top3 -

Snart helg igen.

Kom nyss hem från jobbet. Skönt att det redan är torsdag imorgon! Veckorna går så sjukt fort tycker jag.. I helgen är jag ledig och det ska bli så skönt. På fredag ska jag hitta på nått med Madde, på lördag ska vi fira chibba (han ska flyga flygplan ute i Frölunda) och på söndag ska vi hem till Dennis moster på kalas. Ska även försöka hinna handla julklappar, hälsa på Dennis mami och baka lussebullar på söndagen. På måndag blir det julbord i Bålsta med jobbet :)

Ikväll blir det bara myskväll med Theodor. Arga snickarn & Greys anatomy på tv ikväll:D
2011-11-30 @ 14:44:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


1:a advent imorgon.

Kom hem för en liten stund sen. Har precis ställt fram adventsljusstakarna i fönstrena (1:a advent imorgon) och Teo ligger i mitt knä snarkandes. Dennis är ute i stan så vi är ensamma här hemma. Upp & jobba imorgonbitti igen:( Långdag dessutom.. men sen är helgen äntligen överstökad! Är ledig på måndag och då ska jag till tandläkaren. Usch.
2011-11-26 @ 22:20:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barkarby med Bror.

Kom precis hem från en liten shoppingtur med Sebban. Blev Ikea, Plantagen, Mio & Rusta. Hittade lite småsaker. Måste åka iväg snart igen & köpa julklapparna som är kvar. På vägen hem hämtade jag bilen på verkstan & därefter åkte jag direkt och besiktigade den, vuxenpoäng?! Nu sitter jag och äter brända mandlar som jag köpte utanför Ikea och snart kommer Dennis hem från jobbet. Själv så jobbar jag kväll idag och börjar vid fyra:( Suger! Missar Idol också... Ska bli så skönt när den här helgen är över.

2011-11-25 @ 14:04:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klappjakt

Sitter på nätet och letar juleklappar.. tänkte vara ute i god tid iår för att slippa panikhandla dagen innan. Jobbar ju på självaste julafton + juldagen iår :( inte så kul men aja, huvudsaken är väll att jag inte jobbar på julaftonskvällen. Dennis är redan klar, en present till mamma är beställd och lille Rickard får nog bara pengar tror jag? Så får han köpa vad han vill ha själv. Så nu sitter jag och letar efter något till Chibbis och Sebban! Kanske nått mer till mami också. Hatar att köpa presenter till killar, det är ju fan omöjligt?!

Imorgon jobbar jag till kl fyra fast jag egentligen skulle slutat vid två...  ska nämligen på kurs. Sen är jag ledig i två dagar innan jag jobbar helgen :D Ska bli så skönt. Ska träffa Nelli & lilla Nova och förhoppnigsvis Madde & Linda :)

Har fått hemskt ont i två av mina visdomständer nu också. När jag vaknade igår blödde det i hela munnen på mig. Nått har blivit knas med dem så får ta mig i kragen o gå till tandläkarn nu. Har tid den 28 november tror jag?! wiiiie roligare saker kan man ju göra.

HeeJjj DååÅå!!

2011-11-08 @ 19:58:15 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91