil var helt snöig och gubben framför mig inte såg att han blinkade så han fick tvärstanna. Menmen... Dennis bil fick dock lite skador där fram men som tur är så finns det ju försäkring!! Jaja, shit happens :/



2010-03-04 @ 16:14:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91