top3 -

Sunnt Beach <3

Väll hemma i Sverige igen sitter jag och Mickan här. Har grillkväll hemma hos Linda... jätte trevligt!
Igår chillade vi hemma hos Linda om man nu kan kalla det chill med tanke på all alkohol, haha!

Sunny beach var helt underbart, och alla vill tillbaks.. 

För att sammanfatta detta lite;

Midsommar med champangesprut och smågrodorna var bäst, och när Ea sedan går upp och deltar i wet t-shirt contest blir det bara bättre :)

Bechpartyt var sjukt kul med gratis dricka hela kvällen och poolbad!

Alla kvällar på Las Palmas var sjukt roliga! Och så måste vi nämna Sebbe :)

Rehabdagen blev inte som vi tänkt oss med tanke på att ovädret förstörde allt!

Linda kommer med en bättre sammanfattning snart, där det står lite mer saker ;)

Och bilder kommer även läggas upp snart!!

/Madde och Mickan

2007-06-29 @ 20:56:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorgon åker vi!

Idag är det måndag och imorgon är det dags för Sunny Beach. Som vi har längtat.. Men nu kan man faktist inte riktigt förstå att vi åker redan imorgon. Tiden har gått så sjukt fort..

Idag ska jag och Madde åka till Jakan och fixa våra naglar. Efter det måste jag packa det sista och sen åka hem till Linda. Vi ska sova där inatt eftersom att planet går tidigt imorgon bitti..

/Mikaela
2007-06-18 @ 10:52:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TVÅ!

Dagen har varit ganska seg, packat lite men även hunnit med att jobba med ea.

Igår startade kvällen med att jag, Mickan och Vicky lagade spagetticarbonara hemma hos mig, den blev mycket god. Senare på kvällen kom lite mer folk och vid elva begav vi oss vidare. Hamnade hemma hos Degen där det var lite mer folk. Trevligt!

Ikväll ska jag packa klart lite, och senare kankse det blir en promenad med Mickan, får se hur det blir!

Endast två dagar kvar nu...

2007-06-17 @ 19:40:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hajk

Igår åkte jag, Linda, Ea, Tony, Luncan och Rille ut till en Ö och tältade. Det vart en riktigt lyckad kväll (trots lite kaos) iallafall. En riktigt mysig grej att göra tycker jag! Fick inte ett enda myggbett + att jag inte frös någonting under hela natten. (Förvånad!) 

Om en stund ska jag börja bege mig hem till Madde och äta middag med henne och Vicky. Sen får vi se vad vi gör. Men det ska bli trevligt =D

/Mi
2007-06-16 @ 14:52:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag

Vicky gick precis hem från mig. Vi har haft en riktigt lungt kväll.. Gick upp och hyrde film, underbara älskade. En riktigt deprimerande film, den kan jag inte rekommendera :P

Pratade precis med mina vänner på ön, haha. Mickan, Linda och Ea är ute och hajkar med lite folk ikväll.. Jag orkade inte följa med och juste nu är jag inte så avundsjuk på dom. Ska bli rikitgt skönt att gå och lägga sig i sin säng nu.

Imorgon ska vi antagligen äta middag hemma hos mig och sen får vi se vart kvällen leder..

Godnatt! /Madde

2007-06-15 @ 23:38:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bilder från avslutningsdagen..

Tyvärr så gick kameran sönder efter halva dagen, men lite kort hann det iaf bli :P

180490-88180490-87180490-86180490-85180490-84

/Madde
2007-06-15 @ 17:46:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolavslutningen

Gårdagen började med en riktigt fin frukost som bestod utav jordgubbar, vindruvor, körsbär, vin och mackor hemma hos Madeleine. På dagen spelade vi lite kubb (jag och ea var bäst) och satt och snackade en massa. Lite senare på eftermiddagen dök Vicky, Jessica och Chabo upp och vid sex gick vi upp till Alexandra och åt middag.

Sedan blev det en kort visit nere på gröna udden eftersom att det började regna. Då fick vi gå hem till Madde och spela spel. Kom lite fler folk senare på kvällen också, trevligt. Sen när alla gått hem fick jag och Madde för oss att vi skulle bada.. först var det tänkt att vi skulle bada nere vid gröna udden men fick bli i Johans pool istället, mycket varmare :P Sprang hem med blöta badkläder till Madde igen vid ett, trodde nästan att jag skulle förfrysa!Haha..

Dagen vart iaf rätt lugn, men kul! (Nu är det bara fem dagar kvar tills vi åker)

//Mickan

                                              

                                    
image83
2007-06-14 @ 13:43:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sommarlov

Ifs så fick vi sommarlov i fredags men eftersom alla andra får det idag, så känns det nästan som om vi också får det :P

Igår var jag, Mickan, Ea och Linda nere vid gröna udden och spelade klubb. Senare kom även Danni, Stefan och Karl för att ta en match. Självklart så vann tjejerna ;)

Snart ska jag upp och möta Mickan, Linda och Ea vid konsum. Vi ska nämnligen köpa jordgubbar och lite frukost för att sedan gå hem till mig och ha lite mysigt och äta och dricka gott! haha. Sen ikväll blir det middag på alexandra med lite folk, och efter det troligen gröna udden :) Tror att det kan bli en mycket trevlig dag!

Glad sommar <3

2007-06-13 @ 08:41:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlov imorgon

Och så var det bara en vecka kvar tills vi åker, känns lite overkligt faktist. Har precis skrivit ut våra flygbiljetter..
 
Idag hade jag tänkt att gå till skolan men då fick jag reda på att vi är lediga. Kanske var rätt bra iaf för jag är verkligen jätteförkyld.. hur jobbigt som helst. Vaknade typ fyra gånger inatt igen. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart! Jobbigt att vara sjuk sen i värmen.

Igårkväll tog jag en promenad med Linda och vi hamnade nere på grönaudden, där det var rätt mycket folk. Vi spelade kubb (jag och Linda vann =D) och sen gick vi hem för att det var så kallt.
 
Imorgon är det skolavslutning =D Får se om jag verkligen ska gå, är så sjukt förkyld. Men vi får se.. Vore såklart kul att gå!

Nej nu ska jag äta glaaaaaaass.. :P

/Mikaela..
2007-06-12 @ 11:19:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 dagar kvar! =D

Nu är det bara tio dagar kvar tills jag, Madde, Linda och Ea ska åka till Sunny Beach. Ska bli så himla kul! Just nu ligger jag hemma (som vanligt) på en lördagskväll med min familj och är sjuk. Som vanligt var väl att ta i, men tre helger måste jag väl ändå ha legat inne nu? Sjukt tråkigt... Har fått ont i hals och öron igen, dock inte lika ont som förut. Hoppas på att kunna gå till skolan på måndag och framförallt på onsdag när det är dags för vår skola att ha skolavslutning!

Ikväll serverar Madde och Ea på Marias 25-års fest och Linda har vart på Luncans mottagning, medans jag sitter och kollar på lite kläder på internet. Ska nog beställa tre toppar + en bikini från Asos.com. Hittade faktist ganska mycket fina grejjer dära... Herregud, jag börjar bli som Linda! :O

Nu ska jag gå ner och dricka te och kolla ifall det går någon bra film på tv. /Mikaela
2007-06-09 @ 22:14:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes!

Eftersom alla slutat skriva på bloggen måste jag väll ta tag i detta. Igår fick vi sommalov, hur skönt som helst!
Jag och Ea mötte Sofia o Jennie vid Karlbergs station vid åtta tiden, sen drog vi till Mathias och vid halv tolv drog vi vidare till 360. Blev en trevlig och lyckad kväll.

Mickan ligger hemma och är sjuk, stackare! Eller så ligger hon bara hemma och laddar inför bulgarien :P
Jag och Ea ska på min systers 25 års fest ikväll. Vi ska hjälpa till lite där och antagligen stå i baren och hjälpa lite. Ska bli rikitgt kul!

lite bilder från föra helgen..

2007-06-09 @ 15:11:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Så härligt väder :)

Igår åkte vi hem till Oskar där dom hade kollat på matchen. Hade det trevligt men vid halv tolv drog vi vidare till Kungsängen till villa skoga. Där det var fest. Mycket trevligt... Sen blev det ett besök på passagen och vid tre var jag och Mickan hemma hos mig.

Vi vaknade vid elva idag och skulle då gå ut och lägga oss och sola. Men tydligen har måsarna typ lagt ägg på vår tomt så dom är helt galna. Så vi kunde inte sola. Bibba fick komma och hämta oss och vi sprang ut med paraply till bilen för att inte bli attackerade av måsarna :P

Sen har vi bara legat hemma hos Mickan och solat hela dagen, och även Ea kom dit.

Nu ska jag och Ea åka och jobba. Sen ska vi hem till Mickans pappa och äta middag och efter det blir det studentskiva på April :)
2007-06-03 @ 15:36:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Stefan

Nu sitter vi hemma hos Stefan 17 år och förar. Mysigt =)
Han fyller 18 om tre timmar, dåå jääääklar ;D haha...  Lillpöjkeeen!

Ja ikväll blir det typ först hos stefan sen får vi se vad som händer. kanske blir att kolla i centrum om det är något drag!! Vi måste ju ifs ladda till matchen hemma hos stefan imorgon ;) haha

<3 /Mickan, Madde o lite Ea

2007-06-01 @ 20:46:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Stefan

Nu sitter vi hemma hos Stefan 17 år och förar. Mysigt =)
Han fyller 18 om tre timmar, dåå jääääklar ;D haha...  Lillpöjkeeen!

Ja ikväll blir det typ först hos stefan sen får vi se vad som händer. kanske blir att kolla i centrum om det är något drag!! Vi måste ju ifs ladda till matchen hemma hos stefan imorgon ;) haha

<3 /Mickan, Madde o lite Ea

2007-06-01 @ 20:46:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen!

Idag måste vara den bästa dagen på lääänge.. Har inte alls ont i hals eller öron längre! Så skönt. Trodde nästan aldrig att det skulle gå över.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men förmodligen så ska vi bara vara i Kungsängen iaf. Imorgon fyller Stefan 18 så då ska vi hem till honom och fira ;D Sen på söndag blir det skiva.

/Mikaela
2007-06-01 @ 12:44:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()































RSS 0.91