top3 -

Work.

Skönt att få sova ut lite imorse. Jobbar ju kväll idag. Blir dock jobbigt imorgon bitti när jag ska upp tidigt igen efter kvällen men de ska nog gå bra. Har aldrig jobbat kväll själv förut så det ska bli spännande. Tydligen rätt mkt att göra! Men det är ju fina pengar iaf.

Dennis har jobbat dag idag så snart kommer han hem med bilen så ja kan ha den idag iaf :) Börjar jobba vid fyra.

2011-05-29 @ 13:52:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb.

Ligger i soffan och myser med min vovve. Skulle egentligen vara ledig två dagar nu efter idag men blir jobba några timmar imorgon på förmiddagen ändå. Lite segt... Och sen jobbar jag helgen. Första löningen på fredag också, niiice :) Nästa vecka tar Sebban studenten också, fett roligt :D Blir mottagning för honom och Kelly hemma hos mami!

2011-05-25 @ 17:40:25 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag & ledig.

Igår blev det shopping med Sebban och Felle. Först åkte vi till Ikea och käka lunch. Sen köpte jag mina två sängbord och därefter åkte vi till jakan centrum. Medans killarna shoppade kläder shoppade jag lite heminredning. Hittade bla jättefina lampor :) Sjukt att jag inte ens går in och tittar i klädesaffärer längre om det inte är nått speciellt jag är ute efter?! Idag ska jag bara vara hemma med min lilla Teo. Ska städa lite, tvätta lite och så hoppas jag på att det blir tillräckligt varmt för att sola lite. Och imorgon blir det jobb!

2011-05-18 @ 09:25:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig imorgon.

Idag har jag jobbat och nu är jag ledig i två dagar, helt underbart. I fredags jobbade jag, efter passade jag Rickard och somnade typ vid nio när vi kom hem.. helt död. Jobbade även i lördags fast bara till kl tolv. På kvällen grillade vi fisk hemma hos mami och kollade på schlagern, sov kvar där också!

Imorgon ska jag åka till Barkarby med Sebban och Felix. Ska bla köpa nya sängbord (vita denna gång), en studentpresent till Sebban och kanske nått mer kul :D Ska åka förbi en lampaffär i jakan och kika också om jag lyckas få med mig Sebban dit. Teo och Dennis sover som stockar. Blir nog sängen om en liten stund för min del också.
2011-05-16 @ 21:18:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag.

Måndag idag och jag är ledig, skönt! Börjar jobba på torsdag igen. Sen går jag på mitt schema som gäller till augusti ut så snart blir det mycket jobb för min del. I lördags kom Dennis familj hit och vi satt ute i solen hela dagen och fikade. Sen promenerade jag och Dennis hem till mami på kvällen och sov över där. I söndags åkte jag till jakan och mötte upp Dennis mamma, Nelli, Tilde och bebisen. Vi tog en fika och gick på loppis. Har aldrig vart på det tidigare men det var faktiskt kul. Fick hem ett vinställ och en ljuslykta. Efter det åkte jag tillbaka till mamma där vi grillade och spelade kubb med Sebbans kompisar.

Nu ska jag och Teo gå ut och lägga oss i solen. Superfint väder ute!!
2011-05-09 @ 10:10:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91