top3 -

Grattis Rille!

Idag fyller min lillebror Rickard 11 år. Är hemma hos mamma nu och ska åka och hämta honom efter skolan när han slutar vid tre. Så ikväll blir det middag och tårta här. Sover nog här också eftersom att vi inte har nått vatten än hemma... Lite drygt. Men nu har kakelkillen börjat att kakla iaf och igår fick han upp rätt mycket på väggarna, skitsnyggt :) Kul!! Men som det ser ut nu så blir badrummet helt klart i slutet av nästa vecka :)

På fredag ska jag till frisören och klippa + slinga håret :D äntligen! Har inte gjort nå slingor på hur länge som helst för jag brukar ändå alltid vara lite blond fast nu på senaste tiden har många påpekat mitt mörka hår... Och jag hade faktiskt inte riktigt tänkt på det själv ens men gud så mörkt och trist det har blivit. Så slinga behövs verkligen!! Fint när man blir lite brun sen också i vår :) Kan knappt fatta att man snart kan börja gå i söta klänningar och shorts... Var typ 10000 år sen ju?!?!
2011-03-23 @ 14:07:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag och vin på Alex.

Och nu var man 22 då. Blev en lugn födelsedag med ett litet besök i Barkarby och sen middag & tårta hemma hos mami med familjen. Fick ett par Reebok Easytone skor och sen presentkort på Mio. Ska åka till bla Mio imorgon med mamma och Sebban. Ska köpa en hylla och lite småsaker. Sen ska jag spara resten av pengarna tills nedervåningen är färdig. Ingen idé att ställa in en massa nytt förens det är helt klart. Men kul blir det sen :D Tror jag bläddrat igenom deras katlog typ 50 ggr bara idag. Mitt klädberoende har visst övergått till inredning, lite knäppt.

Ikväll blir det middag och vin uppe på Alexandra med Madde :) trevligt!
2011-03-18 @ 17:54:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Danderyd.

Godmorgon. Idag är sista dagen som 21 då, spännande. Idag ska jag åka till Danderyd med Nelli och Sherine! Ska köpa mina fina lyktor som jag såg på mässan, hoppas verkligen att dem finns kvar. Ska vara i Barkarby vid tio så plockar dem upp mig där :) Sen i eftermiddag skulle tätkillen komma också så då är det bara att hålla sig hemma.

Igår hängde jag bara hos mammi hela dagen. Blev en långpromenad med Sebban, Ek och hundarna. Nej nu ska jag fixa iordning mig lite innan mamma kommer och skjutsar upp mig till stationen.
2011-03-16 @ 08:28:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon.


2011-03-14 @ 09:46:21 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 denna vecka :)

Hallåhallå. Nu har det gått en vecka sen sist så tänkte försöka skriva om de senaste dagarna. I torsdags blev det middag och vin hemma hos Chabo med henne och Madde, sen på slutet kom även Mika och Kalén över, trevligt! Hade dock huvudvärk typ hela kvällen så de var mindre roligt.

På fredagen mådde jag inte så superbra heller, rätt sliten på förmiddagen. Vid tvåtiden kom Dennis mamma och hämtade mig och sen åkte vi och plockade upp Nelli. Vi skulle på Hem och trädgårdsmässan i Kista. Var faktiskt roligt, har typ aldrig vart på nån mässa. Synd att man inte hade mer pengar bara ;) men hittade iaf två ljuslyktor som jag förälskade mig i så i veckan ska jag och Nelli åka till den affären i Danderyd och då ska jag köpa dem :) Kommer bli så schnyggt!

När vi kom hem från mässan åkte jag direkt med Dennis till akuten i Danderyd. På morgonen fick han vääärldens stöt när han på att pilla med de gamla elementen och han mådde fortfarande konstigt så då tyckte de på sjukvårdsupplysningen att vi skulle åka in direkt. Tvingade med mamma också för sist jag åkte in till akuten med honom fick jag sitta där i typ 10 timmar och så slutade det med att han fick ligga kvar så nu ville jag ha sällskap. Däremot så tog det bara ca 1-2 timmar nu när det hade med el att göra, ganska bråttom att kolla upp. Men som tur var så var det ingen fara så vi fick åka hem efter ett tag...

Sen i helgen blev det bara lugnt.. Kollade schlagern hos mami igår och idag har vi vart och kollat på bil till mamma och dem. Dom hade egentligen bestämt sig för en viss BMW men efter att på skoj ha provkört en annan bil från samma märke idag så tror jag att dom har ändrat sig. Den var faktiskt riktigt frääsch! Så det kan gå. Jag vill också ha en snygg bil. En vacker dag så...

Så i veckan då? Ska söka ett jobb som jag hittat. Sen ska tätkillen komma hit igen och lägga tätskiktet och om det hinner bli klart så kommer även kakelkillen och kaklar :D Woho! Börjar äntligen bli helt klart i badrummet. Sen ska jag ju till Danderyd med Nelli någon dag. Sen vet jag inte riktigt???

Eller jo juuste.. fyller ju fasiken år på torsdag!! 22 år, galet! Så blir väll lite tårta och så eller nått med familjen då skulle jag tro. Kanske käka middag ute? Dennis har iaf lovat att vi ska åka till Mio och kika. Inte ofta jag får med mig honom på sånt :p Vet hur mycket som helst jag vill ha därifrån, som jag bara ska ha därifrån. Ett soffbord, en tvbänk, en skänk, en hylla och sen finns det lite småsaker också.

Herregud vilket långt inlägg det blidde.
2011-03-13 @ 18:02:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Nyduschad och fräsch. Helt tvärslut dock. Idag har jag börjat mitt lilla försök till att träna! Blev först Yoga en timme med mami och därefter en långprommis med Bibban och hundarna i solen. Yoga var fasiken svårare och jobbigare än vad jag trodde. Jag var hur stel som helst så jag antar att jag behöver göra detta. Nu har vi åkt hem en sväng och ska tillbaks till mamma om ett tag igen och käka middag.

Imorgonbitti blir det IKEA :D Alltid roligt. Ska shoppa lite saker som behövs och även planera och rita upp vårt blivande kök. Måste börja planera och rita upp litegranna även fast det inte riktigt är dags än men så man vet med rör och kablar och sånt! :)

Ikväll blir det vin, Solsidan och Wallander efter middag hos mamma! Mysigt. Bra söndag!
2011-03-06 @ 16:17:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag!!

Hola. Dennis ligger och sover i mitt knä och Teo nere på golvet. Tröttisar... Idag har jag tagit en långprommis med mamma, Rickard och hundarna! Så fint väder. Snart är det vår!! :D Sen kom Lasse och Bibban förbi en sväng på kvällen och tittade lite på renoveringen. I nästa vecka kommer tätkillen och därefter kakelkillen och sen är badrummet äntligen klart :D Hoppas det blir fint! Sen har vi satt upp den tredje och sista klädstången i min klädis och den är superfin!! Bara några hyllplan kvar nu innan den är helt klar. Ska köpa de nån dag snart och sen även fler galgar som behövs nu när jag kan hänga så mycket kläder.

Imorgon är det fredag och på måndag går Dennis äntligen på ledig vecka igen. Imorgon kommer hans syster Nelli hit och hälsar på, hon har inte sett huset än så de ska bli kul :) Ska också få en fotbehandling av henne imorgon som jag fick i julkeklapp! Nicee.. bara en månad kvar nu tills hon ska föda, galet :D
2011-03-03 @ 21:23:04 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tis.

Tjo! Igår blev det bio i Kista. Medans mamma shoppade såg jag och Rickard på Harry Potter och även denna film var jättebra. Längtar tills den sista kommer ut nu. Fick med mig en tröja och tre par örhängen hem.

Imorse kom en ny röris över hit som Lasse känner och äntligen någon som kunde hjälpa oss, så han börjar imorgonbitti! Skönt! Så nu är det bara att hoppas på att allt flyter på som det ska. Sen kom mamma, Ida och Rickard över idag, vi tog en långpromenad med hundarna i spåret vid oss. Nu håller vi på att kasta en massa skräp och sen ska vi hem till mami och spela lite alfapet :) 

Imorgon kommer ju rörisen och även en massa saker som vi har beställt hem från bauhaus. Tog hemkörning för första gången och gud så skönt att slippa bära och lasta det själva. Vi har beställt parkettgolv, klinkers till hallen, 6 dörrar, gipsskivor m.m. Så kommer dem med en kranbil istället, smidigt. Och sen kommer även vårat bubbelbadkar som vi har beställt! Spännande. Medans killarna är här (Sebban kommer och hjälper till) så drar jag och mamma och shoppar lite. Äntligen. Vet inte hur länge sen det var jag shoppade?! Ska köpa nå kläder om jag hittar och sen lite småsaker till hemmet.
2011-03-01 @ 17:19:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91