top3 -

År 2009.

Imorgon är det nyår och vi har fortfarande inte bestämt oss för vad vi ska göra? Känns faktiskt inte lika viktigt längre... men middag här hemma hos oss lär det bli till att börja med iaf :)

En sammanfattning av år 2009 kommer här:

- I början på januari åkte jag, Linda + 16 killar från Kungsängen till Idre. Det var fest hela tiden och vi bodde i ett jättestort och fint hus. Hade nog mitt livs roligaste vecka och jag är superglad över att vi åkte dit. Det var också under denna vecka som jag träffade Dennis :)







- Under påsklovet åkte hela min familj minus Sebban till Lanzarote en vecka & när jag kom hem därifrån åkte jag upp till Åre och hälsade på Madde.

- Den 26 maj var då vi blev tillsamans efter att ha träffats i några månader.

- 6 juni var också en väldigt bra dag som jag alltid kommer att minnas. Jag tog studenten!!! Hade en sjukt rolig dag i skolan, på min mottagning och sen på slutskivan. Eller aa egentligen borde jag ha gett upp efter mottagningen tror jag ;) Men kul var det!!

- I juli åkte hela familjen till Frankrike/Nice. Var ett superfint ställe och jag hade det jätteskönt trots att jag längtade hem en hel del. I Augusti åkte jag och Dennis till Kreta vilket var jättemysigt.



- I början på september lämnade jag Kungsängen och min familj för att flytta hemifrån & ihop med Dennis. Så nu bor jag i Alvik/Minneberg och trivs jättebra :)

- I oktober började jag att plugga till Undersköterska. Hade egentligen tänkt att vara ledig från början men jag kände att jag faktiskt ville komma igång på en gång, jag vill börja jobba nångång. Så för tillfället håller jag på att plugga till det och jag är klar hösten år 2010. Får se om det kanske blir sjuksköterska senare för jag trivs verkligen jättebra med det jag har valt efter att ha vart ute på praktik m.m. Det var också lite därför jag valde undersköterskeutbildningen först för att se om det är något som passar mig!

Ja det var väll allt? Eller juste. I samma veva som jag flyttade hemifrån köpte min familj villa och flyttade ut mot Lennartsnäs och skaffade även världens sötaste lille vovve som heter Ida, en boxer.





Ja, snart är det bara jag kvar i Stockholm (som tur är inte i Kungsängen)... Ea har flyttat till Linköping och ska plugga där i fem år! Vicky säsongar i Trysil och Madde i Åre. Nu är det bara lilla Linda kvar men även hon vill säsonga i Trysil så allt beror på om hon får jobbet där eller ej.

2009-12-30 @ 13:36:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nöjd!!

Min nya dator kom igår och jag är supernöjd! Riktigt bra köp. Den är skitsnygg + lagom stor så den är lätt att använda :)
2009-12-30 @ 09:42:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min nya kärlek.

Kommer min nya data idag tro? Hoppas det!! Klickade hem den efter jul så den bör komma idag eller senast imorgon, nice. Det skedde ju en liten olycka med min förra mac för några månader sen så nu är det på tiden att jag köpt en ny. Idag ska jag fixa lite plugg & sen ikväll blir det storhandla!

2009-12-29 @ 09:46:03 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och så var julen över...

Och så var julen över. Firade julafton hos mamma som vart jättemysig. Juldagen blidde bara lugn och vi sov kvar en natt till i Kungsängen. På annandag jul åkte jag, Sebban, Dennis och Ek till Täby centrum och shoppade, hittade lite saker där :) Sen på kvällen blev det Fridays och sen Laroy med Linda, Dennis, Ea & Samuel, trevligt!! Mådde inte bra på söndagen men pallrade oss ändå till Vällingby en snabbis för att Dennis skulle köpa julklappar till sina syskon. Och så igår på kvällen kom hans familj över hit och fikade!

Nu blir det shopping i stan med Ea och Linda :)



2009-12-28 @ 08:09:12 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dan före dopparedan

Så var de sista klapparna köpta & inslagna. Känns så konstigt att det är julafton imorgon? Ingenting är sig likt. Vid den här tiden brukar jag sitta hemma i Kungsängen och glo på julfilmer med Rickard för att få tiden att gå fortare... Nu sitter jag alldeles ensam hemma i Minneberg och slår in julklappar. Galet hur saker och ting kan ändras fort? Men bra också =)

Dennis jobbar natt så vi kommer väll inte iväg till Kungsängen jättetidigt, men innan kl två ska vi iaf vara där har mami sagt!! Har köpt gröt m.m. till frukost imorgon också. Nu ska jag få i mig lite käk (kebabpiroger), sen städa & packa en väska för imorgon. GOD JUL!

2009-12-23 @ 18:11:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


dan före dan före dopparedan

Imorse blev det tvättstuga, hundpassande & kaffe med mamma. Hon tyckte att vår gran var superfin :D Vid femtiden åkte jag till Kista och träffade Ea :) Blev shopping och fika! Kul att träffa henne igen!!

Vi bestämmde oss iaf för att ha en ''dubbeldejt'' på lördagkväll med henne och Samuel. Ska bli trevligt :) Tänkte nog dra till en isbar inne i staden.

Imorgon blir det en sväng till Täby centrum för att inhandla de sista julklapparna.
2009-12-22 @ 22:58:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 dagar kvar till julafton

Ensam hemma, dennis jobbar. Ska upp kl sju imorgon då det var den enda tvätttiden som fanns kvar... inte speciellt kul!! På förmiddagen kommer mamma och hälsar på och lämnar Ida här medans hon ska julhandla. Sen på kvällen tror jag att det blir shopping med Ea. Endast tre dagar kvar till jul nu :) Blir familjen, Dennis & Lasse med familj som firar hemma hos mamma!

2009-12-21 @ 21:10:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart klar med den första praktiken!!

Jobbat idag & fick sluta två timmar tidigare, nice. Efteråt blev det Vällingby och lite shopping... Imorgon är min sista dag på praktiken också, sen blir det lov. Eller det är någon slags avslutningsfika på måndag morgon i skolan också. Snart kommer dennis hem och då blir det middag + nya Wallander! :)

2009-12-17 @ 17:43:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö.

Kom hem vid tretiden från jobbet! Mobilen hade dött när jag slutade och ja åkte på sms biljett dit imorse så jag fick lite panik.. men som tur var så var busschauffören snäll så jag fick åka med ändå!

Har vart en bra helg. Var hemma hos mamma i fredags och egentligen skulle jag ju sova där eftersom att Dennis var i Danmark men när jag på kvällen var vid donken med Linda och precis hade pratat klart med dennis som ''var i dankmark'' beställde vi mat och precis när vi var på g ut så står dennis där mitt på vägen, blidde rätt chockad då ;D han hade flygit hem en dag tidigare!! Vi åkte hem till oss efter det :) På lördagen blidde det kalas på eftermiddagen för dennis lillasyster och på vägen hem köpte vi en julgran. Senare på kvällen kom Linda och David hit. Blidde vin & spel, trevligt. Åkte in till stan och vi hamnade på Berns. Kom hem vid typ halv fem tror jag?
Mådde piss på söndagen. Inte kull!! Men på kvällen orkade vi iaf klä granen och den blidde jättefin :D Undrar vad som finns i paketen under? Haha.... Massa snö ute nu också, härligt!!
2009-12-15 @ 15:54:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lonely

Trött, mensvärk och ensam. Kom hem från jobbet vid halv tre idag, fick sluta tidigare som vanligt men kände mig så dum mot Maria som inte fick göra det så jag väntade på henne och gav henne sedan skjuts. Hennes sista dag imorgon också medan jag har en hel vecka kvar efter det. Ska bli tråkigt att inte ha henne där måste jag säga...

Pratade med Linda för en stund sedan och började fundera på att åka mot kungsan men jag orkar verkligen inte, ska ändå dit imorgon ju och sova hemma hos mammi :)

Jag har absolut ingen motivation till att ställa mig och laga mat ikväll? Men man måste ju äta... Får kolla om det finns något enkelt i kylen.
2009-12-10 @ 17:14:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julmarknad med Linda i Sumpan.

Igår åkte jag hem till mammsen, åt lunch och hälsade på lite. Efter det hämtade jag upp Linda och så åkte vi till Kista och tittade lite i affärer, fick med mej en tröjja hem iaf. Sen åkte vi hem till mig och åt min underbara thaikyckling med ris! Blidde dh och sen sova då jag skulle upp tidigt och jobba imorse. Grymt skönt dock att ta bilen till jobbet... Körde hem Maria efter jobbet också och sen åkte jag hem, där Linda fortfarande var kvar :)

Bestämde oss för att åka till Sumpan och gå på Julmarknad, mysigt :) Fick med mig lite allt möjligt hem, en kaffetermos, lite småsaker hit hem, sockor, lussebullar, te och brända mandlar... Så nu sitter jag och proppar i mig godsaker till middag. Känns lite ensamt men det funkar!!

Imorgon blir det jobb och sen på kvällen blir det nog en promenix med Sanna som går i min klass, hon bor i Traneberg, typ fem min härifrån! Åå jag saknar min käre pojkvän. Lite knasigt med tanke på att han faktiskt bara åkte igår morse... men de blir väll så när man är vana med att träffas hela tiden och göra allt tillsamans? Nu får han gärna ta och komma hem till mig igen, kommer bli två mycket ensamma nätter här hemma är jag rädd för :(
2009-12-09 @ 18:54:03 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julmarknad med Linda i Sumpan.

Igår åkte jag hem till mammsen, åt lunch och hälsade på lite. Efter det hämtade jag upp Linda och så åkte vi till Kista och tittade lite i affärer, fick med mej en tröjja hem iaf. Sen åkte vi hem till mig och åt min underbara thaikyckling med ris! Blidde dh och sen sova då jag skulle upp tidigt och jobba imorse. Grymt skönt dock att ta bilen till jobbet... Körde hem Maria efter jobbet också och sen åkte jag hem, där Linda fortfarande var kvar :) Bestämde oss för att åka till Sumpan och gå på Julmarknad, mysigt :) Fick med mig lite allt möjligt hem, en kaffetermos, lite småsaker hit hem, sockor, lussebullar, te och brända mandlar... Så nu sitter jag och proppar i mig godsaker till middag. Känns lite ensamt men det funkar!!

Imorgon blir det jobb och sen på kvällen blir det nog en promenix med Sanna som går i min klass, hon bor i Traneberg, typ fem min härifrån!

Åå jag saknar min käre pojkvän. Lite knasigt med tanke på att han faktiskt bara åkte igår morse... men de blir väll så när man är vana med att träffas hela tiden och göra allt tillsamans? Nu får han gärna ta och komma hem till mig igen, kommer bli två mycket ensamma nätter här hemma!

2009-12-09 @ 18:50:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ändrade planer!

Jahapp. Denna vecka blir nog inte riktigt som jag hade tänkt mig då Dennis igår fick reda på att han skulle åka till Danmark i några dagar och jobba.Han åkte imorse och kommer hem på lördag morgon. Så nu är jag helt ensam hemma... Nått som är bra är iaf att jag har bil ett par dagar så att nu kan jag ta bilen varje morgon till praktiken! Gillar dock inte att sova helt ensam i lägenheten :/

Så vad ska jag sysselsätta mig nu med i ett par dagar? Det jag vet är iaf att snart tänkte jag ta ett bad & sen käka frukost. Sen åker jag till Kungsängen och hälsar på min mammi och vovven :D När jag är klar där plockar jag upp Linda som ska sova hos mig inatt :) Får se om vi kanske åker förbi Kista eller nått också påvägen hem! :)

Imorgon jobbar jag och likaså på torsdag. Får väll försöka få lite plugg gjort eller nått på kvällarna här i min ensamhet eller nått. Sen på fredag efter jobbet tänkte jag ta bilen till Kungsängen igen och kolla på Idolfinalen med familjen och sen sova över där.

Sen på lördag morgon kl 10.00 åker jag till Bromma flygplats och plockar upp my boyfriend igen :D Därefter blir det presentköp till hans yngsta lillasyster eftersom att vi ska på kalas hos hans mor på eftermiddagen.
På kvällen blir det lite dricka här hemma hos oss med Linda och David. Får se om vi kanske drar ut eller nått sen efter? I Don't know.

Nu ska ja fixa Dennis juleklapp :D Bye


På söndag ska vi köpa julgran och försöka oss på att baka lussebullar!

2009-12-08 @ 09:45:38 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig imorgon! :D

Svintrött, har jag vart hela dagen. Kom hem från jobbet för ett litet tag sen och har precis tryckt i mig en mikropizza. IMORGON ÄR JAG LEDIG, så jäääkla skönt. Ska sova, städa & leka med Linda hade jag tänkt :) Får se om det kanske blir Kista en sväng på kvällen också med Dennis om vi orkar och hinner.
2009-12-07 @ 14:33:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag och jobb.

Jobbhelgen över, skönt. Jobb idag med dock men ledig imorgon. Sen blire jobb varje vardag denna vecka och nästa -sen loov! :D Tråkigt dock att Maria slutar redan efter denna vecka, menmen.

Igår efter jobbet blidde det julmys hemma hos Dennis moster Kate med en massa folk, var jättetrevligt!

Nu ska jag springa mot bussen! Ciao
2009-12-07 @ 07:16:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Tänkte att jag skulle försöka bli lite mer aktiv här på bloggen igen, får se hur bra det går.
Fredag är det idag, vilket betyder helg. Dom första tre dagarna på jobbet har gått bra.

Ikväll har jag varit hemma hos Rebecca och kollar på idol. Sämst att Tove åkte ut. Var ju helt självklart att Tove och Erik skulle vara i finalen, men det tyckte tydligen inte resten av svenska folket. Jaja, var iaf trevligt där. Nu sitter jag bara och väntar på att min kära pojkvän ska ringa och be mig att komma och hämta honom. Han är nämligen inne och festar lite i byn. Så det vore ju trevligt om han kunde ringa snart så att man kunde få sova.

Har inte direkt några planer för helgen. Får se om det blir lite snowboard imorgon, vore kul. Man blir väldigt sugen på att åka när man är här uppe.
2009-12-05 @ 00:22:15 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig fredag.

Ledig idag, skönt. Jobbar dock kväll imorgon och morgon på söndag, så det blir en lugn helg för min del. Dennis åkte precis till David för att hjälpa honom med hans nya lägenhet och jag ligger fortfarande kvar i sängen. När han kommer hem ska vi först åka och hälsa på min mami och sen hans! Sen efter det ska vi hem och titta på Idol =) Bara tre kvar nu ju!! Imorgon efter jobbet ska vi åka hem till Kungsängen igen och gratta Bibban som fyller 42 år! Nicenice.

Nu ska jag ta mig ett bad!
2009-12-04 @ 11:28:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÅRE!

Äntligen uppe i Åre. Kom hit igår eftermiddag och fick vårt rum där vi skulle bo. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Dock fanns det en våningsäng och en 90-enkelsäng. Men vi lyckades byta till oss en till 90-säng. Så nu har vi alltså en dubbelsäng och en våningsäng som står tom. Så det är bara att komma och hälsa på ;)
Första dagen på jobbet idag också, och allt verkar vara sig likt förutom att det är en massa nya folk. Men det är bara roligt.
Ikväll har vi varit och spelat biljard och nu sitter jag själv här hemma och ska snart hoppa i säng. Daniel är uppe på garaget hos dom andra.
Känns som att det kommer blir en kanon säsong! ;)
2009-12-02 @ 23:07:09 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hektisk morgon.

Jobbade dag idag & det blidde en rätt stressig morgon vill jag lova. Försov mig, klädde på mig & sprang upp till bussen som jag SÅKLART ser åka iväg... Bestämmer mig då för att ta bilen till jobbet istället vilket jag aldrig gjort förut. Körde självklart fel och virrade bort mig. Ringde till Dennis som fick förklara vägen för mig och jag kom tio minuter försent. Men det gjorde ingenting och ja har aldrig kommit sent tidigare så de var skönt! Slutade halv två och körde först Anki (en tjej som jag jobbat lite med) till Islandstorget och sen åkte jag hemmåt. Har faktiskt insett att jag kommer att sakna hela stället lite när jag slutar, börjar känna mig som hemma där & nu har snart halva praktiken gått.

Imorgon jobbar jag kväll, skönt. Då får man sovmorgon :D
Nu: Mat, tvätt & sen tvn.
2009-12-02 @ 16:39:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött.

Kom nyss hem, äter mackor och dricker cola. Orkar verkligen inte laga någon mat... Jobbar dag imorgon också så imorgon blir det till att gå upp tidigt igen :( Blä... Ska strax ta mig ett bad och sen blir det DH och sova! Tråkigt att va ensam hemma tycker jag!!

2009-12-01 @ 20:20:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91