top3 -

Fredagkväll!

Hade bara en lektion idag så det gick ganska snabbt! Har haft ångest hela dagen om jag ska ut eller inte. Var uppe på vårdcentralen imorse och tog massa prover för jag känner mig fortfarande inte bra.

Men nu har jag iaf bestämt mig, ska ut. Så snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag hem till Caroline och kankse ta nått glas vin :) Sen ska vi två vidare upp till Alexandra och möta Mickan å alla andra som vairt hemma hos Chabo. Sen efter Alexandra blir det terassen. Blir nog inte så sent för mig, fast man vet ju aldrig ;)

/Madde

2007-11-30 @ 18:58:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukt

Har vart en helt okej dag i skolan idag. Hade mentorssamtal imorse och allt gick bara bra :) Efter skolan övningskörde jag en liten stund och sen tog jag en promenad med Vicky. Ska nog gå och lägga mig snart.. Har vart riktigt trött i flera dagar nu.

Så jävla sjukt.. igår när jag var påväg hem från skolan stod det massa polisbilar och en ambulanshelikopter utanför skolan. Var ju en rekor på källskolan som hade blivit knivhuggen. Så jävla störda människor det finns!

Imorgon är det ialla fall äntligen fredag och på kvällen ska vi upp till Terrassen. Ska ju vara ''gymnasiefest'' där imorgon. Så lär ju bli rätt mycket folk! Ska bli riktigt kul faktist. /Mickan

2007-11-29 @ 21:05:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kryssning

Kryssningen blev riktigt lyckad :) Det måste vi göra om snart!

2007-11-29 @ 10:37:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skolan

Sitter i skolan och skriver på mitt arbete.. Jonas e störd! Slutar om en liten stund och då ska jag upp till frisören. /Mickan
2007-11-28 @ 12:52:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ont och trött, men kul ;)

Jag har verkligen varit sjukt seg och trött hela dagen i skolan idag! Förstår inte varför.. Efter skolan åkte jag iaf in till stan med Michan för att käka och shoppa. Riktigt trevligt :D Men hade världens jävla skoskav hela dagen och vi gick ju en hel del så det var inte så kul.. Kom hem vid åtta och var helt sjukt slut. Bytte om och drog direkt hem till Vicky för att kolla på DH. Nu ska jag duscha och sen är det nog dags för att sova. Ska klippa och slinga håret imorgon efter skolan också. Spännande! /Miiiiiikaela

2007-11-27 @ 22:35:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mindre än en månad kvar till jul :)

Ja, det är faktiskt mindre än en månda kvar till jul. Tiden går så snabbt och jag kan inte riktigt fatta att det är december om några dagar. Fast svårare att fatta är det nog att det bara är en termin kvar till studenten.. :)

Idag hade vi labb på universitetet i tre timmar, sen åkte jag och Sanja och åt på mixture :) Tillbaka till skolan vid två för att sluta vid fem. Hemma klockan sex då kom Caroline, Josefine och Julia och åt middag hos oss.
Sen gick jag in till Caroline och lånade lite kläder tills imorgon ;)

Imorgon ska vi nämligen på kryssing :) Båten åker 20:10 på kvällen och kommer tillbaks 23 timmar senare ;)
Nu ska jag öva på mitt tal (som jag ska hålla imorgon) en sista gång, sen ska jag gå och lägga mig!

godnatt! /Madde
2007-11-26 @ 22:43:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tillbaks till det vanliga igen..

Avslutade vårat projektarbete i fredags så idag var första dagen som vi hade vanliga lektioner igen.. och vi har redan fått reda på en massa prov och redovisningar som kommer nu innan julen :/ Menmen, bara att bita ihop! Kom hem från skolan vid halv fem och sov en stund. Sen åkte jag, Bibban och Rickard och käkade på Pizza hut! Kom hem vid åtta och tog en promenad med Viktoria. Trevligt trevligt :) och ikväll är det PB som börjar om en halvtimma :D /Mickan

2007-11-26 @ 21:28:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sön

Igår (lördag) åkte jag och Stefan in till kista för att shoppa och äta lite. Efter det drog vi hem till honom och Danni kom lite senare. Sen fick det bli centrum. Idag har jag vart i Barkarby med Mamma och Bibban och sen åkte jag, Bibban och Sebban till jakan och shoppade lite. Ska duscha och käka nu och sen ta en promenad med Madde som äntligen mår bättre!! :D /Mickan
2007-11-25 @ 16:28:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Soft..

Mötte upp Linda vid åtta i centrum igårkväll, var tänkt att vi skulle ta en promenad men det hela slutade med att vi åkte in till soft kök och bar med Michan och Julia. Vart faktist en riktigt lyckad kväll men Michan och Julia drog hem innan mig och Linda. Ikväll ska jag verkligen försöka att ta det lungt.. Men blir säkert ändrade planer ikväll med. /M

2007-11-24 @ 12:57:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Kom hem från Vicky vid tio igår efter att vi tagit en promenad och kollat på Heroes! Vid elva fick jag sms av David, (som tog körkort igår) och han frågade om vi skulle åka och äta eller nått någonstanns. Vid tolv var han framme hos mig och vi åkte till donken som var stängd! Så det fick inte bli någon mat för våran del.. vi satt bara och snackade istället. 

 Idag ska jag bara ta det lungt, mår inge vidare.. :S /Mickan

2007-11-23 @ 09:58:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tråkigt

Jag orkar inte vara sjuk längre. Så trött på att bara vara hemma och göra ingenting, har inte heller någon ork till att göra någonting. Vaknade klockan tolv, kollade på tv tre timmar, sov tre timmar igen, kollade på tv tre timmar. och nu ska jag snart gå och lägga mig! vilken rolig dag!

Sen så ska ju jag och Ea upp till bergaskolan imorgon och träffa en lärara för att fixa lite med vårat projektarbete. Det skulle vi verkligen behöva göra imorgon, så jag får väll se hur jag mår. Kankse orkar gå upp dit, tar ju antagligen inte så långt tid.

I helgen är det sista seriematcherna som jag nu kommer att missa plus att alla ska ut på lördag, vilket jag också kommer att missa! Är iaf väldigt glad att vi bokade kryssningen på onsdag nästa vecka, för den ska jag iaf inte missa ;)

/Madde
2007-11-22 @ 21:50:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kickis

Vaknade nyss och kl är snart två.. så himla skönt att få sova ut. Gårdagen blev riktigt lyckad faktist. Det fick bli Kickis till slut iaf för oss tjejer! Hade aldrig vart där innan, men jag gillade faktist stället. Roligt folk var det också. Kom hem vid fyra.

Idag ska jag bara ta det lungt, ska iaf över till Vicky lite senare och kolla på Heroes eftersom att jag missade gårdagens avsnitt, haha. /Mickan
2007-11-22 @ 13:56:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos ea -lill-lördag!

Sitter hemma hos ea med linda, chabo och jessica! förar lite och snart ska vi börja bege oss in till stan.. 2-1 till sverige iaf mot letland :D kul! Blir antingen HC, Kickis eller Laroy! Ska möta upp alla pojkar där inne.. /Mickan
2007-11-21 @ 21:23:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lill-lördag!!

Kom nyss hem från skolan.. lämnade in arbetet idag så nu har jag bara en engelska uppg. och en redovisning kvar av projektet! Lite nervös inför redovisningen på fredag, asmycket folk som ska lyssna.. men men. Imorgon har vi aktivitetsdag så vi är lediga! Och därför så blir det utgång ikväll :D Ska först till sumpan tror jag och kolla på matchen och sen dra vidare in till stan. Blir jag, Linda, Ea, Jessica, Chabo, Mika, Stefan mfl. som det ser ut nu iaf :)

Jag och Linda bokade föressten halkbanan igår också! Skönt att ha de gjort sen.. /Mikaela
2007-11-21 @ 12:05:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Var bara i skolan i ca 40 minuter igår tills jag blev tvungen att gå hem. Vinterkräksjukan är inte det roligaste att ha. Var länge sen jag mådde så här dåligt faktiskt, hoppas att det ska vända snart ;)

Idag ska jag inte göra någonting, bara vara hemma och sova och jag som verkligen ville gå på fotbollen imorgon, men det kan jag ju bara drömma om!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova!

/Madde
2007-11-20 @ 13:32:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

lite ful(l)a bilder från i fredags ;)

2007-11-18 @ 22:28:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En ny vecka börjar..

Och så var helgen slut...
Fredagskvällen var riktigt trevligt :) Annars har jag varit i Norrköping hela helgen och spelat tennis. Så nu är jag helt slut. Borde verkligen ha pluggat i helgen men det blev inte så.

I veckan blir det plugg sen var det ju planerat att vi skulle ut på onsdag, men det verkar ju inte bli av eftersom alla ska på Sverige matchen på råsunda. Vore ifs väldigt kul att dra dit, men vi får se hur det blir med det :)

Nu ska jag gå och lägga mig, haha klockan halv nio! Men så trött är jag faktiskt!

Godnatt!
2007-11-18 @ 20:39:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndag

Kollade på matchen på Alexandra igår med Linda, Stefan och alla.. Jag drog hem väldigt tidigt, vid tolv. Idag har jag inte gjort så mycket, var på en visning och ska bara ta det lungt resten av dagen, kanske ta en promenad med Madde om hon inte kommer hem sent från sin match. /Mickan

2007-11-18 @ 13:11:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kuul

Hade faktist riktigt kul igår! Efter att vi vart hos Ea drog vi till pg där vi träffade Michan, Matilda och Julia. Anton följde med oss dit också :) Vid tolv tog vi tåget till Kungsängen och det fick bli Alexandra en stund innan vi drog hem. Där träffade vi Danni, Stefan mfl. Gick ända hem som vanligt, förstår inte varför jag aldrig tar bussen.. haha..

Den enda planen för idag är väl att jag och kanske Madde ska hem till Stefan och kolla på matchen. (Sverige-Spanien). /Mickan
2007-11-17 @ 13:29:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hos Ea

Sitter hemma hos Ea med Mickan och Ea. Taggade som aldrig förr, haha!
Snart kommer Jonas och Anton och gör oss sällskap. trevligt!
Planen för kvällen är att vara här ett tag sen blir det PG i jakan, sen får vi se vad det händer :)

PUSS!

/Madde

2007-11-16 @ 20:03:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen fredag!

Fredag idag. Har vart ledig idag och inte gjort någonting alls! Ska hem till Ea vid sju och föra, sen ska vi till pg med Michan och hennes vänner, ska bli riktigt kul :) /Mickan
2007-11-16 @ 15:42:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


....

Sitter i skolan. Lika långtråkigt som vanligt, finns ingenting att göra men orkar inte gå hem. Men jag antar att jag ska börja dra mig snart.. Ikväll ska jag övningsköra, gick riktigt bra igår faktist! Imorgon har vi bara avstämning med Maria, så vi hade tänkt att stämma av med henne idag istället så att vi kan vara lediga imorgon! /Mickan
2007-11-15 @ 10:59:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Haha, vilket liv jag har, nu har jag suttit och läst igenom hela våran blogg. Men det var ganska kul, man glömmer lätt bort alla saker man gjort ;) Förklarningen till att jag gjort det den senaste timmen är för att jag inte orkar plugga mer fysik!

Igår var jag och Mickan hemma hos Vicky och kollade på DH. Satt och planerade sommaren men tillslut spårade det ur lite och Vicky tyckte nog att det var väldigt skönt att vi gick hem, haha ;) (vi var väldigt övertrötta)

Ska ta tåget in till stan om ca två timmar, in till Malmen och spela match. :) Kommer nog ta hela kvällen tror jag..

/Madde
2007-11-14 @ 12:04:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONÖDIGT?!?!

Haha så jävla värdelöst.. gick till skolan och hade en helt onödig genomgång på tjugo minuter! Kunde verkligen lika gärna vart hemma.. Menmen.. Idag blir det lite plugg och sen kolla på DH med Madde :D /Mickan
2007-11-13 @ 11:18:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk...

Helgen var ganska lung för min del med mycket tennis. Var i näsbyparks tennishall sammanlagt 14 timmar i helgen, gick dock inte så bra för vårat lag men det var kul ändå :)

Skoldagen blev inte så lång för mig, kände mig inge bra så jag gick.. =/

Jennie och Sofia ringde senare och sa att dom bokat våran kryssning nu, ska bli sjukt kul! Åker om ganska precis två veckor :)

/Madde
2007-11-12 @ 18:43:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Vaknade vid sju imorse.. Kunde inte somna om efter mamma väckt mig. Har iaf hunnit ta en promenad sen dess och nu ska jag snart åka till Kista och shoppa lite med min bror. Igårkväll tog jag det bara lungt.. mådde inge vidare! Men vi åkte iaf över till våra kusiner ett tag på kvällen :D /Mickan
2007-11-11 @ 11:35:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö

Jag, Danni och Stefan började hemma hos Stefan igår. Vid tio fick vi skjuts till Rydén, var där och sjöng singstar till tolv :D Michan kom dit också! Efer vi vart hos Patric drog vi upp till Terassen där det var väldigt mycket folk och en väldigt lång kö.. var helt genomblöta när vi kom in efter all snö! Det blev en kul kväll men det var dock hemskt att gå hem. Gick ingen buss så jag fick gå hela vägen från centrum till Sylta i snöstormen med världens tunnaste jacka!

2007-11-10 @ 16:46:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Stefan

Sitter hemma hos Stefan nu. Övningskörde med Bibban och sen åkte jag hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men nått ska vi nog hitta på :D /Mickan
2007-11-09 @ 19:56:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I skolan

Sitter i skolan med gruppen.. nu är det verkligen inte mycket kvar att göra på projektet. Var dock i skolan en aning förtidigt imorse.. jag och min grupp hade fått för oss att vi var grupp sex och skulle ha vårt seminarium vid tjugo över tio.. men när vi kom dit fick vi reda på att vi var grupp tio och att vi skulle börja 11.40, lite illa! Nu ska vi iaf snart börja.. /Mickan
2007-11-09 @ 11:34:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Händelserik dag..

Hade en genomgång på hela tjugo minuter idag i skolan, utan närvaro.. nödvändigt! haha. Sen har jag bara övningskört en stund och gått en promenad med Vicky. Börjar nästan bli lite långtråkigt med så lite skola, men rätt skönt på samma gång. Imorgon är det iaf äntligen fredag :D Då lär det ju iaf hända någonting kul. Vet inte riktigt hur kvällen ser ut än.. men blir nog förmodligen Idol först hemma hos Stefan som är ensam hemma hela helgen. (Inte så ovanligt ifs..) Funtar på att bo där iaf en natt, kanske två men får se hur de blir med det!  Nej nu ska jag städa mitt rum och sen sova. Måste ju vara utvilad inför morgondagen. Har ett seminarium från kl 10.20-10.40! Det ända jag ska göra på hela dagen ;D /Mickan
2007-11-08 @ 22:56:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag

Sitter i skolan och har webbdesign, slutar om en timme. Denna dag har varit otroligt onödig så jag undrar nästan vad jag gör här? Och imorgon har vi bara en lektion, som är ännu oviktigare, men men.. det är ju iaf fredag i morgon :) I helgen ska jag spela match både lördag och söndag. Imorgon blir det antagligen idolkväll, trevligt! Och på lördag blir det något annat roligt!

Nu måste jag hänga med lite på lektionen!

/Madde

2007-11-08 @ 12:47:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Skippade franskan imorse och därför så har jag vart ledig hela dagen. Vaknade vid tolv, åkte upp till Alexandra med Bibban och Rickard och åt lunch och efter det så övningskörde jag. Gick hem till Vicky en stund också när jag kom hem, fikade och kollade på one tree hill! Ikväll blir det promenad med Madde och sen så är det Heroes :D /Mickan
2007-11-07 @ 18:05:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


DH med vicky

Blev iaf en timmes bilkörning idag. Gick bättre än förväntat :D Sen blev det promenad och DH med Vicky :D trevligttrevligt.. Nu ska jag kolla på American Idol, som jag och Madde började kolla på i förra veckan ute i Bålsta. Nu måste man ju bara se vem som vinner... Har endast franska en timme imorgon bitti, så får se om jag orkar gå på den eller om jag ska strunta i den så att man kan va ledig hela dagen och sova ut istället, får se.. /Mickan

2007-11-06 @ 22:46:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kemidag

Kom nyss hem från Solna centrum, blev en mycket lång dag idag. Började med att vi samlades i brommahallarna för att ha idrottsdag, det var väl sådär. Gick dock inte så bra för vårat lag.
Vid tolv när vi slutade åkte jag, Sofia och Jennie till Solnacentrum och åt på donken. Sen gick vi vidare till espresso house och satte oss och pluggade kemi i ca fyra timmar. Även Ea kom dit lite senare. Vid fem kände vi att vi inte orkade mer så då tog jag och Ea bilen hem till kungsängen, första gången jag åkte med henne, det gick rikitgt bra bortsett från att vi inte var så bra på att hitta.


Vet inte om jag orkar plugga så mycket mer nu, helt slut i huvudet.


/Madde

2007-11-06 @ 18:45:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slappt!

Kom nyss hem från skolan, hade bara en 45 min lektion idag. Så himla skönt med projekt. Varje dag denna vecka går jag bara en timme om dan :) och så går det faktist riktigt bra för min grupp med projektet, vi ligger väldigt bra till! Idag blir det bara lungt, ska plugga lite engelska och sen försöka komma ut och övningsköra. Börjar bli dags att ta tag i det där på riktigt nu.. och sen ikväll så är det ju dh! /Mickan
2007-11-06 @ 15:00:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaks till skolan...

Så var lovet slut och man var tillbaks i skolan. Lovet har gått för snabbt.. Men det är ju bara sju veckor kvar till nästa lov, får väll tänka så ;)

Skoldagen bestog mest av kemi, väldigt tråkigt och jag fattar typ ingenting. Har lite ångest att jag inte pluggat mer idag med tanke på att vi har prov på onsdag. Men när Mickan ringde och frågade om vi skulle ut och gå lät det lite mer lockande än Kemiboken ;)

Imorgon ska vi till brommahallarna och ha idrottsdag!

/Madde
2007-11-05 @ 22:39:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stefan sen T :)

Lyckad kväll igår! Drog till Stefan vid nio där Rickard + hans fickvän, Björn, Rickard och Stefan var! Michan och Matilda kom dit lite senare också :D Vid elva drog vi upp till Terassen och under kvällen vart det riktigt kul och väldigt mycket folk. Vicky kom dit också! Var hemma vid fyra.. Klantiga jag glömmer dock att hoppa av bussen vid lillsjöskolan, trots att Vicky gör det, så det fick bli en extra lång prommis hem.

Är väldigt seg idag, så ska bara ta det lungt hela dagen.. och imorgon börjar skolan igen! Måste läsa 250 sidor ur min engelska bok tills imorgon också.. att man alltid ska skjuta upp läsningen. Har ju haft hela lovet på mig, men ändå så spar man ändå alltid det till sista dagen.

/Mikaela

2007-11-04 @ 14:44:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloween

Igår blev det Chaplins istället för Berzelii, åkte nattbuss hem med Vicky och kom hem vid fem! Har inte gjort så mycket idag förutom att jag och mamma åkte och tände ljus vid mormors grav. Ikväll ska jag först följa med Michan och hennes vänner till jakan och föra och efter det ska vi till Terassen! Ska vara halloween +avskedsfest där ikväll. Lär bli mycket folk! Sen kanske Vicky kommer dit lite senare också :)

/Mickan

2007-11-03 @ 19:36:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Igår var jag med min syster hela dagen. Vi åkte till solna centrum och shoppade och åt lunch. Sen gick vi hem till henne och gjorde tacos. :) Vid sju åkte jag därifrån för att möta Vicky på Odenplan. Vi gick sen vidare till Karlbergsvägen där Madde hade sin inflyttningsfest. Mycket trevligt där!

Vid tolv drog jag vidare för att möta alla andra som var på Chaplins. Blev inte så lyckat där, efter massa strul var jag iaf hemma vid fem.

Ikväll ska jag ut och äta med mamma och pappa, och sen ska vi gå på bio och se Solstorm.

/Madde
2007-11-03 @ 16:22:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Ea till körtkortet!

Sitter och kollar lite på Våra bästa år samtidigt som jag sitter här framför datorn. Jag och Madde sov hemma hos Ea igår och vi var tvugna att dra hem rätt tidigt imorse eftersom att hon skulle ut och ''övningsköra'' haha. Sämst! Typ två timmar senare får man ett sms: ''klarade körkortet'' :D Blev lite chockad men fan van kul :D Hon ska komma och hämta mig lite senare och så ska vi hem till henne och föra och kolla Idol. Sen ska vi mötta upp Madde och kanske Vicky inne i stan för att dra till Berzelii! /Mikaela

image124
2007-11-02 @ 13:11:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Ea

Är hemma hos Ea med henne och Madde. Kollat på film och pratat massa gamla minnen hela kvällen, vädligt roligt :D Så sjukt mycket man har gjort under åren.. :) och mer kommer det att bli!

Imorgon ska vi till Berzelii. Jag, Madde, Ea, kanske Linda och Vicky + Jennie och Sofia mfl. Ska bli riktigt kul faktist! /Mickan, Madde & Ea!

2007-11-01 @ 23:57:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Segt..

Gårdagen blev faktist riktigt mysig. Sov hemma hos Maddes mormor och morfar och krattade löv hela dagen :D haha.. Riktigt skönt faktist! Har dock rätt ont i ryggen idag. Sitter hemma hos Linda nu, har kollat på film och nu har hon somnat i soffan, så jag gick ner till datorn.. Madde kommer förbi snart också! Ikväll blir det film hemma hos Eas pappa iaf! //Mickan
2007-11-01 @ 15:45:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91