top3 -

Pjuuhh...

Ny hårfärgning imorgonbitti! Haha :D
2008-09-30 @ 17:40:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Katastrofal hårfärgning.

Ja. Jag har för första gången i mitt liv tagit steget till att färga mitt hår -mörkbrunt! Usch det vart inte alls bra, ser för hårt ut. Och man ser så blek ut i fejjan. Jaja, nu har jag iaf testat, men blir omfärgning + slingor så fort jag har tid.

Tänkte på en sak idag.. i fredags i skolan hade vi en vikarie som frågade oss i klassen om det var någon som bloggade. Ingen svarade ja på den frågan. Konstigt? Eftersom att jag vet att det är flera som gör det.. och det är egentligen ännu konstigare att jag inte gjorde det eftersom att jag sitter och skriver detta nu? Hmm..

Ikväll blir det jacuzzibad hemma hos Linda & sen så är det ju Idol + DH! :D Förstår verkligen inte hur ja ska hinna plugga? Har två stora prov imorgon men jag orkar verkligen inte.. vill hellre träffa tjejjerna. Får försöka plugga lite nu och sen blir det väll typ råplugg hela natten lång, börjar ju trots allt tjugo i ett imorgon.


Innan... då jag iaf såg mänsklig ut.


Efter... sikket misstag!! :(
2008-09-30 @ 16:53:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad fredag.

Efter skolan igår gick vi hem till Kalén. Vi åt massa godis och snackade skit. Vi bestämde oss för att vi skulle ha en lugn kväll med lite plugg, men... 

Vår lugna fredagskväll slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vickan och jag är sämst... Den började uppe på Alexandra & efter det fick blev det MP, där det var galet mycket folk! Kom hem vid femtiden och kvällen var faktist riktigt kul! Mår dessutom skitbra idag så jag är glad :D 

Har världens ångest för allt plugg nästa vecka, uscha!! Men ikväll blir det iaf utgång igen, fast i staden. Vi ska träffa Gbg-killarna som bodde grannar med oss i Ayia Napa som är här över helgen. Ska bli kul :) Kanske blir bowling innan också. Folk ska nämligen fira junker som fyllt 18, men får se om jag hänkar. Linda är ensam hemma också, så det vore ju lite kul att börja kvällen där. Nu ska jag städa mitt rum och äta maaat! //Mickan

2008-09-27 @ 14:34:47 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


... och det blir bara bättre!!!

Iiih är på strålande humör. Igår efter skolan åkte jag och Jonas in till stan för att shoppa. Hittade en hel del fina saker :D Sen på kvällen blev det promenad med Linda (grymt kul att äntligen få träffa henne) och efter det så blev det plugg.

Idag har jag vart och kollat på en rättegång inne i stan med skolan, rätt intressant faktist. Efter skolan blev det bara en massa plugg med Jonas och vid femtiden åkte jag och hälsade på min pappa och farmor. Fick bekräftat att när jag tagit mitt körkort så blir den lilla silvriga bilen MIN! Är så galet glad. hihi. Så nu gäller det bara att ligga i... Sen efter att jag vart där åkte jag hem och träffade Madde :)

Och imorn ska jag in till stan efter skolan för att fika och shoppa lite med Linda! Myspys. Nu ska ja kolla lite andra avenyn och sen blir det sängen! Puss godnatt
2008-09-24 @ 23:43:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lingonplock

Var ju i Ludvika i helgen och plockade lingon med släkten, en årlig tradition, ganska konstig när man tänker efter egentligen. Fast det som är konstigast är att vi i vår familj håller den traditionen varmare till hjärtat än typ jul... Vet faktiskt inte varför, men men. Det var ju inte ett av de bästa liongoåren om man säger så, så vi plockade inte så mycket, men plockade destomer svamp :)

      
             
2008-09-22 @ 23:29:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördagkväll


 

        



 

2008-09-22 @ 17:43:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Banana Pancakes

2008-09-21 @ 21:40:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag!

Känns inte riktigt som om jag varit i Åre eftersom det gick så snabbt. Man åkte, var där, och sen hemma igen. Men kul var det och lite spännande. Interjuvn kändes okej, svårt att säga hur det gick. Men jag får ett samtal i nästa vecka och får då reda på om jag fått jobb, läskigt.

Ikväll ska vi iaf ha tjejmiddag här för att sedan bege oss in mot den stora staden :)

2008-09-20 @ 15:13:22 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


IDRE!!

Pjuuhh.. så var denna skolvecka över. Redovisningen gick väll helt okej och nu har vi fått ihop 17 personer som ska åka till Idre. Men nu har vi satt stopp -inga fler! Det är iaf jag, Sussie, Issa, Jonas, Kalén, Oliver, Toffe, Sebbe, Junker, Tobbe, Kalle, Jesper, Mirza, Krille, Milander, Bobbie och Björn som åker! Ååh nu längtar man ju inte direkt lite... Lite småskumt att inte åka till Åre med tjejerna. Men det är väll såhär det kommer bli framöver. Man märker verkligen vilken skillnad det är nu när folk har gått ut.. Alla har verkligen sitt eget. Menmen, den här resan kommer iaf bli galet nice!

Ja. Vad ska man hitta på ikväll då? Har iaf beslutat mig för att jag inte ska festa. Nu ska jag se till att bli helt frisk igen. Ska köpa mig ett gymkort nästa vecka också hade jag tänkt. Dags att ta tag i lite saker för en gångs skull! Imorgon blir det iaf bio med Rickard (lillebror) i jakan. Vi ska se Wall-e, eller vad den nu heter. Sen på kvällen ska jag nog hem till Madde. Får se om vi ska gå ut eller om vi blir kvar där.

Man kanske ska plugga lite ikväll? Haha. Får se om nu det blir av, på en fredag lixom.. Men de vore ju bra! Har en massa plugg nästa vecka. Suck. //Mickan
2008-09-19 @ 17:15:47 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


COLDPLAY - Helt jävla underbart!

Fyfan vad bäst det var igår!! Åååh. Coldplay är verkligen ett av världens bästa band. Underbaaart var det igår!! 

Nu blirdet frulle och lite senare ner till skolan, har endast två lektioner idag. Har dock redovisning, vilket jag verkligen avskyr! :'( Menmen. Inte mycket att göra åt saken. Får se vad som händer i helgen. Är fortfarande jätteförkyld så vore nog bra ifall jag tog det lugnt.  

Just det. Nu höll jag på att glömma skriva detta! Vi har bokat en stuga i Idre under v2! Vi är för tillfället 15 personer som åker, får se om någon mer ska med. Asniiice :D Lääängtar galet mycket!!

(JADU VICKY; FRÅÅÅGA MIG INTE!!! JAG ÄR DUM I HUVUDET!!) 
2008-09-19 @ 10:31:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stackars mig...

Andra dagen jag är hemma från jobbet och bara känner hur pengarna bara flyger bort från mig. Har helt enkelt inte råd att vara sjuk längre, usch jobbigt att ha blivit vuxen asså...

Jag trodde att jag var bättre idag, men icke det. Nu har jag mått illa sen middagen vilket är typ 4,5 timmar. INTE KUL! Men det blir nog bättre efter lite sömn. Är ledig i morgon oxå och sen bär det av till Ludvika med släkten till det årliga lingonplocket :) Ska bli sjukt skönt att komma bort ett tag, dock hade jag inte räknat med att må dåligt, men det gör jag inte i morgon!

Haha jag undrar verkligen vad Mickan tänker med när hon funderar på att byta ut webdesignen som är typ en av de lättaste kurserna på gymnasiet till engelska c som är en av de svåraste? Jaja, fråga inte någon som vet... ;P
2008-09-18 @ 22:25:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uuuuuuuuusch

vissa människor är ju fan konstiga. blö..
2008-09-18 @ 15:40:21 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filosofin inställd.

Woho. Skulle precis gå ut genom dörren och hoppa på cykeln då jag får ett samtal. Filosofin är inställld! Galet skönt att jag fortfarande var hemma. Men lite sur över att det var så jobbigt att gå upp imorse.. Hade gärna sovit längre. Nu börjar jag iaf inte förens klockan tolv.

Idag mår jag förövrigt ganska bra! Bara en jobbig hosta kvar. Men det har man ju aldrig dött av. Efter skolan blir det iaf middag inne i stan med Bibban & Sebban och sen är det dags för Coldplay!! Konserten börjar klockan halvåtta i Globen. Kulkulkul.

Undra hur det går för Madde uppe i Åre??! Testade att ringa nyss, men inget svar. Spännande, spännande...
2008-09-18 @ 09:56:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre

Länge sedan jag skrev nu. Idag var jag ledig, vilket var jätteskönt! Och eftersom Caroline också var det passade vi på att ta en liten tur. Den började hemma hos mormor o morfar, där vi hade köpt med oss mat till dom och oss. Sedan åkte vi vidare till Carolines mormor för att fika ;) Och sen blev det shopping i Jakan, där vi också träffade Jessica som hängde på för lite shopping. Hittade inte så jätte mycket, lite smink och ett par skor blev det iaf.

Ikväll ska jag åka till Åre. Frågan är om jag kommer att känna igen mig där uppe, känns väldigt konstigt att åka dit i September. Tåget går tio i tolv från centralen och imorgon vid tre har jag min intervjuv. Har faktiskt inte varit ett dugg nervös konstigt nog. Men jag kommer nog inte slippa det, det kommer nog att komma så småningom.. Men det ska bli kul iaf, och jag är tillbaks i Stockholm 03:42 på fredag natt/lördag morgon igen :) Så nu är det bara att hålla tummarna att det går bra också!  


Lär ju inte vara så mycket snö iaf ;)
2008-09-17 @ 18:42:41 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Långtråkigt...

Blä blä blä. Tänkte börja detta inlägg med att klaga lite. Som vanligt! Förkylningen vägrar att gå över... Men febern har tack och lov gått ned. Skönt. Så imorgon blir det skola för min del :) Har också beslutat mig för att byta ut webbdesignen mot engelska C. Hur sjutton nu det ska gå, haha. Menmen.

Ikväll blir det lite plugg och massa tv. Och imorgon är det äntligen dags för Coldplay konserten :)
2008-09-17 @ 16:56:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuksjuksjuk

Snart ger jag upp.. så jävla trött på all skit. För tillfället har jag ont i öronen, halsen, huvudet, nacken + feber och en förjävlig hosta. Klarade mig nästan igenom hela denna långa skoldag.. skippade dock den sista lektionen. De funkade helt enkelt inte längre! På lunchen betällde jag iaf min studentmössa + lite kläder :D

Ja.. vad med har hänt idag? Jo. Vi har fått ihop elva pers till Åre över nyår, så de e niiice! Men nu har vi dock ett annat problem. Stugan vi tänkt hyra var redan uthyrd. Så nu blir det till att leta efter något annat.

Nu ska jag fortsätta med mitt sängliggande & tv-tittande! Har aktivitetsdag imorgon så jag är ledig. /Mi

2008-09-15 @ 19:32:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakis söndag.

Ja, jag vet. Jag suger! Är helt enkelt sämst. Min hemmakväll slutade i centrum. Först var jag hos Stefan och sen blev det Alex  & GC. Trevlig kväll -men inget utöver det vanliga! Nu mår jag inte bra alls. Förkylningen blev ju inte direkt bättre efter gårdagen heller. Mår piss. Får se vad jag gör idag? Kanske prommis med Jonas, men är dock mycket osäker på om jag orkar det. Sen ikväll ska jag sova hos Madde som är ensam hemma. Myspys :D
2008-09-14 @ 13:43:47 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Stefan

Roligaste kvällen poå länge.  asnice. JA tycker typ mycket om att dansa. HAHAHHAHAH. Nu duscher S. Jag sitter hät. Snart blir det GC. MMMMMMMMMMMMMMM HEJDÅÅÅ
2008-09-13 @ 23:44:54 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lugna lördag.

Bläää. Har gått och blivit asförkyld! Jobbigt. Vaknade för typ en timma sen... lite sent kanske. Kvällen igår var mycket trevlig. Tror aldrig att jag pratat om så mycket olika & djupa saker på en och samma kväll? Haha. TIll en början var det jag, Kalén och Vicky men runt ett drog Vickan hem.. Jag och Alexander satt uppe till klockan halv fem och snackade. Sen fick jag skjuts hem av Jonsy vid halv sex.

Ikväll blir det bara lugnt... ska inte lämna mitt hem en enda gång och bara umgås med famlijen. Orkade inte följa med resten av tjejerna på bion. Lite tråkigt dock... men jag skulle verkligen aldrig orka.
2008-09-13 @ 16:11:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag igen...

Jonsy drog nyss hem... fixade de sista med arbetet efter skolan. Nu hade jag faktist tänkt boka Simple Plan biljetterna! Men planerna har blivit lite ändrade. Nu är det jag, Kalén, Malin och Jonas som ska gå :) Kulkul.

Ikväll blir det antingen film med Vicky eller hem till Kalén med lite folk, får se hur det blir!
2008-09-12 @ 16:57:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdags kväll hemma hos Kalén

Åhh herregud. Hemska gamla bilder de andra har lagt upp... nyss hemkommen från Kalén :) Riktigt mysig kväll med han och Jonas :) Satt och snacka en massa skit hela kvällen och lite öl fick det också bli. Börjar ju trots allt klockan tolv imorgon! Innan jag drog till Kalén skrev jag och Jonas klart vårt marknadsföringsarbete och kollade lite Idol + Heroes. Har faktist börjat fastna för Idol i år.

Har också blivit bestämt att jag, Kalén, Ted och Jonas ska gå på Simple Plan konserten den 31 oktober.. hoppas Madde följer med också. Asniiice :D

Nu: SOVA!! Trött som sjutton... //Mickan
2008-09-12 @ 02:29:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har dammat fram lite gammalt

Bara för att Madde hittade lite gamla bilder från webcam tiden så kollade jag också igenom mina bilder och hittade några söta! Enjoy! :D


2008-09-11 @ 22:47:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Farligt, vaaarför?

Jag har gått och funderat ett tag på varför farliga saker är så tilltalande på något sätt...

Vissa gillar att leka med elden.
Vissa gillar höjden av Mont Everest.
Vissa gillar att dyka med vithajar.
 
Mendan andra har en dragning till knark och alkohol.
 
Jag, jag gillar njutningen av det vita, finkorniga och mycket söta sockret. Det känns lite som att det är det farliga som har en dragningskraft i våra liv. Det kan även ha en beroendeframkallande effekt och det är oftast då de styr våra liv. Så det är faktiskt inte mitt fel om jag går till kylskopet och äter av chokladen som ligger där! Utan det är mitt sätt att leva "on the edge" lixom. Det är det som tilltalar mig i livet... ett måste... en kallelse!
2008-09-10 @ 23:59:18 Permalink Lilla v Kommentarer (2) Trackbacks ()


Onsdag

Det var väldigt skönt att vara ledig idag måste jag säga. Jag och Ea tog iaf bilen till Stinsen, där jag hittade en jättefin skinjacka. När vi skulle åka därifrån fick vi ett lite problem (som vanligt när vi är ute och åker bil körde vi fel) hamnade iaf i Täby på något konstig sätt. Och blev guidade därifrån av Tony i telefonen ;) Kom fram till Jakan tillslut där jag handlade pressent till Malin.

Sen lyckades Ea övertala mig att hänga med på gympan ikväll med Vicky och henne. Var faktiskt över förväntan så jag får väll ta och köpa ett sånt där gympakort som alla mina vänner råkar ha, utom en ;) Bara du kvar nu Mickan!
2008-09-10 @ 23:24:31 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu börjar det dra igång igen...

Ganska kort dag idag. Religionsförhöret gick mycket bättre än förväntat, kul! Vid sju kommer Jonas hit och då ska vi åka och köpa hem pizza. Sen blir det lite filosofiplugg och Heroes-tittande! Mysmys..

Man märker verkligen att allt börjar dra igång nu.. nytt plugg hela tiden. USCHA!! Riktigt risigt väder är det också. Längtar tillbaks till värmen.. men ändå så ska det bli lite mysigt med vinter. Har börjat snackas lite här hemma om att kanske dra utomlands i några dagar på höstlovet. Vore grymt skönt.. Hoppas, hoppas.

Byebye.
2008-09-10 @ 17:33:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förr..

Mickan och Ea gick precis hem, och nu sitter jag och letar igenom gamla biler. Ganska kul faktiskt. Först hittade jag några bilder från webbkamernas tid ;)

    

Sen bilder från Ea och mitt födelsedagsparty i nian

 

Nu ska jag sova. Morgondagens planer är shopping med Ea. 
2008-09-09 @ 22:33:23 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så jävla trist.

Under ''promenaden'' igår med Madeleine insåg jag en massa saker som jag inte har tänkt på tidigare. Mitt liv är snart över. Typ alla mina närmsta vänner kommer att lämna mig i vinter... alla ska åka bort. Vad fan ska jag göra? Och skitkul att ingen kan komma på min skiva! BLÄÄ... usch. Jag längtar verkligen inte till vintern längre. Hur ska jag överleva? Det här kommer att bli den värsta vintern någonsinn, tycker verkligen synd om mig själv.

Aja... finns ju inget jag kan göra åt saken nu. Ikväll blir det iaf ännu mera plugg med Jonas. Igår pluggade vi till klockan tolv och vi blev nästan klara med arbetet. Efter plugget blev det lite öl och jag kom inte hem förens vid fyra. Riktigt trevlig kväll faktist :)
2008-09-09 @ 13:52:03 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En ny vecka framför sig

Riktigt dåliga tycker jag att vi blivit på att blogga. Kanske för att det inte händer så mycket i våra liv just nu. Brukar bli lite så när hösten kommer. Dagarna ser likadana ut hela tiden. Kom nyss hem från en promenad (om man nu kan kalla det promenad) med Mickan. Hon var väldigt deppig stackarn ;) 

För ca tre veckor sedan sökte jag jobb i Åre och i helgen fick jag ett mail av dom om att dom gärna ville att jag skulle komma upp på intervju. Så jag åker nästa tordag och stannar över natten. Ska tydligen bli lite femkamp och andra roligheter. Sen är det väll ungefär 40-50% av alla som får åka upp som blir anställda. Så vi får se hur det går. Har inga direkta förväntningar så det skulle inte vara helt världen om det inte gick bra, men det klart att det vore sjukt kul ;)
2008-09-08 @ 22:20:30 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag kväll.

Nu: Känner mig helt uppblåst. Har haft så jäkla ont i magen hela dagen... Ligger i sängen och käkar chips för tillfället.

Ska snart: Ta en promenix med min älskade Madeleine :)

Och efter det: Blir det plugg hemma hos mig med Jonas! Ska skriva på vår nulägesanalys som ska vara klar nästa vecka. Vi ska också kolla på den nya filmen Wanted med Angelina Jolie. Nice.

Imorgon: ÄR JAG LEDIG :D Tjaallelalalelelalale.

Nej, nu måste jag klä på mig! Hejdå.
2008-09-08 @ 19:07:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är ett riktigt höstdeppo.

Höst? Kallt. Regn. Depp! Långtråkigt... Usch. Mysig filmkväll med tjejerna iaf i Sumpan :) Alltid nått... Godnatt.
2008-09-07 @ 01:42:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Dagarna bara rullar på och nu är helgen här igen. Känner lite som Vicky måste jag säga. Att när man inte jobbar gör man absolut ingenting. Nuförtiden kan man ju inte ens plugga på kvällarna, vilket självkart är skönt. Men ibland blir man väldigt rastlös och då kanske det skulle varit kul med något matematiskt problem ;) Fast jag skulle nog tröttna ganska snabbt igen, om jag känner mig själv rätt.

Helgen ska iaf bli den lugnaste på länge. Ska inte göra någonting i princip förutom att vara tennistränare i stan på söndag.

Sen fick jag mail av Stockholm Open idag också, om att jag kommit med som funktionär. Det ska bli kul! Kommer bort från Ica ett tag.. ;) 4-12 oktober håller det på!
2008-09-04 @ 19:20:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Viktoria har ett roligt liv. När hon inte jobbar är hon ledig och då gör hon...ingenting. Hon måste skaffa sig en hobby. Alla förslag är välkomna!
2008-09-04 @ 15:16:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ansiktsbehandling

Idag har jag vart hos en hudterapeut för första gången i mitt liv. Gjorde en ansiktsbehandling samt köpte en massa bra hudvårdsprodukter. Det var faktist riktigt bra, och skönt! Nu ska jag krypa ner i sängen igen med mitt te. Känner att världens huvudvärk är på ingång. Kul... Men imorgon blir det nog iaf skola för min del :)
2008-09-03 @ 15:00:58 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


När man väl är ledig så vill man inte vara det ;)

Varken P.S I love you eller 27 Dresses var så bra som jag hade hoppats på. Det är väl det jag har sysselsatt mig med efter jobbet idag och igår. Annars har jobbet flytit på bra. Men det ska bli otroligt skönt att vara ledig imorgon känner jag nu. Dock vet jag att när jag väl vaknat imorgon, utvilad och pigg kommer jag ångra att jag är ledig och undra vad jag ska hitta på hela dagen? Fast jag har en liten plan; plugga engelska. Eftersom jag ska skriva engelskaproven om ca en månad vore det på tiden. Dock har jag en känsla av att det kommer bli mer än jobbigt att ta tag i det och dagen kommer bara gå utan att jag kommer få någonting gjort! ;)
2008-09-02 @ 23:41:38 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite sjuk

Trött... ont i huvudet... och lite feber! Yees. Så mår jag idag! Skittrist. Orkade inte gå till skolan imorse, hade ändå bara en lektion som det var fritt arbete på så jag stannade hemma i sängen! En positiv grej är iaf att min kamera nu är lagad. Det gick på garantin också :) Ibland har man tur. Nu blir det mat + våra bästa år!
2008-09-02 @ 12:46:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91