top3 -

2 nätter kvar.

Nu är det endast två nätter kvar här i lägenheten, sen sover vi hemma hos min familj tills på fredag då vi får tillträde :D Börjar flytta saker på söndag med Chibbas bil och så kommer Sebban och kanske Isac och hjälper oss. Sen kör vi över resten utav grejjerna på måndag med ett släp som vi hyrt en vecka och städar ur lägenheten. Sen på tisdag ska Dennis skriva de sista papprena med Barbro som köpt lägenheten och även lämna över alla nycklar. Efter det ska vi ut till Ekerö och banken för att fixa lite med räntor m.m.

Nu är det så himla nära, kan inte fatta. Nu ska jag strax ut på en långprommis med Teo och sen blir det städning och packning hela kvällen!!

2011-01-28 @ 13:03:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teo.

Usch vad tomt det är här hemma utan min lilla skrutt. Börjar fasiken sakna honom bara nån timme efter att jag lämnat honom. Bara en natt kvar nu. Det bästa med att vi flyttar nu är att han aldrig kommer att behöva sova borta ifall man behöver hjälp med passning på dagen.

2011-01-21 @ 13:12:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag + Bio i staden.

Om ett tag kommer Sebban och hämtar Teo. Han ska få vara i Kungsängen tills på lördag. Jobbigt. Men har lite skit som behövs fixas. Ikväll ska jag på Bio och käka middag med Linda och hennes kompis från Trysil. Hoppas vi hinner kika lite i affärer innan också. Sen tar jag antingen tåget hem eller så kommer Dennis och plockar upp mig efter filmen om han slutar samtidigt. Hoppas på det!!

Imorgon bitti vid sju ska jag sticka ner till vårdcentralen här i Alvik. Och på fredag är det sista kvällen som Dennis jobbar kväll också. Han fick byta schema så hädanefter blir det bara dagpass, skönt. Skittrist att sitta ensam på kvällar och då skulle vi ju knappt hinna ses när jag börjar jobba sen.

På lördag morgon ska vi iaf åka runt lite överallt och titta på badkar och kakel till badrummet innan vi hämtar Teo. Vi har bestämmt kakel för väggarna redan men är lite osäkra på golvet. Så de blir kul! Ska också köpa målarfärg och lite sånt som behövs till min klädkammare :D Ska börja pyssla med den direkt när vi flyttat in tänkte jag :)
2011-01-20 @ 12:51:15 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag.

Igår kom Linda hem hit, vi käkade middag. Asgott. Blev bakpotatis, fläskfile och kantarellsås :) Sen sov hon över här och åkte hem för ett tag sedan. Efter att hon åkt gick jag och Teo ut på en prommis. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, är sjukt uttråkad. Inge kul när Dennis jobbar kväll/natt. Jag behöver verkligen börja jobba. Men imorgon kommer iaf Sebban och hämtar mig så ska jag lämna Teo hos mami i Kungsängen och sen på kvällen blir det bio med Linda :) Vi ska se Svinalängorna. Velat se den länge... Nej nu ska jag ta ett bad. Om elva dagar flyttar vi ut ur lägenheten ;)

2011-01-19 @ 13:42:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klantarsel.

Hur fan kan man efter ett år helt plötsligt glömma bort sin pinkod? Fattar inte. Har alltid kunnat den. Och det värsta är att jag fortfarande efter en hel dag inte har kommit på det. Stört. Mobilen är spärrad och Dennis jobbar så jag kan inte fixa det heller. Suck.

Imorgon blir det middag hos Madde om jag nu lyckas ta mig dit utan mobilen. Åker ju alltid på sms biljett. Men de fixar sig under dagen!
2011-01-13 @ 20:46:42 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt blivande drömhem.

Myser i soffan med min Vovve. Han har btw börjat bli könsmogen nu, stackars hajjen (hans gosedjur ;)) haha. Sitter och fantiserar om mitt blivande hem, om hur vi ska renovera det. Mycket jobb har vi framför oss men herregud så fint det kommer bli. Mitt fina lantkök med en ö + bar, min braskamin i vardagsrummet, mitt vita fina sovrum och till sist klädkammaren. Klädkammaren är det första jag ska ge mig på själv att renovera. Ska måla om och hänga upp endast en massa stänger så att jag ser bättre vad jag har för kläder. Golv får Dennis byta så småningom. Det första rummet (förutom min lilla klädis) som vi ger oss på är badrummet på nederplan. Bra att ta det tyngsta först innan Dennis är helt slutkörd. Vi tar ju självklart dit rörmokare och kaklare och så när det är dags men förarbetet gör Dennis och elen gör Chibba.

Kul är också att Dennis pratade med mäklaren häromdagen som vi köpte huset utav och vi hade tydligen gjort ett mycket bra köp. (Vi la ett förhandsbud efter en förhandsvisning som säljarna accepterade). Kul att höra :D

Haha. Jag skrattar nästan åt mig själv. Det enda jag tänker på och pratar om är renovering och inredning. Jag må låta som en tråkig kärring men fyfan vad jag tycker att det är roligt. Jag kan helt ärligt säga att det är bra mycket roligare än kläder. Och kläder har jag alltid vart smått besatt utav. Nu åker jag bra mycket hellre och spenderar pengar på Mio eller Ikea än på HM. Hade jag vetat detta för två år sedan hade jag aldrig trott på det. Tänk vilket drömjobb egentligen, -inredare!!

Jaja nog om detta. På fredag ska jag iaf äta middag hemma hos Madde med henne och Chabo, trevligt. Teo får följa med han också :)
2011-01-11 @ 22:37:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glaad :D

Ååh äntligen börjar det närma sig flytt. Fy vad tiden har gått långsamt och gud så kul det ska bli :D Den första flyttar vi ut och den fjärde flyttar vi in i nya! Så den tiden som är kvar nu blir det nog en hel del packning kan jag tänka mig. Har även adressändrat nu så det är klart :)

Och så kommer Linda hem i några dagar snart så de ska bli grymt kul att få träffa henne igen :D
2011-01-10 @ 14:37:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91