top3 -

Måndag igen.

Veckorna går så fort. På fredag är det midsommar lixom?! Tråkigt att man jobbar dagen efter men det är bara att bita ihop. Blir nog grönan på dagen med familjen och Sebbans kompisar iaf. Idag jobbar jag kväll så ska väll åka upp till jobbet vid halvfyra.

Igår åkte vi först in till stan för att fixa med Dennis telefoner. Någon har köpt två Iphones med värsta abonnemangen och alla tillbehören på Dennis namn. Och han har inte ens tappat nått leg eller nått så de e lite skumt.. Men de var bara nån ny som jobbade och kunde inte göra så mkt så han ska åka tillbaka dit idag efter jobbet! Efter det åkte vi hem till Nelli och Kim och fikade! Nova har hunnit bli nästan två månader nu och hon är jättesöt :D Mer vaken och så än vad hon vart tidigare. Svänge förbi Dennis mami påvägen hem från dem men det var ingen hemma.

Sen blev det storstädning här hemma. Både på nedervåningen i renoveringskaoset och här uppe. Kan knappt fatta att om några veckor har vi ett nytt kök där nere och ett vardagsrum med golv och tak, hehe. Nu är allt de jobbiga gjort och elen snart färdigdragen så nästa vecka kommer det att börja hända grejjer :) Ska nog åka nästa vecka med Madde till Barkarby och kika i alla inredningsbutiker ;) Alltid lika kul!
2011-06-20 @ 13:51:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig.

Gud så skönt det är att vara ledig. Skönt att bara göra ingenting. Igår efter jobbet åkte jag och handlade mat med mami på Ica Maxi och efter det åkte jag upp till centrum och käkade middag på Alex med Madde och Linda. Åkte hem vid tolv... Idag har vi vart på K-rauta och en sväng hemma hos mami. Nu är Sebban här och hjälper Dennis med att sätta upp nytt fönster och ny altandörr :) Kommer bli superbra!

Senare åker vi nog tillbaks till mamma en sväng. Ledig ända tills på måndag kväll, lyx! Ska försöka slita Dennis från bygget imorgon så att vi kan åka och hälsa på Dennis syster och mamma.
2011-06-18 @ 15:43:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91