top3 -

Gbg imorgon!

Har börjat få huvudvärk nu, orkar inte. Ska börja packa nu inför morgondagen hade jag tänkt och sen ikväll är vi bjudna på middag hemma hos Chabo, mysigt :) Ska bli kul att få se hennes lägenhet! Sen efter det blir det nog bara film och lugnt för min del iaf eftersom att bilen mot göteborg avgår kl sju imorgon bitti. Hej
2009-07-31 @ 15:21:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad och filmkväll!

Idag var Linda och jag superduktiga och tog oss ut på en powerwalk. Ska bli många sånna framöver nu och nästa blir imorgonkväll eller rättaresagt idag efter Lindas jobb. Efter promenaden hämtade vi upp Ea och drog hem till Vicky och kollade på den nyaste Wallander filmen, som var lika bra som alla andra.

Nästa onsdag flyttar Eapea till Linköping i fem år, helt galet. Sorgligt :( Så efter gbg får man helt enkelt se till att träffa henne så mycket som möjligt under hennes sista vecka här hemma. Vart tog sommaren vägen egentligen?
2009-07-31 @ 01:31:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storstädning

Storstädningen fortsätter! Har slängt en hel del saker nu men jag har också hittat väldigt mycket kläder som jag glömt bort. Idag åkte Dennis till göteborg och jag åker dit på lördag morgon igen. Men jag slipper faktiskt åka tåg som tur är!! Min bror och hans kompisar hade nämligen en plats kvar i bilen då dom ska till gbg och gå på U2 konserten *avundsjuk*, så jag fick åka med dem :D Får nog bytas av med Emil o köra lite också!! Efter deras konsert ska vi möta upp dem och gå ut och festa på kvällen, kulkul. Åååh, jag vill att tiden ska gå fort fram nu. Snart åker ja till Kreta & snart flyttar jag hemifrån :) I´m happy!

Nu ska jag ta ett sista ryck och sen blir det en fikatur med Linda :D
2009-07-29 @ 16:47:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk?!

Tror att jag håller på o bli sjuk, de känns typ så iaf... Eller just nu mår jag helt okej men jag har sovit i typ två dagar nu? Linda kom iaf precis förbi en stund och drack kaffe med mig :) Mysigt. Ligger för mig själv i sängen just nu och ska väll ta och kolla på nån film eller nått. BIbban och Rickard är hos Zaida som fyller år och Mamma är med Dennis på Ikea och köper kök, men dom bör väll komma hem snart... Imorgon ska jag fortsätta att städa mitt rum hade jag tänkt. Har hållt på i flera timmar men typ inte kommit någonstanns? Jaja, bara att kämpa på!!
2009-07-27 @ 20:33:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städsöndag.

Vaknade precis, känner mig helt seg. Kan inte minnas sist jag sov till klockan tolv? Hade iaf en jättetrevlig kväll igår och hundvalparna var verkligen urgulliga... Vill ha!! Vi droppade Linda och Ea på Sportbaren på vägen hem från Hässelby och fortsatte därefter till donken och sen hem till mig. Idag ska jag städa och rensa hela min garderob samt alla lådor jag har i mitt rum så att det blir lättare att flytta över grejjerna sen. Det får mig att bli motiverad för tillfället :)
2009-07-26 @ 13:21:04 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag.

Kom precis ur duschen och nu ska jag försöka städa iordning lite mer i mitt rum. Ikväll ska jag, Linda, Ea och Dennis hem till Dennis bror och grilla och kolla på deras nya hundvalpar. Blir nog lite vin också skulle jag tro. Kulkul... Just nu vill jag bara åka till Kreta och ha september! Men det är ju inte speciellt långt kvar nu. På lördag om en vecka ska jag iaf åka tillbaka till Göteborg och stanna där tills på onsdagen. Hej
2009-07-25 @ 14:17:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma och sliiiiten.

Sliten som faaaaaasen efter gårkvällen. Kom hem från Göteborg vid sjutiden och drog direkt hem till Madde där alla tjejjor redan var. Drack en massa vin och åkte in till staden, det blidde laroy. Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll och vi kom nog hem till Madde igen vid tretiden? Nu mår jag pyton och sitter och försöker få i mig en pan pizza. Resten av flickorna befinner sig nere på gröna udden och badar... Jag tycker att dem är sjuka då vädret inte är det bästa, men men.

Göteborg var iaf jättemysigt och vi bodde på ett jättefint hotell som hade allt! Där kommer det inte att gå någon nöd på mig iaf ;D Haha. Åker nog dit nästa fredag eller nått igen och stannar tills onsdagen. Men vi får se, har inte riktigt bestämt mig än.

Ikväll blir det tacos middag hemma hos Madde med alla flickor :D Myspys! Lite sorgligt att alla håller på och splittras igen. Några av oss flyttar hemifån, Ea sticker till Linköping i fem år och vissa ska säsonga i vinter igen. Menmen... Sånt é livet... Bye.
2009-07-23 @ 13:22:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grillkväll hos mig!

Imorse åkte min familj till västkusten så nu är jag ensam hemma, galet skönt. Så ikväll hade jag tänkt bjuda över lite folk och grilla! Sen får vi se vart vi drar vidare... Det är iaf Vicky, Kalén, Stefan och förhoppningsvis Josefina som kommer :) På måndag åker jag med Dennis till Göteborg och kommer hem på onsdag kväll igen, ska bli kul!
2009-07-18 @ 15:56:21 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rörigt

Skönt att va hemma nu faktiskt måste jag säga. Har precis vart i jakan och shoppat lite, hittade ett par jeans, en klänning och lite underkläder. Om ett tag kommer Dennis och hämtar mig för att sedan åka hem till honom i Alvik!

Allt e lite småkonstigt och osäkert just nu men som det ser ut just nu iaf så åker jag till Göteborg på torsdag och sen nångång nästa vecka igen. Men allt kan ändras, skulle gärna hinna träffa alla här hemma också. Aja, får se hur ja gör... Nu ska jag fortsätta med att städa mitt rum och packa upp. Hej!

Ajuste, klantig som jag är så har jag lyckats glömma sladden till min laptop i hotellrummet i Frankrike så för tillfället har jag ingen data heller. Woho! Blir så trött på mej själv ibland...
2009-07-14 @ 16:22:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


På hotellrummet

Sitter inne på hotellrummet och äter en baguette. Orkar verkligen inte va ute i solen längre, har tröttnat helt o hållet... Vill bara att det ska vara måndag nu. Bibban har gått och blivit sjuk också, antar att det är öroninflamation eller nått sånt. Kul för honom att flyga hem sen... Nej nu ska jag tvinga upp mig själv på taket igen och sola, det är ju trots allt den näst sista soldagen idag!

2009-07-11 @ 15:18:46 Permalink Mickan Kommentarer (3) Trackbacks ()


I Nice

Sitter på hotellrummet med mina två ''kära'' bröder som jag delar rum med. Blir en hel del tjaffs o guud så jobbiga dom kan vara! Har vart dåligt väder idag men dagen gick hyffsat fort iaf. Har iaf haft en jättebra semester men nu börjar jag länga lite hem måste jag säga. Men nu är det ju bara tre nätter kvar så! Nu ska vi kolla på film.... Byebye!


2009-07-10 @ 21:48:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snälla...

Snälla, snälla låt nu det här funka!! Vore galet perfekt... Imorgon.

Jag ska nu städa mitt rum. Hej
2009-07-02 @ 14:01:44 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()































RSS 0.91